kërkim Kerko Site

Na vjen keq, Tualeti i ka këto probleme, jo problemet e cilësisë!

KlasifikimBlog 4464 0

Shkolla e Biznesit të Banjës

Blerja e një shtëpie nuk është e lehtë për shumë konsumatorë, dhe rinovimi nuk është aspak i lehtë, dhe ata janë të lumtur të transferohen! Por të afërmit dhe miqtë thanë se si çahet baza e tualetit në këmbë? Ndikon në bukurinë, shqetësuese për tu trajtuar dhe duket jashtëzakonisht e pakëndshme. Kështu që pronari është shumë i dëshpëruar, aq më shumë mendon për më të pakëndshmin, zemëruesin. Sa e lehtë është për mua të harxhoj kaq shumë para për rinovimin?

Disa kohë më parë, një lajm tjetër shpërtheu: "150 komplete tualeti TOTO u plasën në të njëjtin rreth, prodhuesi tha se problemet jo cilësore" u shkarkuan. Në një rreth të vendosur në rrethin Chongqing, më shumë se 150 familje kanë gjetur të çara në tualetet e tyre TOTO. Disa janë thyerje të rezervuarit të ujit, disa janë këputje të bazës, dhe madje edhe më shumë, është baza e predhës që ra nga një copë e madhe.

Kjo lloj situate duhet të jetë shumë e dhimbshme për pronarët. Tualeti është një tualet i mirë, si mund të shfaqet kjo lloj situate. Duhet të jetë një problem cilësor. Pra, një shumëllojshmëri e inspektimit të mostrës, ankesave, në telashe dyqan dhe kështu me radhë. Gjithsesi, paratë nuk mund të humbasin. Së fundmi, testuesit e rezultateve të inspektimit të mostrës tregojnë se: për shkak se rrethi është i vendosur në rrethin Chongqing, dimri është relativisht i ftohtë, i shoqëruar me dimrin afatgjatë të pabanuar në komunitetin e pushimeve. Uji brenda tualetit për një kohë të gjatë çon lehtësisht në krem, në mënyrë që tualeti të ngrijë dhe të çahet, dhe cilësia e tualetit nuk është e lidhur. Pronari e dëgjoi këtë rezultat, “jo i thatë, pse kursej para, punë e vështirë për pjesën më të madhe të jetës sime, sapo rinovova tualetin, si të bëhesha në këtë mënyrë! Ende duhet të gjej telashet e dyqanit ".

Konsumatorët, në fund të fundit, nuk është një stilist profesional, një rezervuar tualet i ngadalshëm, baza e këmbëve të çara, instalimi tualet nuk është afër murit, tualet larë sipërfaqen e ndryshkut të ujit lokale zverdhur. Menjëherë gjeni dyqanin e banjës. "Tualeti juaj ka një problem!" Pagesa, pagesa, pagesa, gjëja e rëndësishme për të thënë tre herë. Të gjitha llojet e ankesave për të kërkuar kompensim! Shumë shpesh, dyqanet e shitjeve të terminaleve të banjove janë gjithashtu shumë të padrejtë. Një tualet i mirë shtëpitë e tjera nuk janë problem. Pse keni një problem? Vetëm memec për të ngrënë hidhërimin!

Në fakt, rezervuari i tualetit është i ngadaltë për t'u mbushur, baza e këmbës çahet, tualeti nuk mund të instalohet kundër murit, sipërfaqja e larjes së tualetit e ndryshkut të ujit lokal të verdhë, çarja e ngrirjes së tualetit.  Shumë herë nuk është problem i cilësisë së tualetit!

Një: rezervuari i tualetit është shumë i ngadaltë për të mbushur ujin

Nëse ka një rezervuar tualeti injeksioni i ujit është shumë i ngadaltë. Së pari kontrolloni presionin e ujit. Nëse presioni i ujit është shumë i vogël, ai është një problem i furnizimit me ujë dhe nuk ka asnjë lidhje me cilësinë e tualetit. Nëse presioni i ujit është normal, ju lutemi kontrolloni nëse valvula e hyrjes së ujit në rezervuarin e ujit është bllokuar nga mbeturinat. Nëse ka, ju lutemi pastroni mbeturinat.

Dy: Pasi tualeti është instaluar për një periudhë kohe, çarje shfaqen në rrëzë të bazës dhe do të zgjerohen

Pas instalimit të tualetit për një periudhë kohe, çarje shfaqen në këmbët e bazës dhe do të zgjerohen. Kjo është për shkak të instalimit, zgavra e bazës është e mbushur me çimento dhe cilësia e tualetit nuk ka asnjë lidhje me . Çimentoja do të thithë ujë dhe do të zgjerohet për të çarë tualetin. Metoda e saktë e instalimit është: fllanxha për tualetin një copë. Ndarja me vidën e këmbës fikse, ose me shasinë e fiksuar të silikonit mund të jetë.

Tre: instalimi i tualetit nuk mund të jetë afër murit

Pas instalimit të tualetit në mur, i cili nuk është afër zgjedhjes së distancës së kullimit të tualetit dhe distancës së rezervuar të tubit të ujërave të zeza nga muri, dhe cilësia e tualetit nuk ka asnjë lidhje me të. Distanca e kullimit të specifikimeve të zakonshme të shkarkimit të tualetit janë 210 mm, 305 mm, 400 mm tre specifikime. Nën rrethana normale lejoni madhësinë e instalimit 190-210mm, 285-305mm, 380-400mm, domethënë pjesën e pasme të tualetit, nga pastrimi i murit prej 20mm.

Përdoruesit duhet të zgjedhin specifikimet e tualetit në përputhje me distancën aktuale nga muri i tubit të kullimit të rezervuar në shtëpi dhe madhësinë e lejuar të instalimit kur blejnë. Nëse distanca e tubit të kullimit nga muri është vendosur e vdekur dhe nuk është standardizuar, nuk ka zgjedhje të përshtatshme të tualetit në distancën e kullimit, mund të blini 1 ndërrues tjetër për ta rregulluar. Ndërruesi zakonisht mund të rrisë ose zvogëlojë qendrën e distancës maksimale prej rreth 100 mm.

Katër: larja e tualetit zverdhet me ndryshkun lokal të ujit

Tualeti përdor një kohë të gjatë, lehtë për t'u shfaqur larja e tualetit fenomen lokal i ndryshkjes së ujit të ndryshkut të ujit. Tualeti larë sipërfaqen e ujit tualet ndryshk zverdhje, ndikojnë shumë në bukurinë, përdorimi është gjithashtu e pakëndshme, pastrim dhe i lodhur. Pronarët e kësaj situate zakonisht mendojnë se tualeti është një problem, në fakt, cilësia e ujit dhe cilësia e tualetit nuk ka lidhje. Për shkak të cilësisë së ujit, tualeti do të jetë i papastër i verdhë në sipërfaqe pas një kohe të gjatë përdorimi. Në këtë kohë, mund të përdorni pastruesin për pastrim, dhe më pas të laheni me ujë.

Pesë: çarje e ngrirjes së tualetit

Plasaritja e rezervuarit të tualetit ose gropës, ose e gjithë pllaka e dyshemesë bie, mund të ketë lidhje me faktorët mjedisorë. Për shembull, dimri është shumë i ftohtë, temperatura e brendshme është nën 0 gradë, uji i ruajtur në rezervuarin e tualetit ngrin. Vëllimi i akullit mund të zgjerohet deri në pikën e mbajtjes së rezervuarit të ujit të plasaritur. Nëse pronari nuk e përdor tualetin për një kohë të gjatë, uji në rezervuar nuk rrjedh për një kohë të gjatë dhe akulli do të shkaktojë plasaritje të rezervuarit.

Në procesin e përdorimit të tualetit, ka fenomene të ndryshme, dhe ankthi i pronarit është i kuptueshëm. Mbi të gjitha, shumica e pronarëve kanë punuar shumë për gjysmë jete për këtë shtëpi. Por shumë herë rezervuari i tualetit është i ngadaltë për t'u mbushur, çarje në këmbët e bazës, tualeti i instaluar në mur, sipërfaqja e larjes së tualetit zverdhja e ndryshkut të ujit lokal, çarja e ngrirjes së tualetit, sepse instalimi nuk është i duhur, përdorimi i pahijshëm i shkaktuar nga , dhe cilësia e tualetit nuk është e lidhur. Tualeti akuzohet gabimisht. Këtë herë shitësi i dyqanit të banjës duhet të jetë i duruar për të ndihmuar pronarin për të gjetur problemin e vërtetë, më e mira për të ndihmuar pronarin së bashku për të zgjidhur problemin. Nëse konsumatorët nuk janë ende të qartë, mund ta vendosni këtë koleksion WeChat. Gati për t'ua përcjellë klientëve për të shmangur keqkuptimet e panevojshme!

 

përfundim

Probleme me produktin, të gjithë nuk i duam. Tregtarët duhet të mbajnë mirë mentalitetin e shërbimit ndaj klientëve për t'u marrë me problemet për ta, dhe konsumatorët gjithashtu duhet të mbajnë një zemër tolerante ndaj tregtarëve, në fund të fundit, një reputacion i mirë i klientëve është ajo që dëshirojnë tregtarët.

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X