search Situs Panelusuran

Washbasin Outward Pancen Praktis! Nanging Yen Sampeyan Ora Ngrungokake 5 Poin Iki, Mengko Masalah Terus-terusan!

klasifikasiblog 1849 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Apa ora kepenak yen mung duwe jedhing ing omah? Contone, ing wayah esuk ing minggu, dheweke kudu menyang jamban, sampeyan kudu umbah-umbah, ora bisa ditindakake bebarengan! Lan desain umbah-umbah ing njaba, bisa ngatasi masalah iki kanthi efektif, ora mung kanggo nambah panggunaan jedhing, nanging uga misahake basah lan garing, uga grapyak banget karo rumah tangga cilik ~

Rancangan wastahe yaiku kanggo ngumbah wadah umbah saka jedhing, jamban lan kamar mandhi ing sak area, wastafel ing area liyane, rong ruangan kasebut ora ngganggu, dene panggunaan konflik ora bakal kedadeyan.

Kanggo ruangane kamar mandhi sithik, sawise obah tilelep, bisa nambah jembare sing teles ing njero, ora katon sempit maneh! Dadi pancen grapyak banget karo rumah tangga cilik.

Saliyane njamin udan lan garing misahake lan gampang digunakake, wastafel uga luwih resik lan higienis.

Tanpa misahake udan lan garing, andhuk, sikat untu lan kebutuhan sehari-hari liyane, bakal suwe banget ing lingkungan sing udan gampang gampang ngasilake bakteri. Wadhuk bakal dipindhah, ora bakal ana masalah kaya ngono, ing jaba njaba luwih garing tinimbang kamar mandhi.

Kajaba iku, nalika metu ing njaba, masalah ing ngisor iki ora kudu diabaikan.

 

got

Ora ana pipa got ing njaban kamar mandhi, kanggo ngatasi masalah banyu munggah lan mudhun, konstruksi kudu narik pipa vertikal sadurunge menyang wastafel.

 

Waterproofing

Ngelingi yen konsumsi banyu ora sithik, wilayah njaba kudu anti banyu! Tembok wastafel lan lemah ing ngisor iki kudu dicet nganggo anti banyu supaya ora ana banyu sing bocor tumuju lembab lan cetakan ing tembok.

Minangka ruang lingkup lapisan anti banyu, paling apik kanggo nutupi area saka lemah langsung ing ngisor wastafel nganti 1.5m ing sadhuwure tembok tembok wastafel.

 

wall

Tembok dianjurake kanggo nempelake jubin sing apik, sawise dibandhingake karo cat lateks, wallpaper lan bahan liyane, kemampuan anti jubin paling apik, ana banyu sing nyemprotake.

 

Ground

Kaya ing tembok, jubin uga dianjurake nggunakake jubin, yen sampeyan pengin nyelehake jubin kayu, elinga nyelehake watu ambang sing apik ing jejere sink, supaya rong bahan kasebut entuk efek pamisahan.

 

Countertop

Tenggelam kasebut kudu digawe ing alangan banyu supaya banyu ing meja ora tetep ing lemah, luwih becik sadurunge lan sawise, nanging uga supaya banyu ora bocor menyang tembok kanthi longkangan. Aja mikir manawa alangan banyu ora bisa digunakake, efek saka instalasi mesthi luwih apik tinimbang ora dipasang!

Sawise wastafel dipindhah, sampeyan bisa uga rumangsa gundhul lan ora apik, mula yen cukup ruangan, sampeyan bisa nggawe partisi kanggo nutupi, kaya kaca bingkai ireng, partisi kothong minangka pilihan sing tepat ~

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X