ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ຂາວ ໜ້ອຍ ທີ່ສຸດ, Flowing Lakefront Cafe | Heisuke Design

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 7056 0

ພັນທະມິດການອອກແບບພາຍໃນ

+640 13 67

 

 ກາເຟ Lim

________________________________________

ສວນສາທາລະນະກິລາ Suzhou Bay

ໃນສະພາບການຂອງການເຊື່ອມໂຍງເຂດສາມຫລ່ຽມແມ່ນ້ ຳ ຢາງຊີກຽງ, ຊີວິດໃນເມືອງ ໃໝ່ ຂອງເມືອງຊູໂຈໄດ້ຖືກແບ່ງອອກເປັນເຂດທີ່ແຕກຕ່າງກັນພ້ອມກັບຮູບແບບອຸດສາຫະ ກຳ. ໃນຖານະເປັນເຂດພັດທະນາ ໃໝ່ ທີ່ສຸດໃນເມືອງ Taihu New, ທ່າອ່ຽງແມ່ນການຍົກລະດັບຄວາມຫຼາກຫຼາຍທາງດ້ານວັດທະນະ ທຳ ແລະພື້ນຖານໂຄງລ່າງຂອງພື້ນທີ່. ສວນສາທາລະນະກິລາ Suzhou Bay ຕັ້ງຢູ່ໃນໃຈກາງຂອງ Taihu Lake New Town - ຣີສອດທ່ອງທ່ຽວດ້ານນິເວດວິທະຍາ Tai Tai Lake. ສວນສາທາລະນະມີທະເລດອກໄມ້, ເສັ້ນທາງຍ່າງ, ໜອງ, ສານແລະຕົ້ນໄມ້ໃບຫຍ້າ. ມັນເປັນສະຖານທີ່ທີ່ດີ ສຳ ລັບການທ່ອງທ່ຽວແລະການພັກຜ່ອນ, ການພັກຜ່ອນນອກ, ກິລາແລະການອອກ ກຳ ລັງກາຍ. ສວນສາທາລະນະແມ່ນຕັ້ງຢູ່ຍຸດທະສາດກັບທະເລສາບ Taihu. ມັນເຊື່ອມຕໍ່ກັບຕົວເມືອງ Suzhou ແລະຊຽງໄຮໂດຍທາງທິດ ເໜືອ ທີ່ສູງແລະເມືອງ Zhejiang ທາງທິດໃຕ້. ມັນບໍ່ພຽງແຕ່ໃຫ້ສະຖານທີ່ທີ່ສະດວກສະບາຍ ສຳ ລັບຊາວເມືອງອ້ອມຂ້າງເພື່ອຕິດຕໍ່ສື່ສານເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງດຶງດູດນັກທ່ອງທ່ຽວຈາກເມືອງໃກ້ຄຽງມາໃຫ້. ໂຄງການດັ່ງກ່າວຕັ້ງຢູ່ໃນສວນສາທາລະນະກິລາ, ໃກ້ສະ ໜາມ ກິລາບານບ້ວງແລະເດີ່ນບານບ້ວງ, ອ້ອມຮອບດ້ວຍສີຂຽວ, ແລະເຮັດ ໜ້າ ທີ່ສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ບ່ອນພັກຜ່ອນ ສຳ ລັບສວນສະ ໜຸກ.

 

view ມຸມມອງທາງອາກາດຂອງອາຄານແລະສວນສາທາລະນະ

+640 2 71

 © Xu Yingda

▼ Lim ກາເຟຈາກຂ້າງນອກຂອງສະ ໜາມ ຫຍ້າ

640 115

 © Xu Yingda

 

ຄິດກ່ຽວກັບມັນຈາກທັດສະນະຂອງເມືອງ ໃໝ່. ສິ່ງ ອຳ ນວຍຄວາມສະດວກດ້ານການທ່ອງທ່ຽວທີ່ຂາດບໍ່ໄດ້ໃນສວນສາທາລະນະໃນຕົວຈິງແມ່ນເປີດໃຫ້ມີຄວາມເປັນໄປໄດ້ແລະຈິນຕະນາການຫຼາຍຂື້ນ. ອາຄານສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ສ່ວນໃຫຍ່ໃນສວນສາທາລະນະທີ່ມີສ່ວນກ່ຽວຂ້ອງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບສາທາລະນະຊົນຍັງຢູ່ໃນຂັ້ນຕອນຂອງການເຮັດໃຫ້ຄວາມຕ້ອງການທີ່ເປັນປະໂຫຍດພື້ນຖານ. ແລະຄວາມເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍກວ່າເກົ່າຂອງມັນ ສຳ ລັບອະນາຄົດກໍ່ໄດ້ຖືກປັບປຸງໃນລະດັບນີ້. ການປັບປຸງດັ່ງກ່າວສະແດງອອກເຖິງສຽງ, ຄວາມເອົາໃຈໃສ່ແລະທັດສະນະຄະຕິແລະ ຕຳ ແໜ່ງ ການພັດທະນາຕົວເມືອງທີ່ພວກເຂົາຕັ້ງຢູ່.

 

design ການອອກແບບແກ້ວຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ຊັ້ນເຖິງເພດານດ້ວຍພື້ນກະຈົກສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນເຖິງສະພາບແວດລ້ອມອ້ອມຂ້າງ

+640 3 70  © Xu Yingda

 

ໃນຖານະນັກອອກແບບ, ພວກເຮົາຕ້ອງການສ້າງອາຄານທີ່ສ້າງສັນໂດຍທະເລສາບ Taihu ເຊິ່ງສາມາດກາຍເປັນສະຖານທີ່ ສຳ ຄັນຂອງສວນສາທາລະນະໃນພາກພື້ນ. ພວກເຮົາໄດ້ອອກແບບແລະກໍ່ສ້າງມັນໃນທາງທີ່ງ່າຍເພື່ອໃຫ້ສາມາດເພີ່ມປະສົບການຂອງພື້ນທີ່ສາທາລະນະໃນຕົວເມືອງ. ມັນເຮັດໃຫ້ຄົນຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈແລະເປັນ ທຳ ມະຊາດໃນສວນສາທາລະນະ, ແລະຊ່ວຍໃຫ້ອາຄານປະສົມກັບສິ່ງແວດລ້ອມໃຫ້ຫຼາຍເທົ່າທີ່ຈະຫຼາຍໄດ້.

 

mirror ກະຈົກທະເລສາບສະທ້ອນແສງຕາເວັນ

+640 5 70

 © Xu Yingda

 

lake ທະເລສາບສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນທັດສະນະໃນຕອນກາງຄືນໃນເວລາກາງຄືນໃກ້ຈະມາເຖິງ

+640 4 72

 © Xu Yingda

 

ໂຄງການດັ່ງກ່າວໃນເບື້ອງຕົ້ນແມ່ນໂຄງສ້າງໄມ້ທີ່ເຮັດດ້ວຍໄມ້, ຮອງຮັບທີ່ຢູ່ອາໄສໃນສວນສາທາລະນະ. ໃນຖານະທີ່ເປັນແກນຫຼັກຂອງ Taihu Lake New Town, ສວນສາທາລະນະຫວັງວ່າຈະໃຫ້ຜູ້ທີ່ຢູ່ອ້ອມຂ້າງແລະນັກທ່ອງທ່ຽວຕ່າງປະເທດມີຈຸດເຕົ້າໂຮມທີ່ພັກຜ່ອນຜ່ານການປັບປຸງອາຄານເດີມ. ບໍ່ວ່າຈະເປັນຫຼັງຈາກອອກ ກຳ ລັງກາຍທີ່ມີເຫື່ອອອກຫລືຍ່າງຕອນບ່າຍຕາມແຄມນ້ ຳ, ມັນຈະເປັນສະຖານທີ່ພັກຜ່ອນ, ກິນເຂົ້າແລະເຕົ້າໂຮມ. ການອອກແບບຂອງແບບຟອມແມ່ນອີງໃສ່ໂຄງສ້າງຂອງອາຄານໄມ້ຕົ້ນສະບັບ, ແລະທ່ອນໄມ້ທີ່ຂັດຂວາງສ້າງພື້ນທີ່ພາຍໃນທີ່ອຸດົມສົມບູນ. ກະດານປະສົມສີຂາວແລະແກ້ວຊັ້ນເພດານຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ກໍ່ຖືກ ນຳ ໃຊ້ໃນການອອກແບບ, ສ້າງເປັນສອງດ້ານທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ດ້ານ ໜ້າ ດ້ານໃນແລະດ້ານ ໜ້າ ດ້ານໃນ. ເບື້ອງ ໜຶ່ງ ປະເຊີນ ​​ໜ້າ ກັບທະເລສາບ Taihu, ແລະຜົນກະທົບທີ່ສະທ້ອນເຮັດໃຫ້ຕຶກອາຄານທີ່ມີຄວາມສຸພາບຮຽບຮ້ອຍນີ້ປະສົມປະສານເຂົ້າໃນບໍລິເວນອ້ອມຂ້າງຂອງມັນ. ນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ອາຄານສ້າງແຜນທີ່ການສະແດງອອກຂອງຄົນແລະເມືອງ. ເບື້ອງ ໜຶ່ງ ປະເຊີນ ​​ໜ້າ ສານເພື່ອສ້າງເປັນສະ ໜາມ ຫຼວງ, ໃນຂະນະທີ່ສ້າງຄວາມ ສຳ ພັນໃກ້ຊິດກັບສວນສາທາລະນະແລະສະຖານທີ່.

 

▼ Lim Café facade ພາຍໃຕ້ທ້ອງຟ້າທີ່ແຈ່ມແຈ້ງ

+640 7 71

 © Xu Yingda

 

▼ Lim Café facade ພາຍໃຕ້ການເບິ່ງກາງຄືນ

+640 6 70

 © Yingda Xu

 

▼ອາຄານຂ້າງຖະ ໜົນ - Lim Coffee

+640 8 68

 © Xu Yingda

 

space ພື້ນທີ່ພາຍນອກ Lim Café

+640 9 68

 © Xu Yingda

 

ທາງຍ່າງໃນລະບຽງທີ່ມີຮູບຊົງກົມແລະຮູບປັ້ນຮູບຊົງໂລຫະເຮັດເປັນທາງເຂົ້າຫລັກທີ່ງ່າຍດາຍທີ່ສຸດ. ການອອກແບບທີ່ລຽບງ່າຍແລະໃຈກວ້າງຂອງມັນແມ່ນສອດຄ່ອງກັບຫົວຂໍ້ຫຼັກຂອງຍີ່ຫໍ້ LIM Coffee. ໃນຂະນະທີ່ຮັບປະທານອາຫານແຊບໆ, ມັນສາມາດເຮັດໃຫ້ນັກທ່ອງທ່ຽວຖ່າຍຮູບເປັນກຸ່ມ. ແຜງອາລູມີນຽມທີ່ຂະ ໜາດ ໃຫຍ່ເຮັດໃຫ້ມີຄວາມຮູ້ສຶກສົດໃສແລະຜ່ອນຄາຍ, ເຮັດໃຫ້ນັກທ່ອງທ່ຽວເຂົ້າໄປໃນສາລາ.

 

entrance ປະຕູທາງເຂົ້າໄປໃນລານໄດ້ຖືກອອກແບບດ້ວຍພື້ນວົງມົນທີ່ ນຳ ທາງ

+640 10 69

 © Xu Yingda

 

space ສະຖານທີ່ພັກຜ່ອນທີ່ສະ ໜາມ ສະ ໜາມ ກໍ່ດັງກ້ອງວົງມົນ

+640 12 67

 © Xu Yingda

 

view ທັດສະນະໃນຕອນກາງຄືນຂອງເດີ່ນທີ່ຄອບງໍາໂດຍວົງມົນ

+640 11 69

 © Yingda Xu

 

ໃນເວລາທີ່ຕາເວັນ ກຳ ລັງສ່ອງແສງ, ຫລືເວລາທີ່ຕາເວັນ ກຳ ລັງຕັ້ງ, ແກ້ວບ່ອນແລກປ່ຽນຄວາມອັນດຽວທີ່ເຮັດໃຫ້ຮ່າງກາຍຂອງອາຄານມີລັກສະນະຄ້າຍຄືໄຂ່ມຸກຢູ່ເທິງຫຍ້າໂດຍທະເລສາບ, ສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນທ້ອງຟ້າ, ເມກ, ດອກໄມ້ແລະຄົນຍ່າງຕາມຖະ ໜົນ, ເຊິ່ງມີ ເປັນສະ ເໜ່ ທີ່ເປັນເອກະລັກສະເພາະ. ປະຊາຊົນທີ່ພັກຜ່ອນຢູ່ໃນອາຄານແລະຄົນຍ່າງຕາມຖະ ໜົນ ທີ່ໄຫຼຢູ່ທາງນອກສະທ້ອນໃຫ້ເຫັນເຊິ່ງກັນແລະກັນໃນຮູບແຕ້ມ. ໃນຕອນກາງຄືນ, ໃນເວລາທີ່ເຮືອນໄດ້ຖືກສ່ອງສະຫວ່າງ, ມັນແມ່ນແຖບທະເລສາບທີ່ມີເອກະລັກສະເພາະ.

 

view ມຸມມອງພາຍນອກຂອງຫ້ອງໂຖງ

+640 13 67

 © Xu Yingda

 

ຊັ້ນ ທຳ ອິດຂອງອາຄານມີພື້ນທີ່ເປີດທີ່ມີຄວາມຍືດຫຍຸ່ນແລະ ໜ້າ ສົນໃຈ, ຫ້ອງສ່ວນຕົວທີ່ມີຂະ ໜາດ ຕ່າງກັນ, ພ້ອມທັງສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ສະຖານທີ່ຂົນສົ່ງຫ້ອງຄົວແລະຫ້ອງນ້ ຳ ຊັ້ນ XNUMX ເຮັດ ໜ້າ ທີ່ເປັນແບບແຜນທີ່ມີຄວາມຍືດຍຸ່ນເພື່ອຈັດກິດຈະ ກຳ ຕ່າງໆຂອງງານເອກະຊົນຕ່າງໆ. ໃນຫ້ອງໂຖງ, ເພດານທີ່ມີຮູບຊົງຄື້ນຂາວ, ຖືກອອກແບບມາປະສົມປະສານກັບທ່ອນໄມ້ທີ່ເຮັດດ້ວຍໄມ້ເດີມ, ແຂວນຫຼີ້ນຢ່າງຄຶກຄັກຂຶ້ນຈາກເພດານ. ຕໍ່ກັບທ້ອງຟ້າແລະເມກຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມ, ຮູບແຕ້ມພາຍໃນຮູບແຕ້ມຖືກສ້າງຂື້ນ. ແສງໄຟຕົກຈາກຊິ້ນສ່ວນຫ້ອຍດ້ວຍຄວາມສະຫງ່າງາມ. ສິ່ງດັ່ງກ່າວສ້າງບັນຍາກາດສິລະປະ. ເຄື່ອງເຟີນີເຈີແລະພົມປູພື້ນທີ່ສະດວກສະບາຍຊ່ວຍເພີ່ມພື້ນທີ່. ມັນເບິ່ງຄືວ່າບໍ່ ທຳ ມະດາໂດຍບໍ່ສູນເສຍຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ຄ່ອງແຄ້ວ. ສອງຫຼືສາມ ໝໍ້ ຂອງຕົ້ນໄມ້ສີຂຽວວາງໃສ່ພື້ນທີ່ສີຂາວບໍລິສຸດທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈ.

 

space ຫ້ອງໂຖງສະດວກສະບາຍໃນຊັ້ນ XNUMX ຂອງ Lim Lim

+640 14 67

 ©ຢາງນານ

 

▼ເພີດເພີນກັບທັດສະນະພາຍນອກໃນເວລາດຽວກັນ

+640 15 68

 ©ຢາງນານ

 

b ແບບລ້າງຂວດແບບປະສົມປະສານ

+640 17 67

 ©ຮ້ານ lim

 

ລາຍລະອຽດຂອງເພດານຄື້ນ

+640 16 66

 ©ຮ້ານ lim

 

ສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ແມ່ນດົນຕີທີ່ແຂງກະດ້າງ, ແລະດົນຕີແມ່ນສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ.” ຍ່າງເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ດົນຕີທີ່ງົດງາມ, ເປຍໂນທີ່ປະດັບປະດາສີຂາວຢືນຢູ່ຢ່າງສະຫງ່າງາມໂດຍບັນໄດຂັ້ນໄດ ໝູນ ວຽນ. ພະຍັນຊະນະທີ່ຄ່ອຍໆໄຫຼອອກມາຈາກປຸ່ມເປຍໂນເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍສີສັນທີ່ບໍລິສຸດ. ນີ້ດຶງດູດທ່ານໃຫ້ຢຸດຢູ່ທີ່ນີ້. ນອກຈາກນັ້ນ, ຫ້ອງສ່ວນຕົວທີ່ມີຂະ ໜາດ ເໝາະ ສົມໃຫ້ແຂກມີພື້ນທີ່ສ່ວນຕົວທີ່ມີຄຸນນະພາບດີ. ໄຟສາຍງ່າຍໆຢູ່ຊັ້ນສອງຊີ້ແຈງຮູບແບບຫລັງຄາທີ່ຄ້ອຍຊັນທີ່ໄດ້ຮັບການຮັກສາໄວ້ຢ່າງສົມບູນ. ແກ້ວຂະຫນາດໃຫຍ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນທິວທັດທີ່ສວຍງາມຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມແລະເພີ່ມຄຸນນະພາບຂອງພື້ນທີ່.

 

area ບໍລິເວນຫ້ອງໂຖງຫ້ອງໂຖງແມ່ນຢູ່ທາງຂ້າງຂອງບັນໄດ ໝູນ ວຽນ

+640 18 67

 ©ຮ້ານ lim

 

area ບໍລິເວນດົນຕີທີ່ມີແສງແດດອ່ອນໂຍນເພື່ອໃຫ້ຮູ້ສຶກເຖິງບົດບັນທຶກເພງ

+640 19 66

 ©ຮ້ານ lim

 

space ພື້ນທີ່ຊັ້ນສອງທີ່ມີຄຸນນະພາບຂອງ Lim cafe

+640 20 63

 ©ຮ້ານ lim

 

ພື້ນທີ່ເດີ່ນກາງແຈ້ງຈະລະລາຍໄປໃນທິວທັດສີຂຽວ ທຳ ມະຊາດ, ຄືກັບວ່າຈັງຫວະມະຫັດສະຈັນ ກຳ ລັງຕົກລົງເທິງສວນເລື່ອນຂອງສວນສາທາລະນະ ທຳ ມະຊາດ, ຫົດສົງແລະເຊື່ອມຕໍ່ກັນເປັນຈຸດໆ. ສະ ໜາມ ພາຍນອກແລະແຖບອ້ອມຮອບສະຖານທີ່, ສະແດງພາບສິນລະປະ ທຳ ມະຊາດທີ່ດຶງດູດຄົນໃຫ້ຢຸດ. ໃນຕອນແລງ, ໄຟຄ້າຍໆໄຂ່ມຸກປະດັບຕອນກາງຄືນທີ່ມືດມົວແລະເຮັດໃຫ້ແສງສະຫວ່າງຂອງສະ ໜາມ ຫຼວງ. ເພີດເພີນກັບເວລາກາງຄືນ, ປະຊາຊົນເຕົ້າໂຮມກັນຢູ່ນີ້ແລະລົມກັນຢ່າງເສລີ.

 

▼ Lim Caféຈາກທັດສະນະຂອງທະເລດອກໄມ້ຈາກມຸມມອງທີ່ຫ່າງໄກ

+640 21 60

 © Xu Yingda

 

ສະຫຼຸບ

ໃນຍຸກແຫ່ງການພັດທະນາຢ່າງໄວວານີ້, ການອອກແບບສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ແມ່ນເຮັດໃຫ້ພວກເຮົາຮີບຮ້ອນເຂົ້າໄປໃນອາຄານຊັ້ນສູງເພື່ອຫລົບ ໜີ ຈາກຄວາມອວດອົ່ງແລະຄວາມທຸ່ນທ່ຽງຢູ່ຂ້າງນອກ. ທັນທີທີ່ປະຕູໄດ້ປິດ, ພວກເຮົາເຂົ້າສູ່ໂລກນ້ອຍຂອງພວກເຮົາເອງ. ໃນຖານະເປັນສື່ກາງ, ສວນສາທາລະນະສາມາດດຶງດູດຄົນຈາກພື້ນທີ່ຂອງຕົນເອງໃຫ້ມາພົບ, ຕິດຕໍ່ພົວພັນແລະພົວພັນກັບຕົວເມືອງໄດ້ບໍ? ເຖິງແມ່ນວ່າມັນບໍ່ສາມາດບັນລຸການສາທິດທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງຊຸດສວນສາທາລະນະໂດຍອີງໃສ່ການອອກແບບໂຄງສ້າງຕົ້ນສະບັບ, ພວກເຮົາບໍ່ເສຍໃຈ. LIM Caféຫວັງວ່າຈະສ້າງຈຸດປະຊຸມສວນສາທາລະນະໃຫ້ແກ່ປະຊາຊົນດ້ວຍການອອກແບບພາຍນອກທີ່ສວຍງາມແລະບັນຍາກາດແລະການຈັດວາງພື້ນທີ່ພາຍໃນທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈ. ນີ້ຊ່ວຍເພີ່ມປະສິດທິພາບການພົວພັນລະຫວ່າງຄົນ. ຟັງ ນຳ ກັນແລະສ້າງຄວາມເປັນໄປໄດ້ຫຼາຍຂື້ນ. ມັນຖືກປິດບັງໄວ້ໃນແຈຂອງສວນສາທາລະນະກິລານິເວດວິທະຍາໂດຍນ້ ຳ ທີ່ໃສຊັດເຈນຂອງທະເລສາບ Taihu ແລະຕົ້ນໄມ້ແລະພືດຂຽວອຸ່ມທຸ່ມ. ພົບກັບ ໝູ່ ເພື່ອນບາງຄົນແລະໄປທ່ຽວທີ່ມ່ວນໆຢູ່ບ່ອນນີ້. ທ່ານສາມາດເບິ່ງດອກໄມ້, ຂີ່ລົດເຂັນ, ເບິ່ງທະເລສາບແລະອອກ ກຳ ລັງກາຍຢູ່ທີ່ນີ້, ເຊິ່ງມັນແມ່ນຄວາມສຸກແທ້ໆໃນໂລກ.

 

exterior ພາຍນອກໃນລະດູ ໜາວ ຂອງ Lim Coffee

+640 22 59

 ©ຢາງນານ

plan ແຜນຊັ້ນ XNUMX

+640 23 57

ແຜນຊັ້ນສອງ

+640 24 54

pective ທັດສະນະຂອງພາກສ່ວນ

+640 25 50

View ມຸມມອງຂ້າງຂອງ Axis

+640 26 48

Photo ຮູບພາບຕົວແບບ

+640 27 43

photo ຮູບຖ່າຍແບບ ຈຳ ລອງ

+640 29 41

 

ຊື່ໂຄງການ: ສວນອາຫານ Suzhou Bay Sports Park Leisure Package Building, Lim Coffee

ອອກແບບໂດຍ: Heisuke Design

ການອອກແບບແລະ ສຳ ເລັດປີຂອງໂຄງການ: ປີ 2020; ປີ 2021

ທີມອອກແບບ: Wang Yitong, Yang Nan, Lin Guijiadong, Xiao Xiangdong, Wang Enzhi

ອອກແບບໂຄງສ້າງ / ອອກແບບ: Shanghai Hentai Architectural Design & Consulting Co.

ການອອກແບບເຟີນີເຈີທີ່ອ່ອນ: ບໍລິສັດ Suzhou Fanwei Private Design & Consulting Co.

ທີ່ຢູ່ຂອງໂຄງການ: ສວນສາທາລະນະກິລາ Suzhou Bay, ເມືອງ Wujiang, ເມືອງ Suzhou

ເນື້ອທີ່ປຸກສ້າງ: 600m2

ສິດທິໃນການຖ່າຍຮູບ: Yingda Xu, Lim cafe, Nan Yang

ລູກຄ້າ: Lim cafe, ກຸ່ມລົງທືນເມືອງ Suzhou Wujiang

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X