Sich Site Sich

Putzlinnen + Kamäin, Schafe vun engem Neo-Klassesche Stëmmung | Hongfu Jauge Design

KlassifikatiounInnenarchitektur 5985 0

Xiao Gao Innenarchitektur Alliance

640 62

"Wéi ech e Kand war, war meng Liiblingssaach den Eelere vu menger Famill ze verfollegen fir op de Felder an der Landschaft ze spillen. Den Dag wäert iwwerraschend lues passéieren, awer och ëmmer vill lëschteg Saachen ernten. Elo wou ech opgewuess sinn, vermëssen ech déi Zäit dacks, a Saache sammelen ass en Hobby ginn dat ech ëmmer gehal hunn. Elo wou mir eng nei Famill an en eegent Haus hunn. Mir wëllen e gewësse fixe Stil net iwwerdreiwen, just d'Saache leeën, déi mir jidderee gär hunn, wéi mir se gär hunn an ëmmer glécklech liewen. " - Hausbesëtzer Bedierfnesser

0 9

Nodeems mir en detailléiert Verständnis vun de Liewensgewunnechte vun den zwee Heembesëtzer kritt hunn, hu mir eis als éischt op d'Basis Ëmbau konzentréiert, mat Wandännerunge benotzt fir funktionell Gebidder nei opzedeelen an d'Liewenslinne méi flësseg ze maachen. Duerno hu mir en Deel vun der rekonstruéierter Mauer benotzt fir d'Späicherplaz ze erhéijen an de Gesamtkomfort vun der Wunneng ze verbesseren. De Raum gëtt dominéiert vun Eeggerfaarf, déi waarm a mëll ass. Mat dem neo-klassesche Putzlinn Modelléierplaz, deen d'Hausbesëtzer gär hunn, gëtt d'Stëmmung vum Raum verbessert. Schlussendlech sinn d'Artikelen, déi se gär hunn a gesammelt hunn, dann als mëll Miwwelen am Raum ugewisen. Vun engem gudde Sënn vu Komfort bis zur Schéinheet vum Raum, déi berouegend an delikat Tauchung hei schéngt ganz staark.

640 1 3

640 2 3

640 3 3

Dat reichend Sonneliicht kritt e mëlle Filter duerch dat cremefaarft Gazezeiduch, an déi berouegend Téin an einfach a kloer Linne vum Design maachen de Raum ganz modern an artistesch. Am Géigesaz zu konventionelle Wunnzëmmermiwwelplacementer, kann et no Wonsch no de Liewensgewunnechte vum Benotzer geréckelt ginn. Déi gesamt Atmosphär distanzéiert sech vum ëmmer méi homogeniséierte Raum.

640 4 3

640 5 2

A ville Filmer déi se gesinn hunn, all Dag oder fir d'Vakanz. Gutt Frënn, déi ronderëm de Kamäin sëtzen, Wäin drénken, Musek lauschteren an ënnerhalen, ass sou e wënschenswäert Bild. Wéinst de strukturelle Contrainten vum Haus gouf et als neo-klassesch Putz gestapelt Form dekorativ presentéiert.

Iwwer dem Kamäin ass de Projektiounsgardin, deen all Dag ewechgesat gëtt an erëm erofgesat gëtt, wann e benotzt gëtt. D'Nisch gëtt benotzt fir kleng Objeten ze halen wéi Käerzen an Räucherstäbchen gemaach vum weiblechen Hausbesëtzer. Op den zwou Säite sinn e puer vun de Bicher, déi de männlechen Heembesëtzer dacks liest. D'Existenz vu jidderee vun hinnen ass harmonesch, seriös a waarm beräichert d'ganzt Liewen.

640 6 2

640 7 2

640 5

De männleche Besëtzer ass ganz gär mat Molerei a Kalligraphie, Musek a Keramik. E Vinyl Plackspiller, e Seidemolerei vum Wang Chengxun aus der Qing Dynastie, an eng rustikal Tëntmolerei si just de richtege Mix vun dësen Artikelen. An hirer Fräizäit ass et e Liiblingsplack ze fannen a lues d'Nol erofzesetzen ass eng entspaant Zäit déi si schätzen.

Wéinst der gudder Belëftung, an déi üblech Diät ass op der liichter Säit. Och wa se en Dinner Party mat Frënn maachen, de Geroch vu Fett a Rauch bleift net laang am Haus. Op Vakanzemueren drénken déi zwee Téi a liesen e Buch um Iessdësch, a gespaant ënnerhalen. D'Müdlechkeet vum Aarbechtsdag wäert verschwannen.

640 8 2

640 9 2

Déi bannenzeg vun der nei gebauten Aganksmauer verbënnt sech mat der Kichen. Déi oppe Fläch gëtt benotzt fir Becher, Whisky a Wuel ze setzen, déi zwee vun hinnen sammelen. D'Späicherplaz ass fir verschidde Saachen a Snacks.

Déi ursprénglech Intentioun vum Besëtzer war eng voll oppe Kichen ze hunn, awer well d'Famill eng Kaz huet an se heiansdo an d'Kichen geet fir Iessen ze klauen, hu mir eng ganz flexibel Schiebetür op der Kräizung installéiert. Den Interieur ass ganz op an d'Vue ass transparent an entspaant. Ënnerscheed vum Äussere Raum gouf e Mykonos Blue Buedembelag mat engem geometresche Muster benotzt. Et huet e bessere Wand a bréngt visuell Freed.

640 1 1

640 10 2

All Eck Frame Vue a Faarf an Textur am Raum bréngt eng ästhetesch Äntwert, awer spillt och seng praktesch Roll. Den Designer huet den Trick erwëscht de Raum méi oppen ze maachen an natierlecht Liicht vun der Etude an den Iessraum ze bréngen. Fir Lagerung hu mir e Späicherplatz mat enger Längt vun 3070mm an enger 2050mm Längt fir de Murphy Bett entwéckelt. Et kann als zweet Schlofkummer benotzt ginn wann et Gäscht besichen, wärend den übleche Aktivitéitsraum guer net beaflosst ass, wat d'Studie duebel funktionell mécht.

640 13 2

640 14 2

640 11 2

D'Original Meeschtesch Schlofkummer war enk, sou nodeems d'Mauer geréckelt gouf an déi baussenzeg 220mm Breet geléint gouf, war et méiglech eng Späicherplaz ze erreechen. Fir e komfortabelt a grousst Raum ze kreéieren gouf de Raum mat niddereg saturéierten natierleche Faarwen dekoréiert fir eng frësch a sanft Atmosphär ze kreéieren. De Layout war dunn aus nidderegen Miwwelen zesummegesat an huet einfach nëmmen hir Liiblings kleng Saache geluecht.

640 12 2

640 15 2

Nodeems d'Mauer geréckelt gouf, gouf d'Buedzëmmer an zwee getrennte naass an dréchent Gebidder transforméiert. Geméiss der Make-up Gewunnecht vum weiblechen Hausbesëtzer gouf e Fënnefkompartiment Späicherplatz fir hatt lénks vum Spull entworf. De Gesamtdesign gëtt an hellem wäisse presentéiert, mat verschiddene Materialien, déi benotzt gi fir d'Niveaue opzedeelen a schliisslech Metall derbäimaachen fir d'Detailer ze optimiséieren. Den Design verlängert och visuell de Raum vum Raum.

640 18 2

640 17 2

640 19 2

640 20 2

▲ Original Struktur Diagramm

640 21 2

▲ Bebauungsplang

 

  1. Déi nei Mauer vun 1080mm lénks vun der Entrée gouf an en Dual-Use-Raum fir Schong an der Entrée a Späicher an der Iesszëmmer transforméiert.
  2. Déi nei Mauer ass 1080mm.
  1. Maacht den originelle Kichegebitt op a verwandelt den Eck an e Lagerbalkon.
  2. Déi zweet Schlofkummer gouf an e Studium transforméiert an d'Dier gouf ewechgeholl an duerch eng rutsche Glas Dier ersat. Dëst verbessert d'Interaktioun wärend den Iessraumraum méi oppen an transparent gëtt.
  3. Déi ganz Buedmauer gouf geréckelt an d'220mm Fläch vun der zweeter Schlofkummer gouf ausgeléint fir de Raum vun der Master Schlofkummer auszebauen an d'Späicherplaz ze erhéijen.

 

Fläch: 79m²

Styl : Mix a Match

Haustyp : Zwee Zëmmeren an zwee Säll

Präis : 34w Service

Muster : Ganz Projet Design

Projet Adress : Chengdu. Tianyu Südgeriicht

Ofschloss : 2020

Designagence : Chengdu Hongfuji Design

Vireg :: next:
Klickt fir Äntwert z'ënnerschreiwen
    展开 更多
    Wëllkomm op der offizieller Websäit WOWOW FAUCET

    Luede vun ...

    Wielt Är Währung
    eropgaangenUSA (US) Dollar
    EUR Euro

    Wuerekuerf

    X

    Recherche gemaach

    X