neangan Pilarian situs

4.95m2 Gaya Skandinavia, Kamar Mandi Pasangan Ngora Ieu Langkung endah tibatan Ruang Tamu!

carana ngumpulanBlog 2995 0

Ou Xiaowei Mandi Usaha Sakola

 

Bumi mangrupikeun tempat anu urang resep pikeun milik, sareng pameget anu pang caketna, kolot anu pangpayunna, sareng murangkalih anu paling pikaresepeun. Bumi, henteu ngan ukur nilai pantun, tapi ogé kahaneutan sareng suhu.

Kasus adat dinten ieu nyaéta ngeunaan anu gaduh bumi anu cicing di Quanzhou, anu ngagaduhan rasa anu unik dina modeu, sapertos desain anu dipersonalisasi, sareng ngagaduhan sarat anu tinggi pikeun neundeun kamar mandi.

Numutkeun kana kaayan anu leres sareng kabutuhan anu gaduhna, desainer Peng Huiyan ti Quanzhou khusus milih séri Santa Monica anu cocog pikeun kulawarga ngora sareng modis didesain.

Distrik : Kelleixiang Villa

Daérah: sakitar 4.95m2

Tata Letak: Tata perenah ngawangun U

Daérah anu fungsina: Daérah nyeuseuh, daérah mandi, daérah genah

 

(Parendahan)

Désainer, Peng, didesain sareng téma freshness Skandinavia anu populér ayeuna. Skéma warna Morandi modis, saturasi handap biru laut, kulawu pantai, tenang sareng lemes. Garis saderhana panel panto masihan rohangan langkung kapribadian tangguh.

(Poto sabenerna)

Pilihan témbok nyaéta ubin pasagi bodas leutik, kalayan ubin nada konéng haneut langkung haneut, teras 10 taun henteu gampang tinggaleun jaman.

Daérah nyeuseuh ngagunakeun kabinet eunteung + kabinét lantai gantung + kombinasi kabinet ngagantung tinggi, daérah anu merenah pikeun ngawangun kabinet tinggi sisi kabinét + kombinasi kabinét gantung anu luhur, sakumna kombinasi pangakuan kamar mandi pikeun ningkatkeun langkung ti 50%, sahingga sakumna kulawarga ngagaduhan tempat nempatkeun pasokan kamar mandi.

 

1, Daérah Nyeuseuh

(Poto sabenerna)

Pikeun somah anu canggih, kumaha carana anjeunna tanpa rupa-rupa produk perawatan kulit sareng kageulisan. Désainer Peng ngalegaan kapasitas eunteung sareng nyiptakeun kabinet kaca panto tilepan hemat pikeun nyimpen produk perawatan kulit sareng make-up. Sihir kageulisan dewi dimimitian ku peralatan mandi sadidinten sareng perawatan kulit.


(Kumpulan Santa Monica PLWY19064)

(Poto sabenerna)

Desain ultra-ipis tina baskét countertop ku keran hideung, skéma warna hideung bodas nyaéta anu paling klasik, henteu pernah kaluar tina pantun. Nilai warna luhur baskom panggung, antepkeun bentuk countertop langkung raos artistik, raos manula pinuh. Baskom countertop gampang dipasang, sareng éta ogé cocog pikeun ngagentos gaya na engké.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Besi hideung mangrupikeun jaring panas dina sababaraha taun ka pengker, sareng bumi anu gaya pasti moal aya tanpa hiasanna. Atur handapeun kabinét eunteung matte tingkat gudang beusi hideung, ngajantenkeun rasa mode tina gaya Skandinavia langkung menonjol.

Kotak gantung anu cocog tiasa dicabut sareng tiasa disaluyukeun numutkeun kabiasaan panggunaan anu biasa, sareng tiasa disimpen kénca atanapi katuhu.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Eunteung diapit ku kabinét ngagantung tengah-jangkungna dua panto, anu tiasa nahan sajumlah objék sareng dipisahkeun sacara internal ku laminasi gelas, ngajantenkeun rapih sareng teratur sareng merenah pikeun organisasi sadidinten.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Désainer Peng milih sét desain kabinét kamar mandi ieu, henteu ngan ukur dina nilai rai langkung ku napsu kulawarga mode ngora, dina sababaraha detil fungsina ogé "ati-ati" pisan.

Handapeun baskom nyaéta laci gudang semi-disumputkeun, biasana sigana ngan kabinet terbuka biasa, salami laci éta ditarik tungtungna, anjeun bakal mendakan dunya ageung di balik baffle, rohangan ieu paling cocog pikeun nempatkeun sababaraha barang privasi.

 

2, Panghargaan Daérah Anu Merenah

(Parendahan)

Rohangan kamar mandi tradisional, kecuali pikeun merenah ampir teu aya konfigurasi anu sanés tina kotak jaringan, saderhana teuing sareng kasar. Désainer Peng ngawangun sét kabinet panyimpenan ieu di sakuriling wc, kapasitas ageung, raos desainna, henteu ngan ukur tiasa nyimpen, tapi ogé ngagaduhan peran hiasan, maéhan dua manuk nganggo hiji batu.

(Gambar Nyata)

Di handapeun papan samping nyaéta rak kabuka sakitar 300mm jangkungna, anu matak ngamudahkeun ngahontal tanpa kedah angkat sareng ngabengkokkeun. Salaku tambahan kana anduk kertas, lokasi ieu tiasa nyepeng seueur barang sapertos telepon sélulér, konci, aromaterapi, sareng seueur deui.

Satengah luhur kabinet kabuka ngan saukur paporit tina hoarders pikeun nyimpen barang luang sapertos disinféktan, anduk kertas, sareng seueur deui.

(Poto sabenerna)

Sapertos kalolobaan kulawarga ngora, pamilik fokus kana kualitas kahirupan, janten aranjeunna milih jamban anu pinter. Dibandingkeun sareng WC tradisional, wc calakan gaduh manaskeun korsi, nyeuseuh saatos jamban sareng fungsi sanésna, supados prosés wc ngaduakeun kanyamanan.

 

3, Award Area Mandi

Keur maranéhna pancuran, aranjeunna milih logam hideung anu langkung gaya sareng awét. Matte logam hideung kalayan ubin bodas leutik, éta tiasa janten anu paling dina kombinasi.

(OP-F9085-A)

Pancuran hideung hideung langkung dipikaresep ku kulawarga ngora, sareng warna hideungna raoseun premium, bageur sareng awét, sareng moal katingali sepuh mangtaun-taun.

// ///. //

Urang kedah ngurus kamar mandi unggal dinten, nyaman sareng haneut, modis sareng indah tempat anu indah, tiasa ngajantenkeun urang ngamotivasi unggal dinten. Naha anjeun dipindahkeun ku desain imah juragan ieu di Kailai Xiang Villa, Quanzhou?

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X