kërkim Kerko Site

Dimri është këtu! A duhet të blej një dush termostatik? Dëgjoni ekspertët, nuk është për t'u habitur kaq shumë njerëz duan të ndryshojnë !!!

KlasifikimBlog 6882 0

Shkolla e Biznesit të Banjës 2020-11-19

Duke iu referuar gropave që hasen në banjë nga fëmijëria deri në moshën e rritur, është e trishtueshme të thuash më shumë.

Në dush, u zbulua se nuk ka ujë të nxehtë!

Sidoqoftë, pyetja e fundit është: Pse është kaq e vështirë të bësh një banjë të këndshme?

Për të thënë se dush, në fakt, mjaft e thjeshtë, duke përfshirë shufrën, rubinetin, hundë të ndarë në llak të lartë dhe llak dore.

Por disa njerëz thonë, kam shpenzuar dhjetë juanë për të blerë një përdorim mjaft të mirë. Dushi është prishur, dhe pastaj zëvendësoni një dush të ri, dhe ju nuk lëndoheni. Për sa kohë që mund ta lani të pastër.

Pra, nuk ka asgjë të keqe, por përvoja në fund të fundit nuk është e njëjtë.

Likeshtë si, 50 cent simite të avulluara, ju mund të hani sa duhet, mijëra juanë Michelin gjithashtu hanë sa duhet. Të dy të plotë, cilën ju pëlqen të hani?

Çelësi nuk është në rezultate, por në shijimin e procesit. Sot do të flasim për dushin

 

Një Llojet e kokat e shfaqjes

Në përgjithësi, ekzistojnë dy lloje kryesore të kokat e dusheve në treg tani: termostatike dhe normale. Në blerjen e shumë shpesh të pavendosur, nuk e di nëse ata zgjedhin një dush termostatik apo dush të zakonshëm. Cili është ndryshimi midis të dyjave?

Dush i zakonshëm, bërthama e tij është një pjesë qeramike e rrotullës termostatike, duke u lëkundur për të rregulluar temperaturën e ujit, duke u lëkundur lart e poshtë për të kontrolluar rrjedhën e ujit. Shtë shumë i përshtatshëm dhe i shpejtë për t’u përdorur.

Por shpesh përdorni dush do të gjeni një problem, në dushin e dimrit, është e vështirë për të kontrolluar temperaturën e ujit në një temperaturë të caktuar. Kjo sepse rubineti i zakonshëm i dushit është të përzieni ujë të ftohtë dhe ujë të nxehtë për të rregulluar temperaturën e ujit. Pasi të ketë ndryshuar presioni i ujit të ujit të nxehtë ose të ftohtë, temperatura e ujit natyrisht do të bëhet e paqëndrueshme dhe e nxehtë dhe e ftohtë.

Dhe dushi i azhurnuar termostatik, rrotulla mund të rregullohet nga rubineti me termostatin e vet. Bilanci automatik i presionit të ujit të ftohtë dhe të nxehtë, në mënyrë që të ruhet qëndrueshmëria e temperaturës së ujit.

Nga pikëpamja e sigurisë, temperatura e zakonshme e dushit është e vështirë të kontrollohet. Të rriturit duke larë në rregull, janë në gjendje të përgjigjen në kohën e duhur. Nëse janë duke u larë të moshuarit ose fëmijët, është e lehtë të digjesh me pasoja të rënda.

Dushi termostatik mund të vendoset në temperaturën e ekuilibrit automatik, duke zvogëluar kështu shanset e djegies. Dhe muri i brendshëm i rubinetit gjithashtu kreu trajtim kundër djegies. Edhe nëse prekni aksidentalisht rubinetin, nuk do të digjeni, duke përmirësuar sigurinë e dushit.

Përveç kësaj, dushi mund të ndahet gjithashtu në dush dore, dush të lartë me llak dhe dush me llak anësor nga përdorimi.

 

Dushi i duarve

Dushet dore janë më të zakonshmet dhe më të gjithanshmet. Familja e përgjithshme tha se dushi, zakonisht i referohet dushit dore. Ky dush është i lehtë për t’u përdorur, mund të lajë të gjitha pjesët e trupit, me një vend fiks, gjithashtu mund të arrijë funksionin e dushit të sipërm të llakut, mjaft me kosto efektive.

 

Dush sipërm

Tani gjithnjë e më shumë shtëpi janë të pajisura me dush të lartë. Madhësia e këtij dushi është më e madhe, zakonisht në më shumë se 8 inç, disa gjatësi dhe gjerësi mund të jenë më shumë se 1 metër. Dush me spërkatje të lartë mund të arrijë shi, mjegull ujë dhe dalje të tjera të ujit, në mënyrë që përdoruesi të jetë si në natyrë, të ndjejë prekjen më të drejtpërdrejtë të ujit.

 

Dush spërkatës anësor

Dushi me llak anësor duhet të fiksohet në mur, duke spërkatur ujë nga ana, vetitë e tij ndihmëse janë më të mëdha, kryesisht për të arritur funksionin e masazhit. Disa dush me spërkatje anësore mund të rregullojnë këndin për të arritur shkarkimin lart e poshtë, majtas dhe djathtas ose të parregullt të ujit, ju mund të shpëlani dhe masazhoni të gjithë trupin. Dushi me spërkatje anësore zakonisht nuk shitet veçmas, më shpesh shitet si pjesë e sistemit të fshehur të dushit ose kompletit të dushit.

 

Së dyti, Mënyra se si Uji Del nga Dushi

Uji natyral

Siç nënkupton vetë emri, uji natyror është uji i spërkatur në mënyrën më natyrale, pa ndonjë trajtim. Llak nga vrimat e silikonit të dushit, uji vetë me një presion, mund të shpëlarë të gjithë trupin, është mënyra më e zakonshme e ujit.

 

Uji me flluska ajri

Ka pushime ajri në rrugën ujore brenda dushit. Rrjedhja me shpejtësi të lartë e ujit drejton rrjedhën e ajrit dhe përzihet për të formuar një kolonë uji. Ai e kthen ujin origjinal të llakut në ujë që pikon. Uji me flluska është i plotë dhe i butë. Pasi uji nxiton nëpër trup, flluskat e vogla që mbeten në trup vazhdojnë të shpërthejnë, duke sjellë një të ftohtë.

 

Uji masazh

Uji i masazhit është rrjedha e përqendruar e ujit në vrimën e ujit të masazhit. Vrima e masazhit ka një rotor që mund të kthehet. Rotori drejtohet nga ndikimi i rrjedhës së ujit dhe rrotullohet me shpejtësi të lartë brenda dushit, duke gjeneruar impulse uji duke prerë një pjesë të rrjedhës së ujit me frekuencë. Një spërkatje e tillë e ujit mundi në trup për të luajtur një rol masazhi, i ashtuquajturi ujë masazhesh.

 

Spërkatje Uji

Spërkatni ujë sepse vrima e spërkatjes në panel është krijuar posaçërisht. Rrjedhja e ujit përmes llakut të mjegullës del jashtë. Uji i mjegullës ka një sipërfaqe të madhe dhe të qenit në mjegullën e ujit i jep dusheve një përvojë tjetër.

 

Ujëvarë

Kryesisht shihet në mbingarkesat e ajrit, parimi është të ndryshoni vrimën e daljes së ujit në një shirit. Uji spërkatet nga vrima origjinale e hollë në një dalje shiriti. Njerëzit qëndrojnë poshtë sikur ujëvara natyrore të ndiejë ndjesinë e rënies.

 

Përzierja e ujit

Disa dushe jo vetëm që mund të kalojnë midis një larmie uji, por edhe në dy ose më shumë mënyra në të njëjtën kohë. Për shembull, uji natyror me ujë me flluska është mënyra më e zakonshme për përzierjen e ujit.

 

Së treti, Cilësia e Dushit

Kur zgjidhni një dush nuk ka nevojë të bëni një provë uji, vetëm me prekjen e syve dhe duarve. Vendet kryesore për të kontrolluar janë shtresat e kokrrave silikoni dhe plating.

 

Grimcat silikoni

Kur blini një dush dore, kushtojini vëmendje të veçantë vrimës së daljes së ujit. Cilësia e daljes përcakton nëse kolona e ujit të spërkatur nga dushi është e ekuilibruar, me ose pa intensitetin e situatës. Dalja e ujit të dushit zakonisht është prej silikoni. Vrima cilësore e daljes së ujit është e pastër, e butë dhe e butë. Kjo kokërr silikoni jo vetëm që mund të sigurojë cilësinë e daljes së ujit, dhe të pastrohet pa kujdes.

 

damar

Shtresa e dushit është më reflektuesja e "mjeshtërisë" së vendit. Një shtresë e mirë duhet të jetë e ngushtë dhe hendeku duhet të jetë i vogël, në mënyrë që të parandalojë rrjedhjet e ujit në mënyrë efektive dhe të sigurojë cilësinë e produktit.

 

Plating

Sipërfaqja e platingut është një masë e qëndrueshmërisë së një dushi ose jo. Një sipërfaqe e mirë plating është e lëmuar, pa shenja të imëta dhe nuk do të ketë një ndjesi me gunga kur prekeni. Kur bëni pazar, mund ta vendosni dushin nën dritë dhe ta kontrolloni me kujdes. Nëse gjeni gërvishtje ose pabarazi, jeta e shërbimit të këtij dushi do të zvogëlohet shumë.

 

Së katërti, Aftësitë e Përzgjedhjes së Dushit

Shikoni Efektin Spray

Nga jashtë, forma e dushit duket e ngjashme. Një përzgjedhje duhet të shikojë efektin e saj të spërkatjes, një dush i mirë mund të sigurojë që çdo vrimë e vogël spërkatëse të spërkatet e ekuilibruar dhe e qëndrueshme. Në presion të ndryshëm të ujit, ai mund të sigurojë një efekt të butë dushi. Kur zgjedhni, mund të provoni ujin për të parë nëse avioni i ujit është i barabartë.

 

Shikoni metodën e spërkatjes

Dizajni i brendshëm i kofshëve gjithashtu ndryshon. Në zgjedhjen e dushit dore, përveç efektit të tij me spërkatje, metoda e llakut dush dore gjithashtu ka një rritje, masazh, përkatësisht. Metoda e përgjithshme e spërkatjes mund të sjellë kënaqësi më ideale të dushit. Dushi dore mund të zgjidhet në përputhje me disponimin e mënyrës së duhur të spërkatjes: lloji natyror dhe i këndshëm i dushit të shiut, lloji i gjallë i masazhit, lloji i rehatshëm dhe i ngrohtë i llakut, lloji i kolonës së butë dhe të butë të ujit, gjendja e kursimit të ujit të llojit të pikimit.

 

Shikoni në bërthamën e valvulave qeramike

Bërthama e valvulës ndikon në përdorimin e ndjenjës së dushit dhe në jetën e shërbimit. Një dush i mirë përdor një mbështjellës qeramike, të butë dhe pa fërkime. Në zgjedhjen e duarve mund të përdredhni çelësin, të ndjeheni rehat, të qetë për të siguruar që produkti në përdorim të ruajë një performancë të qetë dhe të besueshme.

 

Shikoni në plating sipërfaqe

Veshja e dushit është e mirë ose e keqe, përveç që ndikon në cilësinë dhe jetën e shërbimit, por gjithashtu ndikon në higjienën e zakonshme të pastrimit. Dushi është përgjithësisht sipërfaqe kromimi. Plating i mirë mund të mbahet në 150C ° temperaturë të lartë për 1 orë, pa fshikëza, pa rrudha, pa plasaritje dhe dukuri të qërimit. Testi i spërkatjes së kripës së acidit acetik 24 orë nuk gërryhet. Në zgjedhje mund të shihet në shkëlqimin dhe butësinë e saj, dush i ndritshëm dhe i qetë tregon plating uniform, cilësi më të mirë.

Dimri është këtu, nxitoni të merrni një sërë dush termostatik, në shtëpi gjithashtu mund të bëni SPA çdo ditë!

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X