kërkim Kerko Site

Politika e Privatësisë

Si mbledh Wowowfaucet.com informacione për mua?

Ne mbledhim informacione nga përdoruesit e sitit në disa mënyra të ndryshme, me qëllimin për të ofruar një përvojë efikase, domethënëse dhe të personalizuar të blerjeve. Për shembull, ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për:
* Regjistroni dhe nxirrni shpejt informacionin që keni dhënë më parë
* Ju ndihmojnë të gjeni shpejt informacione, produkte dhe shërbime
* Krijoni përmbajtje që është e rëndësishme për ju
* Ju paralajmërojnë për informacionin, produktet dhe shërbimet tona të reja

Regjistrimi dhe Renditja: Për të përdorur pjesë të caktuara të kësaj faqe ose për të porositur produkte, të gjithë klientët duhet të plotësojnë një formë regjistrimi në internet me informacione personale, duke përfshirë por jo duke u kufizuar në, emrin tuaj, gjininë, adresën (et) e transportit dhe faturimit, telefonin numri, adresa e postës elektronike dhe numri i kartës së kreditit. Për më tepër, ne mund të kërkojmë vendin tuaj të banimit dhe / ose vendin e veprimtarisë së organizatës suaj, në mënyrë që të jemi në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi. Ky informacion përdoret për faturimin, përpunimin e porosive dhe marketingun e brendshëm si dhe për të komunikuar me ju në lidhje me porosinë tuaj dhe faqen tonë.

Adresat e postës elektronike: Disa lokacione në Sajt ju lejojnë të vendosni adresën tuaj të emailit për qëllime, përfshirë por jo të kufizuar në: regjistrimin për njoftime falas promovuese, duke kërkuar njoftim kur të mbërrijnë marka të reja ose stilet e produktit, ose të regjistroheni në buletinin tonë të postës elektronike. Për më tepër, çdo pjesëmarrje në konkurset promovuese të organizuara nga Wowowfaucet.com është plotësisht vullnetare dhe kërkon zbulimin e informacionit të kontaktit të nevojshëm për të njoftuar fituesit dhe shpërblimet. Ne mund të postojmë emrat dhe qytetet e fituesve të konkursit në faqen tonë.

Shqyrtime të produkteve: Ne kërkojmë një adresë emaili dhe vendndodhjeje, së bashku me paraqitjen e të gjitha vlerësimeve të produktit. Adresa juaj e emailit do të mbahet private, por vendndodhja juaj do të jetë e dukshme për përdoruesit e tjerë. Të gjitha informacionet e tjera personale që ju vendosni të paraqisni si pjesë e shqyrtimit do të jenë në dispozicion për vizitorët e tjerë të faqes.

Si përdor Wowowfaucet.com informacionin tim personal?

Përdorimi i brendshëm: Ne përdorim informacionin tuaj personal për të përpunuar porosinë tuaj dhe t'ju ofrojmë shërbim ndaj klientit. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal nga brenda për të mbledhur informacione të përgjithshme rreth vizitorëve në këtë sit, për të përmirësuar përmbajtjen dhe paraqitjen e sitit, për të përmirësuar kontaktin tonë, dhe për të tregtuar shërbimet dhe produktet tona.

Komunikimi me Ju: Ne do të përdorim informacionin tuaj personal për të komunikuar me ju në lidhje me Faqen tonë dhe urdhërat tuaja. Të gjithë klientët duhet të japin një adresë emaili për të lejuar komunikimin me Wowowfaucet.com në lidhje me urdhrat e vendosura. Ne mund t'ju dërgojmë një email konfirmimi pasi të regjistroheni me ne, si dhe njoftime të lidhura me shërbimin si të nevojshme (për shembull, pezullim i përkohshëm i shërbimit për mirëmbajtje.) Ju gjithashtu mund të paraqisni adresën tuaj të emailit për të kërkuar njoftim kur marrim një markë të re, stil apo produkt produkti, ose të regjistroheni në buletinin tonë elektronik dhe ofertat speciale. Ju mund të çabonoheni ose të hiqni dorë nga emailet e ardhshme në çdo kohë.

展开 更多
Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

Duke u ngarkuar ...

Zgjidhni monedhën tuaj
USDDollarit amerikan (SHBA)
EUR euro

Shporte

X

Historia e Shfletimit

X