kërkim Kerko Site

FAZA E WOWOW | Si të instaloni rubinetën e lavamanit të banjës dhe Asamblenë e Drain-ngritës të ngritjes

KlasifikimWowow Instalimi i rubinetës 8722 0

TOM:

duket sikur sot është dita

që duhet të zëvendësojmë rakordin me shkëlqim të kromit

me një rubinet të ri të nxituar nga WOWOW

dhe ne do të fillojmë atë tani për tani

[tingulli që rrjedh ujë]

kështu që këtu shkojmë

ne do të hapim kutinë

dhe gjëja e parë që ne do të gjejmë

ajo që merrni në kuti janë udhëzime

gati për të shkuar

dhe pikërisht nën udhëzime

ne kemi dorezat e famshme WOWOW

kështu që ju e dini që po merren me gjithçka me kujdes

mirëpo ato janë mjaft të shtrënguara

por futu ato

dhe ne jemi gati të shkojmë

Unë do të vë në vend të parë kullimin pop-up

kështu që ajo që kam bërë është

E kam marrë copëzën

gjatë gjithë rrugës deri sa do të shkojë

mori majën

dhe ne do të fillojmë atje

ne do ta heqim atë

dhe ne do të vendosim pak

pak klishe rreth pjesës së jashtme të saj

me ca kasetë maskuese

kështu që unë kam marrë lavaman të gjitha të maskuar

me shirit të maskuar thjesht të zakonshëm

mbase kasetë bretkocë nëse ju pëlqen - gjelbërimi

dhe pastaj u maskova

pjesa e sipërme me fllanxhë të pop-up

dhe ne thjesht e lehtësojmë atë atje poshtë

dhe ne e kemi përshtatur atë

në këtë mënyrë kur të vijë

nëse ka pak silikon që shtrydh jashtë

ju nuk e dëshironi atë as në këtë fllanxhë pop-up

ose në bazën e lavamanit

sepse silikoni është i drejtë

gjërat më të këqija për të provuar të heqësh qafe pasi të keni marrë

kështu që ju nuk dëshironi që ajo të lyhet në të gjithë sipër pellgut

dhe kjo do të bëjë që të pastrohet vërtet shkëlqyeshëm

Mirë

tani kemi një fllanxhë të pop-up

vendosur në lavaman

atje pak silikon në anën e pasme të tij

ne do të shkojmë nën të

dhe ne do të vendosim kullimin kryesor në të

kur e vidh deri në fllanxhë

gjithçka është e pamundur të bëhet me një dorë

ne duam që kjo e dehur në fllanxhë aq e ngushtë sa do të shkojë

ne thjesht po bëjmë gishtin të shtrënguar

dhe ne do ta kthejmë atë

derisa lëshimi i pop-up-it të tregojë djathtas mbrapa në rubinetin

kështu që gjithçka rreshtohet

tani ne do të lëvizim këtë nyjë lart

derisa të vie në kontakt me fundin e lavamanit

ka bare të këndshme të gjerë të kapjes në anën e kësaj

jo ketu

kështu që ju mund të merrni një kontroll të vërtetë të mirë

dhe mund ta shtrëngoni

aq i ngushtë sa të duash

që duket mjaft e ngushtë

dhe mendoni se jemi mirë të shkojmë atje

kështu që ne kemi pak shtrydhje atje

në anën e fllanxhës

kështu që ne thjesht do të shkojmë rreth me një gisht

pa doreza dhe pastrojeni atë

dhe atëherë ne do të heqim kasetë maskuese

dhe do të bëjë një punë vërtet të lëmuar

ok këtu shkojmë

ne kemi shiritin maskues të tërhequr nga fundi i pellgut

dhe ne thjesht do ta tërheqim atë nga fllanxha

dhe kjo i jep fundin tuaj vërtet të lëmuar

në rregull, ne jemi gati për ngjarjen kryesore

mori përsëri dorezat e bardha

dhe nga çanta

shkoni në çantë vjen

marka e re WOWOW leather single

valvula laboratorike e nikelit të krehur

është goxha e lëmuar

mirë tani unë kam për të vënë disa kasetë pak

vini re se si ata kanë mbyllur fundet e tubave të furnizimit këtu

kjo është mjaft e lëmuar

kështu që unë do të vendos pak shirita tefloni atje

dhe më pas do ta vendosim copëzën e foshnjës

dhe vendosni rubinetin

tani vini re që kam marrë pak njollë këtu

nga rubineti i mëparshëm

kështu që këtë herë do të vendos pak silikon

për ta lëshuar rubinetin e ri

pasi të kemi marrë rondelën e re

duhet

Kontrollova dhe mbulon një copë litari të ri që mbulon njollat

kështu që nuk do të tregojë

por nuk do të më duhet të shqetësohem për një njollë tjetër që po shfaqet

ok ata na dërguan një furnizim të përjetshëm me shirita tefloni

por ju duhen vetëm disa çiftelika

rreth secilës prej tubave të furnizimit

ok prandaj kemi hequr rubinetën

nga çanta e vogël snazzy që hyri

tani do të përdorim çantën e ulur në banak

dhe lloji i një zone të montimit për të gjitha pak copa dhe copa

Kam hequr kapakët e vegjël mbrojtës

që janë në fund të tubave të furnizimit

vetëm dy prej tyre

u ngritëm

dhe më pas aplikova dy mbështjellës të shiritit teflon

Unë kam marrë copë litari

copë litari polietileni që shkon në fund të rubinetit

nëse shikoni me kujdes

do të vëreni se ka fllanxhë në pjesën e sipërme

që gërryen në mënyrë perfekte

thjesht fole atje

në fund të rubinetit për t'ju dhënë një avantazh të bukur të ngushtë

ne po vendosim pak të marrim një silikoni

vetëm rreth pjesës së jashtme të copë litari polietileni

kështu që nuk keni pse të shqetësoheni për ujin

duke shkuar midis rubinetit dhe kuvertës

dhe pastaj poshtë në kabinetin më poshtë

vetëm pak e vogël

ju nuk doni shumë

ne kemi copëzat e silikonit të gjitha lart

ne do ta marrim atë

dhe ne do ta vendosim menjëherë në kuvertë

dhe ne do të sigurohemi që të mbulojmë të gjitha njollat

e kemi këtë ulur në kuvertë tani

dhe bëj pak presion mbi të

dhe ne do ta përqendrojmë atë

pra është paralel me pllakën e pasme

dhe është në thelb përpara drejt nesh aq sa mundemi të marrim

kështu që është lart kundër vrimave të brendshme në kuvertë

në mënyrë që uji të dalë sa më shumë që të jetë e mundur

kur të shkoni të vendosni një gotë nën të

ju doni të siguroheni

nuk fryhet kundër rubinetit apo legenit

ok këtu shkojmë

i kemi gati arrat e reçelit

për tu siguruar që është në rregull

futu atje

a mund ta shihni atë

ne do të shkojmë menjëherë mbi majën e shiritit

në rregull, kështu që e vendosëm këtë

ju mund ta shihni atë

drejtë në krye të ngadaltë

dhe ju thjesht e bëni atë me këshilla të gishtit

dhe është fiksuar

rregulloni atë në fund të fllanxhë

pak presion

dhe pastaj shkoni sipër për të bërë një tjetër në anën tjetër

shtrëngojeni atë me presion

mirë tani

cfare do te besh

ju doni të siguroheni

se kjo është rreshtuar si duhet

se nuk ka lëvizur përreth

ndërsa jeni përpjekur të fusni arrat

kështu që do të kthehem mbrapa

duket mjaft mire

kështu që unë do të marr tubin e furnizimit të nxehtë

E skuqem per dy minuta

dhe merre

dhe atëherë ne do të aplikojmë këtu

Unë jam duke e kapërcyer atë

shiko se

nëse mundeni, mund të bëni të bëra me dorë.

në rregull që është i ngushtë me gisht

dhe ne do të marrim edhe furnizimin e ftohtë

dhe lëviz përreth

turret edhe atë

silleni këtu

vidhoseni

Mirë

Unë mendoj se është i ngushtë

Unë kam një pikëllim të rregullueshëm të vendosur në anën e duhur

për arrat e furnizimit

dhe unë do të arrij deri këtu

shtrëngoni ato

vidhos se në

mirë nuk mund ta shoh këtë

këtu shkojmë

kështu që thjesht po e shtrëngoj këtë

një aspekt në një kohë

kështu që unë mund të merrni

I gris kasetë teflon

dhe copëza gome që është në linjën e furnizimit

në të vërtetë nuk ka pse të jetë super i ngushtë

thjesht duhet të ketë të drejtë

pra kjo është ana e ftohtë

dhe pastaj mbi këtë anë këtu

ne kemi marrë

ne kemi linjën e nxehtë

kështu që është ai

ju duhet të bëni

kjo është ajo që duket kur bëhet

të dy arrat ngrihen fort përpara pjesës së përparme të kuvertës

kështu që rubineti nuk lëviz

dhe pastaj furnizoni tuba

ato janë të lidhura siç duhet

dhe gjithçka është e bukur dhe e ngushtë

kjo është shufra e kontrollit të valvulave pop-up

dhe kjo është arrë

që shkon lart në pjesën e pasme të pjesës së bishtit

që del në fund të lavamanit

kështu që shkon lart e poshtë si kjo

ju merrni veprimin atje

në copën e bishtit

ka një rondele të veçantë të vogël të najlonit

kjo është marrë një mbulesë mbi të që shkon kundër këtij tas

dhe është ngulur fort brenda gishtit poshtë poshtë

kjo pjesë këtu zbret

nga shufra kontrolluese e valvulës pop-up

Mirë

në rregull

kështu që kjo pjesë kalon këtu si kjo

kjo pjesë zbret nga lart sipër në rubinetin

dhe ju bashkëngjitni atë

ju shtrëngoni këtë arrë të vogël këtu

për të kontrolluar se sa prej kësaj është lart mbi rubinetit

në rregull

tani për të mbajtur këtë shufër në këtë shirit

keni nevojë për këtë pranverë të vogël këtu

a mund ta shihni atë

njëra anë shkon në njërën anë të shiritit

shufra e kontrollit kalon

si kjo

dhe këtu ka një veprim pranveror

e shihni pranverën

në mënyrë që kontrollon

dhe pastaj kjo përfundimisht e tërheq këtë lart e poshtë

si kjo

tani do ta vendosim këtë

dhe ne e kalojmë atë pak nga pak

para së gjithash vendosim shufrën e kontrollit

në pjesën e pasme të pjesës së bishtit

në pjesën e pasme të copës së bishtit

ka një përshtatje

një montim me fije

dhe kjo shufër kontrolli hyn direkt atje

dhe më pas shtrëngoni arrën e bllokimit

në pjesën e pasme të copës së bishtit

që siguron atë në vend

kështu që kjo kontrollon prizën pop-up

në fund të pellgut

kështu që ne thjesht e lëmë atje ashtu

Mirë

ju mund të shihni se është lloj i të ulurit menjëherë si ai

gati për të shkuar

Mirë

shufra e kontrollit pop-up

është poshtë përmes pjesës së pasme të rubinetit

dhe ju vendosni se ku dëshironi të operoni

diku përreth atje

por duhet të lëvizni lart e poshtë

lart dhe poshte

në rastin tonë thjesht mezi i mungon pasqyra

kështu që ne nuk duam të dalim shumë larg

lart e poshtë si kjo

në rregull

vetem nje minute

në rregull

kështu që kjo shufër po zbret nëpër rubinet

kjo pajisje këtu - kjo shirit

do të jetë prapa tasit

dhe prapa pellgut

kështu do të jetë vërtet e vështirë

për mua që t'ju tregoj duke bërë atë përsëri atje

por ky është veprimi që ju dëshironi

ju doni ta sillni atje poshtë

dhe pastaj kjo arrë e vogël forcohet në pozicionin e duhur

Mirë

dhe ne thjesht e vendosëm pikëllimin në anën

tani do të përpiqem ta filmoj atë nën të

por do të jetë pak sfiduese

sepse është një vend shumë i ngushtë hapësirë ​​përsëri atje

këtu shkojmë

ne jemi

ju mund të shihni shufrën e kontrollit

për valvulën pop-up

po lëviz lart e poshtë

Kam shtrënguar nyjën në shiritin e kontrollit pop-up lart

dhe tee po e rrit atë lart e poshtë

dhe vendosëm që është a

ky është një vend mjaft i mirë

për të na dhënë këtë veprim të këndshëm

në mënyrë që valvula pop-up po lëviz lart e poshtë si duhet

gjithçka duhet të bëj tani

do ta vendosim këtë pranverë të vogël

dhe do të më duhet një dorë tjetër ta bëjë atë

kështu që unë do të ndalojë atë

kështu që ne po hyjmë në këtë konfigurim

e kemi vrimën

në pjesën e prapme të tapës

ne do të zbresim

dhe ju jeni duke e bërë këtë të verbër

dhe ju shkoni poshtë

dhe ju jeni duke kontrolluar

ju shihni se po lëviz kapakun mbrapa dhe me radhë

dhe në të vërtetë po përpiqeni të kapni

ajo vrimë me fundin e kësaj bar

Mirë

e humbi atë

atje shkojmë

shiko se nuk do të dalë kur të jetë këtu

kështu që tani thjesht shtrëngoni gjëndrën tek

jo të mbështetur në shufrën e kontrollit

dhe ju thjesht e ngulisni atë

që mban gjithçka në vend

Mirë

dhe nëse dilni këtu

ju tërheq atë lart

ajo zbret

ju e shtyni atë poshtë

ajo del

mori shumë teknologji

[fiksimin e tingullit]

në rregull, ne po zbrisemi në goditjet e fundit këtu

pak e fundit është

vendosni përsëri në vend-grackë

nëse lidhet arrë gjëndre

ne e shtyu sipër në copën e bishtit

dhe ne e shtrëngojmë atë lart

dhe pastaj shtrëngohemi

rregullueshme jo mbi fundin e grackës p

kështu që ne jemi gati për të shkuar

dhe ne do ta ndezim ujin

mbush grackën

por para së gjithash

do ta heqim aeratorin

pra çfarë duhet të bëjmë këtu

në fund të rubinetit

gjëja e fundit që ndodh me ujin

para se të futet në lavaman

nëse kalon përmes këtij aeratori

kjo ju jep atë rrjedhë të këndshme flluskuese

kështu që ne thjesht do ta heqim atë

dhe e lëmë mënjanë

vetëm në rast

nëse ka ndonjë gjë që ende lundron rreth sistemit

që mund të bllokojë këtë aerator të shkëlqyer

vetëm pak paraqitje apo diçka e tillë

copë e vogël në shkallë hidraulike

do të rrjedhë ujin

do t'i kthejë bibs përsëri

furnizimet me fibra të furnizimit kthehen poshtë poshtë

dhe do ta rrjedhim ujin për dy minuta

dhe bëjmë atë që ne do të spërkasim të gjithë sistemin

së pari të nxehtë dhe më pas të ftohtë

kjo është shumë e ëmbël

një rrjedhë e këndshme atje

ujërat që nxehen

Mirë

ne e kemi kontrolluar atë poshtë për rrjedhje

gjithçka duket se është në lëvizje

gjithçka është e bukur dhe e ngushtë dhe e thatë

kështu që unë mendoj se ne jemi gati për të

kështu që ne do të ndezim ujin

kjo nuk është vërtet e ulët

po e mbush bodrumin mjaft shpejt

kur i jepni pak më shumë nëse dëshironi

dhe thjesht kaloni në të nxehtë

mbrapa gjysmën e ftohtë

ju mund ta sillni atë në gjysmë të rrugës

hapur dhe afër

Unë mendoj se është pak më e bukur sesa kromi me të vërtetë shumë i ndritshëm

vini re se nuk janë ujëra potting ose diçka e tillë

rubinet i mirë

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X