Sich Site Sich

Installatiounskunst + natierlech Elementer, Inspiréiert Onendlech Imaginatioun Vun Der Zukunft | MACONWAY DESIGN

KlassifikatiounInnenarchitektur 3984 0

Entwéckler Interior Design Alliance

Eng richteg raimlech Skulptur

wiisst natierlech, logesch a poetesch a sengem Ëmfeld.

Den Tianheng Bayview Garden ass an der wäertvollster Plaz vun Zhuhai - Tangjia Hallefinsel. Et besetzt dat lescht Stéck Land mat Vue op d'Mier an dësem Beräich: ënnerstëtzt vu gréngen Hiwwelen an direkt vis -à -vis vun der laanger Küstelinn, d'Vue ass onbezuelbar.

▲ Interieur architektonesch Zeechnungen

Baséierend op dësem geografesche Virdeel huet d'architektonescht Team en 108 Meter Infinity Pool uewen um Gebai erstallt. Et ass net nëmmen déi längst op der Welt mam WRCA Weltrekord, awer och en neit Landmark an der Bay Area an der Zukunft. Et huet d'Ästhetesch Bedeitung vun "e kaskadéierende Waasserfall dee sech iwwer d'Waasser streckt".

 

01

D'Häerz beréieren

Den Interieur ass en organeschen Deel vum Gebai, awer och eng Verdéiwung an Extensioun vum Gebai um Mikroniveau. D'Designintentioun vun dësem Projet ass de maritime Aspekt vum Zhuhai eenzegaartegen natierlechen Ëmfeld ze widderhuelen, an als eng Bréck tëscht den Innen- an Aussenraim ze handelen. Dëst erlaabt den natierlechen Ëmfeld, d'Architektur, d'Landschaft an den Innenarchitekt harmonesch en Dialog ze bilden deen echoéiert a weidergeet.

Sou setzt den Interieur d'Logik vum Liewen vun der Natur an der Architektur weider, inspiréiert vum Chiaroscuro vum Gesamtëmfeld. Dëst erlaabt d'Vitalitéit vun der Architektur fräi a lieweg am Interieur ze fléissen, a penetréiert déif mat senger voller an dynamescher Form, materialiséiert seng eege Energie an intern Kraaft an eng eenzegaarteg fléissend Form, wat zu der Bildung vun engem emotionalen Dialog tëscht Raum a Leit féiert .

 

02

Design ass d'Subliméierung vun der Konscht, awer och baséiert op der heiteger

Inspiréiert vum natierlechen Ëmfeld vum Projet - dem Ozean - a baséiert op dem zäitgenëssesche Liewensstil, integréiert den Design déi schéi Fantasi vun der Zukunft. Déi futuristesch Design Approche presentéiert de Rhythmus an d'Vitalitéit vum Ozean. Heiansdo ass et elegant a roueg, heiansdo ass et turbulent. D'Kollisioun vun der Installatiounskunst an natierlechen Elementer gëtt nei interpretéiert a kombinéiert fir e Liewensstil voller Fantasi fir d'Zukunft ze presentéieren.

Den Designer muss dat zukünfteg schéin Liewen féieren an erklären. Den Innenraum setzt den architektoneschen Technologie Sënn vu Charme weider, fir en allgemenge widderhuelenden an harmoneschen Theme Dialog vum Projet ze bilden. Den Designer Här Ma Conway, als amerikanesche Gréngbauexpert (LEED AP), huet ëmmer d'Iddi vum grénge Gebai plädéiert. Ënnert sengem Pinsel ass déi onsichtbar bannenzeg Kraaft vum natierleche Liewen d'Séil vum Raum.

Wann Dir an den Interieur erakoum, ass de Rhythmus vum Ozean geöffnet vum Moment wou Dir an den Empfangsberäich vun der Receptioun gitt. D'Gefill vu fléissendem Volumen a Kraaft leet d'Kraaftfeld an den Toun vum Raum of, sou datt déi onsichtbar bannenzeg Kraaft vum natierleche Liewen ausgeschafft gëtt.

Déi skulptural Form fänkt vum Buedem un a rotéiert dann a wächst bis op d'Plafong. Et mécht de Rhythmus vum Interieur, wärend de Pärelmuttermaterial fir d'Kulissmauer gewielt gëtt, zesumme mat der Interpretatioun vun der Rengheet a Fräiheet vum Ozean, weidergeet a brécht d'Grenze vu kierperleche Beräicher.

 

03

Aus dem Mier: Design ass d'Sublimatioun vun der Konscht, awer och baséiert op der Present

Dësen Design ass wéi en Dokumentarfilm vum Segelen. De Projet ass a verschidde Haaptfunktiounsberäicher opgedeelt, dorënner d'Receptioun (eng Rees wéi eng Yacht, déi an der Mëtt vum Mier segelt), d'Sanddisplayberäich (wou d'Liewenskraaft vum Ozean sech an de Wellen sammelt), den zentrale Verhandlungsberäich (am Goût vum High-End Yacht Liewen, genéisst dat elegant a rouegt, de Rhythmus vum Ozean), an d'Fënsterverhandlungsberäich (an der Atmosphär vum Yachtdeck, genéisst d'Ëmgéigend an den Ëmfang vum Ozean. An déi 108 -meter Waasserfall ausserhalb vun der Fënster verlängert onendlech sou en Effekt).

De Projet steet op d'Mier, an déi éierlech initial Absicht vum Design ass d'Fräiheet an onbeschiedegt Romantik ze presentéieren. Et hëlt d'Konzept vun "Yacht" fir d'Fräiheet an onbeschiedegt an enger eleganter an héijer Haltung ze erschéngen. D'Liewenskraaft gefërdert vum natierlechen Urspronk, ënner dem Designer säi Pinsel, Uerdnung an Zäit eliminéieren d'Grenz. De Gesamtraum presentéiert eng oppen, sportlech an energesch Haltung.

D'Sandkëschtgebitt ass zäitgenëssesch am Appel, mat der Plafong no ënnen an enger Tréine Form. Dëst ass de Brennpunkt wou d'Vitalitéit vum Raum konvergéiert an d'Konscht méi gezielt mécht.

Den Design widderhëlt d'architektonesch Landschaft an integréiert sech mat der Natur an dem Ozean. Mat der Undulatioun vun de Wellen fléisst den Ozean an den Interieur. Tëschent de passionéierte a fantasiven Schichten gëtt et eng verzauberend Rou, déi d'natierlech Eleganz weist ouni de avantgarde Moudestil ze verléieren.

 

04

Liicht fir Liicht: De Geescht vum Weltraum

Designer Ma Kangwei wollt datt de Projet e Gefill vu technologesche Futurismus presentéiert. D'Wuert "Zukunft" gëtt de Leit dacks onlimitéiert Plaz fir Fantasi.

De ganze Raum ass wéi eng fräi fléissend awer mächteg Flëssegkeet, wickelt a rullt eng schéi Form aus. De beschte Beweis dofir ass déi goldeg Plafong. Et weist déi verschidde Rythmen generéiert vum Treff tëscht dem Mier a Liicht, sou wéi sprëtzen Wellen, rau Wellen, oder roueg vum Sonnenënnergang genéissen. Am Verhandlungsberäich ass dës Bewegung wesentlech méi moderéiert a waarm.

Nieft der romantescher Fantasi vum Ozean, Gréng, Ëmweltschutz an Technologie sinn och d'Haaptachsachs. Den oppenen an dynamesche Layout vum Raumplang kreéiert eng transparent a kontinuéierlech visuell Erfarung.

Technologie ass an de Raum op eng ganz clever Manéier integréiert - eng Onmass elektronesch Quadrate bilden d'Plafong. Déi digital Kompositioun erstellt de Rhythmus vun de bëllege Wellen. Tëschent de Wellen ass all Liichtkierper mat Kristallpartikelen agespaart, wat dem Liicht méi Textur a Konscht gëtt.

Hei ass den Design eng raimlech Fantasi anstatt eng Technik. D'Plafong ass integral, kontinuéierlech mat Technologie, Architektur a souguer skulptural. Et ass net nëmmen eng Konschtinstallatioun, awer och e Gefier fir déi onendlech räich an dezent Emotiounen a laang geschätzte Wënsch, déi am Häerz enthale sinn, iwwer d'Konscht an iwwer d'Liewen ze vermëttelen an ze befreien.

"Mir benotzen déi raimlech Approche vun der Architektur fir Plafongsinstallatiounskunstlampen ze kreéieren, de Rhythmus vum Ozean ze kreéieren, a kombinéiere mat justierbaren Faarfverännerende Liichtquellen, oder d'Romantik vum gëllenen Sonnenënnergang. Egal ob et den Himmel oder den Ozean ass, mir hoffen verschidde Emotiounen an der Innenarchitektur ze vermëttelen. Den Designer sot.

De Raum ass voller Liicht, Faarf, Qualitéit a Goût. Wéi d'Sonn opgeet an ënnergeet, leeft dat rouegt Liicht sanft erof. D'Zäit leeft, heiansdo intensiv, heiansdo liicht. Et ass onendlech romantesch a voller Atem dat dem mënschleche Häerz passt. Bis elo ass d'Kurve, d'Plafong, 108 Meter Waassergardin, den natierleche Flow, an engem Stéck.

 

05

Maacht Wellen: faarweg, déif, réieren

Wann déi rotéierend Trap d'Leidenschaft vun der Welle ass, ass de Liftzall méi wéi déi sanft Krëppelen vum Ozean no der grousser Welle.

Déi mëll an natierlech Kéiren lafen uechter, a bilden e Sëtzberäich mat der mëller Poesie vum Waasser. D'Tiffany Blo ass dotëscht dotéiert fir d'Romantik vum Ozean ze kreéieren. Déi sensuell Qualitéit vum Raum gëtt hei aktivéiert, erschéngt roueg a fléissend.

 

06 

Téi Degustatioun: zréck an d'originell Quell

De Liang Qiushi sot eemol: "Iwwerall wou et Chinesen sinn, gëtt et Téi". Een Téi, eng Welt, ass d'Poesie vum Liewen, déi dem Chinesesche Vollek gehéiert, sou datt an dësem Fall e speziellen Téiraum ageriicht gëtt. Hallef elegant, hallef Freedefeier, an d'Injektioun vun der moderner Ästhetik, ass den ultimativen.

Dat ganzt Gebitt ass entwéckelt fir einfach an einfach ze sinn, mat der Natur vum Téi. Schaarf Linnen, reng Faarfschema, waarmt Holz, propper wäiss, all dës Kombinatioun zesummen, läscht de Geescht an aus dem Stëbsdësch.

Dës Plaz ass voller sanft Kraaft, glat a grouss. Et bréngt Flëssegkeet an offensichtlech Richtung an de Raum, a guidéiert Äert Gesiicht a Verhalen. Dynamik a Spannung ginn hei verlängert.

D'Konschtinstallatioun op der hënneschter Mauer ass aus Schichten vu Bierger gemaach, déi openee iwwerlagert sinn. Leet géint déi gréng Hiwwelen a kuckt op d'Mier, et ass nach méi bequem an entspaant.

Am Tianheng Bayview Garden, nodeems Dir d'Yachtrees an d'Mier erlieft hutt, eng Taass Téi drénken an d'Seclusioun genéissen ass am meeschte berouegend fir d'Häerz.

Endlech huet d'Ma Kangwei gesot: "Mir notéieren d'Geschichten, déi a verschiddene Zäit a Raum geschéien wärend der Rees vun dëser Ozeanrees duerch Design. All d'Designelementer dran erzielen déi selwecht Geschicht. "

 

Projet Numm: Zhuhai Tianheng Bayview Garden Sales Center

Projet Adress: Nr 63, Hallefinsel Six Road, Xiangzhou Distrikt, Zhuhai, Guangdong Provënz

Projet Beräich: 1100 Quadratmeter

Innenarchitektonescht Design: KDI New York Conway Design Office

Architekturdesign: DLN ARCHITECTS LIMITED (HONG KONG)

Projektfotograf: Dou Time Architectural Space Photography

 

Conway Ma

KDI Conway Design New York, Grënner

Vireg :: next:
Klickt fir Äntwert z'ënnerschreiwen
    展开 更多
    Wëllkomm op der offizieller Websäit WOWOW FAUCET

    Luede vun ...

    Wielt Är Währung
    eropgaangenUSA (US) Dollar
    EUR Euro

    Wuerekuerf

    X

    Recherche gemaach

    X