search Situs Panelusuran

Sapa sing Nggawe Kohler Faucets - Napa Kohler larang banget

klasifikasiPandhuan Faucet 3988 0

Sapa sing Nggawe Kohler Faucets - Napa Kohler larang banget

sing nggawe faucets kohler

Kohler minangka pimpinan donya ing pasar peralatan pipa, lan uga nawakake akeh kategori produk, kalebu sink pawon, kran kamar mandi, lan aksesoris sing gegandhengan. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Kohler, kirim iki utamané ngenalake kanggo sampeyan faucets Kohler kayata sing nggawe Kohler faucets, ing ngendi faucets Kohler diprodhuksi, kok Kohler larang banget, etc.

Pangenalan Brief saka Kohler Co

perusahaan kohler

Dibangun ing 1873, pabrikan Amerika sing diduweni pribadi, diduweni kulawarga lan dioperasikake iki wis ngasilake seri peralatan pawon lan jedhing sing apik banget. Kohler tansah dadi inovator ing industri pipa lan sanitasi. Kohler minangka salah sawijining pabrik pipa lan produk sanitasi paling gedhe ing Amerika Serikat, kanthi 12 pabrik ing Amerika Utara.

Faucets minangka bagean penting saka lini produk pawon lan jedhing Kohler, wiwit saka kusam nanging dipercaya banget nganti modis. Kohler ngasilake luwih saka 200 faucets sing beda-beda, ora kalebu owah-owahan sing bisa ditindakake kanthi ngganti gagang lan finish. Faucets Kohler wis diuji dening laboratorium independen lan nemokake manawa kabeh standar linuwih lan safety sing ngatur penjualan lan instalasi kran banyu ngombe ing Amerika Utara, kalebu standar bebas timbal ing Amerika Utara sing ketat.

Sing nggawe faucets Kohler

ngendi faucets kohler diprodhuksi

Sapa sing nggawe kran Kohler lan ing ngendi faucet Kohler diprodhuksi? Nyatane, Kohler minangka salah sawijining pabrik pipa lan produk sanitasi paling gedhe ing Amerika Serikat, kanthi 12 pabrik ing Amerika Utara. Nanging, iki mung bagean cilik saka 50 utawa luwih pabrik sing diduweni dening Kohler ing saindenging jagad, lan mung 5,500 saka 33,000 karyawan Kohler ing saindenging jagad sing kerja ing Amerika Serikat lan Kanada. Liyane disebarake utamane ing China lan Meksiko. Kohler duwe telung pabrik kran ing China, siji ing India, lan pabrik perakitan ing Meksiko kanggo ngasilake kran.

Apa faucets Kohler apik ing kualitas

apa faucets kohler apik

Apa kran Kohler kualitas apik lan kenapa Kohler larang? Aku yakin akeh wong sing bingung babagan masalah iki. Nyatane, rega kran Kohler wiwit saka pertengahan nganti dhuwur. Rega murah sing kompetitif karo produk saingan rega pertengahan perusahaan (kalebu Delta, Moen, Pfister lan American Standard). Ing mburi dhuwur, rega padha karo garis produk premium liyane kayata Brizo, Graff, Watermark lan Waterstone.

Perusahaan kasebut nyingkiri bisnis kran banyu sing murah banget sing mbutuhake bagean plastik lan seng akeh. Malah faucet Kohler sing regane kurang saka $150 duwe struktur sing kuat lan komponen dhuwur sing padha karo faucet premium Kohler. Sisih paling apik babagan faucet pawon Kohler yaiku sing paling akeh fitur teknologi Response Touchless. Teknologi iki mbantu pangguna kanggo ngaktifake kran banyu tanpa kudu ndemek. Sampeyan mung kudu ngobahake tangan utawa piranti ing ngisor sensor banyu supaya bisa mili. Kohler aktif ngembangaken pasar pawon lan jedhing dhuwur-mburi, lan pinter menehi arsitek lan perancang gambar CAD kualitas dhuwur, supaya produk Kohler bisa gampang Integrasi menyang desain-dibantu komputer saka pawon lan jedhing.

Pikiran pungkasan ing faucets Kohler

Kohler minangka merek kondhang kanthi sejarah sing dawa lan akar sing jero. Produk kasebut nyedhiyakake desain sing cocog kanggo macem-macem rasa lan teknologi kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan. Kajaba iku, ana uga kran sing wis dirancang kanggo rasa lan tujuan tartamtu. Yen sampeyan lagi nggoleki kran banyu kanggo jedhing utawa pawon, faucet Kohler mesthine kudu dadi pertimbangan.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X