neangan Pilarian situs

Laporan Tren Mandi AS 2020: Toilét Cerdas, Faucét Sensor, Sareng Kabinét Mandi Adat Badé Dipikaresep!

carana ngumpulanBlog 598 0

Dapur Sareng Mandi. Dapur Sareng Judul Mandi.

HOUZZ, halaman wéb jasa imah AS, ngaleupaskeun studi taunan ngeunaan tren mandi AS, sareng édisi 2020 laporan parantos tungtungna dileupaskeun. Taun ayeuna, HOUZZ survey ka 1,594 pamilik bumi AS anu nembé ngarenovasi kamar mandi di taun kamari ngeunaan produk mana anu dipilih sareng parobihan naon anu dilakukeun nalika éta dilakukeun. Hasilna tiasa diringkeskeun sapertos kieu: Istirahat sareng Rékréasi, Teknologi Tinggi, Fitur Lampu, Tembok aksen, Campuran Modern, sareng seueur deui.

 

- Produk Mandi -

▌Konversi Mandi Pikeun Pancuran Mandi

Seueur jumlah anu gaduh bumi Amérika anu ningali kamar mandi salaku tempat pikeun bersantai, kalayan 41% tina 1,594 anu gaduh bumi ditilik survey yén aranjeunna istirahat sareng bersantai di kamar mandi. Cara utama pikeun bersantai nyaéta ngaleueut sareng mandi, kalayan 55 persén réspondén nyarioskeun ngaleos dina bak mandi ngabantosan aranjeunna bersantai.

Sedengkeun fungsi rélaxasi bak mandi dikenal, langkung ti 50 persén réspondén anu ngarenovasi kamar mandi taun ayeuna tetep henteu nganggo bak mandi, sareng 23 persén bahkan nyarios yén aranjeunna ngaluarkeunana. Sareng jalma réspondén anu milih ngaleupaskeun bak mandi, opat kalima milih ngalih ka pancuran sanaos, kalayan 54 persén ngalaporkeun ningkatna ukuran showerheadna, dugi tina ngarobih tata ruang kamar mandi (45 persén) sareng ningkatkeun ukuran kamar mandi. (20 persén).

 

▌Loléa jalma milih kabinét kamar mandi khusus

Diantara anu milih ngaganti lomari kamar mandi, 36% milih lomari kamar mandi khusus sareng anu sanés 21% milih kabinét semi-custom, nunjukkeun kanyataan yén lomari kamar mandi khusus ogé mimiti nembus pasar AS, sedengkeun 28% milih lomari kamar mandi kalayan langkung gudang. Dina hal gaya kabinet kamar mandi, 56% réspondén langkung milih kabinét kamar mandi internal, dituturkeun ku freestanding (28%) sareng dipasang témbok (15%), kalayan jumlah réspondén milih produk dipasang témbok ningkat ku 4 poin persentase.

 

▌Jamban pinter langkung populér.

Taun ayeuna, 17 persén anu gaduh bumi AS anu milih ngalih ka jamban kalayan nozel, dugi 5 poin persentase ti taun ka tukang; 14 persén sareng 13 persén réspondén masing-masing milih jamban kalayan fitur ngabersihkeun diri sareng korsi anu dipanaskeun, anu ogé dilengkepan toilét pinter. Salaku tambahan, anti splash, built-in light night, otomatis tutup flip, deodorization otomatis sareng fitur sanésna ogé narik perhatian.

 

▌Paménta Basin Luyu sareng taun kamari

Popularitas sababaraha fitur tina baskom hakékatna henteu robih ti taun ka tukang, kalayan jumlah pangageungna anu gaduh bumi AS milih ngagentoskeun baskomna ku undermount (65%), dituturkeun ku recessed (17%) sareng countertop (9%) basins . Salaku tambahan, 68% ogé milih ngagunakeun baskom ganda, anu sakitar persentase sami sareng dua taun ka pengker.

 

▌ Ngahémat Cai, Faucét Sensor Anu Merhatoskeun pisan

Dalapan puluh tujuh persén sadaya réspondén ngagentoskeun keranna. Ti antara anu ngaganti keran, 48 persén anu gaduh bumi paling henteu ngagaduhan hiji keran énggal kalayan fitur berteknologi tinggi. Diantarana, 28% faucét anyar réspondén gaduh fitur hemat cai, 4 poin persentase kirang ti taun ka tukang; 16% pamilik keran énggal henteu némpél ramo; 5% tina faucet énggal tiasa janten noél, jumlah ieu ningkat 2 poin persentase tibatan taun ka tukang, nunjukkeun yén keran sénsor beuki populér.

 

▌ Lampu LED, Fogging Kana Eunteung Mandi Anu Di pikaresep Fitur

Pikeun kaca spion, 20 persén milih produk sareng pencahyaan LED, genep poin persentase langkung luhur tibatan taun kamari, sareng aya ogé sababaraha paménta pikeun defogging, kalayan 14 persén milih produk kalayan fitur ieu.

 

- Ruang Mandi -

▌Tile Masih Pentingna Daérah Pancuran

Sabada ngarombak témbok pancuran sareng lantai, jumlah pangageungna jalma milih produk ubin, kalayan 70% milih ubin pikeun témbok, paningkatan 4 persentase poin sataun dina sataun. Boh tembok boh lanténa, langkung ti 10% jalma milih marmer, tapi pilihan marmer pikeun lantai turun ku 5 poin persentase, ngagambarkeun jumlah jalma anu nganggap masalah kaamanan kamar mandi.

 

▌ Area Anu Henteu Pancuran Ngawitan Tembok Hiasan Anu Populer

Di daérah anu teu mandi, langkung seueur anu milih ngaganti ubin ku produk anu langkung hiasan tibatan di daerah pancuran, kalayan 77% réspondén milih produk ieu, langkung luhur tibatan 26% anu milih ubin. Nanging, di daérah anu henteu mandi, jumlah anu pangageungna (59%) masih milih nganggo produk ubin.

 

▌ Gaya Gaya Modern

Taun ayeuna, 20 persén réspondén nyarios yén aranjeunna bakal milih gaya kontemporer pikeun kamar mandi, jumlah anu sami sareng 2019 sareng 5 persentase poin langkung luhur tibatan 2018, nunjukkeun yén gaya modéren tetep gaya dominan dina desain kamar mandi Amérika. Ieu ngabandingkeun sareng 18 persén anu gaduh bumi milih Transisi, turun 3 poin persentase ti 2019, sedengkeun jumlah jalma anu milih Kontémporér, Tradisional sareng Pastoral sadayana langkung stabil sareng langkung ti taun kamari.

 

▌Putih Tetep Dominan.

Dina hal warna, bodas tetep warna dominan, kalayan langkung seueur jalma milih bodas salaku warna utami pikeun lomari kamar mandi, countertop, témbok pancuran sareng témbok umum. Dina countertops, langkung ti 51% réspondén milih bodas, payun warna (15%), kulawu (14%) sareng beige (9%), kalayan jumlah réspondén anu milih warna murag ku 4 poin persentase.

 

▌8 Tina 10 réspondén Dipilih Pikeun Ngarobih Lampu Kamar Mandina.

Taun ayeuna, 8 tina 10 réspondén milih pikeun ngapdetkeun pencahayaan kamar mandi na. Diantarana, pilihan lampu-lampu témbok anu dipasang panggedéna (58%) sareng lampu recessed (55%), dituturkeun ku lampu pancuran (32%), lampu kipas (25%), lampu eunteung (17%), anu Pilihanana tina lampu eunteung ningkat 4 poin persentase tibatan taun kamari, pantes diperhatoskeun kabinet kamar mandi sareng pabrik eunteung mandi.

 

- Poin sanés -

1, Rata-rata biaya renovasi kamar mandi pikeun anu gaduh bumi di AS nyaéta $ 8,000, sakitar RMB 53,000.

2, Sateuacan ngarobih kamar mandi, 69% réspondén nyarios yén aranjeunna parantos teu puas ka kamar mandi lami, naék tina 59% di 2019.

3, keluhan anu paling ageung ku anu gaduh bumi AS ngeunaan kamar mandi na perkawis ruang penyimpanan anu teu cekap (34%), ruang pancuran anu kirang (34%), cahaya anu teu cekap (29%) sareng ruang kontra terbatas (25%).

4, 59% responden nyarios yén aranjeunna bakal bersantai di kamar mandi, paningkatan 4 poin persentase ti taun ka tukang.

5, Sakitar tilu perempat réspondén gaduh dua atanapi langkung kaca spion di kamar mandi indukna.

6, Opat-kalima réspondén bakal nyewa saurang propésional pikeun ngabantosan kamar mandi na, kalayan renovator gaduh tingkat partisipasi anu paling luhur dina 43 persén, dituturkeun ku fitters kamar mandi (20 persén) sareng desainer kamar mandi (12 persén).

Saméméhna :: Teras:
Pencét pikeun ngabatalkeun balesan
    展开 更多
    Wilujeng sumping di situs wéb resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang Anjeun
    USDAmérika Sarikat (AS) dollar
    eur Euro

    gorobag

    X

    Ngotéktak Sajarah

    X