search Situs Panelusuran

Sing Nggawe Vigo Faucets - Apa Vigo Faucets Good Quality

klasifikasiPandhuan Faucet 4089 0

Sing Nggawe Vigo Faucets - Apa Vigo Faucets Good Quality

sing nggawe faucets vigo

Vigo bisa uga dudu merek kran pawon sing langsung diakoni dening kabeh wong, nanging iki ora ateges kudu diabaikan. Nyatane, Vigo ngasilake kran pawon gaya komersial sing paling populer. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan faucet Vigo, kiriman iki bakal ngenalake sampeyan crita faucet Vigo kayata sing nggawe faucets Vigo, ngendi faucets Vigo digawe, iku faucets Vigo kualitas apik, etc.

Babagan Vigo

logo vigo

Vigo Industries minangka perusahaan enom, nanging berkembang kanthi cepet. Ing 2014, merek kasebut dijenengi Inc. minangka salah sawijining perusahaan swasta 5000 sing paling cepet berkembang ing Amerika Serikat. Sing narik kawigaten para konsumen lan profesional kanggo merek iki yaiku gaya unik lan kepribadian sing sampurna.

Wego dipérang dadi rong kategori: kran pawon tarik mudhun lan kran pawon narik metu. Ana 37 kran tarik mudhun lan 9 kran tarik metu. Faucet kasedhiya ing limang finish, yaiku dilapisi krom, ireng matte, stainless steel, ireng matte, stainless steel lan tembaga.

Vigo Industries ora mung nggawe produk kanthi gaya lan fungsi, nanging uga njamin produk kanthi kualitas apik. Tujuane yaiku nyedhiyakake kecanggihan modern kanggo pawon tanpa kompromi fungsi sing dibutuhake dening konsumen saiki. Pramila umume produk Vigo memenuhi standar kualitas lan lingkungan sing paling dhuwur.

Sing nggawe faucets Vigo - ngendi faucets Vigo diprodhuksi

Iki diadegaké déning Lenny Valdberg lan kantor pusaté ing New York. Vigo Industries minangka importir produk jedhing lan pawon digawe ing China, sing dicap lan didol kanthi jeneng Vigo. Perusahaan nyedhiyakake kran pawon lan jedhing, uga sink lan aksesoris sing cocog karo kran banyu. Vigo tuku saka macem-macem supplier Cina.

Umume kasus, kran banyu teka langsung saka katalog standar saben pabrikan lan ora dirancang utawa digawe khusus kanggo Vigo. Akeh kran sing didol dening Vigo uga didol dening pemasok liyane ing Amerika Serikat. Loro-lorone produsen kran banyu Vigo sing kondhang adol sawetara kran nganggo merek dhewe ing paling ora bagean liyane ing jagad iki. Nanging, Vigo wis wiwit kerja sama karo manufaktur kanggo ngrancang faucets eksklusif dhewe, lan saiki udakara 1/3 saka faucets sink ing baris produk Vigo dirancang khusus lan diprodhuksi kanggo Vigo.

Fitur faucets Vigo - Apa faucets Vigo kualitas apik

iku faucets vigo kualitas apik

Apa faucets Vigo kualitas apik? Kabeh faucets Vigo kasedhiya ing Chrome padhang utawa stainless steel lan sawetara faucets siram rampung ing disapu resik nikel. Kajaba iku, faucet Vigo duwe akeh fitur sing ora ana ing faucet liyane. Punika dhaptar.

Rampung tahan lama

Faucet Vigo wis ngalami proses plating 7-lapisan sing tegese finish luwih awet tinimbang model liyane. Rampung Vigo tahan korosi lan noda, sing luwih dhuwur tinimbang standar industri kanthi daya tahan Kajaba iku, uga ramah lingkungan lan efisien banyu.

Buildup Resistance

Yen sampeyan duwe kran banyu berteknologi tinggi, sampeyan bisa uga prihatin babagan pangopènan amarga swarane apik banget. Nanging ora kaya faucets Vigo. Rai semprotan dhewe tahan akumulasi mineral sing nggawe gampang kanggo ngresiki. Cukup ngilangke rereget lan limescale.

Desain unik

Inspirasi desain faucet Vigo jembar banget, mula faucet Vigo 100% desain asli saka gagang nganti dasar. Ana cukup desain modern kanggo nyukupi pilihan dekorasi saka deso nganti fashion kutha.

Garis ing ngisor

Yen sampeyan are looking for a kran banyu kanggo ngganti kran banyu saiki, lan sampeyan kudu kran banyu sing apik gayane, awet lan ora bakal nimbulaké alangan, banjur Vigo iku pilihan sing paling apik. Kajaba iku, kabeh produk wis entuk sertifikasi sing cukup, tegese kabeh standar safety lan ekologis.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X