kërkim Kerko Site

Vala e Ftohtë godet përsëri! Produkte banjo, si të parandalojmë të ftohtin?

KlasifikimBlog 646 0

Titujt e banjës

Një valë nuk është qetësuar ende, një valë ka filluar përsëri, ajër i fortë i ftohtë për t'u kthyer!

Moti bëhet i ftohtë, përveç kësaj njerëzit duhet t'i kushtojnë vëmendje të ngrohen dhe të shtojnë rroba, pajisjet sanitare në shtëpi duhet të jenë gjithashtu anti-ngrirja kryesore. Uji në më pak se -4 gradë Celsius, vëllimi i akullit është zgjeruar, lehtësisht çon në produkte sanitare brenda akullit dhe zgjerimit të ujit dhe kështu prodhimet e plasaritjes. Unë ju dërgoj këshillat sanitare kundër ngrirjes!

 

Tualeti dimëror për të parandaluar parandalimin e ngrirjes dhe plasaritjes

Në dimër, dyert dhe dritaret e banjës janë mbyllur përkohësisht për të ndaluar ventilimin dhe për të ruajtur temperaturën e brendshme. Për të parandaluar ngrirjen, lëshoni të gjithë ujin e mbetur kur tualeti nuk është në përdorim.

Metoda dhe hapat janë si më poshtë: mbyllni valvulën e hyrjes, hiqni dhe hiqni bulonin e kullimit dhe shtrëngoni bulonin e kullimit pasi të lirohet uji i mbetur, përndryshe do të shkaktojë rrjedhje uji.

Do të ketë ujë në kthesën e ujërave të pasme të tualetit. Përdorni lecka sfungjeri dhe pompë për të thithur ujin në mënyrë që të mos ngrini dhe çani tualetin për një kohë të gjatë.

Përveç kësaj, ju mund të derdhni antifriz në rezervuarin e ujit, ose në ujë në alkool, kripë, mund të zvogëlojë pikën e ngrirjes së ujit, por edhe efektive kundër ngrirjes. Nëse banjo është e hapur për sistemin e ngrohjes dhe mund të sigurojë që banjo nuk do të ngrijë, nuk mund të shtoni antifriz në tualet.

 

Masat paraprake për mirëmbajtjen e lavamanit dimëror

Menjëherë pas përdorimit, thajeni atë me një leckë të thatë për të shmangur këputjen e sipërfaqes të shkaktuar nga akulli. Kur pastroni, mos përdorni pajisje sanitare prej çeliku për të shmangur gërvishtjen e sipërfaqes së lavamanit. Në rastin e temperaturës së ulët të brendshme, mund të zgjidhni të mbuloni lavamanin me një shtresë pëlhure për ta izoluar atë nga këputja për shkak të temperaturës së ulët.

 

Masat paraprake për mirëmbajtjen e vaskës dimërore

Para së gjithash, pas çdo përdorimi të vaskës, mbajeni vaskën të thatë, në mënyrë që të mos shkaktojë deformim afatgjatë të kullimit të ujit ose të mos hiqet sipërfaqja dhe nuk mund të përdoret. Në kohën e pastrimit, mos përdorni pastrues të fortë acid dhe alkalik për të shmangur korrozionin e sipërfaqes së vaskës. Fshijeni me një leckë të butë në mënyrë që të mos shkaktojë gërvishtje dhe nëse ka ndonjë gërvishtje të lehtë aksidentalisht, menjëherë lustroni sipërfaqen për të rivendosur butësinë. Mos vendosni objekte metalike në sipërfaqen e vaskës për të shmangur ndryshkjen ose dëmtimin sipërfaqësor të vaskës, ndikimin në bukurinë dhe praktikën e saj.

 

Masat paraprake të mirëmbajtjes së kabinetit të banjës dimërore

Në banjë pas larjes, duhet të jetë me kohë sipërfaqja e kabinetit të banjës, në ujë të pastër të pastër. Dollapët e banjës shpesh vendosen në disa sapunë, larje fytyre, shampo dhe pajisje të tjera pastrimi, nëse rastësisht janë jashtë, është mirë të pastroheni menjëherë, sendet më të rënda duhet të vendosen në pjesën e poshtme të dollapit të banjës. Kur pastroni dollapin e banjës, mos përdorni tela metali, leckë Pasteur, pastrim të fortë kimik dhe mos përdorni ujë për të shmangur korrozionin. Përdorni si duhet pastrues neutral dhe mirëmbajtje të produkteve të tjera profesionale.

 

Masat paraprake të plasaritjes së rubinetit dimëror

(1) rubinet ngrica shkakton çarje.

0 ℃ nën përdorimin e mjedisit, duke përfshirë por pa u kufizuar në arsyet e mëposhtme.

1, pas provës para-ujit të projektit, rubinet në ujin e mbetur nuk është shuar.

2, instalimi i rubinetit në natyrë, mos mbyllni valvulën e hyrjes së ujit dhe nuk bëni mbrojtje kundër ngrirjes.

3, pronari është larg me pushime ose jo-qëndrimi afatgjatë, dhoma nuk është e nxehtë, nuk e mbylli valvulën e hyrjes së ujit për të kulluar ujin e mbetur të rubinetit. Pronari përfundoi me rinovimin e ventilimit të dhomës, dritaret nuk u mbyllën natën dhe valvula e hyrjes së ujit nuk u mbyll për të lëshuar ujin e mbetur nga rubineti.

 

(2) Si të parandalojmë masat.

0 ℃ nën përdorimin e mjedisit, duke përfshirë por pa u kufizuar në masat paraprake të mëposhtme.

1, faqja e projektit instalimi temperatura e mjedisit rubinet të tilla si nën 0, rekomandohet që përkohësisht të mos instaloni rubinet ose të instaluar në jo-ujë të përkohshëm, ose prova e ujit pas kullimit të plotë të ujit tub.

2, natën duhet të mbyllni dritaret e kuzhinës, banjën nga jashtë, si dhe dhomën e pasme me hije për të siguruar që temperatura e brendshme është mbi 0.

3, për dhomën ku temperatura e brendshme është nën 0 ℃, mbyllni valvulën e njehsorit të brendshëm të ujit dhe përfundoni lëshimin e ujit të mbetur në tub.

4, temperatura e brendshme është më e ulët se 0 ℃ dhomë, duhet të hapni ngrohjen, për të mbajtur temperaturën mbi 0.

5, ju mund të përdorni pëlhura pambuku dhe liri, rroba të vjetra pambuku, leshi pambuku dhe materiale të tjera izoluese për të trashur dhe mbështjellë rubinetin e ngushtë.

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X