neangan Pilarian situs

5 Hal Anu Ngajantenkeun Faucet Dapur Anu Saé

carana ngumpulanBlog 1471 0

Pikeun seuseueurna, dapur henteu ngan ukur tempat pikeun masak. Nyatana, urang ngamangpaatkeun dapur urang pikeun ngahégak, ngariung, ngémutan. Dapur ayeuna ogé diatur sakumaha kabutuhan pikeun tumut kana latihan anu béda-béda. Aranjeunna ayeuna wajib henteu ngan ukur hal-hal anu dibutuhkeun pikeun ramuan sareng nyeuseuh acan salian ti TV, fokus musik, rak, perabotan anu tiasa disesuaikan sareng anu sanésna deui. Dapur luar biasa, sapertos barang-barang anu aranjeunna cocog sareng baju.

Bisi wae, aya hiji hal anu ampir di unggal dapur canggih. Éta konsistén didinya, sepi sareng teu raoseun. Kami salaku aturan nganggap enteng kanyataanna. Nanging henteu leres-leres naon waé hal séjén anu ngagaduhan pangaruh anu luar biasa kana sipat umum dapur urang.

A keran buah sapertos wah keran ngajantenkeun dapur katingali luar biasa sareng tiasa dianggo saé. Kami resep tetep langkung lami di dapur sapertos kitu sareng sering balik deui. Atanapi deui, teu disangka-sangka, nalika keranna kuciwa, urang moal tiasa piaraeun dapur pisan.

Kuring ngalakukeun panilitian online, ningali modél anu paling kawéntar, maca gambar barang sareng audit klien, sareng kuring mendakan tujuh perkara anu janten keran anu luar biasa.

  1. Keran dapur anu luar biasa ngagaduhan mérek 

Leres, kuring henteu ngartos naon sababna saha waé anu nganggap keran anu henteu dicirian salaku pilihan. Naha aya jalma mikir yén aranjeunna ngahemat? Janten anu biasa, éta henteu akurat. Saéstuna aranjeunna nyéépkeun ageung. Faucét anu henteu ditandaan hancur waé. Aranjeunna ngabobol, ngepak, ngaleupaskeun, ngorbankeun cai sareng ngajaga anu gaduhna tetep sareng ngaluarkeun artos.

Éta sanés ngan ukur nami anu urang mayar. Éta kagumantungan, kamajuan anu paling énggal dieksekusi, dukungan klien disiapkeun pikeun ngabantosan upami urang teu aya masalah, ngajamin yén kaseueuran keran hirupna. Nyéépkeun sababaraha artos sareng icalan sadayana ieu. Sadayana diatur?

Aya seueur pilihan merek sareng produsen anu ngadamel keran anu hadé, cekap sareng dipercaya. Kantun pilih hiji sakumaha anu dituduhkeun ku rasa sareng kabutuhan anjeun. Kantun émut yén "Didamel di Cina" sanés nami mérek.

  1. Keran dapur anu luar biasa orchestrates ogé sareng bagian jero dapur 

Sagala hal dianggap, anjeun panginten panginten sudut pandang ieu kedah langkung handap dina rundayan. Naha kagunaan sareng kualitas anu henteu robih peryogi anu langkung luhur? Leres, aranjeunna. Janten kumaha, janten praktis sareng tiasa diandelkeun ayeuna pisan teratur pikeun keran tina sadaya mérek anu dianggap. Janten konfigurasi parantos ngagaduhan salah sahiji elemen anu paling penting dina mutuskeun kaputusan. Pasti ngeunaan hal anu béda-béda, urang ayeuna tiasa ningali keran ku panon anu langkung leueur sareng soanten anu langkung penting pikeun penampilan.

Bentukna teu aya tungtungna. Dina pandangan anu langkung kritis, dina sagala hal, lima kelas tiasa dikenal:

  • moderen
  • alam didorong
  • gabungan tina dua bagian luhur
  • retro
  • panaratas

Struktur mékanik ujung-ujungna paling seueur ngandung bentuk buleud anu parah sareng kerung atanapi corong ngawangun. Struktur anu ngamotivasi alam nyandak tutuwuhan sareng objék alam. Saeutik pisan faucet, janten sigana, nyorot gaya sapertos anu henteu bénten. Rutin kami patepung sareng kombinasi dua éta.

Faucét Retro anu teras-terasan digunakeun sareng dimanfaatkeun pikeun dapur gaya waktos sedengkeun inovator dilengkepan campuran mata cai, sarap sareng seueur sipat gagah anu sanés sareng embel-embel. Dua diantarana meryogikeun dapur gaya anu aya hubunganana sareng sacara substansial kirang tina sadaya panggunaan inklusif tibatan modél anu langkung lugas.

  1. Keran dapur anu luar biasa nyaéta nanaon tapi sesah pikeun ngenalkeun sareng damel 

Ngadegna henteu kedah langkung ti 10 menit kanggo saurang jalma anu ngagaduhan kabisa DIY ésénsial, ngancurkeun keran lami anu dikaluarkeun. Intina, éta kéngingkeun selang ngalangkungan sela dina tilelep atanapi lis, ngurus keran, némpél tina handapeunna sareng nyekék dina kacang (atanapi kacang) sareng sambungkeun bagian-bagian tawar-menawar kana pasokan cai haneut sareng tiis . Teu aya biasa maén sareng ngalereskeun, gasket elastis sareng hal-hal anu sarimbag kumargi pakaitna ayeuna nuju teu aya cai siga anu sigana.

Pakemna ngarobih suhu sareng kualitas aliran kalayan gampang sareng pasti. Éta kapayun pikeun koordinasi aliran dimana-mana sapanjang tilelep sareng bahkan kapungkur.

Dina keran kalayan sirah percikan anu tiasa dipisahkeun selangna geser sareng teu aya upaya. Éta henteu ngahubungi awak keran dina jero sareng sacara épéktip ngalangkungan orientasi anu diwanohkeun dina spout. Sirah percikan nyambung deui sareng jaminan, sareng moal aya kacenderungan na janten gratis. Sababaraha model keran bahkan ngagunakeun magnet padet pikeun nahan sirah percikan.

Faucét tarik-handap biasana ngagunakeun cinyusu anu ngajantenkeun aranjeunna uih deui ka wadah nalika ditarik. Dina keran anu pantes, sirah pancuran sacara umum bakal balik deui ka anu gaduhna bari henteu dikoordinir ku manusa.

Kisaran péngkolan cekap lega pikeun nempatkeun spout dina posisi khusus anu anjeun peryogikeun.

  1. Keran dapur anu luar biasa nyaéta tanpa dibébaskeun saumur hirup 

Usaha anu ngaganti mesin cuci sareng gasket ngagaduhan tempat anu baheula. Klep parantos maju. Bunderan anu hésé dipecat, ayeuna-ayeuna deui diamankeun ku batu mulia, ngadamel keran pikeun sagala tujuan sareng hésé dipaké. Aranjeunna henteu ngaleupaskeun sadayana salami hirupna, sareng gagangna ngarobah suhu sareng aliran anu nekad.

  1. Keran dapur anu luar biasa ngagaduhan kabébasan anu ngamungkinkeun bahkan pot sareng wadah anu paling ageung aya di handapeunana 

Dina kasempetan kaluar yén keran kirang, éta henteu leres-leres nunjukkeun yén éta pikareueuseun. Gumantung kana profoundity tina tilelep anjeun bisa jadi acan siap nempatkeun pariuk pisan ageung handapeun éta sareng nyeuseuh. Janten kumaha sabab, kusabab awakna dikekang tina keran, anjeun panginten kedah ngaleungitkeun jalan ti waktos ka waktos. Sanés urusan anu serius, kuring satuju. Janten sanésna, kusabab anjeun ayeuna saatos keran anu luar biasa pisan, éta tiasa manpaat pikeun ngagaduhan barang-barang dapur panggedéna anu bakal dikumbah handapeun keran ieu, sareng ngukur sabaraha luhur kurva keran anu kedah ngamungkinkeun anjeun kasempetan pangwangunan dina acara naon waé, nalika anjeun nyeuseuh éta hal-hal ageung.

Bisi waé, jaga-jaga ulah ngaleuleuwihkeun. Sapertos dina sadaya kaayaan, rasional mangrupikeun konsultan anu pantes ogé di dieu. Dina kasempetan yén anjeun, salaku conto, gaduh salah sahiji ukuran ukuran anu luar biasa sareng sagala rupa hal-hal anu langkung littler, nyokot keran pikeun ukuran piring tiasa janten kaleuwihan anu henteu perlu.

 

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X