neangan Pilarian situs

6 Tata Letak Populer Anu Tiasa Diaplikasikeun Pikeun Mandi Sakur Ti 3-9m2. Nalika Tatangga Ningali, Sadayana Hoyong Ngabobol Témbok Sareng Pasang Deui!

carana ngumpulanBlog 2848 0

Judul Mandi Jaringan Mandi Anyar

"Kamar mandi leutik teuing" bener-bener nyeri sirah. Upami anjeun hoyong nempatkeun jamban, kasombongan, kabinet kaca spion pancuran, panitia sudut, rak anduk, sareng sajabana disimpen, anjeun peryogi 10 méter pasagi kanggo raoseun! Nanging, dina "Kodeu Desain Wangunan Padumukan" urang, luas minimum pikeun desain kamar mandi ngan ukur 2.5㎡, anu teu tiasa nyumponan sadaya kabutuhan. Dinten ayeuna, kuring ngenalkeun desain tata ruang mandi tina pamisahan baseuh sareng garing, pemanfaatan, privasi, sareng kabiasaan hirup. Kamar mandi leutik ogé tiasa dianggo salaku 10 méter pasagi!

 

Perenah 3 méter pasagi

jalma lumaku: pasangan alit atanapi bangsawan tunggal

Jenis rumah tangga anu berlaku: susun tunggal atanapi 1 kamar 1 aula

Pilihan desain.

① Hiji bagian janten jenis

Pikeun jinis rohangan "kompak" ieu, luasna cekap pas pikeun tilu harta karun: wastafel, pancuran sareng wc. Di dieu, anjeun tiasa nganggo wastafel gantung sareng wc. Ieu bakal langkung ngahemat rohangan. Coba konsentrasi alat mandi di hiji arah. Ieu henteu ngan ukur bakal ningkatkeun épisiénsi nganggo daérah kamar mandi, tapi ogé tiasa geulis pisan.

Kusabab anjeun cicing nyalira, teu kedah langkung nekenkeun privasi. Anjeun kedah prioritas kapuasan kabiasaan hirup anu boga sareng ngirangan garis kahirupan anu teu perlu. Langkung saé tiasa méréskeun dina hiji rohangan. Anjeun tiasa ngarancang baskom, countertop, sareng neundeun dina hiji potongan pikeun ngahémat rohangan sareng nyumponan kabutuhan panyimpenan dina waktos anu sami.

Dina kasus kamar mandi sempit, produk kamar mandi dipasang dina témbok sabisa-bisa. Anjeun hoyong ngirangan akumulasi lanté lanté supados kamar mandi langkung rapih. Kelas sapu, pelét, pot sareng alat-alat sanésna ogé tiasa diintegrasikeun dina hiji tempat nganggo cangkéng anu katuhu.

Anjeun tiasa ogé ngubur pancuran hujan di luhur sateuacana pikeun ngahémat rohangan rohangan anu dikuasai ku sirah pancuran.

 

② Jinis papisah baseuh sareng garing

Upami kamar mandi panjang sareng sempit, kamar mandi bakal nyéépkeun seueur rohangan. Langkung saé pikeun ngatur kamar mandi saluyu sareng panggunaan normal garis kamar mandi, ti panto dugi ka jero, supados méja binatu, tempat nyeuseuh, WC, daérah pancuran. Area pancuran ngan saukur tiasa dipisahkeun sareng tirai pancuran, sahingga unggal inci dianggo dina ujung péso!

Jinis kamar mandian aréa leutik ieu diperyogikeun merhatoskeun pamasangan sareng mésér pakakas. Upami daérah kamar mandi alit, gampang ngahasilkeun rasa tertindas, khususna ngagantungkeun manaskeun cai ageung, teras-teras ilusi sirah kana siling.

Tiasa nganggap disumputkeun atanapi semi-disumputkeun dina siling terpadu pikeun ngirangan pendudukan rohangan luhur. (Tapi aya ogé résiko - pangropéa kahareup bakal langkung seueur kasulitan, janten pilihan manaskeun cai tiasa nganggap sakedik pemanasan gancang.)

 

Perenah 4 méter pasagi

jalma lumaku: Kulawarga tilu

Jenis rumah tangga anu berlaku: 50-60 alun-alun, alit dua kamar tidur

Solusi desain.

① Jenis "Opat dina hiji"

Gaya anu disebut "opat-hiji-hiji" nyaéta gabungan tina WC, wastafel, kamar mandi (bak mandi / pancuran) sareng mesin cuci dina hiji. Unggal fungsi ngagaduhan peran nyalira pikeun ngamaksimalkeun panggunaan rohangan kamar mandi. (Sababaraha kulawarga kedah ngorbankeun sajumlah area kamar pamariksaan pikeun ngalegaan daérah kamar mandi pikeun ngahontal opat gaya.)

 

② Jenis "tilu jinis hiji"

Daérah kamar mandi domestik umumna leutik, kaseueuran kulawarga bakal mindahkeun mesin cuci ka balkon atanapi dapur. Ku cara kieu, "opat lembar" janten "tilu lembar", anu ku urang disebat "tilu gaya".

 

Wewengkon nyeuseuh mandiri, daérah mandi / daérah / WC janten hiji

Tata Letak 1: Toilétna aya di tengahna, sareng pancuran sareng tilelep aya dina dua sisi. Anggo partisi kaca pikeun misahkeun kamar mandi tina bagian sanés. Saatos ninggalkeun tempat kanggo pancuran, sadaya rohangan sanésna dipasihkeun ka jamban, wastafel sareng kabinet penyimpanan.

 

Tata Letak 2: Tilelep aya di panto, sareng pancuran dijejeran ku daérah wc. Platform linggih tiasa merenah pikeun manula anu gaduh masalah leg pikeun linggih sareng mandi.

 

Kamar mandi mandiri, sareng daérah cuci / aréa wc / tempat cuci terpadu

Desain ieu ngamungkinkeun hiji jalma ngumbah raray sareng nyikat waos bari anu sanés tiasa jamban atanapi pancuran. Nalika anjeun mandi, eunteung tina tempat nyeuseuh moal ngahasilkeun kondensasi.

 

Jamban misah, kamar mandi / wastafel / binatu dina hiji

Éta tiasa nutup bau kana kamar wc sareng mastikeun hawa seger di daérah sanés. Pikeun jamban pinter, ogé henteu perlu hariwang ngeunaan kaamanan listrik.

 

Tilelep misah, kamar mandi / wc / binatu dina hiji

Tilelep ogé tiasa dianggap di luar kamar mandi. Ieu henteu ngan ukur sadar misah tina baseuh sareng garing, tapi ogé sadar yén ngumbah leungeun sareng toilét sareng mandi henteu silih mangaruhan.

 

Perenah 5 méter pasagi

jalma lumaku: Kulawarga dua-budak

Jenis rumah tangga anu berlaku: 70-80 méter pasagi, dua kamar sareng hiji aula

Skéma desain.

Kulawarga sareng dua murangkalih cocog pikeun ngagunakeun bokor dobel. Kahirupan dua murangkalih tiasa disingkronkeun sareng tumuh ngahiji.

 

Upami aya dua kamar mandi dina jinis bumi asli, kumaha ngarancangna?

①Dua kamar mandi digabungkeun kana hiji kamar mandi

Upami dua kamar mandi aslina padeukeut sareng anu sanésna ageung teuing, upami anjeun ngan nyimpen hiji kamar mandi, maka anjeun tiasa ngagabungkeun dua kamar mandi pikeun ngalegaan ruang pamakean. Anjeun tiasa muka dua panto. Hiji nuju kamar tidur utama sareng hiji nuju ka lorong. Ieu langkung merenah.

 

▲ Tilu Pamisahan / Opat Pamisahan

Kamar mandi langkung ageung saatos ngagabungkeun, janten tiasa dipisahkeun tilu pikeun ningkatkeun épisiénsi ngagunakeun rohangan. Upami anjeun gaduh ruang anu cekap, anjeun tiasa nambihan bak mandi atanapi kamar pamariksaan sareng ngajantenkeun kamar opat bagian.

 

▲ Fungsi méja ganti baju

Nalika aya langkung seueur rohangan, anjeun ogé tiasa nambihan fungsi ganti baju kana loket. Langkung merenah pikeun nempatkeun makeup pikeun perawatan kulit di sisi ieu saatos anjeun ngumbah.

6-9 perenah méter pasagi

jalma lumaku: Tilu generasi dina kulawarga anu sami

Jenis rumah tangga anu berlaku: sakitar 100 méter pasagi, leutik tilu kamar

Pilihan desain.

Upami éta langkung ti 4 kulawarga sungut, atanapi cicing sareng sepuh / mertua, anjeun kedah ngajaga 2 kamar mandi. Upami teu genah antrian pikeun kamar mandi nalika aya seueur jalmi, kamar mandi dobel langkung épisién. Sareng hirup sareng kokolot, anu alit dua ogé peryogi ruang privasi. Bisi sapertos kitu, langkung saé milih kamar mandi ganda.

Tetep dua kamar mandi. Dasarna, aya kamar mandi di kamar tidur utama sareng kamar mandi di ruang umum. Ieu tiasa nyumponan kabutuhan sababaraha pangguna sareng ogé nyumponan kabutuhan fungsional anu béda.

 

DesignDesain kamar mandi Master

▷ Tilelep + jamban + bak mandi

Dina hal anu henteu aya kamar mandi ageung, desain ieu langkung hemat ruang sareng praktis. Henteu aya pamisahan anu baseuh sareng garing di kamar mandi utama pikeun ningkatkeun panggunaan rohangan sareng ogé pikeun nyumponan kabutuh jeng awéwé.

 

▷ Tilelep + jamban + pancuran

Upami kamar mandi utami alit atanapi henteu kedah bak mandi, pancuran normal tiasa dipasang. Hadé pisan mun éta masang pancuran nganggo panto kaca atanapi partisi pikeun misahkeun baseuh sareng garing.

 

② Mandi kadua

▷ Mindahkeun tilelep ka luar

Ngaronjatkeun éfisiénsi kamar mandi, janten teu aya antrian kanggo nyeuseuh sareng mandi énjing sareng sonten.

 

Pisahkeun baseuh sareng garing di jero

Misahkeun baseuh sareng garing di kamar mandi sékundér ku partisi gelas ngajantenkeun langkung aman sareng langkung merenah dianggo. Éta ogé ngahususkeun turun daérah beberesih nalika anjeun beresih sareng bersih. Éta tiasa nambihan kompartemen gudang upami luarna sayogi.

 

▷ Tilelep + jamban + pancuran

Upami henteu merenah pikeun mindahkeun tilelep ka luar, anjeun tiasa masang pancuran di kamar mandi sékundér. Upami rumah tangga pasagi, anjeun tiasa nempatkeun kamar mandi di juru. Tempatkeun tilelep sareng wc dina unggal sisi.

 

▷ Area fungsional + kamar cuci

Anjeun tiasa nempatkeun mesin cuci dina kamar mandi sékundér pikeun binatu anu langkung merenah. Nanging, perhatoskeun yén bagian jero kamar mandi kedahna kedah misah tina baseuh sareng garing pikeun nyegah cai dina mesin, anu bakal mangaruhan hirupna.

 

▷ Pegangan hirup

Kulawarga anu cicing sareng lansia, émut pikeun masang handrail anu tiasa dialihkeun di luhur wc di kamar mandi anu biasa dianggo ku sepuh pikeun mastikeun kasalametan.

 

Syarat ukuran kamar mandi

Salaku daérah panggunaan frékuénsi luhur, kamar mandi kedah ukuranana lumayan. Kuring bakal daptar ukuran umum kamar mandi. Urang tiasa ngarencanakeun sareng perenah sateuacanna nalika ngahias.

1, jangkungna baskom tunggal nyaéta 60-120cm, jangkungna baskom ganda nyaéta 120-170cm.

2, jangkungna baskom countertop dasarna 80-85cm, sareng jangkungna bagian luhur kabinet eunteung nyaéta 185-200cm. dina waktos anu sasarengan, anjeun ogé tiasa nyadangkeun stop kontak sakitar 40cm dina méja, anu tiasa waé cicing di jero kabinet eunteung.

3, pipa cai panas sareng tiis disusun dina jangkungna 40cm. Downspout tiasa didesain dina jajaran tembok 40cm jangkung pikeun ningkatkeun nilai nominal.

4, perhatosan kana kabinét eunteung stop kontak (sikat huntu listrik, pengering rambut, sareng sajabana), kabinet eunteung di luhur atanapi kénca sareng katuhu lampu makeup anu ditangtoskeun. Upami alat-alat alit sanésna diperyogikeun, stop kontak ogé tiasa disimpen handapeun baskom.

Meja tulis kamar mandi henteu ngagaduhan sajumlah ageung kabutuhan sadinten-dinten nempatan rohangan. Katingali rapih sareng teratur ngajantenkeun jalma betah.

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X