Sich Site Sich

Mikro Zement + Rattan, Benotzt Textur Fir Raumatmosphär ze Schafen | HURD DESIGN

KlassifikatiounInnenarchitektur 4024 0

Hirsch Design Interior Design Alliance

Wann all Komponente, all Detailer an all Verbindunge vun engem Objet reduzéiert a kompriméiert ginn op seng Essenz. Et wäert dës Charakteristik besëtzen, wat d'Resultat ass fir net-wesentlech Elementer ze läschen.

- John Pawson

Den Heembesëtzer an dësem Fall ass e fréieren Innenarchitekt, Zort vun engem Peer vun eis. De Moment ass si eng Vollzäit Fra. Well hir Kanner nach ëmmer jonk sinn, verbréngt hatt de gréissten Deel vum Dag doheem. Dëst gëtt dem Hausbesëtzer och méi Zäit fir hir Hobbien, Liesen, Handwierk, Peking Opera, a Molerei z'entwéckelen.

Fir dës Renovatioun huet den Heembesëtzer extra Opmierksamkeet op de Fit vum Haus an de Leit bezuelt. Si wollt datt hir Heem "net vum Stil gebonnen ass, awer mat genuch Plaz fir hir Hobbien z'entwéckelen. De Raum ass raffinéiert a senger Einfachheet, transparent a waarm. D'Leit kënne sech méi bequem am Raum fillen. "

Mir respektéieren d'Wënsch vum Hausbesëtzer komplett. De Raum ass net iwwerdecoréiert, an d'Atmosphär gëtt erstallt duerch d'Textur vum Dekoratiounsmaterial selwer. Mir fokusséiere sech op d'Interaktioun tëscht Raum an tëscht Raum a Leit ze balanséieren. Mir hunn ugefaang vun den Detailer fir eng exzellent Atmosphär vun der Stuff ze kreéieren. Fir en Heem fir den Heembesëtzer ze kreéieren gehéiert zu hirer Heemescher Peach Blossom Quell!

 

01

Duerchbréchstraditioun, de Wunnzëmmer ass exzellent a verstoppt an Detailer

De Living Room ass exzellent a verstoppt an Detailer

Wann een dem Hausbesëtzer no der Propretéit kuckt, gouf en Héichtunterschied tëscht der Entrée an dem Bannebuedem gemaach. Den Designer huet e gesonkent Staubberäich opgeriicht fir de Buedem ze verhënneren datt se an de Raum erakënnt. Déi däischter Buedemfliesen ginn och benotzt fir e proppert a gemittlecht Liewensëmfeld ze kreéieren.

De Scheckraum op der Entrée gëtt den Awunner méi Späicherplatz. D'Ännerungslinn doheem ass och méi kuerz. De Buedem ass entwéckelt fir déi funktionell Partition vum Raum op ee Bléck kloer ze maachen.

Break duerch den traditionnelle Wunnzëmmer alen Dräi-Stéck Arrangement, mat engem eenzegen Canapé anstatt e grousse a voluminöse Sofa. De Raum ass méi erfrëschend. Déi ganz Rei vun oppene Späicherkabinetten, déi no der Mauer gebaut sinn, kënnen als Display Regal fir d'Biller an d'Bicher vum Besëtzer benotzt ginn. Mat der Dekoratioun vu Bicher a Biller huet de Wunnzëmmer eng méi humanistesch Atmosphär.

D'Spëtzt vum Wunnzëmmer ass aus Mikrozement. Den Designer huet Faarftrennung benotzt fir den Niveau mat der Mauer a Buedem opzemaachen, a passt mat Downlight a magnetescher Liichtlinn. Déi schaarf Linnen maachen de Raum visuell méi transparent.

D'Wunnzëmmer an den Iesszëmmer sinn am selwechte Raum, an d'Uewen an de Buedem sinn onsichtbar opgedeelt. D'Sonneliicht an d'Loft spill fräi an de Raum. Den iwwerhängende Späicherkabinett ass géint d'Mauer arrangéiert. Et ass méi bequem den ënneschten Deel ze botzen. Iwwer dem Schaf kann als Regal benotzt ginn. Tirang Design, Lagerung kann och a verschidde Kategorien opgedeelt ginn.

De Balkon ass an den Interieur agebaut. Maacht et liicht erop fir en Ënnerscheed mam Wunnzëmmer ze maachen, an deelt eng Plaz fir den Heembesëtzer fir ze liesen an zeechnen. Déi zwee Raum si kierperlech net getrennt, wat méi Plaz fir Familljeninteraktioun hannerloosst. Déi glécklech Zäit fir Elteren a Puppelcher doheem ass datt d'Kanner glécklech an der Stuff spillen, wärend d'Mamm zeechent a liest an hirem eegene Beräich, an Dir kënnt d'Kanner laachen Gesiichter gesinn wann Dir opkuckt.

 

02

Integratioun vu Liewensmëttel a Kichen, genéisst Iesszäit an engem héichqualitativen Raum Integratioun vu Iessen a Kichen

Déi integréiert Arrangement vum Wunn- an Iesszëmmer bildt eng Migratiounslinn mam Gank. Kachen an Iessen si méi praktesch a komfortabel. Den Iessdësch ass aus wäissem Marmer. Et kontrastéiert mam donkelt Holz dat am Späicherkabinett benotzt gëtt, berouegt dat schwéier Gefill vum Raum. t-förmlech, mat schaarfe Linnen fir e liichte Raum ze kreéieren.

D'Rattan + Log Iessstänn bréngen e Gefill vun Hëtzt, wat d'Iessatmosphär méi gemittlech mécht. Mat monogramméierten Lüstercher ass all Molzecht waarm a exquisit ënner dem Liicht.

Den Iesszëmmer an d'Kichen si arrangéiert no den originelle Trägeren. D'Iessen an d'Kichen sinn integréiert, an d'Iessen an d'Kichenlinnen si méi kuerz. Wann Dir mam Kachen fäerdeg sidd, kënnt Dir an d'Kichen goen fir direkt vun de waarme Liewensmëttel ze genéissen. De Späicherkabinett verlängert sech laanscht d'Mauer, an d'Kombinatioun vu verstoppten an ausgesatem Design mécht d'Späicherfunktioun méi reichend. Dëst ass souwuel en Iesskabinett wéi och e Kichegeschirrlagraum.

Wann Dir den Iesszëmmer vum Gank kuckt, ass et frësch an einfach. Den onsichtbare Plafong ass mat Ëmfeldbeliichtung ausgestatt fir den däischteren a knappe Korridor ze briechen. Dëst ass bequem fir d'Familljeliewen an stellt eng waarm Atmosphär an de Raum vir.

 

03

Praktesch a komfortabel Schlofraum

Wann Dir d'Meeschtesch Schlofkummer aus dem Gank kuckt, ass déi schmuel Frame minimalistesch Dier erhéicht. Visuell ass et méi propper an vereenegt. D'Spëtzt vum Korridor ass aus dem selwechte Mikro-Zementmaterial wéi den Iesszëmmer fir d'Kontinuitéit vum Raum z'erhalen. Verstoppt Luuchte gi benotzt als Luuchten fir d'Héicht vum Buedem ze weisen.

Schrëtt an d'Meeschtesch Schlofkummer, de Scheckraum an d'Meeschtesch Buedzëmmer sinn op eng uerdentlech Manéier arrangéiert. Déi funktionell Partition ass kloer an de Suite Design mécht dem Besëtzer säi Liewen méi bequem.

D'Schlofzëmmermaueren si mat Holzfiner bedeckt. Dat natierlecht Material bréngt méi héichklasseg Textur an de Raum. D'Hannergrondmauer ass mat héijer Grau dekoréiert, an de Raum ass méi Schicht. D'Lieder Bettwäsch huet méi Qualitéit. D'Wiel vu giel a grénger Faarf mécht d'Schlofzëmmeratmosphär méi lieweg.

De Kleederschaf leet e bësse Plaz aus der Master-Schlofkummer, loosst genuch Späicherplatz fir d'Famill Kleeder. Zwee laang Spigele si symmetresch op d'Dier vum Kleederschaf geluecht, wat bequem ass fir Kleeder z'änneren a Kleeder ze probéieren. Wann Dir d'Schlofkummer aus dem Spigel kuckt, iwwerlappt de Raum an ass voller Interesse.

D'Kabinetten sinn kloer opgedeelt. De laange Kleedungsberäich garantéiert keng Falten a Kleeder. Déi iewescht opgedeelt Regioun späichert Quilten, Bettlaken an Out-of-Season Kleeder. Den ënneschten Tirang speichert Chance an Enn. Zouene Design fir sécherzestellen datt d'Lagerung net an de Stëbs fällt. Loosst d'Fënsterraum verloossen fir e Kleedungsberäich z'integréieren dat mam Späicherkabinett integréiert ass. Dëst blockéiert d'Liicht net an d'Haus, awer mécht och de Scheckraum méi multifunktionnell.

Wäiss ass d'Haaptfaarf vum Haaptbad. E puer vun de Maueren si mat schwaarzen dekoréiert, kreéiert en einfachen Sënn vu Raffinesséierung. De Basin ass drënner ausgeholt a kann als Späicherberäich benotzt ginn. De Raumverbrauch gëtt am klenge Raum maximéiert.

De Kannerzëmmer an d'Studie ginn ausgetosch fir d'Kanner méi Plaz fir Rescht ze ginn. Zur selwechter Zäit ass d'Studie no beim Master Schlofkummer, sou datt et méi bequem ass fir de Besëtzer Bicher ze liesen ier Dir an d'Bett geet.

D'Bettwäsch an d'Riddoen am Kannerzëmmer sinn a dreckeg rosa, am Aklang mat der Preferenz vu klenge Meedercher. Dëst ass net ze éierlech. Déi ganz Mauer vu Späicherkabinetten mécht de Raum méi Späicherkapazitéit. Den ënneschten oppene Fach ass bequem fir Kannerspillsaachen ze späicheren.

 

04

Benotzt Holz fir eng roueg Studie ze kreéieren

En einfachen Schreifdësch ass tëscht dem Späicherkabinett an der Mauer bei der Fënster gebaut. Den ënneschten Deel vum Schreifdësch bleift eidel fir de Lieser seng Been ze strecken. Zwee verstoppte Downlights ginn uewen ugesat fir Beliichtung beim Liesen an Entspanung. De wäisse Rido bei der Fënster filtert d'Liicht a schützt d'Aen.

Déi oppe Kompartimenter vun de Späicherkabinetten si vu verschiddene Gréissten. Dëst ass bequem fir verschidde Gréisste vu Bicher ze placéieren. Säin integréierten Design mam Schreifdësch mécht et méi bequem fir Bicher ze halen an ze leeën. De Schaf ass aus Holz mat engem staarke Sënn vun der Textur, wat de rouegen an eleganten Temperament vun de Bicher ergänzt. Den Desktop ass aus héichwäertege groe Fielsplack gemaach, wat en Ënnerscheed mat der Librairie mécht an d'Monotonie vum Raum brécht.

 

05

Dräi separat Buedzëmmer, méi bequem Liewen

De Layout vum Buedzëmmer z'änneren, dräi separat Designen ze maachen fir d'Liewensqualitéit ze verbesseren. Benotzt den Eck vum Raum fir dat dréchent Gebitt ze arrangéieren. D'Fënstere op béide Säiten féieren d'Luucht an de Raum. Dëst ass bequem fir d'Belëftung an de Raum ass hell an net fiicht. D'Wäschmaschinn an d'Kichespäicherkabinett sinn zréck op Réck designt. Wärend e ordentleche a loftleche Raum assuréiert, gëtt d'Späicherfläch erhéicht.

D'Duschgebitt benotzt e laange Buedendrain, dat e gréissert Waasserberäich huet wéi e quadratesche Buedemoflaaf. Installéiert géint d'Mauer fir d'Integritéit vun de Buedemfliesen z'erhalen. D'Mauer a Buedemfliesen si 45 Grad gemaach fir en Hang ze maachen. Am Raum léisst et sech vun den Probleemer mat der Akkumulation vum Waasser lass.

 

06

Ëmform nei Raum, kreéiert Qualitéitsliewen

 ▲ Original Buedemplang

 ▲ Layout plangen

  1. E Mantelrack ass gedeelt duerch e Späicherkabinett an der Entrée, sou datt et méi bequem ass Schong a Kleeder bei der Entrée ze wiesselen.
  2. D'Lagermauer gëtt als Achs benotzt fir den integréierten Wunn- an Iesszëmmer ze arrangéieren, an eng oppen a migréierend Linn ze bilden. D'Leit plënneren méi fräi a gemittlech am Raum.
  3. D'Mauer gouf ofgerappt fir dräi separat sekundär Buedzëmmer ze kreéieren. Dat dréchent Gebitt ass arrangéiert vun der Fënster am Eck vum Raum. D'Buedzëmmer ass propper a praktesch, an de Raum ass och méi transparent.
  4. D'Studie an de Kannerzëmmer goufen ausgetosch fir d'Duechter e méi bequemen Schlofraum ze ginn an d'Fräizäitlinn vum Besëtzer ze optimiséieren.
  5. De Kleederschaf vum Master Schlofkummer gouf verlängert an en Deel vum Raum am Master Schlofkummer gouf geléint. Dëst erstellt e Scheckraum mat multiple Funktiounen, sou wéi Späicheren a Kleedung, fir de Besoin vum Hausbesëtzer fir Späicherplatz gerecht ze ginn.

 

Projet Location 丨 Shanghai, China - Xuhui Distrikt

Projet Beräich (120㎡)

Projet Beräich 丨 Hengan Geriicht

Designteam 丨 Hiren Design

Benotzt Material: Holzfiner, Marmer, Mikrozement, asw.

HUERNE DESIGN

Maacht den Design mat Temperatur fir d'Haus mat Emotioun ze realiséieren

Vireg :: next:
Klickt fir Äntwert z'ënnerschreiwen
    展开 更多
    Wëllkomm op der offizieller Websäit WOWOW FAUCET

    Luede vun ...

    Wielt Är Währung
    eropgaangenUSA (US) Dollar
    EUR Euro

    Wuerekuerf

    X

    Recherche gemaach

    X