Søke Site Search

Salt skandinavisk stil, den ultimate skjønnheten i minimalisme!

Klassifiseringinteriør~~POS=TRUNC 1326 0

Original Eos Interior Design Alliance

 

Salt er en nordisk trend

Når det gjelder den nordiske vinden handler alt om den sterke tretonen, men de to nye koffertene designet av Eos følger ikke det tradisjonelle fargevalget, men en salt nordisk trend! Si farvel til fargerike møbler, i svart, hvitt, grått, lyst tre og andre nøytrale toner med lite metning, i den visuelle formasjonen av en mer balansert, mer ren visuell effekt.

 

 01

Til det rene landet

Treromshuset på 138㎡ er akkurat nok til at en familie på tre kan bo. Akkurat den rette mengden sollys smelter gjennom balkongen inn i interiøret og synger den elegante duetten av lys og rom.

Den lysegrå sofaen danner en grunne kontrast i det rene hvite rommet, og interiøret uten dekor er et stille hjørne i den støyende byen.

Et stort område med rene hvite blokker fyller hele rommet, og en diskré, stille kvalitet dukker opp overalt du ser. Hvitt symboliserer natur, enkelhet, friskhet og stil, som sammenfaller med huseierens forventning om et forfriskende skandinavisk rom.

Å spise er den mest romantiske øvelsen i hjemmelivet. Den åpne spiseplassen ligger foran vinduet, og de naturlige lysaktighetene gjør hele plassen varm og utsøkt.

Den spesielle teksturen av tre er rolig og innadvendt, brukt på soverommet slik at folk kan få bedre soveforhold. Halvhøyde trefliser reflekteres i rommet med ren hvit, og skaper et rolig og vakkert bilde.

Sjekkromsdøren integrert med veggen er godt usynlig, og bambusvinduet under holder sjekkrommet ventilert og pustende.

Det lysgjennomtrengelige bambusmaterialet er fullt av naturlig friskhet. For å forstå bambusvev, pek her: Hva er bambusvev?

De to brødrene vokste opp sammen, så de valgte å bo i samme rom. Køyesengen er skreddersydd for å tilfredsstille alle deres behov, og det lange skrivebordet ved vinduet har plass til to personer som studerer samtidig.

Rommet som er midlertidig ubrukt brukes som et studie- og oppbevaringssted, og vil også bli et soverom når barna blir voksne og trenger sitt eget rom.

 

 02

Det kontraktede rommet

Plantegningen til 165㎡ flate huset i Taiwan-provinsen har ofte en stor bredde og en mindre enn ideell høyde.

I stuen laget designeren en skrå vinkel mellom bjelken og den originale toppflaten, slik at toppen kan forlenges oppover. På grunn av jakten på et stille arbeidsrom holdes det fortsatt en skillevegg mellom stuen og arbeidsstudien.

Den bølgende formen gjør TV-veggens rene hvite litt mer interessant, og de samme rene hvite vertikale persiennene filtrerer lyset inn i rommet, en frisk og behagelig følelse av salt kommer til overflaten, og avslapping og kos i Skandinavia også vises i dette øyeblikket. Om valget av persienner, poke her for å lære: persienner, den rette måten å åpne designeren for å leke med lys og skygge!

Inngangs- og spisestue er dekorert med trefiner fra veggen til toppen, uten for mye utsmykning, og holder plassen ren, varm og helbredende.

Svingdøren i studien kan åpnes eller lukkes, og sikrer samtidig åpenhet og personvern. 10 cm gulv spiller en veldig viktig rolle i å forme nivået, og er også full av ritualer.

Skrivebordet ved vinduet øker plassens lette atmosfære og pusteevne, og den skreddersydde bokhyllen med åpen ramme gjør oppbevaringen avslappet.

Romets minimalistiske utseende er beboerens jakt på et høyere nivå av åndelig overflod, og åpner et stille sted for sinnet å flyte og frigjøre frihet i dette sentrum.

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X