neangan Pilarian situs

kabijakan privasi

Kumaha Welowfaucet.com ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kuring?

Kami ngumpulkeun inpormasi tina pangguna Situs ku sababaraha cara, tujuanana mikeun pangalaman balanja anu épéktip, bermakna, sareng ngaropéa. Salaku conto, urang tiasa ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun ka:
* Rékam sareng gancang ngadamel inpormasi anu anjeun kantos masihan
* Bantosan anjeun gancang milari inpormasi, produk, sareng jasa
* Jieun kontén anu aya hubunganana sareng anjeun
* Taya peringatan anjeun inpormasi, produk, sareng jasa anyar kami

Pendaptaran sareng Pesenan: Dina urutan nganggo bagian-bagian tina situs ieu atanapi mesen produk, sadaya pelanggan kedah ngeusian formulir pendaptaran online kalayan inpormasi pribadi, kalebet tapi henteu diwatesan ku, nami anjeun, jenis kelamin, alamat pengiriman sareng tagihan (telepon), telepon nomer, alamat email, sareng nomer kartu kiridit. Salaku tambahan, urang tiasa nyungkeun nagara tempat cicing anjeun sareng / atanapi nagara organisasi anjeun, supados urang tiasa matuh kana hukum sareng peraturan anu berlaku. Inpormasi ieu dianggo pikeun tagihan, pamrosésan urutan sareng pamasaran internal ogé pikeun komunikasi sareng anjeun ngeunaan urutan anjeun sareng situs kami.

Alamat Email: Sababaraha lokasi dina Loka ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun alamat email anjeun pikeun tujuan kalebet tapi henteu dugi ka: ngadaptar pikeun béwara promosi gratis, nyuhungkeun béwara nalika merek atanapi gaya produk anyar sumping, atanapi ngadaptar pikeun newsletter email kami. Salaku tambahan, naon waé partisipasi dina kontes promosi anu diayakeun ku Wowowfaucet.com sacara total sukarela sareng ngabutuhkeun panyingkepan inpormasi kontak anu dipikabutuh pikeun ngabéjaan pemenang sareng hadiah panghargaan. Urang tiasa pasang ngaran sareng kota-kota anu juara kontes dina Loka kami.

Ulasan Produk: Kami naros alamat email sareng lokasi disamping kiriman sagala ulasan produk. Alamat email anjeun bakal tetep pribadi, tapi lokasi anjeun bakal katingali ku anu nganggo. Sadaya inpormasi pribadi anu sanés anjeun pilih kirimkeun salaku bagian tina ulasan ieu bakal aya ka sémah anu sanés ka Loka éta.

Kumaha cara Wowowfaucet.com ngagunakeun inpormasi pribadi kuring?

Pamakéan internal: Kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngolah pesenan anjeun sareng nyayogikeun layanan palanggan anjeun. Urang tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun sacara internal pikeun ngumpulkeun inpormasi umum ngeunaan sémah ieu Loka, ningkatkeun eusi sareng tata perenah Loka, ningkatkeun jangkauan kami, sareng pasar jasa sareng produk urang.

Komunikasi sareng Anjeun: Kami bakal ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun pikeun komunikasi sareng Loka kami sareng pesenan anjeun. Sadaya para nasabah kedah nyayogikeun alamat email kanggo ngawenangkeun komunikasi sareng Wowowfaucet.com ngeunaan pesenan anu disimpen. Kami tiasa ngirim anjeun email konfirmasi saatos anjeun ngadaptar kalayan kami ogé pengumuman anu berhubungan jasa upami diperyogikeun (sapertos contona, gantung jasa sementara pikeun pangropéa.) Anjeun ogé tiasa ngalebetkeun alamat email anjeun pikeun nyarios iber nalika kami nampi merek anyar. gaya produk atanapi produk, atanapi ngadaptarkeun newsletter email sareng tawaran khusus. Anjeun tiasa unsubscribe atanapi milih kaluar tina email hareup dina iraha waé.

展开 更多
Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang Anjeun
USDAmérika Sarikat (AS) dollar

gorobag

X

Ngotéktak Sajarah

X