Sich Site Sich

Antike Bannenhaff, Erstellt en Resort-Style Bürosraum | Null eng Stad

KlassifikatiounInnenarchitektur 6373 0

Ariichtung Design Alliance

640 1 26

▲ Foto: Wu Qingshan

D'Jinchang Business School, entworf vun Zero One City mat integréierter Architektur, Interieur a sanft Ariichtung Renovatioun, gëtt elo offiziell a Gebrauch geholl. De Projet, mat Firmebüroausbildung als Haaptfunktioun, läit am pittoreske Keyan Scenic Area of ​​Shaoxing.

0 1 26

▲ Film : Wu Qingshan

 

01

Serenitéit matzen am Bëschen

D'Geschäftsschoul läit um Ufer vum Jianhu Lake. De Séi gëtt mat Kréi-Booter besicht. Lu Xun, Sun Yat-sen an Zhou En-lai sinn eemol hei geflunn a kruten den Numm, Nanyang Rafting. De Projet konfrontéiert mam Waasser an dem Bierg, an ass nëmmen e Bierg ewech vun der Stad. Seng Bezéiung mat der Stad ass wéi eng wäit ewech, wat dem Site eng eenzegaarteg Qualitéit gëtt "verstoppt an der Stad".

640 2 26

▲ Foto: Wu Qing Shan

De Projet besteet aus zwee chinesesch antik Gebaier. Een ass en zweestäckegen L-fërmegen Haff an deen aneren ass en dräistäckegen Haff. Och wann den opwännegen dekorativen Stil vun der Gebaierfassad liicht veraltegt ass, sinn déi fléiend Eifel an humpeg Ecken aus den Hänn vu Shaoxing Handwierker ganz authentesch. Huelt säin Essenz an hëlt säin Dreck ewech. Et behält e puer fein architektonesch Deeler a féiert eng nei Uerdnung fir de moderne Bürosbedierfnesser gerecht ze ginn. D'Strategie vum Designteam proposéiert ass: "Büro am Stil-Stil".

640 3 26

▲ Virun der Renovatioun

640 4 26

▲ Foto: Wu Qing Shan

 

02

"Komposit" Funktionell Konfiguratioun

Zousätzlech zu de Basisbedierfnesser vum Büro an der Versammlung, huet den Designer och d'Funktioune vu Wunnsëtz, Empfang, Catering a Live Broadcast gesat fir d'Besoine vun zouener Ausbildung a Fuerschung gerecht ze ginn.

640 6 25

640 5 26

640 7 25

▲ Foto: Wu Qingshan

Den Designer huet eng funktionell Positionéierung vun den zwee Gebaier gemaach andeems d'Elementer vu Volumen a Standuert kombinéiert sinn: den L-förmlechen Triplex ass méi kleng am Volume, an d'Funktioun ass haaptsächlech Fräizäit a Réceptioun, wat méi privat a roueg ass.

640 8 25

640 9 25

640 11 25

▲ Foto: Wu Qingshan

Den L-förmlechen Haff huet e méi grousst Volumen, wat d'Haaptfunktioune wéi Büro a Versammlung besser upasse kann, a méi ëffentlech an oppen ass.

640 10 25

640 13 24

640 12 25

▲ Foto: Wu Qingshan

 

 03

 "Immersive" Aféierung vu Landschaft

“Och wann d'Aarbecht am Bildschierm d'selwecht ass, gëtt et gratis Sonneliicht, Loft a Landschaft wann Dir erop kuckt. Dëst ass déi intuitiv Erfahrung, déi d'Designer de Benotzer wollte bréngen. D'Büroumfeld ass iwwerall mat der Natur gefëllt, sou datt d'Benotzer Aarbecht a Rescht kombinéiere kënnen, fir eng entspaant a glécklech "Vakanzähnlech" Aarbechtsatmosphär ze schafen.

640 14 24

640 16 24

640 15 24

▲ Foto: Wu Qing Shan

D'Designer personaliséiert Fënstere fir all Banneraum entspriechen net nëmmen d'Beliichtungsbedierfnesser vun de modernen Büroen, mais och d'Aussendekoratioun zu enger "Wandmolerei" dobannen. Zur selwechter Zäit gëtt et och e schicke "Bildframe" op der Gebaierfassad.

640 17 24

640 20 23

640 19 24

▲ Fotografie: Wu Qingshan

 

04

"Scenerized" Space Shaping

Den Designer kreéiert eng nei Landschaft am Gebai, a schaaft eng zesummenhängend a stabil Aarbechtsatmosphär duerch d'Behandlung vum ugestallten ëffentleche Raum. Den Atrium ass de visuelle Kär vum Haff. Kombinéiert mat dem no bannen hänkenden Daach op alle Säiten vum Atrium huet den Designer den Haff an eng Waasserfeature transforméiert. Wann et reent, dréckt d'Reewaasser vun den Iwwergaangen erof. Déi véier Waasser ginn zréck an d'Hal, an d'Rou ass wäit ewech.

640 21 22

640 23 20

▲ Foto: Wu Qing Shan

De Buedem-bis-Plafongsglas ëmgëtt den Atrium, verschwommen d'Grenz tëscht bannen a baussen. Op der bannenzeger Säit vum Korridor gëtt en "Holzbildschierm" amplaz vun enger massiver Mauer benotzt. Dat transluzent U-förmlecht Glas verlängert d'Gréngs vum Site an d'Bannenariichtung. Et deelt de Raum wärend d'Funktionalitéit an d'Privatsphär oprechterhale gëtt, eng zweesäiteg an interessant raimlech Atmosphär kreéiert.

640 22 22

▲ Foto: Wu Qingshan

D '"organesch" vun der konservéierter traditioneller chinesescher Architektur an der nei etabléierter "Orthogonalitéit" vum Renovatiounsdesign kollidéieren endlech op d'Gebai Fassad, a bréngen e staarken visuellen Impakt. E subtile Sënn vu Balance gëtt tëscht de verschiddenen Elementer erstallt.

640 24 18

640 28 12

▲ Foto: Wu Qingshan

 

05

"Nei Spezies"

D'Jinchang Business School präsentéiert nei Méiglechkeete fir den traditionelle Siège Bürosmodell, wat d'Konzept vum "Resort-Style Office" demonstréiert. Et setzt och en neie Standard a Saache Qualitéit, Komfort a Flexibilitéit.

640 25 15

640 26 15

▲ Foto: Wu Qinshan

640 27 13

640 30 11

640 29 11

640 31 10

640 32 10

 

Projet Numm: Jinchang Business School

Projektbesëtzer: Zhejiang Jinchang Real Estate Group Co.

Projet Location: China | Shaoxing

Baugebitt: 1625 Quadratmeter

Projet Datum: 2020

Designfirma: Zero One Urban Architects (architektonescht Design, Innenarchitektur, Soft Ariichtung Design)

Fotografie a Video: Wu Qingshan

Vireg :: next:
Klickt fir Äntwert z'ënnerschreiwen
    展开 更多
    Wëllkomm op der offizieller Websäit WOWOW FAUCET

    Luede vun ...

    Wielt Är Währung
    eropgaangenUSA (US) Dollar
    EUR Euro

    Wuerekuerf

    X

    Recherche gemaach

    X