Søke Site Search

160 kvadratmeter i Beijing, hun bor alene, det er det beste å leve!

Klassifiseringinteriør~~POS=TRUNC 10532 0

Interior Design Alliance

Capstone Life

Med 160 kvadratmeter bor hun alene og kan innlemme sin personlighet og preferanser i huset for å gjøre sitt nye hjem slik hun vil ha det. Etter flere vendinger fant de Beijing Jusu Design og startet designreisen med en gang.

Hele plassen er fargeløs, som hennes muntre personlighet, aldri gjørmete. Kollisjonen av mer enn ti typer grå materialer, og svart og hvitt med tunge farger, er nok til å gi en smak av ekstraordinær kunstnerisk effekt. Den kuppeløse lysdesignen kan skifte omgivelsesområdet for lysstrømmen og etterlate et stopplys og skygge overalt. Forlater det tradisjonelle trekornmaterialet, gjør den harde teksturen hele plassen mer til en futuristisk følelse av tid og rom som å fly i månen.

Planløsning

Opprinnelig husplan:

  1. ingen inngangsparti og mangel på skobytte og lagringsfunksjon;
  2. kjøkkenet var stengt, med dårlig belysning og trang plass på grunn av hindringer i veggen, noe som begrenset området for operasjonsbordet og etterlot mange kjøkkenapparater ingen steder å bli plassert;
  3. det var ingen fast spisebordsposisjon og gangområdet var stort og kastet bort mye plass;
  4. veggene i det andre soverommet var rotete og rotete;
  5. beholde et bad, må kombinere det andre soverommet for endringer.

Planløsning:

  1. Bruk veggen til å legge til inngangs- og stueområdet, uten å blokkere lyset på grunnlag av utvidelse av romutnyttelsesgraden.
  2. Gjennom riving av veggen for å planlegge plasseringen av det sentrale og vestlige kjøkkenet og spisebordet, gjør området til kjøkkenkonsollen som skal frigjøres, men forbedre også interaksjonen med det vestlige kjøkkenet, og bruk midtgangen til å lage spisebordets dynamiske linje blir mer komplett.
  3. Plassen foran den lukkede arbeidsdøren er helt åpen, og utformingen av den skrå korridoren og korridorsiden av det skrå skoboksekkoet.

4. Riv og modifiser veggen for å konvertere gjestebadet til en bod, utvide området på gjestesoverommet og legge til lagringsfunksjon.

5. gjestesoverommet er omgjort til en garderobe for bruk, og løser problemet med vertinnens klærlager. Fjern den indre skilleveggen, bytt døren til en mer fornuftig posisjon, mer praktisk for daglig bruk.

 

Inngangsdøren

Løft bakken i inngangspartiet med 10 centimeter for å danne et nedsunket rom, som bedre kan definere den funksjonelle partisjonen, og øke interessen til rommet og gjøre det rikt på hierarki.

Veggene rundt er innebygd med lineære lysstrimler for å danne en "munn" -form, ved hjelp av lyset for å skille inngangspartiet, og skape en annen atmosfære og den første rituelle følelsen etter at du kom inn i huset.

På siden av inngangsdøren legges et oppbevaringsskap til ved den nye veggen. Døren til skapet er sementgrå, som har samme farge som veggen og passer godt med det sølvgrå skjulte håndtaket.

Veggen mot stuen er malt svart, som fremstår som en tung farge i stuen og står i kontrast til sementfargen på inngangen. De mørkegrå gulvflisene i stuen, med tre lag grå overlappende, skaper en rolig atmosfære.

 

Living Room

Stuen er designet for hovedlysløs, med innfelt magnetisk lysskinne installert på toppen, som fritt kan kombineres med lysstrimler, noe som gir jevnere lysfordeling i huset og en futuristisk følelse.

Hvert lysområde kan kontrolleres uavhengig, noe som gir mer dynamiske scener til rommet for å møte endringene og skape en flytende lysatmosfære for huseiere på forskjellige tidspunkter av dagen.

Tonen er mørklagt med den industrielle stilen, med forskjellige dybder av grått og svart for å skape den perfekte levende scenen. De flytende bevegelseslinjene gir en uhindret utsikt, noe som gjør hele rommet lyst og romslig.

Veggen på sofabakgrunnen er laget av gipsplater, og gipsplaten som er installert etter at veggen er behandlet, fliser med den originale veggen på siden, og skjuler ventilasjonshullene til den nye viften i støpeveggen og svekker dens tilstedeværelse.

For å unngå at det svarte og hvite grå rommet er for kjedelig, spiller detaljene i utsmykningen en veldig viktig rolle, med noen små gjenstander som fremhever personligheten, vertinne samlingen av KAWS dukker kommer til nytte, med atmosfæren i rommet motsier ikke.

Den smale delen av midten av oppbevaringsskapet laget åpen rutenett, du kan vise noen av favorittkolleksjonene dine, sideskapdørpanel med hvitt imitert steinmønster, tillegg av forskjellige farger for å gjøre tonen i rommet blitt avslappet.

Hele veggen til oppbevaringsskapet økte lagringsfunksjonen til hele huset kraftig, trykk på den minimalistiske utformingen av skapdøren som gjør hele mer pent og vakkert. Med de klassiske sort, hvite og grå fargene er det en følelse av raffinement overalt.

Tilsetningen av den lysegrå sofaen og sidebordet beriker romnivået, enkelheten og bryter samtidig sløvheten i stuen, noe som gjør det visuelle mer lys. Månebordet på månemønsteret er som månen på himmelen generelt lyst og skinnende, slik at livet gir noen kunstneriske effekter.

Små astronauter som jager etter stjernene og drømmene, men også for å utforske mysteriet med plass og liv, la en person ikke annet enn å produsere ærefrykt for naturen.

Stuen passerer siden av veggen ved hjelp av den L-formede lineære lyslisten som deler stuen og andre funksjonelle områder, mykt og behagelig lys og spiller en rolle i delingen.

Siden av et overbevisende hundeportrett av spesiell betydning, designeren og eierne er hundelskere, ved designerens eget håndtegnede portrett av eierens hjem og gave, som også er basert på eierne av designerens talent og gjensidig forståelse av bekreftelsen.

Den stående baren i hjørnet av stuen er en smart bruk av plass, slik at huseieren kan ha flere former for aktiviteter i huset. Baren er laget av stein, som er hard og slitesterk, og benkeplaten stivnes av gulvet og det svarte kornet.

I hjørnet av baren skaper det utsøkte tilbehøret en god smak som endrer livsholdningen.

Baksiden av baren ved å bruke veggen til toppen av oppbevaringsskapet, kan den midterste delen være tom for å plassere noen små ornamenter, diversifisering av lagringsfunksjonen. Steinstangen og matt steingulv reflekterer lyset og skyggen for å gi folk et snev av kul atmosfære.

 

Corridor

Passet som fører til det indre av rommet, semi-buet design, over to funksjonelle områder, ved hjelp av forskjellige linjeformer, gir rommet en særegen kvalitet.

Det virtuelle og virkelige lyset og skyggen flettet inn i rommet, og de harde rektangulære linjene i inngangen ekko en dyp og avansert atmosfære.

Uten for mye dekorasjon, gjør den visuelle roen i betongfargen, et astronautnattlys som kan avgi fascinerende lys og skygge, natten mer stille, dyp og vidtrekkende.

 

Kjøkkenet

Den originale kjøkkenveggen mot stuen ble revet, utvidet plassen utenfor og bruk glassdøren som en skillevegg, som ikke bare utvider området på kjøkkenkonsollen, men også gjør interiørbelysningen mer gjennomsiktig.

Veggen nær inngangen til kjøkkenet er utstyrt med et magnetisk hullbrett, som kan hektes for å henge noen bilder, noe som er interessant.

De kinesiske og vestlige kjøkkenene kombinerer for å skape den perfekte matlagingsplassen. Bruk av omgivende belysning kan gi en unik matopplevelse.

 

Dining Room

Skapene i det vestre kjøkkenområdet er planlagt og tilrettelagt for å danne en sirkulær dynamisk linje med spisebordet, noe som øker bruken av midtgangen. Et lite vindu åpnes på veggen mellom vestkjøkkenet og midtkjøkkenet for å øke samspillet mellom matlaging og servering.

Vest-kjøkkenområdet velger sporlys og hengeskap under induksjonslampen ekstra belysning, slik at det ikke er mørke hjørner i rommet, spisebord lysekroner når du ikke kan se lyskilden under leiligheten, for å unngå visuell stimulering. Veggen på den ene siden av konsollen er utstyrt med et teknologisk avansert sporstikkontakt, som gir fleksibilitet i tilberedningen av deilige måltider.

Bare vertinnen bor i rommet, og de to badene i den opprinnelige hustypen er litt av en svakhet, så gjestebadet ble omgjort til en bod for å legge til lagringsfunksjon. Det andre soverommet er skilt fra korridoren med et trekkgardin for å sikre privatliv og ikke for stivt på samme tid.

 

Soverom

Skreddersydd skrivebord er mer ergonomisk og forbedrer komforten på kontoret. Installasjonen av gjennomgående rullegardiner avslører en sterk urbane atmosfære.

Skrivebordet gjemt i hjørnet kan fungere og lese med det naturlige lyset fra det lille vinduet på siden. Den buede kanten på benkeplaten behandles for å unngå støt.

Det andre soverommet er en multifunksjonell plassutnyttelse, hele veggen med oppbevaringsskap lindrer i stor grad lagringstrykket i hele huset, og dets tilsvarende oppbevaringsgulv har også en sterk lagringskapasitet, og kan dekke behovene til midlertidige beboere.

Belysningen på hovedsoverommet er en kombinasjon av lysfilm og sporlys, som er mild og egnet til å sove og hvile. Sleeper område for å gjøre en 20mm høyde plattform, slik at det er en klar regional skille mellom sengen og gangen, plattformen innebygd i ledet lysbånd slik at soverommet atmosfære mer varm.

Den generelle plassen er ikke for mye farge, i gråtonen inntar den dominerende posisjonen, garderobeskapbrettet velger grått trekornsmateriale, imitasjon av sementens naturlige tekstur er veldig strukturert. Siden kabinettet er høyere enn 2 meter, må det interne installasjonen av rettetangen for å forhindre deformasjon. For å sikre den generelle enheten, er soverommet bakken og romfargen konsistent, imitert tøykornfliser i et mykt visuelt på samme tid for å lette rundt den harde følelsen.

Soverommet til gulvfliser er i samsvar med gulvflisene, de første gulvflisene vil bli behandlet til riktig størrelse, og deretter bunnen av veggen for grooving, etter installasjonen av gulvlisten og skylles med veggen.

Soverommet til sengen og veggen ved vinduet ble malt med sementmaling, noe som gir en grov og primitiv følelse, noe som gjør den industrielle stilen til å reflektere mer rustikk. En tung-farget N-formet bakgrunn er installert på hodet på sengen for å gi plassen en mer dempet tone. Hele raden med nattbord nedenfor er både vakker og praktisk, og oppbevaringsskuffene kan også romme søppel i soverommet.

Sollys smelter gjennom persienner på gulvet, kaster dappled lys og skygger.

Nattbordet er parret med en delikat kunstgipsskulptur, noe som gjør at rommet ser mer levende og elegant ut.

 

Garderobe

Rommet er igjen en kombinasjon av tre grå materialer. Speileffekten av skapdøren reflekterer lyset for å lyse opp rommet, og med det midtre sementsmykkeskapet avslører alltid en elegant atmosfære.

 

Baderom

Baderomets vegg og gulvfliser er i ett stykke, begge i grått, og bruken av dusjgardiner kan godt deles i våte og tørre områder. Bruk veggen på siden av vasken til å lage åpne rom, svart glass som skillevegg, noe som sparer mye plass i vasken.

Seksuell kald type sementgrå brukt som en vaskeskapoverflate, svart matt maskinvare med lysegrå benkeplate senior sense burst.

Vegghengende toalett side av utstillingsskapet plassert på siden av vertinnen samling av forskjellige parfyme aromaterapi, ta hensyn til detaljer reflektert mest levende. Glassskapsdør og kombinasjonen av lys slik at kombinasjonen av gjenstander ser full av stil, tykk svart låvedør vil ikke ta det indre rommet på badet, både vakkert og praktisk.

 

prosjekt~~POS=TRUNC

Design: Beijing Jiuqi-design

Adresse: Beijing Xishan Artscape

Areal: 160 kvadratmeter

Stil: moderne enkelt hus

Type: tre rom

Budsjett: 1.1 millioner

Tidligere:: Neste:
Klikk for å avbryte svar
    展开 更多
    Velkommen til WOWOW FAUCETs offisielle nettsted

    loading ...

    Velg valutaen din
    USDUSA-dollar
    EUR euro

    Handlekurv

    X

    Browsing History

    X