kërkim Kerko Site

5 gjërat që bëjnë një rubinet të shkëlqyeshme kuzhine

KlasifikimBlog 1471 0

Për shumicën dërrmuese, kuzhina nuk është vetëm një vend për gatim. Në realitet, ne i shfrytëzojmë kuzhinat tona për të zgjidhur, përzierur, medituar. Kuzhinat aktuale janë orkestruar gjithashtu, siç duhet, për të marrë parasysh ushtrime të ndryshme. Aktualisht ato detyrojnë jo vetëm gjërat që ne kërkojmë për të sajuar dhe larë, përveç kësaj TV, fokus muzikor, rafte, orendi të personalizueshme dhe disa të tjera. Kuzhinat janë të jashtëzakonshme, siç janë gjërat me të cilat janë të pajisura.

Në çdo rast, ekziston një gjë që pothuajse çdo kuzhinë e përparuar ka. Isshtë vazhdimisht atje, i qetë dhe modest. Ne si rregull e nënvlerësojmë realitetin e tij. Sidoqoftë nuk ka ndonjë gjë tjetër që ka një efekt të jashtëzakonshëm në natyrën e përgjithshme të kuzhinës sonë.

Një rubinet i frytshëm si p.sh. uaut rubinet e bën kuzhinën të duket e pabesueshme dhe të funksionojë mirë. Ne duam të qëndrojmë më gjatë në një kuzhinë të tillë dhe të kthehemi gjithnjë e më shpesh. Ose pastaj përsëri, papritur, kur rubineti është një zhgënjim, ne nuk mund ta çmojmë aq shumë kuzhinën.

Unë bëra një hulumtim në internet, pashë modelet më të famshëm, lexova përshkrimet e artikujve dhe auditimet e klientëve dhe gjeta shtatë gjërat që bëjnë një rubinet të jashtëzakonshme.

 1. Një rubinet i jashtëzakonshëm kuzhine ka një markë 

Me të vërtetë, nuk e kuptoj për çfarë arsye dikush duhet ta konsiderojë një rubinet jo të shënuar si një zgjedhje. A mendojnë individët se po kursejnë? Sido që të jetë, kjo nuk është e saktë. Në të vërtetë ata po harxhojnë shumë. Rubinetat jo të shënuara shkatërrohen së shpejti. Ata thyejnë, rrjedhin, lëshojnë, shpërdorojnë ujin dhe i mbajnë pronarët e tyre të zënë dhe shpenzojnë për të mirë.

Nuk është vetëm emri për të cilin po paguajmë. Dependshtë besueshmëri, avancimet më të freskëta të ekzekutuara, mbështetja e klientit e përgatitur për të ndihmuar në rast se hasim probleme, garanton që për shumicën e rubinetave të jetë e përjetshme. Kurseni disa para dhe humbni të gjitha këto. Të vendosur të gjithë?

Ekziston një përzgjedhje e gjerë e markave dhe prodhuesve që bëjnë rubineta të shkëlqyeshëm, të aftë dhe të besueshëm. Thjesht zgjidhni një siç tregohet nga shija dhe nevojat tuaja. Thjesht mos harroni se "Prodhuar në Kinë" nuk është një emër marke.

 1. Një rubinet i jashtëzakonshëm kuzhine orkestron mirë me pjesën e brendshme të kuzhinës 

Të gjitha gjërat që merren parasysh, ju mund të kuptoni se kjo perspektivë do të duhet të ulet shumë më pak në zhurmë. A nuk është dobia dhe cilësia e palëkundur shumë nevoja më të larta? Me të vërtetë, ata janë. Sido që të jetë, të qenit praktik dhe i besueshëm është aktualisht jashtëzakonisht i rregullt për rubinetat nga të gjitha markat e konsideruara. Pra, konfigurimi ka marrë një nga elementët më domethënës që vendos vendimin. Duke qenë të sigurt për gjëra të ndryshme, tani mund të durojmë të shohim rubinetat me sy më të lirshëm dhe t'i kushtojmë vëmendje më të dukshme pamjes.

Format janë të pafundme. Në një vështrim më kritik, në çdo rast, pesë klasa mund të njihen:

 • modern
 • natyra shtyhej
 • një kombinim i dy të sipërmëve
 • Retro
 • pionier

Struktura mekanike e përparme për pjesën më të madhe përbëhet nga forma të rënda të rrumbullakëta dhe të zbrazëta ose në formë hinke. Strukturat e motivuara nga natyra ndjekin bimët dhe objektet e natyrës. Shumë pak rubineta, qoftë kjo, mund të nxjerrë në pah një stil kaq të paprekur. Rregullisht takojmë një kombinim të atyre dyve.

Rubinetat Retro janë vazhdimisht të zakonshëm dhe përdoren për kuzhinat e stilit të periudhës ndërsa ato novatore janë të pajisura me përzierje të paparashikuara të burimeve, kurtheve dhe ngarkesave të tipareve të tjera të guximshme. Të dy kërkojnë një kuzhinë të stilit relaksues dhe janë dukshëm më pak të përdorimit gjithëpërfshirës sesa modelet më të drejtpërdrejta.

 1. Një rubinet i pabesueshëm i kuzhinës është gjithçka përveç se e vështirë për tu prezantuar dhe punuar 

Themelimi nuk duhet të marrë më shumë se 10 minuta për një individ me aftësi thelbësore DIY, duke shkatërruar rubinetin e vjetër. Në thelb, po merr zorrat përmes boshllëkut të lavamanit ose pragut, duke u kujdesur për rubinetin, duke e vendosur atë nga poshtë me vidhosjen e një arrë (ose arra) dhe lidhjen e pjesëve të pazareve me furnizimet e ujit të ngrohtë dhe të ftohtë . Rregullisht nuk ka lojë me rregullime, copë litari elastike dhe gjëra të krahasueshme pasi shoqatat aktualisht janë të papërshkueshme nga uji siç duket.

Doreza modifikon temperaturën dhe cilësinë e rrjedhës lehtësisht dhe patjetër. Conceshtë e mundshme të koordinohet rryma kudo në lavaman dhe madje edhe në të kaluarën.

Në rubinetat me kokë spërkatjeje të ndashme, zorra rrëshqet pa asnjë sforcim. Nuk kontakton trupin e rubinetit brenda dhe në mënyrë efektive kalon përmes orientimit të futur në gyp. Koka e spërkatjes rilidhet me sigurinë dhe kurrë nuk do të ketë prirje për të qenë e lirë. Disa modele të rubinetit përdorin edhe një magnet të fortë për të mbajtur të ngritur kokën e spërkatjes.

Rubinetat Tërheqëse zakonisht përdorin një sustë që i bën ata të kthehen përsëri në mbajtëse kur të tërhiqen. Në një rubinet të mirë, koka e dushit në përgjithësi do të kthehet përsëri te mbajtësi pa u koordinuar nga njeriu.

Diapazoni i kthesës është mjaft i gjerë për të vendosur grykën në pozicionin specifik që ju nevojitet.

 1. Një rubinet i pabesueshëm i kuzhinës është pa lëshuar gjatë gjithë jetës 

Biznesi me ndërrimin e rondeleve dhe guarnicioneve ka një vend me të kaluarën. Valvulat janë avancuar. Qarqet me zjarr të fortë, të siguruara herë pas here me gurë të çmuar, i bëjnë rubinetat për të gjitha qëllimet të vështira për t'u konsumuar. Ato nuk lirohen gjatë gjithë jetës së tyre dhe doreza ndryshon temperaturën dhe rrjedhën me vendosmëri.

 1. Një rubinet i jashtëzakonshëm kuzhine ka një liri që lejon që tenxheret dhe enët më të mëdha të futen nën të 

Në një rast të dobët që një rubinet është i ulët, nuk do të thotë që është e tmerrshme. Në varësi të thellësisë së lavamanit, mund të jeni akoma gati të vendosni tenxhere shumë të mëdha nën të dhe të lani. Sido që të jetë, për shkak të shtatit të shtrënguar të rubinetit, mund t'ju duhet ta hiqni atë nga rruga juaj herë pas here. Jo një marrëveshje serioze, pajtohem. Sido që të jetë, pasi që tani jeni duke ndjekur një rubinet jashtëzakonisht të jashtëzakonshëm, mund të jetë e dobishme të merrni sendin më të madh të enëve të gatimit që do të lahet nën këtë rubinet dhe të matni sa e lartë duhet të jetë kurba e rubinetit për t'ju lejuar mundësinë të zhvillimit në çdo rast, kur po lani ato gjëra të mëdha.

Në çdo rast, kujdesuni të mos e ekzagjeroni. Si në të gjitha rrethanat, racional është këtu edhe një konsulent i mirë. Rastësisht që ju, për shembull, të keni një enë madhështore të jashtëzakonshme dhe gjërat e ndryshme janë shumë më të pakta, zgjedhja e një rubineti për madhësinë e pjatës mund të jetë një tepricë e panevojshme.

 

Previous :: Next:
Klikoni për të anulluar përgjigjen
  展开 更多
  Mirëseerdhët në faqen zyrtare të WOWOW FAUCET

  Duke u ngarkuar ...

  Zgjidhni monedhën tuaj
  USDDollarit amerikan (SHBA)
  EUR euro

  Shporte

  X

  Historia e Shfletimit

  X