kërkim Kerko Site

Këshillat më të mira për banjën ndonjëherë, të gjitha në një vend!

KlasifikimShkrime 1220 0

Shkolla e Biznesit të Banjës

Banjo është e vogël, por është një pjesë shumë e rëndësishme e dekorimit dhe është e lidhur ngushtë me jetën tonë. Çdo ditë jeta fillon këtu dhe mbaron këtu. Nëse nuk instalohet siç duhet, përdorimi i procesit është gjithmonë i prirur për disa nga këto dhe probleme të tjera, sot tualeti është prishur, nesër dushi bllokohet ... çdo ditë mund t'ju çmendë.

Vetëm sepse banjo është kaq e rëndësishme në jetën e përditshme, kështu që kur zbukurojmë banjën, ne duhet të kontrollojmë të gjitha aspektet e detajeve, në mënyrë që të përpiqemi të shmangim ndikimin e jetës së përditshme.

 

Shënime për Rinovimin e Banjës

1,Linjat rezervë të ujit dhe energjisë elektrike

Rinovimi i banjës, shumë tenxhere të miqve shpesh harrojnë të rezervojnë më shumë priza elektrike dhe rrugët ujore, më vonë të ndryshojnë tualetin inteligjent dhe raftin e peshqirëve elektrik ka të ngjarë të çojë në përdorimin e shqetësimeve.

 

2,Problemi i pllakave të murit dhe dyshemesë

Bëni të paktën 24 orë para se të shtroni pllakat në eksperiment të mbyllur me ujë; pllakat e dyshemesë dhe pllakat e murit përmes shtrirjes së shtresave, pllaka shtrimi për të siguruar që sipërfaqja e tullave të ketë një ° rreth pjerrësisë së kullimit, pjerrësia duhet të jetë drejt kullimit të dyshemesë.

 

3, e thatë dhe e lagur për të ndarë

Nëse tualeti nuk ndahet nga lagështia dhe e thata, është e lehtë të bësh që uji të spërkasë kudo në dush, dhe është e lehtë për njerëzit të rrëshqasin dhe të bien, gjë që gjithashtu nuk është e favorshme për pastrim.

 

4,Cili do të jetë problemi nëse zëvendësojmë tualetin e zakonshëm me tualetin inteligjent?

Kur instaloni tualete të zakonshëm, përdoruesit në përgjithësi nuk marrin parasysh transformimin pasues të ujit dhe energjisë elektrike, nuk ka asnjë pozicion tualeti të rezervuar për furnizim të fortë me energji elektrike, daljet dhe rrugët e ujit, përdorimi i tualeteve inteligjente në të ardhmen do të jetë më i vështirë.

 

Rinovimi i tualetit Problemet e zakonshme

1, Cila është më praktike, dushi apo vaska?

Në përgjithësi, dushi duhet të jetë më praktik se vaska, dushi është më i përshtatshëm dhe i përshtatshëm dhe praktik, relativisht i shëndetshëm.

 

2,A është e lehtë për t'u përdorur perdja e dushit?

Për familjet e vogla, zona e banjos është relativisht e vogël dhe ndarja prej xhami do ta bëjë banjën origjinale më të vogël të duket shumë e mbushur me njerëz. Pastaj perdja e dushit si një ndarje, atëherë e gjithë hapësira në zgjerim është shumë më e gjerë dhe bujare.

 

3, Dekoratat e Banjës Mozaiku i Zgjedhur, Apo Bardh e Zi Praktik Më Praktik?

Efekti dekorativ i mozaikut është i mirë, por çmimi i materialeve dhe punës janë të shtrenjta. Mozaikët janë të vështirë për tu kujdesur dhe priren të fshehin papastërtitë. Kështu që përpiquni ta përdorni në zona të thata!

 

4,Atmosfera e pellgut të countertopit nuk është praktike? Si zgjedhni midis një pellgu pa numër dhe një pellgu nën numër?

Pellgu i countertop ka shumë forma, zgjedhje të madhe dhe efekt ideal zbukurimi. Easyshtë e lehtë për tu instaluar dhe e lehtë për tu ruajtur në të ardhmen. Sidoqoftë, uji është lehtë të spërkatet jashtë kur përdorni pellgun në countertop.

Nën pellgun e tryezës do të ngulitet në mes të countertop, e cila është më e bukur se pellgu në skenë, dhe sipërfaqja e pellgut është më e ulët se countertop, kështu që uji në countertop lehtë mund të derdhet ose të fshihet në pellg , kështu që shëndeti kujdeset më mirë.

 

5,Kullimi i dyshemesë dhe foleja

Vendndodhja e kullimit të dyshemesë duhet të merret në konsideratë me kujdes, mundësisht e vendosur në njërën anë të pllakave, nëse është në mes të banjës, atëherë kullimi i dyshemesë nuk do të jetë pika më e ulët pa marrë parasysh se si pllakat janë të anuara.

Prizat duhet të projektohen me ndërprerës, veçanërisht në ngrohësin elektrik të banjës me çelës është i përshtatshëm. Pranë lavamanit duhet të lini disa më shumë për pajisjet e zakonshme të tilla si tharëse flokësh, rroje dhe furça dhëmbësh elektrike!

 

6,Tifozja e shkarkimit të tualetit

Banjo është më e lagësht dhe e prirur ndaj baktereve, kështu që një tifoz shkarkimi do të instalohet në banjë, i cili zgjidh problemin e lagështirës në hapësirë ​​duke e mbajtur banjën të freskët.

 

7,Paraqitja e secilës madhësi funksioni 

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X