search Situs Panelusuran

Carane Aku Bisa Ngomong Saka Apa Sink Kamar Mandiku Digawe

klasifikasiPandhuan Faucet 4021 0

Carane Aku Bisa Ngomong Saka Apa Sink Kamar Mandiku Digawe

wastafel kamar mandiku digawe saka apa

Sink ing jedhing bisa digawe saka macem-macem bahan porselen utawa keramik. Apa sink jedhing sampeyan kanggo estetika utawa kepraktisan, komposisi, rega, lan tampilan bahan beda-beda. carane aku bisa ngomong apa sink jedhing sandi digawe saka? Waca artikel iki lan sampeyan bisa sinau babagan digawe saka sink jedhing.

Bahan utama sink kamar mandi

Bener, sanajan ana akeh jinis sink jedhing ing pasar, bahan utama yaiku porselen lan keramik. Kejabi, stainless steel, kaca tempered, lan watu gamping utawa tembaga uga bahan kanggo sink jedhing. Ing ngisor iki dhaptar:

  1. Porcelain
  2. Ceramics
  3. tembaga
  4. Watu
  5. Gabungan
  6. stainless steel
  7. Cast iron
  8. Fireclay
  9. Polimer dibuwang
  10. Gelas kaca

Carane ngomong apa sink sandi digawe

Ngelingi bahan tembaga, stainless steel utawa tembaga sing digunakake, sink logam biasane gampang diidentifikasi. Sink watu alam bisa digawe saka marmer, granit, onyx utawa watu alam liyane. Sink kaca tempered biasane bisa diidentifikasi, nanging yen nada peteng kaca sing diputer meh katon kaya logam, bisa uga ora bisa dibaca.

Yen sampeyan ora yakin apa sink digawe saka, mangga dipriksa packaging asli utawa nggunakake nomer model kanggo riset kanggo nemtokake materi digunakake kanggo nggawe. Yen sampeyan ora yakin ing ngendi arep miwiti, bisa uga ana asisten identifikasi ing situs web pabrikan, gumantung saka pabrikan. Kanggo ngandhani apa sing digawe saka sink sampeyan kanthi gampang, disaranake sampeyan duwe pangerten sing apik babagan bahan sink jedhing.

Apa bedane porselen lan sink keramik

Sink keramik digawe saka lempung. Lempung wis hardened lan digawe panas ing suhu dhuwur. Lumahing nduweni elastisitas kanggo nyegah chipping, scratching lan karusakan impact. Porcelain minangka jinis keramik sing digawe saka lempung, sing rada tahan lama, nanging gampang diwarnai lan dicelupake. Keramik sinks biasane Gamelan, hard lan disegel, supaya rereget ora gampang nembus lumahing. Sink porselen biasane putih lan kudu diresiki luwih kerep kanggo nyegah akumulasi rereget lan scum sabun.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X