ការស្វែងរក ស្វែងរកតំបន់បណ្តាញ

២២០㎡ ជាន់ក្រោម ៥ ជាន់អាផាតមិនរចនាបថទំនើប | ការរចនាហុងហ្វូហ្វូ

ចំណាត់ថា្នាក់ប្លុក (Blog) 3197 0

សម្ព័ន្ធរចនាផ្ទៃខាងក្នុងសៀហ្គេ

មូលហេតុចម្បងនៃការផ្លាស់ប្តូរពីទីក្រុងអ៊ូអរទៅជាកន្លែងដែលមានបរិស្ថានល្អគឺសម្រាប់ជាប្រយោជន៍ដល់កូន ៗ យើងទាំងពីរនាក់។ ឥឡូវនេះយើងមានសួនច្បារនៅខាងមុខនិងខាងក្រោយផ្ទះរបស់យើងហើយនៅថ្ងៃឈប់សម្រាកមានពន្លឺថ្ងៃក្រុមគ្រួសារទាំងមូលនឹងដើរលេងនិងលេងនៅឧទ្យានក្បែរនោះជាមួយគ្នា។ ការរស់នៅក្នុងបរិយាកាសដែលយើងអាចមានអារម្មណ៍ថារដូវផ្លាស់ប្តូរគឺជាពរជ័យដ៏អស្ចារ្យ។ យើងជាមនុស្សសេរីនិយមច្រើនជាងមុនដោយចូលចិត្តភាពឆើតឆាយនិងភាពថ្លៃថ្នូភាពសាមញ្ញនិងសាមញ្ញហើយតម្លៃថ្ងៃប្រកបដោយភាពកក់ក្តៅនិងពន្លឺ។

ដោយពិចារណាថាវីឡាឯករាជ្យជារឿយៗទទួលរងពីការខ្វះពន្លឺនិងភាពងងឹតនិងសើមដែលបណ្តាលមកពីកង្វះខ្យល់និងខ្យល់ក្នុងផ្ទះយើងបានសិក្សានិងជួសជុលបញ្ហាទាំងនេះដែលបានរៀបរាប់ខាងលើតាំងពីដំបូងចូលមក។ មានពីរជាន់នៅខាងលើនិងខាងក្រោមជាន់ទីមួយគឺជាតំបន់ទំនាក់ទំនងសាធារណៈសួនច្បារសាលច្រកចូលបន្ទប់ទទួលភ្ញៀវចុះក្រោមបន្ទប់បរិភោគអាហារនិងផ្ទះបាយ។ ការប្រើប្រាស់ចន្លោះពណ៌សសម្ភារៈធ្វើពីថ្មម៉ាបធម្មជាតិនិងបទបង្ហាញដែលមើលមិនឃើញធ្វើឱ្យលំហរភ្លឺថ្លាខាងជើងឆៀងខាងត្បូងមានតម្លាភាពនិងសម្បូរទៅដោយសិល្បៈជាច្រើន។ ប្លង់ត្រូវបានផ្សំពីគ្រឿងសង្ហារឹមទាបតាមដែលអាចធ្វើទៅបានហើយទទឹងនៃលំហត្រូវបានសង្កត់សំឡេងដោយភ្លើងបំភ្លឺនិងគ្រឿងសង្ហារិមទន់ ៗ ដែលមានកម្ពស់ខុសៗគ្នា។ ជាន់ទី ២ គឺជាការងារឯកជននិងកន្លែងសំរាកលំហែកាយហើយចន្លោះនីមួយៗត្រូវបានសាងសង់ឡើងវិញនិងគ្រោងនឹងបង្ហាញស្ទីលផ្ទាល់ខ្លួនប្លែកៗ។

នៅពេលប្រពន្ធត្រឡប់មកផ្ទះវិញបន្ទាប់ពីរើសកូន ៗ ពីសាលារៀនពេលវេលារីករាយរបស់គ្រួសារចាប់ផ្តើម។ រឿងរ៉ាវថ្មីៗនិងអនុស្សាវរីយ៍ចាស់ៗនៅតែបន្តទាក់ទងគ្នាបន្តិចម្តង ៗ ក្លាយជាអនុស្សាវរីយ៍ដ៏គួរឱ្យស្រឡាញ់របស់គ្រួសារ។

ចន្លោះលោតចុះក្រោមចាប់ផ្តើមដោយទម្រង់បែបបទនិងសំណង់ធរណីមាត្រ។ បន្ទាប់ពីផ្លាស់ប្តូរទិសដៅនៃជណ្តើរជញ្ជាំងត្រូវបានទុកពណ៌សនៅក្នុងតំបន់ធំមួយដើម្បីពង្រីកអារម្មណ៍នៃលំហ។ ជញ្ជាំងទូរទស្សន៍ត្រូវបានរចនាឡើងជារាងកោងហើយពីចម្ងាយទៅជិតជញ្ជាំងកោងផ្លាស់ប្តូរបន្ទាត់សកម្មភាពត្រង់និងការយល់ឃើញបរិយាកាសនៃចន្លោះខាងក្នុងបន្ទាប់ពីអ្នកកាន់កាប់ចូល។ នៅពេលដែលវាំងននត្រូវបានគូរបង្អួចកម្រាលនិងពិដានដែលមានតម្លាភាពនិងមានតម្លាភាពបង្ហាញពណ៌បៃតងនៅខាងក្រៅដល់កម្រិតអតិបរមាដែលជាកន្លែងដែលជីវិតប្រចាំថ្ងៃស្រស់ស្អាតនិងមានលក្ខណៈប្រពៃណី។

ក្រៅពីពេលវេលាឪពុកម្តាយជាមួយកូនពេលវេលាសម្រាប់មនុស្សពីរនាក់ក៏សំខាន់ណាស់ដែរ។ និយាយគ្នាមើលភាពយន្តតុបតែងផ្ទះ។ ដរាបណាអ្នកទាំងពីរនៅជាមួយគ្នាតែងតែមានអារម្មណ៍នឹកស្មានមិនដល់នៃការចាល់ជាតិ។

ដោយពិចារណាថាកុមារនឹងចំណាយពេលច្រើនក្នុងការលេងនៅក្នុងបន្ទប់ក្នុងអំឡុងពេលសម្រាកយើងជ្រើសរើសគ្រឿងសង្ហារឹមទាបដែលមានសុវត្ថិភាពជាងមុនដើម្បីបង្កើតប្លង់នៃលំហ។ ប្តីប្រពន្ធនឹងផ្លាស់ប្តូររបស់របរតុបតែងនៅក្នុងលំហដោយយោងតាមអារម្មណ៍របស់ពួកគេហើយផ្ទាំងចំហៀងនៅជាប់សាឡុងត្រូវបានប្រើដើម្បីកាន់ស្រា។ ការរីករាយនិងបន្ធូរអារម្មណ៍គឺជាអាកប្បកិរិយាដែលមាននៅក្នុងជីវិត។

ការបំផ្លាញភាពរិលដែលជាធម្មតានាំមកនូវការប្រើប្រាស់បណ្តាញស្អាតបណ្តាញរណាររណារលីនេអ៊ែរនិងបន្ទប់ទទួលទានអាហារសិល្បៈខាងក្រោយធ្វើការរួមគ្នាបង្កើតបរិយាកាសទីក្រុងទំនើបនិងទំនើប។

ចំណាយពេលរបស់អ្នកដើម្បីញ៉ាំអាហារពេលព្រឹកជាមួយកូន ៗ ហើយបន្ទាប់មកយកវាទៅសាលារៀន។ នៅពេលអ្នកត្រលប់មកផ្ទះសូមថែរក្សារុក្ខជាតិសួនច្បារមួយរយៈ។ នេះគឺជាពេលវេលាសំរាកលំហែដែលពោរពេញទៅដោយភាពសប្បាយរីករាយ។

យ៉ររស់នៅត្រូវបានផ្សំជាមួយផ្ទះបាយដើម្បីពង្រីកជួរនៃការប្រើប្រាស់។ នៅខាងឆ្វេងនិងខាងស្តាំមានផ្ទៃក្រឡាគណៈរដ្ឋមន្ត្រីទំហំ ៥២១០ ម។ មនិង ២៧២៣ ម។ មដែលមានទំហំផ្ទុកធំដើម្បីរក្សាផ្ទះបាយឱ្យស្អាតនិងតូចចង្អៀតគ្រប់ពេល។ ទីបំផុតតំបន់យ៉រដែលមានទំហំ ៩.៣ ម៉ែត្រការ៉េត្រូវបានសាងសង់នៅខាងក្រោយ។ វាត្រូវបានចែកជាផ្នែកដោយទ្វាររអិលកញ្ចក់ដែលផ្តល់នូវពន្លឺដ៏ល្អដល់ចន្លោះនៃចលនា។

បន្ទប់គេងទី ២ នៅជាន់ទីមួយជាកន្លែងរស់នៅបណ្តោះអាសន្នសម្រាប់គ្រួសារនិងមិត្តភក្តិហើយនៅជាប់សួនច្បារចូលដោយមានពន្លឺធម្មជាតិច្រើន។ ដំបូងបង្អស់ពណ៌បន៍ត្នោតខ្ចីពណ៌សនិងទន់បង្កើតបរិយាកាសផាសុកភាពនិងកក់ក្តៅហើយបន្ទាប់មកបន្ថែមផ្ទាំងគំនូរលើជញ្ជាំងពណ៌ក្រហមដើម្បីធ្វើឱ្យចន្លោះទាំងមូលមានវាយនភាពសិល្បៈកាន់តែទំនើប។

ជណ្តើរត្រូវបានធ្វើពីកញ្ចក់និងថ្មម៉ាបហើយពណ៌ធម្មជាតិត្រូវបានគូរជាមួយផ្ទាំងគំនូរជញ្ជាំងពណ៌ខៀវ Mykonos ដែលធ្វើដោយស្ត្រីនៃផ្ទះដែលជួយសម្រួលដល់ភាពជាបុរសនិងភាពជាស្ត្រីហើយធ្វើឱ្យអ្នកមានអារម្មណ៍រ៉ូមែនទិកនិងជ្រាលជ្រៅ។

កន្លែងសិក្សាត្រូវបានសាងសង់ឡើងដើម្បីពង្រីកផ្ទៃដីទាំងមូលពី ១០ ម៉ែត្រការ៉េដល់ ២០,៤ ម៉ែត្រការ៉េដោយមានបង្អួចរាងជាពិដានរាងអក្សរអិលដើម្បីធ្វើឱ្យចន្លោះនោះភ្លឺច្បាស់និងភ្លឺថ្លា។ កំពូលត្រូវបានលាបពណ៌ពណ៌ខៀវ Delft ដែលធ្វើឱ្យមើលឃើញយ៉ាងច្បាស់នូវធ្នឹមរាងនៃអាគារ។

វាក៏ជាតំបន់សកម្មភាពទូទៅសម្រាប់គ្រួសារបួននាក់នៅជាន់ទី ២ ដែលមានកន្លែងទំនេរគ្រប់គ្រាន់សម្រាប់ម្ចាស់ស្រីដើម្បីរួមដំណើរជាមួយកូនពីរនាក់របស់នាងក្នុងកិច្ចការផ្ទះនិងការសិក្សា។ ច្រកចូលត្រូវបានរចនាជាកន្លែងមើលវាំងននហើយសាឡុងមានផាសុខភាពត្រូវបានគេដាក់។

ផ្ទៃរាបស្មើរដើមត្រូវបានដាក់បញ្ចូលទៅក្នុងបន្ទប់គេងមេសម្រាប់ប្រើរួមគ្នា។ បង្អួចត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទៅជាបង្អួចពីជាន់រហូតដល់ពិដានពេញដើម្បីឱ្យមានពន្លឺកាន់តែច្រើន។ កម្រាលឥដ្ឋនិងការបញ្ចប់ឈើទទួលបានតួនាទីលេចធ្លោមួយដែលនាំមកនូវចរិតធម្មជាតិនិងចម្រាញ់។ ក្ដារលាយពណ៌ឆើតឆាយនិងរស់រវើករក្សាភាពស្មុគស្មាញនិងការរំខាន។

បន្ថែមពីលើការបង្កើតបរិយាកាសកក់ក្ដៅនិងផាសុកភាពបន្ទប់គេងមេក៏មានមុខងារច្រើនដែរ។ ទីធ្លាដែលបានពង្រីកមានបន្ទប់គេងទំហំ ៤៧៦០ ម។ មដែលមានតុសំលៀកបំពាក់ ១២៩០ ម។ នៅចន្លោះគ្រែនិងបន្ទប់ទឹកម៉ាស្ទ័រត្រូវបានរចនាជាបន្ទប់រាងអក្សរអិលទំហំ ២៩៣០ ម x១០៥០ មមដែលត្រូវនឹងការផ្ទុកសម្លៀកបំពាក់កាបូបនិងរបស់របរប្រើប្រាស់ក្នុងផ្ទះយ៉ាងល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់រដូវកាលផ្លាស់ប្តូរ។

កូនទាំងពីរមានអាយុខុសគ្នាដូច្នេះម្នាក់ៗជ្រើសរើសយកសំភារៈនិងសំភារៈត្រឹមត្រូវសម្រាប់គ្រឿងសង្ហារិមរឹងនិងទន់ដើម្បីឱ្យពួកគេអាចទទួលយកនិងសម្របខ្លួនទៅនឹងគេហដ្ឋានថ្មីរបស់ពួកគេបានលឿន។

បងប្រុសមានអាយុ ១០ ឆ្នាំហើយបន្ទប់នៅតែបន្តលាយដោយពណ៌សភ្លឺនិងខៀវលាយណ័របង្កើតអារម្មណ៍ឋានានុក្រមខណៈពេលដែលបញ្ចេញពន្លឺដោយថាមពលនិងការស្រមើលស្រមៃ។

ប្អូនប្រុសមានអាយុ ៥ ឆ្នាំហើយសម្រាប់ក្មេងតូចៗពន្លឺទន់ ៗ ខ្យល់មានផាសុខភាពនិងមានផាសុកភាពអាចផ្តល់អារម្មណ៍សុវត្ថិភាពដល់ពួកគេ។ នោះហើយជាមូលហេតុដែលបន្ទប់ត្រូវបានតុបតែងដោយពណ៌បៃតងក្រវាញទន់ភ្លន់។ ផ្ទាំងរូបភាពអវកាស 5D បង្កើតដោយដៃរបស់ស្ត្រីដែលត្រូវបានបិទភ្ជាប់នៅលើជញ្ជាំងដូច្នេះពិភពលោកតូចរបស់កុមារអាចមានភាពអស្ចារ្យនៃមេឃ។

structure រចនាសម្ព័ន្ធដើមនៃជាន់ទីមួយ

plan ផែនការជាន់ទីមួយ

structure រចនាសម្ព័ន្ធដើមនៃជាន់ទី ២

plan ផែនការជាន់ទី ២

1F ។

  1. ផ្លាស់ប្តូរទីតាំងច្រកចូលនិងទ្វារចូលបន្ទប់គេងទីពីរហើយរចនាកន្លែងផ្ទុកចំនួនបីដោយប្រើការផ្លាស់ប្តូរជញ្ជាំង។
  2. ផ្លាស់ប្តូរទីតាំងជណ្តើរនៃបន្ទប់ទទួលភ្ញៀវទាបដើម្បីធ្វើឱ្យខ្សែជីវិតកាន់តែងាយស្រួល។
  3. ពង្រីកតំបន់ផ្ទះបាយនិងពង្រីកទីតាំងនៃយ៉ររស់នៅ។

 

2F ។

  1. បន្ទប់គេងទី ២ នៅជាន់ទី ២ និងយ៉នៅជាប់ទ្វារត្រូវបានបញ្ចូលគ្នានិងរៀបចំជាបន្ទប់កុមារពីរ។
  2. ផ្លាស់ប្តូរទីតាំងនៃទ្វារចូលនៃបន្ទប់មេដើម្បីធ្វើឱ្យសកម្មភាពសកម្មភាពកាន់តែរលូននិងបញ្ចូលវេទិកាដើម្បីបង្កើនតំបន់ប្រើប្រាស់។ ជញ្ជាំងសិក្សាត្រូវបានផ្លាស់ប្តូរទំហំ ៥០ ម។ មដើម្បីប្រើជាកន្លែងផ្ទុកហើយទីបំផុតបន្ទប់ទឹកសំខាន់ត្រូវបានពង្រីកដើម្បីបំពេញមុខងារទាំងបួននៃគណៈរដ្ឋមន្ត្រីងូតទឹកបង្គន់អាងងូតទឹកនិងផ្កាឈូកដើម្បីបង្កើតជាឈុតធំ។
  3. ផ្លាស់ប្តូរអគារនិងពង្រីកបន្ទប់សិក្សាត្រឹម ១០ ម៉ែត។

 

ផ្ទៃដី: ១៣៦ ម ២

ស្តាយៈប្រភេទផ្ទះបែបទំនើប៖ ៥ បន្ទប់និងសាលពីរ

តម្លៃ: 90w

របៀបសេវាកម្ម៖ ការរចនាពេញលេញ + សំណង់

អាសយដ្ឋានគំរោង៖ ចេងឌូ។ ឈូងសមុទ្រហ្វូដាយយ៉ុងហ៊ូ

ក្រុមសេវាកម្ម: ឆេងឌុញហុងហ្វូជូឌីហ្សាញ

មុន :: បន្ទាប់:

សួស្តី!សូមចូល

ចុចដើម្បីបោះបង់ការឆ្លើយតប
    展开更多
    សូមស្វាគមន៍ចំពោះគេហទំព័រផ្លូវការរបស់វ៉ូលដូហ្វហ្វក

    កំពុងផ្ទុក ...

    ជ្រើសរើសរូបិយប័ណ្ណរបស់អ្នក
    USDប្រាក់ដុល្លារអាមេរិក
    ក្រុមហ៊ុន CAD ដុល្លារកាណាដា

    រទេះ

    X

    ប្រវត្តិរុករក។

    X