kërkim Kerko Site

Banjat Mund të Rinovohen !!! Banjë njerëzit do ta dinë

KlasifikimBlog 1437 0

Shkolla e Biznesit të Banjës 2020-11-27

Banjo dhe kuzhinë, pa dyshim hapësira më e shfrytëzuar në shtëpi. Thënë relativisht, banjo është një ambient më kompleks. Dhe dekorimi është shumë i rëndësishëm për çdo familje, pasja e një banjo të ndritshme, të pastër dhe të rregullt mund të na sjellë relaks të madh. Sot, le të flasim për procesin e rinovimit të banjës. Ata që duan të rinovojnë banjat e tyre në një të ardhme të afërt, mos e humbisni!

 

Rinovimi i banjës në klasifikim

Dekorimi i banjës kryesisht përfshin pllaka muri dhe pajisje sanitare: dy aspekte të procesit të ndërtimit janë afërsisht: pllaka muri iling tavan → pllaka shtrimi → instalimi i tualetit, lavamanit, vaskës → instalimi i tubave lidhës të kullimit → instalimi i llambave, bazave, pasqyrave → instalimi të shufrave për peshqir dhe aksesorëve të tjerë të pajisjeve

 

Procesi i rrjedhës së ndërgjegjshëm sanitare

1 / pellgu i numërimit: futni bulonat e zgjerimit përdredhni fort, varni raftin e pellgut dhe vendoseni pellgun në raft për të gjetur nivelin, uji lidhet me pellgun për tu drejtuar, dhe pastaj lidhet me ujin.

2 / Banjë: Hapat e saktë të instalimit janë instalimi i banjës së pari dhe më pas instalimi i ujit, dhe më pas instalimi i ujit pasi të mbyllet fort me stuko, dhe në fund të përpiqet të nivelojë dhe të gjejë të drejtën.

3 / Dush: grykë me ujë të ftohtë dhe të nxehtë me një tub provë për të gjetur nivelin, madhësia e matur e seksionit të shkurtër instaluar në grykë pas vajit të plumbit të njomjes së bakrit dush, mbështjell dhe shtrëngoni arrë, fiksuar në mur pas tubit të sipërm të bakrit të instaluar në tee port, dhe në fund të fiksuar në mur me vida druri.

4 / Tualeti: së pari kontrolloni tubin e rrjedhjes së poshtme të tokës, drejtoni grykën e tubit pasi të keni tërhequr një shenjë të mirë, duke shpuar vrima, dhe pastaj lyeni stuko me arra të vidhosura me jastëk gome. Në pjesën e pasme të rezervuarit të ujit dy vrima anësore për të bërë një shenjë të mirë, shpojeni vrimën dhe futni bulonën dhe ktheni fort. Pas vidhosjes së arrave në pjesën e pasme të rezervuarit, instaloni pjesën e pasme të rezervuarit poshtë bërrylit, instaloni tetë dyer, përkulni pirunin e dritës dhe futni derën e dorezave dhe tetë dyert.

 

Rrjedha e procesit të rinovimit të përgjithshëm

1 / Zhvilloni një program: Për rinovimin e pjesshëm të banjës, gjëja e parë është të konfirmoni projektin e prishjes dhe rinovimin e pjesës së rritur të faqes, është më mirë të shikoni nga profesionistë në shtëpi, në varësi të kushteve të vendit dhe nevojave të pronarit për të përcaktuar prishjen dhe projektet e rinovimit. Disa njerëz duhet të bëjnë vetëm rinovimin e murit, atëherë pllakat e dyshemesë mund të lihen të paprekura. Disa njerëz duan të bëjnë të gjithë rinovimin, dhe disa madje duan të lëvizin murin e jashtëm të banjës, të ndryshojnë hapësirën në më të madhe ose më të vogël, ose të bëjnë ndarjen e lagësht dhe të thatë. Të gjitha këto duhet të gjykohen në vend për të parë nëse është i përshtatshëm për t'u bërë dhe a mund të bëhet. Pastaj duke kuptuar zakonet e pronarit, përcaktimin fillestar të mobiljeve funksionale dhe rregullimin e ndërprerësve në banjë, përcaktoni programin fillestar të ndërtimit dhe rinovimit.

2 / Prishja e mbrojtjes së vjetër: Nëse rresht në pjesën e jashtme të banjës së mbajtur, rasti i pllakave të dyshemesë së brendshme, si dhe zgjerimi i banjës që korrespondon me dyshemenë e dhomës në anën tjetër të murit, duhet të bëjnë një punë të mirë të masave të mbrojtjes për të shmangur dëmtimin e tokës në procesin e trokitjes dhe shkatërrimit, trajtimin e tullave të mbeturinave. Mbrojtja profesionale për dyshemenë do të vendoset në tre shtresa, së pari, një shtresë e filmit special mbrojtës të shkumës Panasonic vendoset në dysheme, një shtresë letre e valëzuar shtohet mbi të, dhe së fundmi një shtresë e bordit nëntë nivelesh shtrohet Tre shtresa të mbrojtjes për të siguruar që toka në procesin e ndërtimit pa dëmtime.

3 / Prishja e ndërtimit të vjetër: pas përfundimit të masave mbrojtëse, para së gjithash, pajisjet e banjës, kllapat e hequra. Nuk përdoret për pastrim, ka ende kllapa të përdorur të vendosur në një pozicion fiks për t'u mbrojtur. Tjetra është përdorimi i çekiçit elektrik dhe mjeteve të tjera profesionale për të hequr tavanin, pllakat e murit, pllakat e dyshemesë. Nëse modeli i hapësirës ka ndryshuar, muri përkatës hiqet dhe ndërtohet një mur i ri. Për banjën muri i ri i muratuar, në mënyrë që të parandalohet rrjedhja në pjesën e poshtme, procesi zyrtar është lartësia prej rreth 375px mbi tokë me çimento për të ndërtuar një tra dysheme të papërshkueshëm nga uji, dhe pastaj tulla mbi të.

4 / Punime të fshehura: Rinovimi i banjës për të shtuar një numër të caktuar të ndërprerësve të prizës, hidraulikut ose ndërprerësve të vjetër për të bërë disa zhvendosje, në mënyrë që të përmbushë modelin e ri të zakoneve të përdorimit të njerëzve. Në mënyrë që të sigurohet cilësia e punëve të fshehura dhe shërbimit pas shitjes, zakonisht është e nevojshme të shënohet vendi ku linjat e vjetra dhe të reja janë të lidhura me panele bosh ose baza të reja. Në rast të problemeve, është e lehtë të gjesh pikat problematike gjatë riparimit. Në zgjedhjen e telave, tubave të ujit, është më mirë të unifikoni përdorimin e telave Panda, tubave të ujit Pilsa dhe markave të tjera të njohura, në mënyrë që të luani një inxhinieri të mirë të fshehur në këtë fund.

5 / Nivelimi i papërshkueshëm nga uji: për heqjen e mureve dhe dyshemeve me tulla dhe mureve të reja, sipërfaqja me nivelimin e çimentos, tharjen dhe furçën dy herë veshja e papërshkueshme nga uji. Pasi të jetë bërë shtresa e papërshkueshme nga uji, ju mund të shtroni pllakat e reja të murit, dhe instalimin e tavanit, më afër tokës që së pari të mos ngjitet një rreth i pllakave të murit. Pas kësaj, toka në banjë për të kaluar një provë të veçantë i papërshkueshëm nga uji, domethënë, dyshemeja e banjës e mbyllur, e injektuar me një nivel të caktuar uji, shënon. Jini 24 orë më vonë për të vëzhguar nëse niveli i ujit ndryshon, për të siguruar që shtresa e papërshkueshme nga uji pa rrjedhje, dhe thajeni përpara shtrimit të pllakave.

6 / Instalimi i pastrimit: Më në fund, instalimi i pajisjeve sanitare, pajisjeve dhe aksesorëve si tualetet, dyert rrëshqitëse të dushit, vaskat, mbajtëset e peshqirëve, etj. Ky proces përfshin vrima në mur, kështu që punëtorët standardë të procesit të ndërtimit do të përdorin letrën amerikane për të shënuar linjat origjinale të projektit të fshehur, në mënyrë që të mos dëmtojë linjat hidraulike gjatë instalimit të shpimit të pajisjeve. Sigurisht, mos harroni të përfundoni punën e pastrimit të vendit, për të siguruar që pronarët e faqes të jenë të pastër dhe të rregullt.

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X