ຄົ້ນຫາ ຄົ້ນຫາເວັບໄຊ

ພື້ນທີ່120㎡Modern, ເປັນບ່ອນພັກຜ່ອນທີ່ສະບາຍພາຍໃຕ້ຊີວິດທີ່ມີຄວາມ ໜາ ແໜ້ນ ສູງ | ການອອກແບບ Gauge Hongfu

ການຈັດປະເພດການ​ອອກ​ແບບ​ພາຍ​ໃນ 6492 0

ພັນທະມິດອອກແບບພາຍໃນ Xiaoge

640 105

+0 2 63

ເຈົ້າຂອງເຮືອນຜູ້ຊາຍແມ່ນນາຍຊ່າງອາວຸໂສໂດຍປະກອບອາຊີບ. ລາວໃຊ້ເວລາເກືອບທຸກໆອາທິດຂອງລາວຢູ່ເຮືອນກັບເມຍແລະລູກຂອງລາວ. ລາວມັກແບບທັນສະ ໄໝ ແລະນ້ອຍທີ່ສຸດ. ເນື່ອງຈາກວ່າພາຍໃຕ້ຊຸດປະ ຈຳ ວັນຂອງການເຮັດວຽກທີ່ມີຄວາມ ໜາ ແໜ້ນ ສູງ, ບັນຍາກາດການ ດຳ ລົງຊີວິດທີ່ລຽບງ່າຍແລະສະບາຍສາມາດເຮັດໃຫ້ຈິດໃຈເຄັ່ງຕຶງແລະເຮັດໃຫ້ສະ ໝອງ ຫາຍໃຈ.

+640 1 62

+640 2 61

ເນື່ອງຈາກພື້ນທີ່ເກັບມ້ຽນທີ່ບໍ່ພຽງພໍໃນທາງເຂົ້າເບື້ອງຕົ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ປ່ຽນຮູບແບບເດີມແລະສົມບູນອອກແບບ ໃໝ່ ເປັນບ່ອນປ່ຽນເກີບ + ພື້ນທີ່ເກັບຮັກສາດ້ວຍຄວາມຍາວທັງ ໝົດ 2705 ມມ. ມັນຖືກ ນຳ ສະ ເໜີ ດ້ວຍສີຂາວສົດໃສດ້ວຍສີໄມ້. ຈາກປະຕູທາງເຂົ້າ, ສິ່ງລົບກວນໄດ້ກັບຄືນສູ່ສະພາບເດີມ, ສ້າງຄຸນນະພາບທີ່ ໜ້າ ຊື່ນຊົມ, ຄ່ອງແຄ້ວແລະສະຫງ່າງາມ.

+640 3 5

+640 4 62

+640 5 60

+640 6 60

ໃນຍຸກຂອງສະພາບແວດລ້ອມຂອງຫ້ອງການທີ່ຫຼາກຫຼາຍ, ນິໄສການ ດຳ ລົງຊີວິດຍັງມີການປ່ຽນແປງຊ້າໆ. ຝາໂທລະພາບເບື້ອງຕົ້ນແລະຝາຜະ ໜັງ ໂຊຟາຖືກປ່ຽນເປັນ ຕຳ ແໜ່ງ ເພື່ອປ່ຽນສາຍການເຄື່ອນໄຫວໃນການ ດຳ ລົງຊີວິດຢູ່ດ້ານຂ້າງຂອງຫ້ອງນອນແມ່ບົດແລະສຶກສາ. ໂດຍໃຊ້ຄວາມຍາວທັງ ໝົດ ຂອງຕູ້ຕູ້ເຫຼັກຂະ ໜາດ 9575mm, ທາງເຂົ້າແລະຝາໂທລະພາບແມ່ນລວມເຂົ້າກັນເປັນດ້ານ ໜຶ່ງ. ສິ່ງນີ້ເຊື່ອງການຮຽນແລະຫ້ອງນອນຕົ້ນສະບັບຢູ່ໃນນັ້ນ, ໃຫ້ຄວາມ ໝາຍ ທີ່ ໜ້າ ສົນໃຈຫຼາຍຕໍ່ພື້ນທີ່.

+640 7 62

+640 8 59

+640 12 58

ຢູ່ຊັ້ນ 19 ຂອງຊັ້ນສູງ, ແສງສະຫວ່າງທີ່ເຂົ້າມາຈາກປ່ອງຢ້ຽມໃຫຍ່ແມ່ນສະບາຍ. ພື້ນເຮືອນ, ຝາແລະເພດານໄດ້ຖືກປ່ຽນແທນດ້ວຍວັດສະດຸທີ່ເປັນມິດກັບສິ່ງແວດລ້ອມຫລາຍຂື້ນເພາະວ່າເດັກອາຍຸພຽງແຕ່ XNUMX ປີ. ບັນດາສາຍທີ່ສະອາດ, ແຂງ, ແກ້ວ, ໜັງ, ຫີນ, ແລະໄມ້ປະດັບແມ່ນໄດ້ຖືກປັບປຸງ ໃໝ່, ແລະວັດສະດຸແລະສີ ທຳ ມະຊາດທີ່ແຕກຕ່າງກັນໄດ້ເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ຫ້ອງຮັບແຂກມີຄວາມຮູ້ສຶກສະຫງ່າຜ່າເຜີຍຫຼາຍກວ່າເກົ່າ.

+640 9 59

+640 10 60

+640 11 60

ທຸກໆລາຍລະອຽດໃນພື້ນທີ່ສະແດງໃຫ້ເຫັນຄວາມງາມຂອງການເຊື່ອມໂຍງ. ລະບົບສີ ທຳ ມະຊາດບໍ່ພຽງແຕ່ເຮັດໃຫ້ຜູ້ໃຫຍ່ຜ່ອນຄາຍໄດ້ງ່າຍຂຶ້ນ, ແຕ່ຍັງຊ່ວຍໃຫ້ເດັກຮູ້ສຶກສະ ໜິດ ສະ ໜົມ ແລະຄວາມປອດໄພທີ່ອ່ອນໂຍນ. ບໍ່ວ່າຈະເປັນຄົນດຽວຫລືກັບຄອບຄົວ, ພວກເຂົາຈະຮູ້ສຶກສະບາຍໃຈຫລາຍຂຶ້ນ.

+640 13 58

+640 14 58

640 16

+640 15 59

ຮູ້ສຶກວ່າຄວາມ ສຳ ພັນລະຫວ່າງຄວາມສະຫວ່າງແລະອາວະກາດ. ກຳ ແພງຂອງຫ້ອງຮັບປະທານອາຫານແມ່ນເຮັດດ້ວຍຫິນອ່ອນດ້ວຍການ ສຳ ຜັດຈາກ ທຳ ມະຊາດ, ເຊິ່ງແຕກຕ່າງຈາກຝາຫີນຂອງຫ້ອງຮັບແຂກ. ຊັ້ນຂອງກົງກັນຂ້າມຊີ້ໃຫ້ເຫັນອົງປະກອບທີ່ແຕກຕ່າງກັນ.

ກະດານຂ້າງຖືກອອກແບບເປັນ 2730mmx350mmx1100mm ເພື່ອເກັບເຄື່ອງໃຊ້ປະ ຈຳ ວັນຂອງເດັກນ້ອຍ. ແລະຫ້ອງຮັບປະທານກ້ວາງຖືຜະລິດຕະພັນໄຟຟ້າ ສຳ ລັບຜະລິດອາຫານເສີມ, ຮ່ວມກັບເຕົ້າຮັບແມ່ເຫຼັກ, ມັນສາມາດຖືກໂຄ້ງຢູ່ເທິງ ກຳ ແພງດ້ວຍຄວາມປະສົງ, ປະຫຍັດພື້ນທີ່ແລະໃຊ້ງ່າຍ.

640 66

ປະຕູທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນແຍກຫ້ອງນອນຂອງແມ່ບົດແລະພື້ນທີ່ການສຶກສາຈາກພື້ນທີ່ສາທາລະນະ, ເຮັດໃຫ້ສາຍເຄື່ອນໄຫວມີຄວາມ ໜ້າ ສົນໃຈຫຼາຍ ມັນເບິ່ງຄືວ່າເປັນມຸມມອງທີ່ບໍ່ມີໂຄງສ້າງ, ແຕ່ມັນກໍ່ແມ່ນສະຖານທີ່ພິເສດ. ຍົກເວັ້ນຜູ້ຢູ່ອາໄສດ້ວຍຕົນເອງ, ບໍ່ມີໃຜສາມາດຊອກຫາສະຖານທີ່ທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງປະຕູໄດ້ທັນທີເມື່ອພວກເຂົາໄປຢ້ຽມຢາມຄັ້ງ ທຳ ອິດ.

+640 17 58

+640 18 58

ຫ້ອງນອນແມ່ບົດມີພື້ນທີ່ຫລາຍ, ສະນັ້ນພວກເຮົາໄດ້ໃຊ້ພື້ນທີ່3m²ເພື່ອອອກແບບຫ້ອງກວດກາທີ່ມີຮູບຊົງຂະ ໜາດ 2100mmx600 ມມ. ຫ້ອງນອນໄດ້ຖືກປ່ຽນເປັນຫ້ອງທີ່ມີຫ້ອງນ້ ຳ ແລະຫ້ອງກວດກາ ສຳ ລັບໃຊ້.

+640 21 51

+640 19 57

+640 20 54

ຝາຂ້າງເທິງຕຽງຖືກອອກແບບມາເປັນຊຸດແຂງສີຂີ້ເຖົ່າສີຟ້າ, ເຊິ່ງເບິ່ງຄືວ່າສົດແລະບໍລິສຸດປະສົມປະສານກັບດ້ານເທິງສີຂາວສົດໃສ. ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ເບິ່ງເປັນເອກະລັກ, ພື້ນເຮືອນໄດ້ຖືກກະກຽມຄືນ ໃໝ່ ດ້ວຍການປະສົມສີ. ບັນຍາກາດທີ່ອ່ອນໂຍນກະຈາຍຄວາມເຢັນທີ່ ນຳ ມາຈາກຄວາມທັນສະ ໄໝ ແລະເຮັດໃຫ້ພື້ນທີ່ນອນຫຼັບສະບາຍແລະມີຄວາມອົບອຸ່ນ.

+640 22 50

+640 25 41

ປະຕູທາງເບື້ອງຕົ້ນຂອງການສຶກສາແມ່ນເກັບຮັກສາໄວ້, ແລະຈາກທາງນອກຂອງປະຕູທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນ, ມັນສາມາດຮອງຮັບການ ນຳ ໃຊ້ກັບຫ້ອງນອນຫ້ອງແມ່ບົດ, ແຕ່ຈາກພາຍໃນ, ມັນຍັງເປັນພື້ນທີ່ທີ່ເປັນເອກະລາດ. ດ້ານຂ້າງ 3270 ມມຕໍ່ຝາແມ່ນຖືກອອກແບບເປັນບ່ອນເກັບມ້ຽນທັງ ໝົດ, ແລະຕຽງພັບທີ່ພັບໄດ້ຖືກວາງຢູ່ພາຍໃຕ້ຕູ້. ມັນມີບົດບາດຂອງຫ້ອງນອນທີສອງໂດຍບໍ່ມີຜົນກະທົບຕໍ່ພື້ນທີ່.

+640 26 40

+640 28 34

ເດັກນ້ອຍໄດ້ນອນຢູ່ກັບພໍ່ແມ່ຂອງລາວຊົ່ວຄາວໃນຫ້ອງນອນແມ່ບົດ, ແລະຫ້ອງເດັກນ້ອຍແມ່ນບ່ອນຫລິ້ນຂອງລາວໃນເວລານັ້ນ. ເພາະສະນັ້ນ, ພວກເຮົາໄດ້ອອກແບບດ້ານຂ້າງຂອງ ກຳ ແພງເພື່ອແຕ້ມດ້ວຍກະດານ ດຳ, ແລະ ນຳ ສະ ເໜີ ຮູບພາບ ທຳ ມະຊາດທີ່ ໜ້າ ຮັກຢູ່ບ່ອນແບ່ງ. ອີກດ້ານ ໜຶ່ງ, ພວກເຮົາໄດ້ວາງປື້ມປື້ມແລະຂອງຫຼິ້ນ, ແລະບັນຍາກາດໂດຍລວມແມ່ນ ໜ້າ ຮັກແລະຜ່ອນຄາຍ. ມັນແມ່ນຄ້າຍຄືອຸທິຍານນ້ອຍໆຢູ່ເຮືອນ.

+640 27 35

structure ໂຄງສ້າງເດີມ

+640 29 34

plan ແຜນຊັ້ນ

ຕູ້ໃສ່ເກີບທາງເຂົ້າເບື້ອງຕົ້ນຖືກຖອດອອກແລະອອກແບບເປັນຕູ້ເກັບມ້ຽນທີ່ປະສົມປະສານກັບ ກຳ ແພງໂທລະພາບ. ລາວໄດ້ໃຊ້ປະຕູທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນເພື່ອແບ່ງເຂດສາທາລະນະຈາກພື້ນທີ່ສ່ວນຕົວແລະເພີ່ມປະສິດທິພາບການ ດຳ ລົງຊີວິດຂອງເຮືອນທັງ ໝົດ.

ຈາກຮາບພຽງເຖິງສາມມິຕິ, ລາວໄດ້ເພີ່ມປະຕູທີ່ເບິ່ງບໍ່ເຫັນເພື່ອແບ່ງພື້ນທີ່ເດີມເປັນສອງ, ເພີ່ມປະສິດທິພາບການຈັດວາງທີ່ເປັນປະໂຫຍດແລະການ ດຳ ລົງຊີວິດ. ລາວໄດ້ປ່ຽນແປງເຮືອນຫລັງເກົ່າທີ່ເກົ່າແກ່ແລະຈືດໆກາຍເປັນພື້ນທີ່ ໃໝ່ ທີ່ມີຄວາມຫລາກຫລາຍແລະ ໜ້າ ສົນໃຈ. ພວກເຮົາສ້ອມແປງເພດານ, ຝາເຮືອນແລະພື້ນເຮືອນຕາມຄວາມຕ້ອງການຂອງເຈົ້າຂອງ ສຳ ລັບບັນຍາກາດຂອງເຮືອນ. ບໍ່ຄືກັບຄວາມທັນສະ ໄໝ ເຢັນແບບ ທຳ ມະດາ, ກະດານສີ ທຳ ມະຊາດທີ່ອົບອຸ່ນຖືກໃຊ້ເປັນສຽງສີ, ແລະຈາກນັ້ນຄວາມງຽບສະຫງົບຂອງວັດສະດຸໄມ້ກໍ່ລວມເຂົ້າກັນ. ໂດຍການແບ່ງປັນ, ແຊກແຊງແລະຕັດຫຍິບວັດສະດຸທີ່ແຕກຕ່າງກັນ, ພື້ນທີ່ມີຄວາມງົດງາມແລະມີສະ ເໜ່, ເພື່ອຈະໄດ້ພົບກັບບັນຍາກາດທີ່ຜ່ອນຄາຍແລະລະອຽດອ່ອນໃນຊີວິດ ສຳ ລັບຜູ້ຍຶດຖືແລະດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງຊ່ວຍເພີ່ມຄວາມສະຫງົບທາງວິນຍານພາຍໃນ

 

ເນື້ອທີ່: 120m²

ແບບ: ທັນສະ ໄໝ

ປະເພດ: ສີ່ຫ້ອງແລະສອງຫ້ອງໂຖງ

ລາຄາ: 40w (ການຮື້ຖອນເຮືອນທີ່ຕົກແຕ່ງລະອຽດເຕັມ)

ຮູບແບບການບໍລິການ: ເຮືອນທີ່ຖືກປັບປຸງ ໃໝ່, ອອກແບບເຕັມຮູບແບບ, ການກໍ່ສ້າງຕິດຕັ້ງແຂງ

ທີ່ຢູ່ຂອງໂຄງການ: Chengdu. Poly Polyigig Mansion

ທີມງານບໍລິການ: Chengdu Hongfuji Design

ກ່ອນ ໜ້າ ນີ້ :: ຕໍ່ໄປ:
ກົດເພື່ອຍົກເລີກການຕອບ
    更多更多
    ຍິນດີຕ້ອນຮັບເຂົ້າສູ່ເວັບໄຊທ໌ທາງການຂອງ WOWOW FAUCET

    loading ...

    ເລືອກສະກຸນເງິນຂອງທ່ານ
    USDເງິນໂດລາສະຫະລັດ (US)

    ໂຄງຮ່າງການ

    X

    ປະຫວັດຜົນການຊອກຫາ

    X