Барај Барај Мапа

политика за рефундирање

Имаме 30-дневна политика за враќање, што значи дека имате 30 дена по приемот на вашата ставка за да побарате поврат.

За да можете да добиете поврат, вашата ставка мора да биде во иста состојба како што сте ја добиле, нечистена или неискористена, со ознаки и во оригиналното пакување. Исто така ќе ви треба потврда или доказ за купување.

За да започнете со враќање, можете да не контактирате на service@wowowfaucet.com. Ако вашето враќање е прифатено, ние ќе ви испратиме етикета за повратен превоз, како и упатства за тоа како и каде да го испратите вашиот пакет. Предметите испратени до нас, без претходно да побарате враќање, нема да бидат прифатени.
Секогаш можете да контактирате со нас за секое прашање за враќање на услугата@wowowfaucet.com.

Штети и проблеми

Ве молиме, проверете ја вашата нарачка по приемот и контактирајте не веднаш ако предметот е дефектен, оштетен или ако добиете погрешна ставка, за да можеме да го оцениме проблемот и да го направиме правилно.

Исклучоци / предмети што не се враќаат

Не може да се вратат одредени видови на производи, како расипливи производи (како храна, цвеќиња или растенија), сопствени производи (како што се специјални нарачки или персонализирани производи) и производи за лична нега (како што се производи за убавина). Исто така, не прифаќаме враќање за опасни материјали, запаливи течности или гасови. Ве молиме, контактирајте не ако имате прашања или проблеми во врска со вашата специфична ставка.
За жал, не можеме да прифатиме поврат на продажни производи или картички за подароци.

Размена 

Најбрзиот начин да се осигурате дека ќе го добиете тоа што го сакате е да ја вратите предметата што ја имате, а откако ќе се прифати повратот, направете посебна набавка за новата ставка.

Рефундирањето 

Ние ќе ве известиме откако ќе го примиме и провериме вашето враќање и ќе ве известиме дали повратот е одобрен или не. Доколку биде одобрено, автоматски ќе ви бидат вратени на оригиналниот начин на плаќање. Запомнете дека може да потрае некое време за вашата банка или компанија со кредитни картички да ја процесира и да ја објави повратот.

Ако враќањето е предизвикано од потрошувачот, потрошувачот треба да биде одговорен за надоместокот за испорака. Специфичната такса треба да се заснова на експресната компанија што ќе ја изберете.

Ако поради наши причини, добиената стока е оштетена или не е точна, а потрошувачот не е должен да ја сноси таксата за испорака поради оваа причина.

Без надомест за повторно полнење што ќе им се наплаќа на потрошувачите за враќање на производот.

更多
Добредојдовте на официјалната веб-страница на WOWOW FAUCET

Се вчитува ...

Изберете ја вашата валута
долариСАД (САД) долар
евра евра

кошничката

X

Историја на прелистување

X