ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ສິລະປະການຕິດຕັ້ງ + ອົງປະກອບທໍາມະຊາດ, ດົນໃຈຈິນຕະນາການອັນເປັນນິດຂອງອະນາຄົດ | ການອອກແບບ MACONWAY

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 2111 0

ພັນທະມິດການອອກແບບພາຍໃນຜູ້ພັດທະນາ

ຮູບປັ້ນພື້ນທີ່ທີ່ເproperາະສົມ

ຈະເລີນເຕີບໂຕຕາມ ທຳ ມະຊາດ, ມີເຫດຜົນແລະເປັນບົດກະວີໃນສະພາບແວດລ້ອມຂອງມັນ.

ສວນ Tianheng Bayview ຕັ້ງຢູ່ໃນສະຖານທີ່ລ້ ຳ ຄ່າທີ່ສຸດຂອງ Zhuhai - Tangjia Peninsula. ມັນກວມເອົາເນື້ອທີ່ດິນສຸດທ້າຍທີ່ສາມາດເບິ່ງເຫັນທະເລໃນບໍລິເວນນີ້: ໄດ້ຮັບການສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ຈາກເນີນພູສີຂຽວແລະປະເຊີນ ​​ໜ້າ ກັບຊາຍlongັ່ງຍາວ, ໂດຍກົງ, ທິວທັດແມ່ນບໍ່ສາມາດເອົາຊະນະໄດ້.

drawings ຮູບແຕ້ມສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ພາຍໃນ

ອີງຕາມຄວາມໄດ້ປຽບທາງພູມສາດນີ້, ທີມສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ໄດ້ສ້າງສະລອຍນ້ ຳ infinity ສູງ 108 ແມັດຢູ່ເທິງສຸດຂອງອາຄານ. ມັນບໍ່ພຽງແຕ່ຍາວທີ່ສຸດໃນໂລກດ້ວຍສະຖິຕິໂລກ WRCA ເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງເປັນສະຖານທີ່ ສຳ ຄັນໃin່ຢູ່ໃນບໍລິເວນອ່າວໃນອະນາຄົດ. ມັນມີຄວາມestາຍກ່ຽວກັບຄວາມງາມຂອງ“ ນໍ້າຕົກຕາດທີ່ຍືດອອກໄປທົ່ວນໍ້າ”.

 

01

ການສໍາພັດຫົວໃຈ

ພາຍໃນແມ່ນພາກສ່ວນອິນຊີຂອງອາຄານ, ແຕ່ຍັງເປັນການລົງເລິກແລະຂະຫຍາຍອາຄານໃນລະດັບຈຸນລະພາກ. ຈຸດປະສົງການອອກແບບຂອງໂຄງການນີ້ແມ່ນເພື່ອສະທ້ອນເຖິງລັກສະນະທາງທະເລຂອງສະພາບແວດລ້ອມທໍາມະຊາດທີ່ເປັນເອກະລັກຂອງ Zhuhai, ແລະເຮັດ ໜ້າ ທີ່ເປັນຂົວຕໍ່ລະຫວ່າງພື້ນທີ່ພາຍໃນແລະພາຍນອກ. ອັນນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ສະພາບແວດລ້ອມທໍາມະຊາດ, ສະຖາປັດຕະຍະກໍາ, ພູມສັນຖານແລະການອອກແບບພາຍໃນປະສົມກົມກຽວປະກອບເປັນການສົນທະນາທີ່ສະທ້ອນແລະສືບຕໍ່.

ດັ່ງນັ້ນ, ພາຍໃນຍັງສືບຕໍ່ຕາມເຫດຜົນຂອງຊີວິດຂອງທໍາມະຊາດແລະສະຖາປັດຕະຍະກໍາ, ໄດ້ຮັບແຮງບັນດານໃຈຈາກ chiaroscuro ຂອງສະພາບແວດລ້ອມໂດຍລວມ. ອັນນີ້ອະນຸຍາດໃຫ້ຄວາມມີພະລັງຂອງສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ໄຫຼເຂົ້າມາພາຍໃນໄດ້ຢ່າງອິດສະຫຼະແລະມີຊີວິດຊີວາ, ແລະເຈາະເລິກກັບຮູບແບບເຕັມຮູບແບບແລະເຄື່ອນໄຫວ, ເຮັດໃຫ້ພະລັງງານແລະ ກຳ ລັງພາຍໃນຂອງຕົນເອງກາຍເປັນຮູບຊົງທີ່ເປັນເອກະລັກ, ນຳ ໄປສູ່ການສ້າງການສົນທະນາທາງດ້ານອາລົມລະຫວ່າງອາວະກາດແລະຄົນ. .

 

02

ການອອກແບບແມ່ນເປັນການລະລຶກຂອງສິລະປະ, ແຕ່ຍັງອີງໃສ່ປະຈຸບັນ

ໄດ້ຮັບແຮງບັນດານໃຈຈາກສະພາບແວດລ້ອມ ທຳ ມະຊາດຂອງໂຄງການ - ມະຫາສະ--ຸດ - ແລະອີງໃສ່ວິຖີຊີວິດສະໄໃcontemporary່, ການອອກແບບລວມເອົາຈິນຕະນາການທີ່ສວຍງາມຂອງອະນາຄົດ. ວິທີການອອກແບບ futuristic ສະ ເໜີ ຈັງຫວະແລະຄວາມ ສຳ ຄັນຂອງມະຫາສະຸດ. ໃນຊ່ວງເວລາທີ່ມັນສະຫງ່າງາມແລະງຽບສະຫງົບ, ໃນຊ່ວງເວລາອື່ນ it ມັນມີຄວາມວຸ່ນວາຍ. ການປະທະກັນລະຫວ່າງສິລະປະການຕິດຕັ້ງແລະອົງປະກອບທໍາມະຊາດແມ່ນຖືກຕີຄວາມreາຍຄືນໃand່ແລະລວມເຂົ້າກັນເພື່ອນໍາສະ ເໜີ ວິຖີຊີວິດທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຈິນຕະນາການສໍາລັບອະນາຄົດ.

ຜູ້ອອກແບບຕ້ອງການນໍາພາແລະອະທິບາຍຊີວິດທີ່ສວຍງາມໃນອະນາຄົດ. ພື້ນທີ່ພາຍໃນສືບຕໍ່ມີຄວາມຮູ້ສຶກມີສະ ເໜ່ ທາງດ້ານເຕັກໂນໂລຍີສະຖາປັດຕະຍະກໍາ, ເພື່ອປະກອບເປັນການສົນທະນາຫົວຂໍ້ທີ່ມີສຽງສະທ້ອນແລະກົມກຽວກັນໂດຍລວມຂອງໂຄງການ. ທ່ານ Ma Conway ຜູ້ອອກແບບ, ໃນຖານະຜູ້ຊ່ຽວຊານດ້ານການກໍ່ສ້າງສີຂຽວອາເມລິກາ (LEED AP), ໄດ້ສະ ໜັບ ສະ ໜູນ ແນວຄວາມຄິດຂອງການສ້າງສີຂຽວຢູ່ສະເີ. ພາຍໃຕ້ແປງຂອງລາວ, ພະລັງງານພາຍໃນທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນຂອງຊີວິດທໍາມະຊາດແມ່ນຈິດວິນຍານຂອງອາວະກາດ.

ການເຂົ້າສູ່ພາຍໃນ, ຈັງຫວະຂອງມະຫາສະhasຸດໄດ້ຖືກເປີດອອກມາຕັ້ງແຕ່ເວລາທີ່ເຈົ້າເຂົ້າໄປໃນພື້ນທີ່ຮັບຂອງຫ້ອງຮັບແຂກ. ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງປະລິມານແລະຄວາມແຮງທີ່ໄຫຼລົງວາງພື້ນທີ່ແຮງແລະສຽງຂອງພື້ນທີ່, ສະນັ້ນການອະທິບາຍພະລັງງານພາຍໃນທີ່ບໍ່ສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້ຂອງຊີວິດທໍາມະຊາດ.

ຮູບຮ່າງຂອງຮູບປັ້ນເລີ່ມຈາກພື້ນດິນແລະຈາກນັ້ນrotູນວຽນແລະເຕີບໃຫຍ່ຂຶ້ນສູ່ເພດານ. ມັນເຮັດໃຫ້ຈັງຫວະຂອງພາຍໃນ, ໃນຂະນະທີ່ວັດສະດຸແມ່ຂອງໄຂ່ມຸກຖືກເລືອກສໍາລັບກໍາແພງຫຼັງ, ພ້ອມກັບການຕີຄວາມtheາຍຄວາມບໍລິສຸດແລະອິດສະລະພາບຂອງມະຫາສະ,ຸດ, ສືບຕໍ່ແລະທໍາລາຍເຂດແດນຂອງພື້ນທີ່ທາງດ້ານຮ່າງກາຍ.

 

03

ອອກສູ່ທະເລ: ການອອກແບບເປັນການສະແດງສິລະປະລະອຽດອ່ອນ, ແຕ່ຍັງອີງໃສ່ປັດຈຸບັນ

ການອອກແບບນີ້ແມ່ນຄ້າຍຄືກັບສາລະຄະດີຂອງການຂີ່ເຮືອ. ໂຄງການດັ່ງກ່າວໄດ້ແບ່ງອອກເປັນຫຼາຍພື້ນທີ່ທີ່ເປັນປະໂຫຍດ, ລວມທັງການຕ້ອນຮັບ (ການເດີນທາງຄືກັບການຂີ່ເຮືອຢັອດຢູ່ກາງທະເລ), ພື້ນທີ່ສະແດງຊາຍ (ບ່ອນທີ່ພະລັງຊີວິດຂອງມະຫາສະgatherຸດເຕົ້າໂຮມຢູ່ໃນຄື້ນ), ພື້ນທີ່ການເຈລະຈາຂັ້ນສູນກາງ. (ໃນລົດຊາດຂອງຊີວິດເຮືອຢັອດຊັ້ນສູງ, ເພີດເພີນກັບຄວາມສະຫງ່າງາມແລະງຽບສະຫງົບ, ຈັງຫວະຂອງມະຫາສະ)ຸດ), ແລະພື້ນທີ່ເຈລະຈາປ່ອງຢ້ຽມ (ໃນບັນຍາກາດຂອງເດີ່ນເຮືອຢັອດ, ເພີດເພີນກັບສະພາບແວດລ້ອມອ້ອມຮອບແລະກອດກັນຂອງມະຫາສະAndຸດແລະ 108. ນ້ ຳ ຕົກຕາດແມັດຢູ່ນອກປ່ອງຢ້ຽມຂະຫຍາຍຜົນກະທົບດັ່ງກ່າວອອກເປັນນິດ).

ໂຄງການປະເຊີນ ​​ໜ້າ ກັບທະເລ, ແລະຈຸດປະສົງເບື້ອງຕົ້ນທີ່ຈິງໃຈທີ່ສຸດຂອງການອອກແບບແມ່ນເພື່ອສະ ເໜີ ອິດສະລະພາບແລະຄວາມໂລແມນຕິກທີ່ບໍ່ມີການຄວບຄຸມ. ມັນຕ້ອງໃຊ້ແນວຄວາມຄິດຂອງ“ ເຮືອຢັອດ” ເພື່ອໃຫ້ເສລີພາບແລະບໍ່ມີການinedຶກແອບປາກົດຢູ່ໃນທ່າທາງທີ່ສະຫງ່າງາມແລະມີລະດັບສູງ. ພະລັງຊີວິດທີ່ບໍາລຸງລ້ຽງໂດຍແຫຼ່ງກໍາເນີດທໍາມະຊາດ, ພາຍໃຕ້ການແປງຂອງຜູ້ອອກແບບ, ຄໍາສັ່ງແລະເວລາກໍາຈັດເຂດແດນ. ພື້ນທີ່ໂດຍລວມສະ ເໜີ ທ່າທາງທີ່ເປີດ, ກິລາແລະມີພະລັງ.

ພື້ນທີ່ກ່ອງຊາຍແມ່ນມີຄວາມທັນສະໄ in ໃນການອຸທອນ, ດ້ວຍເພດານຂະຫຍາຍລົງໃນຮູບຊົງຂອງນ້ ຳ ຕາ. ນີ້ແມ່ນຈຸດປະສານງານທີ່ຄວາມສໍາຄັນຂອງພື້ນທີ່ເຂົ້າກັນແລະເຮັດໃຫ້ສິລະປະມີເປົ້າາຍຫຼາຍຂຶ້ນ.

ການອອກແບບສະທ້ອນເຖິງສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ແລະປະສົມປະສານເຂົ້າກັບ ທຳ ມະຊາດແລະມະຫາສະຸດ. ດ້ວຍຄວາມບໍ່ຄ່ອຍຂອງຄື້ນ, ມະຫາສະflowsຸດໄຫຼລົງສູ່ພາຍໃນ. ລະຫວ່າງຊັ້ນທີ່ມີຄວາມກະຕືລືລົ້ນແລະຈິນຕະນາການ, ມີຄວາມສະຫງົບງຽບ, ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມສະຫງ່າງາມແບບ ທຳ ມະຊາດໂດຍບໍ່ສູນເສຍຮູບແບບແຟຊັ່ນ avant-garde.

 

04

ແສງສະຫວ່າງໂດຍແສງ: ວິນຍານຂອງອາວະກາດ

ນັກອອກແບບ Ma Kangwei ຕ້ອງການໃຫ້ໂຄງການນໍາສະ ເໜີ ຄວາມຮູ້ສຶກຂອງອະນາຄົດທາງດ້ານເຕັກໂນໂລຢີ. ຄຳ ວ່າ“ ອະນາຄົດ” ມັກຈະເຮັດໃຫ້ຄົນມີພື້ນທີ່ບໍ່ ຈຳ ກັດ ສຳ ລັບການຈິນຕະນາການ.

ພື້ນທີ່ທັງisົດແມ່ນຄ້າຍຄືກັບທາດແຫຼວທີ່ໄຫຼລຽບແຕ່ມີພະລັງ, ມີລົມແລະກິ້ງອອກເປັນຮູບຊົງທີ່ສວຍງາມ. ຫຼັກຖານສະແດງທີ່ດີທີ່ສຸດຂອງສິ່ງນີ້ແມ່ນເພດານເປັນຄື້ນ. ມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນຈັງຫວະທີ່ແຕກຕ່າງກັນທີ່ເກີດຂຶ້ນຈາກການປະທະກັນລະຫວ່າງທະເລແລະແສງສະຫວ່າງ, ເຊັ່ນ: ຄື້ນກະຈາຍ, ຄື້ນຟອງຫຍາບຄາຍ, ຫຼືມ່ວນຊື່ນກັບຕາເວັນຕົກດິນຢ່າງງຽບ. ຢູ່ໃນເຂດການເຈລະຈາ, ການເຄື່ອນໄຫວນີ້ແມ່ນມີຄວາມປານກາງແລະອົບອຸ່ນຫຼາຍຂຶ້ນຢ່າງເຫັນໄດ້ຊັດເຈນ.

ນອກ ເໜືອ ໄປຈາກຈິນຕະນາການທີ່ໂລແມນຕິກຂອງມະຫາສະຸດ, ສີຂຽວ, ການປົກປ້ອງສິ່ງແວດລ້ອມແລະເຕັກໂນໂລຍີຍັງເປັນແກນຫຼັກຂອງຄວາມຄິດ. ແຜນຜັງພື້ນທີ່ເປີດແລະມີການເຄື່ອນໄຫວສ້າງປະສົບການດ້ານສາຍຕາທີ່ໂປ່ງໃສແລະຕໍ່ເນື່ອງ.

ເຕັກໂນໂລຍີໄດ້ລວມເຂົ້າກັບອາວະກາດດ້ວຍວິທີທີ່ສະຫຼາດຫຼາຍ - ສີ່ຫຼ່ຽມອີເລັກໂທຣນິກນັບບໍ່ຖ້ວນປະກອບເປັນເພດານ. ອົງປະກອບດິຈິຕອລສ້າງຈັງຫວະຂອງຄື້ນທີ່ພັດໄປມາ. ລະຫວ່າງຄື້ນ, ແຕ່ລະຮ່າງກາຍທີ່ມີແສງສະຫວ່າງໄດ້ຖືກຕິດເຂົ້າໄປດ້ວຍອະນຸພາກໄປເຊຍກັນ, ເຮັດໃຫ້ມີຄວາມສະຫວ່າງຫຼາຍຂຶ້ນທາງດ້ານໂຄງສ້າງແລະສິລະປະ.

ທີ່ນີ້ການອອກແບບແມ່ນເປັນການຈິນຕະນາການທາງກວ້າງຂອງພື້ນຫຼາຍກວ່າເຕັກນິກ. ເພດານແມ່ນເປັນສ່ວນ ໜຶ່ງ, ຕໍ່ເນື່ອງກັບເຕັກໂນໂລຢີ, ສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ແລະແມ່ນແຕ່ຮູບປັ້ນ. ມັນບໍ່ພຽງແຕ່ເປັນການຕິດຕັ້ງສິລະປະເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງເປັນພາຫະນະເພື່ອບົ່ງບອກແລະປົດປ່ອຍອາລົມອັນລົ້ນເຫຼືອແລະຄວາມຮູ້ສຶກອັນເລິກເຊິ່ງແລະຄວາມປາດຖະ ໜາ ທີ່ມີຄວາມຮັກອັນຍາວນານທີ່ມີຢູ່ໃນຫົວໃຈ, ກ່ຽວກັບສິລະປະແລະກ່ຽວກັບຊີວິດ.

“ ພວກເຮົານໍາໃຊ້ວິທີການຂອງສະຖາປັດຕະຍະກໍາເພື່ອສ້າງໂຄມໄຟສິລະປະຕິດຕັ້ງເພດານ, ສ້າງຈັງຫວະຂອງມະຫາສະ,ຸດ, ແລະສົມທົບກັບແຫຼ່ງແສງທີ່ສາມາດປ່ຽນສີໄດ້, ຫຼືຄວາມໂລແມນຕິກຂອງຕາເວັນຕົກດິນທອງ. ບໍ່ວ່າຈະເປັນທ້ອງຟ້າຫຼືມະຫາສະ,ຸດ, ພວກເຮົາຫວັງວ່າຈະສົ່ງຄວາມຮູ້ສຶກທີ່ແຕກຕ່າງອອກໄປໃນສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ພາຍໃນ.” ນັກອອກແບບເວົ້າວ່າ.

ພື້ນທີ່ເຕັມໄປດ້ວຍຄວາມສະຫວ່າງ, ສີ, ຄຸນນະພາບແລະລົດຊາດ. ເມື່ອຕາເວັນຂຶ້ນແລະຕົກ, ແສງສະຫວ່າງທີ່ງຽບສະຫງົບໄດ້ຄ່ອຍillsລົ່ນລົງມາ. ເວລາ ກຳ ລັງໄຫຼ, ບາງຄັ້ງຮຸນແຮງ, ບາງຄັ້ງກໍ່ເບົາບາງລົງ. ມັນເປັນຄວາມໂຣແມນຕິກທີ່ບໍ່ມີທີ່ສິ້ນສຸດແລະເຕັມໄປດ້ວຍລົມຫາຍໃຈທີ່ເsuitsາະສົມກັບຫົວໃຈຂອງມະນຸດ. ມາຮອດປະຈຸ, ເສັ້ນໂຄ້ງ, ເພດານ, ຜ້າກັ້ງນ້ ຳ 108 ແມັດ, ໄຫຼຕາມ ທຳ ມະຊາດ, ໃນເທື່ອດຽວ.

 

05

ເຮັດໃຫ້ຄື້ນ: ມີສີສັນ, ເລິກ, ກະຕຸ້ນ

ຖ້າຂັ້ນໄດisູນວຽນແມ່ນຄວາມມັກຂອງຄື້ນ, ຫ້ອງໂຖງແມ່ນຄ້າຍຄືກັບກະແສລົມອ່ອນ gentle ຂອງມະຫາສະafterຸດຫຼັງຈາກຄື້ນໃຫຍ່.

ເສັ້ນໂຄ້ງທີ່ອ່ອນແລະທໍາມະຊາດແລ່ນໄປທົ່ວ, ປະກອບເປັນບ່ອນນັ່ງທີ່ມີບົດກະວີທີ່ອ່ອນຂອງນໍ້າ. ສີຟ້າ Tiffany ເປັນຈຸດottedຢູ່ໃນລະຫວ່າງເພື່ອສ້າງຄວາມຮັກຂອງມະຫາສະຸດ. ຄຸນນະພາບທາງອາລົມຂອງພື້ນທີ່ໄດ້ຖືກເປີດໃຊ້ງານຢູ່ທີ່ນີ້, ປະກົດວ່າງຽບແລະໄຫຼ.

 

06 

ການຊີມລົດຊາດຊາ: ກັບຄືນຫາແຫຼ່ງເດີມ

Liang Qiushi ເຄີຍເວົ້າວ່າ, "ບ່ອນໃດທີ່ມີຄົນຈີນ, ຢູ່ທີ່ນັ້ນມີຊາ". ຊາ ໜຶ່ງ, ໂລກ ໜຶ່ງ, ແມ່ນບົດກະວີຂອງຊີວິດທີ່ເປັນຂອງປະຊາຊົນຈີນ, ສະນັ້ນຫ້ອງຊາພິເສດໄດ້ຖືກສ້າງຕັ້ງຂຶ້ນໃນກໍລະນີນີ້. ຄວາມສະຫງ່າງາມເຄິ່ງ ໜຶ່ງ, ດອກໄມ້ໄຟເຄິ່ງ ໜຶ່ງ, ແລະການສີດຄວາມງາມທີ່ທັນສະໄ,, ແມ່ນສຸດຍອດ.

ພື້ນທີ່ທັງisົດຖືກອອກແບບໃຫ້ລຽບງ່າຍແລະກົງໄປກົງມາ, ມີລັກສະນະຂອງຊາ. ເສັ້ນແຫຼມ, ໂຄງການສີທີ່ບໍລິສຸດ, ໄມ້ທີ່ອົບອຸ່ນ, ສີຂາວສະອາດ, ທັງcombinationົດນີ້ປະສົມປະສານເຂົ້າກັນ, ເຮັດໃຫ້ຈິດໃຈສະອາດແລະອອກຈາກຕາຕະລາງຂີຸ້່ນ.

ສະຖານທີ່ນີ້ເຕັມໄປດ້ວຍພະລັງທີ່ອ່ອນໂຍນ, ກ້ຽງແລະກວ້າງຂວາງ. ມັນ ນຳ ເອົາຄວາມຄ່ອງຕົວແລະທິດທາງທີ່ຈະແຈ້ງໄປສູ່ອາວະກາດ, ແລະ ນຳ ພາສາຍຕາແລະພຶດຕິ ກຳ ຂອງຄົນເຮົາ. ນະໂຍບາຍດ້ານແລະຄວາມກົດດັນໄດ້ຖືກຂະຫຍາຍຢູ່ທີ່ນີ້.

ການຕິດຕັ້ງສິລະປະຢູ່wallາດ້ານຫຼັງແມ່ນເຮັດດ້ວຍຊັ້ນຂອງພູຜາທີ່ວາງຊ້ອນກັນ. ອີງໃສ່ເນີນພູສີຂຽວແລະປະເຊີນ ​​ໜ້າ ກັບທະເລ, ມັນຍິ່ງສະດວກສະບາຍແລະຜ່ອນຄາຍກວ່າ.

ຢູ່ໃນສວນ Tianheng Bayview, ຫຼັງຈາກໄດ້ປະສົບກັບການເດີນທາງດ້ວຍເຮືອຍັກໄປສູ່ທະເລ, ການມີຈອກຊາແລະການມີຄວາມສຸກກັບການຢູ່ໂດດດ່ຽວແມ່ນເຮັດໃຫ້ສະບາຍໃຈຫຼາຍທີ່ສຸດ.

ສຸດທ້າຍ, Ma Kangwei ກ່າວວ່າ, "ພວກເຮົາບັນທຶກເລື່ອງລາວທີ່ເກີດຂື້ນໃນເວລາແລະສະຖານທີ່ຕ່າງກັນໃນລະຫວ່າງການເດີນທາງຂອງການເດີນທາງຂອງມະຫາສະthisຸດນີ້ຜ່ານການອອກແບບ. ອົງປະກອບການອອກແບບທັງinົດຢູ່ໃນນັ້ນແມ່ນໄດ້ເລົ່າເລື່ອງດຽວກັນແບບເຄື່ອນທີ່.”

 

ຊື່ໂຄງການ: ສູນການຂາຍສວນ Zhuhai Tianheng Bayview

ທີ່ຢູ່ຂອງໂຄງການ: ເລກທີ 63, ຖະ ໜົນ ແຫຼມຫົກ, ເມືອງ Xiangzhou, ເມືອງ Zhuhai, ແຂວງ Guangdong

ພື້ນທີ່ໂຄງການ: 1100 ຕາລາງຟຸດ

ການອອກແບບສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ ພາຍໃນ: ຫ້ອງການອອກແບບ KDI ນິວຢອກ

ການອອກແບບສະຖາປັດຕະຍະ ກຳ: DLN ARCHITECTS LIMITED (HONG KONG)

ນັກຖ່າຍຮູບໂຄງການ: ການຖ່າຍຮູບອາວະກາດສະຖາປັດຕະຍະກໍາ Dou Time

 

Conway Ma

ຜູ້ກໍ່ຕັ້ງ KDI Conway Design New York |

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X