kërkim Kerko Site

Raporti i Trendit të Banjove në SHBA në vitin 2020: Tualetet e zgjuara, rubinetat e sensorit dhe dollapët e banjave me porosi do të jenë të popullarizuara!

KlasifikimBlog 1806 0

Kuzhina dhe banja. Titujt e kuzhinës dhe banjës.

HOUZZ, një uebfaqe e shërbimeve shtëpiake në SH.B.A., lëshon një studim vjetor të tendencave të banjove në SH.B.A., dhe botimi në vitin 2020 i raportit më në fund është lëshuar. Këtë vit, HOUZZ anketoi 1,594 pronarë shtëpish të SH.B.A.-së të cilët sapo kishin rinovuar banjat e tyre vitin e kaluar për produktet që zgjodhën dhe çfarë ndryshimesh bënë kur e bënë këtë. Rezultatet mund të përmblidhen si më poshtë: Pushimi dhe Rekreacioni, Teknologjia e Lartë, Karakteristikat e Ndriçimit, Muri i Theksit, Përzierja Moderne dhe më shumë.

 

- Produkte banjo -

OnKonvertimi i banjove në dushe

Një numër në rritje i pronarëve të shtëpive amerikane e shikojnë banjën si një vend për t'u çlodhur, me 41% të 1,594 pronarëve të shtëpive të anketuar duke thënë se pushojnë dhe pushojnë në banjë. Mënyrat kryesore për t'u çlodhur janë njomja dhe dushi, me 55 përqind të të anketuarve duke thënë se njomja në një vaskë i ndihmon ata të relaksohen.

Ndërsa funksioni i relaksimit i vaskave njihet, më shumë se 50 përqind e të anketuarve që rinovuan banjat e tyre këtë vit ende nuk i përdorën vaskat e tyre, dhe 23 përqind madje thanë se i kishin hequr ato. Dhe nga ata të anketuar që vendosën të hiqnin vaskat e tyre, katër të pestat zgjodhën të kalonin në dush, me 54 përqind që raportuan të rritnin madhësinë e kokës së tyre, nga ndryshimi i shtrirjes së banjës (45 përqind) dhe rritja e madhësisë së banjës (20 përqind).

 

OreMë shumë njerëz po zgjedhin dollapët e banjës me porosi

Midis atyre që zgjodhën të zëvendësojnë dollapët e tyre të banjës, 36% zgjodhën dollapët e banjës me porosi dhe 21% të tjerë zgjodhën dollapët gjysmë të zakonshëm të banjove, duke reflektuar faktin se dollapët e banjove me porosi gjithashtu kanë filluar të depërtojnë në tregun amerikan, ndërsa 28% zgjodhën dollapët e banjove me më shumë hapësirë ​​për ruajtje. Për sa i përket stilit të kabinetit të banjës, 56% e të anketuarve preferuan dollapët e banjës të integruar, të ndjekur nga të pavarur (28%) dhe të montuar në mur (15%), me numrin e të anketuarve që zgjedhin produkte të montuara në mur duke u rritur me 4 pikë përqindjeje.

 

Tualetet e zgjuara ishin më të njohura.

Këtë vit, 17 përqind e pronarëve të shtëpive amerikane që zgjodhën të kalonin në një tualet me hundë, me 5 pikë përqindjeje krahasuar me vitin e kaluar; 14 përqind dhe 13 përqind e të anketuarve, përkatësisht, zgjodhën tualete me veçori të vetë-pastrimit dhe sedilje të ngrohura, të cilat gjithashtu janë të pajisura me tualete inteligjente. Përveç kësaj, tërheqën vëmendjen edhe anti-spërkatja, drita e integruar e natës, rrokullisja automatike e kapakut, deodorizimi automatik dhe karakteristika të tjera.

 

DemKërkesa për Basin është në përputhje me vitin e kaluar

Popullariteti i tipareve të ndryshëm të pellgut ishte në thelb i pandryshuar nga viti i kaluar, me numrin më të madh të pronarëve të shtëpive amerikane që zgjedhin të zëvendësojnë pellgun e tyre me një nënçmim (65%), pasuar nga pellgjet e mbyllura (17%) dhe countertop (9%) . Për më tepër, 68% gjithashtu zgjodhën të përdorin një pellg të dyfishtë, që është afërsisht e njëjta përqindje si dy vitet e mëparshme.

 

Aving Kursimi i ujit, rubinetat e sensorit janë mjaft shqetësuese

Tetëdhjetë e shtatë përqind e të gjithë të anketuarve zëvendësuan rubinetat e tyre. Nga ata që zëvendësuan rubinetat e tyre, 48 përqind e pronarëve të shtëpive kishin të paktën një rubinet të ri me një tipar të teknologjisë së lartë. Midis tyre, 28% e rubinetave të reja të të anketuarve kanë veçori të kursimit të ujit, 4 pikë përqindje më pak se vitin e kaluar; 16% e pronarëve të rubinetave të reja nuk i mbajnë gishtat; 5% e rubinetave të reja mund të jenë pa prekje, ky numër u rrit me 2 pikë përqindje krahasuar me vitin e kaluar, duke treguar se rubinetat e sensorit janë gjithnjë e më të popullarizuar.

 

Dritat ▌LED, Preferohet mjegullimi në pasqyrën e banjës karakteristika

Për pasqyrat, 20 për qind vendosën për produkte me ndriçim LED, gjashtë pikë përqindje më të larta se në vitin e kaluar, dhe gjithashtu kishte një farë kërkese për heqjen e defogging, me 14 përqind të produkteve për këtë veçori.

 

- Hapësira e banjës -

Pllaka është akoma rrjedha kryesore e zonës së dushit

Rreth rinovimit të mureve dhe dyshemeve të dushit, numri më i madh i njerëzve zgjodhën produktet e pllakave, me 70% të zgjedhin pllakat për muret, një rritje prej 4 pikë përqindjeje nga viti në vit. Të dy muret dhe dyshemeja, më shumë se 10% e njerëzve zgjedhin mermer, por zgjedhja e mermerit për dyshemenë u ul me 5 pikë përqindje, duke reflektuar numrin në rritje të njerëzve që marrin në konsideratë çështjet e sigurisë së banjës.

 

Are Zonat Jo-Dush Filluan Muret Dekorative Popullore

Në zonat jo-dush të banjës, më shumë njerëz vendosën të zëvendësojnë pllakat me një produkt më dekorativ sesa në zonën e dushit, me 77% të të anketuarve që zgjedhin këto produkte, shumë më e lartë se 26% që zgjodhën pllaka. Sidoqoftë, në zonat jo-dush të dyshemesë, numri më i madh i njerëzve (59%) ende zgjedhin të përdorin produkte me pllaka.

 

StyleSipërmundon Stili Modern

Këtë vit, 20 për qind e të anketuarve thanë se do të zgjidhnin një stil bashkëkohor për banjën e tyre, të njëjtin numër si në 2019 dhe 5 pikë përqindje më të lartë se në 2018, duke treguar se stili modern mbetet stili dominues në hartimin e banjës amerikane. Kjo krahasohet me 18 përqind të pronarëve të shtëpive që zgjedhin Tranzicionin, me 3 pikë përqindjeje nga 2019, ndërsa numri i njerëzve që zgjedhin Bashkëkohore, Tradicionale dhe Pastorale janë të gjithë më të qëndrueshëm dhe më të lartë se vitin e kaluar.

 

HBardha mbetet mbizotëruese.

Për sa i përket ngjyrës, e bardha mbetet ngjyra mbizotëruese, me më shumë njerëz që zgjedhin të bardhën si ngjyrën kryesore për dollapët e banjës, countertops, muret e dushit dhe muret e përgjithshme. Në countertops, më shumë se 51% e të anketuarve zgjodhën të bardhën, përpara ngjyrës (15%), gri (14%) dhe bezhë (9%), me numrin e të anketuarve që zgjodhën ngjyrën duke rënë me 4 pikë përqindjeje.

 

▌8 Nga 10 të anketuarit vendosën të ndryshojnë ndriçimin e banjës.

Këtë vit, 8 në 10 të anketuar zgjodhën të azhurnojnë ndriçimin e tyre të banjës. Midis tyre, zgjedhja më e madhe e llambave të montuara në mur (58%) dhe ndriçimit të mbyllur (55%), e ndjekur nga dritat e dushit (32%), dritat e tifozëve (25%), dritat e pasqyrave (17%), nga të cilat zgjedhja të dritave të pasqyrave u rritën me 4 pikë përqindjeje vitin e kaluar, të denjë për vëmendjen e dollapëve të banjës dhe prodhuesve të pasqyrave të banjës.

 

- Pika të tjera -

1, Kostoja mesatare e rinovimit të një banjo për pronarët e shtëpive në SHBA është 8,000 dollarë, rreth 53,000 RMB.

2, Para rinovimit të banjës, 69% e të anketuarve thanë se ishin tashmë të pakënaqur me banjën e vjetër, nga 59% në 2019.

3, Ankesat më të mëdha të pronarëve të shtëpive në SH.B.A. rreth banjove të tyre kanë të bëjnë me hapësirën e pamjaftueshme të magazinimit (34%), shumë pak hapësirë ​​për dush (34%), ndriçimin e pamjaftueshëm (29%) dhe hapësirën e kufizuar të banakut (25%).

4, 59% e të anketuarve thanë se do të relaksoheshin në banjë, një rritje prej 4 pikë përqindjeje krahasuar me vitin e kaluar.

5, Rreth tre të katërtat e të anketuarve kanë dy ose më shumë pasqyra në banjën e tyre kryesore.

6, Katër të pestat e të anketuarve do të punësonin një profesionist për të ndihmuar në rinovimin e banjës së tyre, me rinovuesit që kishin normën më të lartë të pjesëmarrjes me 43 përqind, pasuar nga montuesit e banjove (20 përqind) dhe projektuesit e banjës (12 përqind).

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X