neangan Pilarian situs

3 Cara Pikeun Ngaronjatkeun Kasempetan anu pikaresepeun

carana ngumpulanBlog 8907 0

3 Métode pikeun Ningkatkeun Kamungkinan tina Penilaian anu Pikaresepeun

Titik pangajen bakal kagantung sacara lega dina transaksi perumahan anu saleresna. Dina Juni, poin penilaian parantos disalahkeun ngalantarankeun panundaan dina 18% tina transaksi (panyabab pangluhurna kadua di tukangeun poin anu aya hubunganana sareng pembiayaan) sareng pikeun ngeureunkeun 9% kontrak, numutkeun kana REALTORS® Confidence Index.

Padahal poin penilaian ogé henteu tiasa dihindari upami biaya padumukan naék teuing gancang sareng henteu pernah nyocogkeun panyadia, anu gaduh rumah tangga sanaos tiasa disatukangeun pikeun pangajen pikeun ngabantosan jaminan imahna ditawarkeun dina sipat anu paling saé pisan.

Forbes.com nekenkeun tilu daérah utama bumi dina siap-siap pikeun pieunteungeun: dapur, kamar mandi, sareng pesona pinggiran.

Pasti, ngahambat daya tarik sihir. Dina hiji panilitian anyar dina Jurnal Keuangan Aktual sareng Ékonomi Asli, panaliti mendakan yén sipat kalayan pesona pinggiran luhur-luhur condong ngamajukeun 7% langkung ageung tibatan sipat anu aya hubunganana dina rohangan anu idéntik anu ngagaduhan daya tarik anu goréng.

"Ningkatkeun hardscape anjeun," Mike Fitzpatrick, vp tina US Lawns, disarankan Forbes.com. “Upami éta aya dina kisaran harga anjeun, ngadamel bumi tempat tinggal salajengna di luar imah ku cara ningkatkeun batu atanapi teras batu bata anjeun. Nanging, pastikeun pikeun ngémutan upami valuasi luhur bakal ngaleuwihan waragad tambahan. "

Metodeu ngirangan-biaya pikeun bungbu daya tarik curch: Mulch bushes bushes, shrubs, and tanaman and add pops of color, resembling pot pot on the door. Garis handap nyaéta nyetél kesan mimiti anu leres yén bumi diasuh kalayan saé, tina kulit dina.

Di jero, jarak pertengahan nepi ka modéren perbaikan kamar mandi sigana bakal dibalikkeun deui 60% tina pembiayaan, salaku réspon ka Leah Tuttleman, desainer jeroeun Re-Tub. A redo toilét panginten henteu aya dina kisaran harga, nanging inisiatip gampang bahkan tiasa ngabédakeun penampilan. Mimiti, atosan naon-naon masalah anu jelas atanapi anu béda anu langkung tiheula tibatan titik-titik kaendahan. Sedengkeun penilai henteu kéngingkeun hiasan anjeun, anjeun tiasa nampilkeun yén bumi dijaga sareng diperbarui. Misalna, ganti lampu sareng ketok diri pikeun supados cocog; matte hideung kuningan nuju tren. Salaku tambahan, Tuttleman disarankan Forbes.com yén hampang, kelir warna netral bakal ngabantosan daérah leres-leres karaos ageung sareng tenang. Salaku tambahan, perbaikan gampang: Ganti bohlam low-wattage sareng bohlam LED watt salajengna sareng anggo dimmer upami tiasa dilakukeun, anjeunna nunjukkeun.

Nganyahokeun dapur bakal mahal, tapi éta bakal ngajantenkeun anjeun balik 77.6% dina pembiayaan, saur Lisa Seeger, pamekaran desain anu terang di N-Hance Wooden Ending. "Ilaharna anu diperyogikeun pikeun ngarobih dapur sadayana mangrupikeun parobihan warna lemari anu gampang," ceuk Seeger pikeun Forbes.com. "Sababaraha tren sigana nganut lomari sagala-bodas, lomari hideung, nada permata, lomari dua-ton, sareng kulawu." Ngamutahirkeun {perangkat keras} dina lomari sareng lampu tiasa jarak jauh dina ngamutahirkeun daérah ogé. Diajar tambahan: Perhiasan dina Desain Dapur anjeun sareng Rincian Hiasan: Milih Pakakas Kabinet Katuhu

www.wowowfaucet.com

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X