Søke Site Search

Kunsten med avansert svarthet, skaper en oppslukende opplevelse i den marine konteksten | TOMO Dongmu-bygningen

Klassifiseringinteriør~~POS=TRUNC 881 0

Interior Design Alliance

/ Hvor solen stiger over havet

Hvor solen stiger opp over havet

Lys berører vann uforvarende

Det er en oppslukende sanseopplevelse

om havet

 

"Oppslukende opplevelse er en ny forretningsmodell laget av fusjonen av moderne kultur og teknologi, og er også en fremvoksende trend med banebrytende og vekst innen restaurantdesign." TOMO har forpliktet seg til forskning og utvikling av fordypende opplevelsesdesign, kontinuerlig undergrave og innovere seg selv, ha en unik forståelse og eksperimentering av nye mediekunstinstallasjoner, og skape et flerdimensjonalt kommersielt rom med nye og interessante sanseopplevelser.

I opprettelsen av COPPARK-restauranten vurderer TOMO Dongmu Chikuzo den kommersielle verdien av design fra operatørens perspektiv, gleden av rommet fra perspektivet til unge forbrukere, den kulturelle koden for japansk mat og bruken av innovativ inspirasjon og krysstenking. Med “hav” som kjernen i romskaping, hentet vi den lokale kulturen med havfiske og stjernebåtelementer, kombinert med bølger, kunst, teknologi, LED-lys, lyd og visuell interaktiv design for å skape en marin kontekst, og skape et mangesidig rom. med kunst sensorisk, interaktiv kommunikasjon og naturlig opplevelse, og gir spisesteder et høyteknologisk oppslukende sensorisk fest utenfor virkeligheten. Restauranten er en høyteknologisk oppslukende fest for gjester.

"

INSPIRASJON

Kilde til inspirasjon

Dechifrere kulturelle koder

Japansk mat kan sies å være en slags mat “tasted” med øynene, eller mer nøyaktig, en slags mat “tasted” med de fem sansene, og understreker den naturlige fargen, den utsøkte formen og den fine ware. Med utgangspunkt i de kulturelle kodene som finnes i japansk mat, er vi flinke til å grave interessant TOMO, som passer trenden til Shenzhen's pioner og fasjonable livsstil, og skaper en oppslukende middagsatmosfæreopplevelse med flerdimensjonale kunstneriske teknikker, og presenterer en restaurantkultur som utelukkende tilhører mat.

 

Seek - Lytt til havets kall

Restauranten ligger i tredje etasje i shoppingparken langs gaten, i et førsteklasses shoppingområde. Designeren har til hensikt å bruke naturalistisk stil for å skape et "tregt liv" i den travle byen. De lette og luftige sivene og skogduken i dypet av de indre bodene er lagt ut på lagdelte måter, og peker på havets kall i det fjerne og innbyr til uendelig ærbødighet.

Hovedoppføring

 

I hovedinngangen til restauranten kombinerer designeren planter, stein, lys og skygge for å skape et rike som gjenspeiler havets frihet og kraft. Påføringen av det "båt" -formede halvbueelementet danner forskjellen mellom fronten og siden av inngangen, mens kollisjonen av grov stein og delikat metall gjør logo-designet på veggen til et visuelt fokuspunkt, og skaper en estetisk identitet som skiller merkevaren fra andre restauranter.

Andre oppføring

 

Den andre inngangen er skilt fra innsiden av et gjennomsiktig glassmedium som visuelt utvider det indre rommet. Den matte glassveggen, opplyst av lineær belysning, ligner de kryssede bølgene av vann, og skaper et flytende havbølgebilder, som utgjør en særegen følelse av hierarki og ritual.

 

"

FANTASI

Fantasi av havet

Høyteknologisk oppslukende sensorisk fest

“Havet har ingen grenser, akkurat som menneskets fantasi. Rom kan ikke bare bære den humanistiske arven til en by, men også forene kraften til frihet og fornyelse. ” Dette er filosofien til TOMO Eastwood. Sjøen er bæreren av byens smak, og TOMO forvandler "friskhet" av smak til "friskhet" av sansene i rommet, og utvinner sjø-, fiskeri-, stjerne- og båtelementene fra Shenzhen havkultur. Lyd, lys og skygge og vann brukes til å bygge en flytende estetikk i en fantasi-lignende kontekst, og den omkringliggende musikken og de visuelle effektene jobber sammen for å skape en oceanisk stemning.

 

I

Tegneserie - Etter havets fotspor

Resepsjon

 

Resepsjonen er ekstremt enkel og elegant, med den delikate teksturen av tre og marmor, i tillegg til den grove og myke teksturen, og gir en høy kunstnerisk følelse av rom. Takhenget tar elementet i et skipsseil, og bretter ut en side med "hvitt seil" lag for lag, sammen med en rekke nettbelysning og anheng av årer, ledsaget av bakgrunnslyden av bølger og vind, noe som gir folk en følelse av ro og komfort.

Langs gangen rundt esken har designeren laget flere sittegrupper og uformelle sittegrupper ved vinduet og mot veggen med en fin avstand, og bildene av et skipsseil blir igjen brukt som en skillevegg mellom sitteområdet og blir et av detaljene i restaurantens estetikk og gjør havstemningen allestedsnærværende. “Fiskebåtlyset” fokuserer på bordet fullt av mat, og skaper en mørk og stille oppslukende matopplevelse.

 

Den private spisestuen er omsluttet av trevegger og LED-skjermer, og skjermen som vender mot midtgangen spiller bildet av vann som strømmer nedover. Lyd, lys og skygge og vannmolekyler kombinerer for å bygge en flytende estetikk i en fantasi-lignende kontekst. Omgivende musikk og visuelle effekter jobber sammen for å skape et oceanisk scenario, og gir kundene en gjennombruddsopplevelse med en ny kunstnerisk og teknologisk tilnærming.

 

II

Løp - Kjenn hjerterytmen til havet

Med utgangspunkt i en helhetlig tilnærming bruker designen en minimalistisk tilnærming for å skape den kunstneriske konteksten "vann samles i hjertet av himmelen, fire vann vender tilbake til hallen". Når du passerer gjennom den smale "gangen" og går inn i den stille "hallen", kan du beundre det klare vannet som strømmer på klippene i den "himmelske brønnen" og lytte til "bunnen av bekken". “Fiskebåten” er en rolig tur over vannet. Denne nøye konstruerte kvadrat tomme verden gir også folk en fantastisk opplevelse av en annen type himmel.

Designet bruker himmellys, original stein og vanntett for å skape et visuelt minne om rommet - vanndråpene passerer gjennom steinblokkene i atriumets høye tak og kondenserer seg til en scene av vanntett, og divergerer deretter til området rundt for å del opp rommet i fire uavhengige og enhetlige private rom. Vannkrusningene i rommet skaper en Zen-estetikk av eleganse i enkelhet.

 

III

Tur - Berør sjøens tekstur

Designet skaper en full åndelig opplevelse i en enkel form. De hvitmalte gradienttrepanelene, den grove steinoverflaten, den delikate tekstur av belter og den veldig stille følelsen av døde grener og steiner danner en sterk estetisk kollisjon i rommet, som toner rommet med et klart, elegant og harmonisk temperament.

 

-Catering

Foodye Japanese Restaurant presenterer romkreativitet og livsstil inspirert av havet. Den mener at havet kan inspirere til fantasi og ta oss med til ukjente steder; den mener at design har uendelig kraft, akkurat som det ubegrensede havet. I en forbrukertid der "opplevelse er avgjørende", vet TOMO hvordan man designer kommersielle rom, som kombinerer ny og moderne romlig estetikk, uhemmet visuell kunst og svært differensierte designteknikker for å skape en oppslukende matopplevelse ved sjøen i rommet til Food & Beverage Restaurant. , og dermed skape et unikt kommersielt rom. Plan for Shokuji

Plan for Shokuji

 

Prosjektinformasjon / Prosjektinformasjon

Navn / prosjektnavn

Shokuji Japanese Restaurant (Shopping Park COPARK)

Sted / prosjektplassering

Shenzhen Guangdong

Område / prosjektområde

554sqm / 554㎡

Dato / prosjekttid

2020.10

Studio / designbyrå

TOMO DESIGN

Interiør Design

Uno Chan

Dekorasjon Design / tilbehør design

Tin Ho Ching

Hovedmateriale

Stein, teksturmaling, antikk rustfritt stål i bronse, hvitt gradertre, mørkgrått plasttre, kunstglass

Tema / Designtema

Oppslukende japansk sjømat-tema servering

Formål / plassbruk

Næringsareal

Fotograf / fotograf

Honmudo-Hikari

Engineering / Engineering Technology

Yicheng Engineering Design

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X