neangan Pilarian situs

4.95m2 Gaya Skandinavia, Kamar Mandi Pasangan Ngora Ieu Langkung endah tibatan Ruang Tamu!

carana ngumpulanBlog 1027 0

Ou Xiaowei Mandi Usaha Sakola

 

Bumi mangrupikeun tempat anu urang resep pikeun milik, sareng pameget anu pang caketna, kolot anu pangpayunna, sareng murangkalih anu paling pikaresepeun. Bumi, henteu ngan ukur nilai pantun, tapi ogé kahaneutan sareng suhu.

Today’s custom case is about homeowners living in Quanzhou, who have unique taste in fashion, like personalized design, and have high requirements for bathroom storage.

Numutkeun kana kaayan anu leres sareng kabutuhan anu gaduhna, desainer Peng Huiyan ti Quanzhou khusus milih séri Santa Monica anu cocog pikeun kulawarga ngora sareng modis didesain.

Distrik : Kelleixiang Villa

Daérah: sakitar 4.95m2

Tata Letak: Tata perenah ngawangun U

Daérah anu fungsina: Daérah nyeuseuh, daérah mandi, daérah genah

 

(Parendahan)

Désainer, Peng, didesain sareng téma freshness Skandinavia anu populér ayeuna. Skéma warna Morandi modis, saturasi handap biru laut, kulawu pantai, tenang sareng lemes. Garis saderhana panel panto masihan rohangan langkung kapribadian tangguh.

(Poto sabenerna)

Pilihan témbok nyaéta ubin pasagi bodas leutik, kalayan ubin nada konéng haneut langkung haneut, teras 10 taun henteu gampang tinggaleun jaman.

Daérah nyeuseuh ngagunakeun kabinet eunteung + kabinét lantai gantung + kombinasi kabinet ngagantung tinggi, daérah anu merenah pikeun ngawangun kabinet tinggi sisi kabinét + kombinasi kabinét gantung anu luhur, sakumna kombinasi pangakuan kamar mandi pikeun ningkatkeun langkung ti 50%, sahingga sakumna kulawarga ngagaduhan tempat nempatkeun pasokan kamar mandi.

 

1, Daérah Nyeuseuh

(Poto sabenerna)

Pikeun somah anu canggih, kumaha carana anjeunna tanpa rupa-rupa produk perawatan kulit sareng kageulisan. Désainer Peng ngalegaan kapasitas eunteung sareng nyiptakeun kabinet kaca panto tilepan hemat pikeun nyimpen produk perawatan kulit sareng make-up. Sihir kageulisan dewi dimimitian ku peralatan mandi sadidinten sareng perawatan kulit.


(Kumpulan Santa Monica PLWY19064)

(Poto sabenerna)

Desain ultra-ipis tina baskét countertop ku keran hideung, black and white color scheme is the most classic, never out of fashion. High color value of the stage basin, let the whole countertop shape more artistic flavor, senior sense full. The countertop basin is easy to install, and it’s also very convenient to replace the style later.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Black iron is a hot net in the past few years, and a stylish home certainly can’t be without its embellishments. Atur handapeun kabinét eunteung matte tingkat gudang beusi hideung, ngajantenkeun rasa mode tina gaya Skandinavia langkung menonjol.

Kotak gantung anu cocog tiasa dicabut and can be adjusted according to the owner’s usual usage habits, and can be placed left or right.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Eunteung diapit ku kabinét ngagantung tengah-jangkungna dua panto, anu tiasa nahan sajumlah objék sareng dipisahkeun sacara internal ku laminasi gelas, ngajantenkeun rapih sareng teratur sareng merenah pikeun organisasi sadidinten.

(Santa Monica PLWY19064 Series)

Désainer Peng milih sét desain kabinét kamar mandi ieu, henteu ngan ukur dina nilai rai langkung ku napsu kulawarga mode ngora, in some of the details of the function is also very “careful”.

Handapeun baskom nyaéta laci gudang semi-disumputkeun, biasana sigana ngan kabinet terbuka biasa, salami laci éta ditarik tungtungna, anjeun bakal mendakan dunya ageung di balik baffle, rohangan ieu paling cocog pikeun nempatkeun sababaraha barang privasi.

 

2, Panghargaan Daérah Anu Merenah

(Parendahan)

Rohangan kamar mandi tradisional, kecuali pikeun merenah ampir teu aya konfigurasi anu sanés tina kotak jaringan, saderhana teuing sareng kasar. Désainer Peng ngawangun sét kabinet panyimpenan ieu di sakuriling wc, kapasitas ageung, raos desainna, henteu ngan ukur tiasa nyimpen, tapi ogé ngagaduhan peran hiasan, maéhan dua manuk nganggo hiji batu.

(Gambar Nyata)

Di handapeun papan samping nyaéta rak kabuka sakitar 300mm jangkungna, anu matak ngamudahkeun ngahontal tanpa kedah angkat sareng ngabengkokkeun. Salaku tambahan kana anduk kertas, lokasi ieu tiasa nyepeng seueur barang sapertos telepon sélulér, konci, aromaterapi, sareng seueur deui.

Satengah luhur kabinet kabuka ngan saukur paporit tina hoarders pikeun nyimpen barang luang sapertos disinféktan, anduk kertas, sareng seueur deui.

(Poto sabenerna)

Sapertos kalolobaan kulawarga ngora, pamilik fokus kana kualitas kahirupan, janten aranjeunna milih jamban anu pinter. Dibandingkeun sareng WC tradisional, wc calakan gaduh manaskeun korsi, nyeuseuh saatos jamban sareng fungsi sanésna, supados prosés wc ngaduakeun kanyamanan.

 

3, Award Area Mandi

Keur maranéhna pancuran, aranjeunna milih logam hideung anu langkung gaya sareng awét. Matte logam hideung kalayan ubin bodas leutik, éta tiasa janten anu paling dina kombinasi.

(OP-F9085-A)

Pancuran hideung hideung langkung dipikaresep ku kulawarga ngora, sareng warna hideungna raoseun premium, bageur sareng awét, sareng moal katingali sepuh mangtaun-taun.

// ///. //

We have to deal with the bathroom every day, comfortable and warm, fashionable and exquisite beautiful space, can make us motivated every day. Have you been moved by this design of the owner’s house in Kailai Xiang Villa, Quanzhou?

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X