ძიება საიტის

ტბაზე საწოლი და საუზმე, რომელიც უბრუნდება საკუთარ თავს, განმარტავს სივრცისა და ბუნების ბალანსს | მე-დიზაინი

კლასიფიკაციაინტერიერის დიზაინი 1111 0

ინტერიერის დიზაინის ალიანსი

სოფელ ჯინშანპინგში, ციანდოოს ტბის სანაპირო ზონის კვანძთან, ბუნებრივი გარემოს მაქსიმალური შემოღება და ხელოვნური კვალის მაქსიმალური დათმობა გახდა დიზაინის პირველი პრინციპი. როგორც ურბანული საცხოვრებელი გარემოს აურზაურის საპირისპირო, ჩვენ ვთვლით, რომ ამ B&B სივრცის უდიდესი მნიშვნელობა არის მომხმარებლებისთვის ინტროსპექტიული თვითდაბრუნების მიღება. ეს არ მოდის გარე გარემოს ნეგატიური დაცვით, არამედ, შიდა გარემოში, გარე ბუნებრივი გარემო ხდება ამ პროცესის პოზიტიური სახელმძღვანელო.

პირველი საკითხი, რომელიც გასათვალისწინებელია, არის თუ როგორ ხდება ბუნების შემოღება.

როგორც სივრცითი მანიპულირების ყველაზე პირდაპირი საშუალება, თავდაპირველად კადრების განხილვა გახდა დისკუსიის საგანი. პროექტში ჩართვის დასაწყისში, ჩვენ შევაკეთეთ რამდენიმე ფასადი კორექტირება არქიტექტურულ გუნდთან, რომელიც უკვე მშენებლობის ეტაპზე იყო. არაერთხელ განიხილებოდა ძირითადი თეზისი დანახვისა და ნახვის შესახებ, სანამ ნათესავი ბალანსი საბოლოოდ დამყარდა.

შემდეგ ეტაპზე, მინიმალური იყო შინაგანი სივრცის მატერიალურობა.

ფორმალური მანიპულირების დონეზე, არქიტექტურული ინდუსტრიალიზაციის ყველა გამოხატულება წაიშლება დეკორატიული საშუალებებით, არ ჩანს სტრუქტურა და ელექტრომექანიკის კვალი იმალება რაც შეიძლება მეტი. ცისა და მიწის ბრტყელი კედელი მიჰყავს სივრცის კულმინაციას ფანჯრის მიღმა არსებულ ბუნებამდე.

მატერიალური მანიპულირების დონეზე, ორიგინალური სოფლის ხსოვნის რეაგირებისთვის გამოიყენება სოფლისფერი შავი და თეთრი ნაცრისფერი ტონები და ხე. ჩვენ მნიშვნელოვნად არ ვაფასებთ დიზაინს და არც შეგნებულად ვერიდებით თანადროულობას, მაგრამ მთავარ თემად მივიღებთ ჰარმონიულ ატმოსფეროს.

ობიექტების შერჩევის დონეზე, განსჯის კრიტერიუმია შესაბამისი გამოყენება. ფუნქციონალური გამოყენების კომფორტი დაცულია მაქსიმალური გამარტივების პირობებში.

ამ ოპერაციების შესრულების პროცესში გარე გარემო, ბუნებრივია, მთელი სივრცის გამოცდილების განუყოფელი ნაწილი ხდება და არსებობის ეს ფორმა ასევე პასუხობს ადგილობრივ ადგილს - სივრცე არ დასრულებულა Qiandao ტბის გარეშე ფანჯრის გარეთ. და გარე გარემოს სხვადასხვა მდგომარეობა თავის მხრივ, ერთსა და იმავე სივრცეს თითქმის სულ სხვა ხასიათს აძლევს.

საბოლოო ჯამში, დიზაინის ოპერაციების ამ სერიის საშუალებით, რომლებიც აქტიურად ერიდებიან ზედმეტად სუბიექტურობას და კონკურენციას, სივრცე და ბუნება აღწევს თავაზიან კომუნიკაციას და ურთიერთშეღწევადობის ბალანსს.

 

სართულის გეგმა

 

პროექტის სახელი: Dale's Wild - Qiandao Lake

დიზაინერები: ანუ დომენის არქიტექტურული დიზაინის სტუდია

მთავარი შემქმნელი და დიზაინერი.

წამყვანი დიზაინერი: ჰოუ რუი, ჟუ ლიჟინი

დიზაინის გუნდი: ვანგ იიშენი, ტაო შუტინგი, ქსუ ჰანჰუა

პროექტის მისამართი: Luneng Qiandao Resort, Qiandao Lake Town, Chun'an County, Hangzhou

შენობის ფართი: 1349㎡

ფოტოგრაფიის საავტორო უფლებები: Tang Xuguo, Shi Jiaxin, Hou Rui, A Yuan, Dale Zhiye

რბილი ავეჯის დიზაინი: Suzhou Dada რბილი ავეჯის დიზაინი.

არქიტექტურული დიზაინი: ტიანჰუას არქიტექტურა

შემქმნელი: Hangzhou Qiandao Lake ტერიტორიული ტურიზმის კომპანია.

ოპერატორი: Dale's Wild

ბრენდი: აბაზანა: კოლერი; საღებავი: დულუქსი

წინა :: შემდეგი:
დააჭირეთ პასუხის გასაუქმებლად
    更多
    კეთილი იყოს თქვენი მობრძანება WOWOW FAUCET ოფიციალურ ვებსაიტზე

    loading ...

    აირჩიეთ თქვენი ვალუტა
    აშშ დოლარიამერიკის შეერთებული შტატები (აშშ) დოლარი
    ევრო Euro

    კალათა

    X

    Browsing ისტორია

    X