Søke Site Search

Original stein + originalt treverk, gir japansk plass til liv | Purim Space Design

Klassifiseringinteriør~~POS=TRUNC 1078 0

Interior Design Alliance

"Jo mer seriøst du lever, jo vakrere blir livet."

–Frank Lloyd Wright

Huset er bebodd av tre generasjoner, hver med en annen livsstil, som krever separate rom og interaktive fellesarealer.

Huseierne, en mann og kone, kom tilbake fra å studere og jobbe i Japan og ønsket et hjem med en viss japansk estetikk, men uten for mye emballasje.

De liker den visuelle opplevelsen av stort rom og stor skala, og håper å ha en åpen og utvidet sensorisk glede.

Hovedrommet over bakken er 250m2 og kjelleren er 180m2, med en høyde på 5.3m, så det er en test å bruke det underjordiske rommet rimelig.

 

Romtemperatur

Naturlige materialer er alltid fulle av temperatur, avhengig av den unike tekstur og tekstur for å gjøre plassen full av original og rustikk energi.

Den uregelmessige originale steinmuroverflaten sprer den virkelige følelsen av å være nær naturen, og gir spenning og vitalitet til rommet.

Sammen med det naturlige lyset som introduseres av de store gulv-til-tak-vinduene, blandes lys og skygge i rommet og flettes sammen, noe som gjør det gjennomsiktig og lyst.

Oppsettet er designet for å møte behovene til dagliglivet, og den humane temperaturen blir lagt til designdetaljene, slik at folk kan oppleve omsorg og omtanke for menneskets ånd i alle deler av rommet i sanntid.

Glassdøren blokkerer røykene fra det kinesiske kjøkkenet og gjør det enkelt å rengjøre, slik at kokken kan lage mat mer fritt.

Stuen og spisestuen er åpen og integrert, slik at du kan ta vare på barna mens du lager mat. Det store spisebordet bærer gleden over å dele mat mellom tre generasjoner.

 

Stabilitet i rommet

Plassen kan gi mennesker et stabilt humør. Den generelle tonen i rommet er basert på de tidløse fargene svart, hvitt og grått, med et stort område med varm tretekstur.

Den generelle romlige tonen er basert på svarte, hvite og grå tidløse farger, og et stort område med varm tretekstur brukes til å gi en avslappet og elegant atmosfære, og oppnå en beroligende romlig effekt, slik at folk kan laste ned sine anspente nerver og føle seg forsiktig behandlet av livet når de kommer hjem et øyeblikk.

Foreldrerommet har stue med balkong med trippel skyvedører. Mormor liker å glede seg over grøntområdet utenfor vinduet mens hun strikker en genser.

Boarealet til tre generasjoner er annerledes, og rommet er bygd uavhengig og felles i henhold til hver person. Rommet tillater individer å eksilere seg rolig, mens de har et felles område for interaksjon, uskarphet og avklaring av livsscenene mellom familier, uavhengig og intim.

Te-rommet fungerer som et estetisk sted for realisering av elskerinnens te og blomsterkunst, og er knyttet til barnas lekerom.

 

Den rituelle romfølelsen

Livet er ikke bare begrenset til dag- og nattkjøkkenet, rommet skisserer ikke bare en enkel oversikt, i rekkefølgen av kemming og naturendringer, for å skape en følelse av romets ritual, slik at hjemmet blir et sted for tilhørighet for sjelen å stole på.

En jevn dobbelbevegelseslinje er planlagt for å møte romets fleksibilitet og integritet. Når vi går gjennom den, bruker vi forskjellige former for dørstykker, med skyvedører, foldedører og gitter for å mykt overføre rommet.

Rommets ritual er skapt ved å presentere lagdelte og skiftende rammescener, der grønne omgivelser og naturlig lys utenfor vinduene er avledet for å harmonisere og sortere rekkefølgen av ånden inne i huset.

Det intelligente kontrollsystemet er designet for gradvis å presentere hele romritualordningen foran mennesker første gang de kommer hjem, med belysningen gradvis opplyst, og folk er det eneste fokuset.

Kombinasjonen av forskjellig lysstyrke, varme og kalde lys uttrykker stemningen i rommet som passer til miljøet og gir tilbakemelding i rett tid til levende felt.

Denne saken har ikke bare den romlige formen av et spranggulv, men har også en åpen første etasjehøyde, med 1F som hoved boareal, og strekker seg til 2F soverom suiter.

Første etasje brukes som støtte for å bygge et mellometasje for å sortere det tydelige romlige forholdet, og samspillet mellom øvre og nedre nivå, slik at livet kan spores og følges.

I den myke og gradvise rekkefølgen utfyller mennesker, rom og liv hverandre.

I den myke og gradvise rekkefølgen utfyller mennesker, rom og liv hverandre: rommet er rikt på langvarig ekte sanseopplevelse, mennesker lever i det, ånden kan være poetisk bebodd, mennesker og rom er symbiotiske og synkretiske, og livet har en lyd.

▲ Plantegning

Prosjektnavn: Yi

Prosjektplassering: Chengdu

Prosjektområde: 540㎡ (300㎡ underjordisk rom)

Designbyrå: Purim Space Design

Designer: Ying Li

Byggelag: Purim & Chinggong dekorasjonskonstruksjon

Fotograf: Li Heng

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X