Søke Site Search

Svart-hvitt minimalisme, og skaper en fire-etasjes “Hipster dagligvarebutikk” | Shuangbao Design

Klassifiseringinteriør~~POS=TRUNC 2551 0

Interior Design Alliance

Tsjaikovskijs “Nøtteknekker” er et ballettstykke som mange barn liker. Hvem hadde trodd at en liten valnøttklips kunne få det til å se ut som en liten mann og bli en soldat som vokter mesteren? Jeg tror at hver jentes drøm, det er deres egen nøtteknekker, i tåken er et hus som dette. Det er som å åpne døren til eventyrverdenen generelt, som har de rikeste nøtteknekksoldatene som vokter hjemmet. I dag tar jeg deg med for å se Nøtteknekkerens familieportrett, for å se hjemmet de voktet

 

01

Tilhører deres "habitat"

REKREASJON

I denne kjelleren omgitt av nøtteknekker er deres “viktigste habitat” denne fritidshallen i negativ etasje. Hele salongen er opplyst av trapperommet og den tilstøtende lysbrønnen. Den unike "sikksakk" -vinduåpningen, som er den beste måten å introdusere lys på, gjør det originale monotone lyset mye mer fleksibelt og livlig.

Med en gulvhøyde på nesten 4 meter er en hel side av vitrineskap laget, noe som gir stor visuell innvirkning og dekorasjon. Den geometrisk forskjøvede visningsmetoden injiserer en følelse av romlig og tidsmessig sammenfletting i denne veggen. Det utvider visuelt følelsen av romgjennomtrengelighet og gir en uventet dynamisk romlig effekt.

 

02

Akkurat riktig mengde eklektisisme

LIVING ROOM

Stuen som helhet er innredet i en moderne og hard stil, med svart, hvitt og grått som hovedelementene, og til og med skilleveggen mellom trappen og stuen er dristig svart. De originale vinduene ble fjernet og teknikken "liten diameter til stor diameter" ble brukt for å bedre bringe lys inn i rommet. Taket bruker det gyldne panelet for å markere skjønnheten i rommet.

Når det gjelder myke møbler, ble huseierens favoritt nøtteknekker brukt som inspirasjon, og mange sammenstøtende farger ble brukt, som nøtteknekksoldaten og røde postmannrørelementer som kan sees overalt. Huseieren sier: "Enten det er et uttalelse om et hjem eller en kunstsamling, foretrekker jeg at hjemmet mitt er et eklektisk hjem som er akkurat riktig". Noen ganger kaller han til og med hjemmet sitt for en "matbutikk".

Huseieren sier: "Jeg samler bare det jeg liker og vil ha plass til å vise det frem."

Kunst, design og rom er perfekt integrert. Det er en glede å besøke huset, der hver farge i interiøret matcher den andre for å skape en annen følelse. Utfordringen med å montere mange fargerike møbler i et rom omgitt av glass var en utfordring som tilsynelatende ikke hadde noen grenser, men som faktisk var full av mange begrensninger.

Stuen er dekorert med bare svart og hvit grå, noe som gjør bakgrunnen ekstremt allsidig. Møbler, inventar og leker kan plasseres fritt i dette rommet for å dekke plastisitetsbehovene til eierens myke møbler så mye som mulig. Visningen av dukker og veggmalerier i rommet har referanse til utøvelsen av kunstutstillinger, og kombinasjonen av veggmalerier forlenger visuelt veggen i midten av rommet. I den omkringliggende spredningen av noen dukker for å møte behovene til utstilling, kunsthengende og så videre.

I tillegg til kunst har hjemmet også utfordringen med å skape avslappende innendørs og utendørs rom. Vi ønsket å få hele hjemmet til å føle seg "komfortabelt". Hele stuen er en nedsenket design, ukonvensjonell for å gjøre en forskjøvet omsluttende dynamikk, slik at familien kan sitte sammen for å kommunisere og samhandle, lys og kul grå, alt er akkurat

 

03

Spisestue med høyt tak med "stor stil"

SPISESAL

“Den ene siden av bygningen har et høyt gulv-til-tak-vindu, og designeren har plassert restauranten her. Den høyt takte designen har atmosfæren til en villa. Spisestuen er også blandet med noen kunstneriske ornamenter, en veldig stor evig blomst Rose er veldig søt. Det overordnede materialet er moderne og hardt, men med disse kunstneriske ornamentene og alle slags herlige ting har hele plassen litt mer hjemmeatmosfære og er mer varm.

Spisestuen beholder den originale hulen, til toppen av det faste glassvinduet, lyset inn i interiøret, blir husets fokus. Interiøret er en blanding av stor hvit veggmaling og en lys grå takplass. Når sollyset skinner inn i vinduene og tumler gjennom trapperommet, er hele rommet integrert og virker mer rikelig og lyst

Kjøkkenet er ikke en uavhengig enhet, det er nært knyttet til det generelle hjemmemiljøet. Det er KAWS skuffer i hjørnet ved siden av kjøkkenskapene for enkel tilgang til enhver tid. Huseieren har også et fargerikt utvalg av små gryter og panner. Hun sier: "Jeg liker å kjøpe alt som ser bra ut i pålydende, jeg har ikke en forhåndsbestemt standard, men heldigvis smelter de tingene jeg velger tilbake sammen godt sammen."

 

04

Dette soverommet skjuler et jentes hjerte

SOVEROM

“Jeg hentet ikke ut de ønskede elementene fra de eksisterende designarkivene for å sette sammen et svar, men heller for å spore og hente eierens tidligere livsoppfatning og emosjonelle akkumulering. Visse scener og minner, som familie og venner, kan gi huseieren en følelse av fortrolighet og tilhørighet. ”

Hovedsoverommet med gulv-til-tak-vinduer, som lukter aromaterapi og nyter sollyset som renner ut i rommet i skumringen, er så skånsomt at du vil være under dekket hele dagen. De unike dekorasjonene og arrangementene er tydelige i alle hjørner av hjemmet.

I stedet for et konvensjonelt nattbord, ble et KAWS dukkebrett brukt til å legge smykker og stereoanlegg i bakgrunnen av sengen skapt ved bruk av det originale KD-tavletre, som er veldig praktisk. Den uventede kampen får hele rommet til å vise sin personlighet mellom prikkene.

 

05

Hvordan lage et leken hjem

BADEROM

Flytt til badet, det som fikk øye på er en unik form på det buede høyskapet, kombinert med bassengets overhengende skap, lagringskapasitet til maksimalt nivå. Det er også en trippel nisje ved siden av badekaret, fordi huseieren vår bor foreløpig alene, så det er relativt få husholdningsartikler. Alle hennes favoritt-hand-me-downs er plassert. Hvis baderomsområdet er stort nok, er nisjen virkelig sterkt gress for venner som liker å suge i badekaret. I nisjen kan imøtekomme badet ditt for å kunne bruke en rekke gjenstander for hånden.

Hele plassen til masterbadet er valgt i svart og hvitt grå med den originale trefargen. Dette er et fargevalg som aldri vil gå ut av stil og kan matches med hvilken som helst farge. Slitesterke, klassiske, allsidige farger og fulle av barns lek sammen, ingen følelse av motsetning.

 

06

Vinkel omgitt av arbeidsområdet

STUDIE

Når du går inn i studiet, "rader" rader med pent ordnede engler inn i øynene en etter en. I motsetning til andre samlere som bruker skreddersydde glassskap for å beholde sine elskede ting, foretrekker hun å legge dem alle ut. Dette rommet i studien ligger i nærheten av sollyset. Bokhyllene er med vilje laget med glassvegger og utstillingshyller for å gi mer lys og gjennomsiktighet.

Det unike formede skrivebordet ble også nøye utvalgt for å bringe sin egen holdning og vise eierens unike personlighet. For å sikre fylde og integritet i rommet, kan en fleksibel oppbevaringshylle plasseres ved siden av den. Noen ladekabler, snacks, alt kan plasseres inne.

Selv om det er en studie, men barna tar opp 90% av denne plassen. Vanligvis når huseieren er på ferie, liker hun også å leke med sine forskjellige tidevann her. Hele studien er omgitt av Sonny Angel, og en hel mur av barn er rett og slett misunnelsesverdig!

Den indre balkongen ved siden av studien har en morsom “Wan Chai bun” sofa og et lite burger sidebord, som også er veldig stilig når de plasseres sammen i en gruppe. Eieren mener at hvert stykke av samlingen har en sjel. De kommer til hjemmet for ikke å bli valgt, men for å dele hele plassen med eieren av huset.

Har du sett det bølgeformede lysende speilet? Føler deg plassert i hjemmet umiddelbart kunstnerisk sans opp, veldig hjertevarmende, veldig gress, dette er en full kropp speil kan "muntre deg opp", slik at du våkner opp hver dag et speil full av vitalitet. Rosa lys er veldig hudfarge, fotoeffekt skånsom og lys, kort sagt, er en million bloggere nivå.

 

07

Ferie stil hage

GARDERN

I likhet med den diamantkantede hagen er bakken asfaltert med hvit terrazzo, og et av de mest unike punktene er den vinddrevne veggen laget av et stykke vinddrevne paneler. Når brisen kommer, vil veggen vise en glitrende scene

Det er også et minibarområde ved siden av kortbordet. Det gir folk en følelse av å reise hjem på ferie.

▲ Plantegning

Den opprinnelige utformingen er en lang struktur, så vi beholdt det originale trapperommet og designet hele huset diffust. For å få mer lys til huset endret designeren vinduene i kjelleren og første etasje gjennom "retur" -vinduåpningen, som kan gi mer lys. Sollyset kan strømme inn fra begge sider, og takdesignen til spisestuen i første etasje ble beholdt for å gi tilstrekkelig lys til både trapperommet og spisestuen. Hovedbadet i tredje etasje er designet med en dobbel skyvedør for å gjøre flyten mer praktisk, som er visuelt bredere og også skiller vått og tørt i best mulig grad. Badekarområdet ved vinduet har en nisje og nok plass til lagring. Balkongen blir omgjort til et sjekkrom for damen i huset etter at balkongen er pakket inn i en del, og lagringskapasiteten er betydelig forbedret med plass på nesten 40㎡ på loftet.

Interiørdesign / lysdesign / myke møbler / blomsterdesign

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X