search Situs Panelusuran

Tips Kamar Mandi Paling Apik, Kabeh Ana ing Siji Tempat!

klasifikasiblog 1220 0

Sekolah Bisnis jedhing

Jedhing cilik, nanging bagean penting saka dekorasi lan gegandhengan banget karo urip kita. Saben dina urip diwiwiti ing kene lan rampung ing kene. Yen ora diinstal kanthi bener, panggunaan proses kasebut asring rawan sawetara masalah kasebut lan liyane, dina iki jamban rusak, sesuk kamar mandheg diblokir ...... saben dina bisa nggawe sampeyan edan.

Mung amarga jedhing penting banget ing saben dinten, mula nalika nghias jedhing, kita kudu ngontrol kabeh aspek detail supaya bisa ngindhari pengaruh urip saben dinane.

 

Cathetan Renovasi Jedhing

1,Cadangan Banyu lan Listrik

Renovasi kamar mandhi, akeh pot kanca sing asring lali cadangan listrik lan saluran banyu, banjur ganti jamban cerdas lan rak andhuk listrik bisa uga nyebabake rasa ora nyaman.

 

2,Masalah Dinding lan Jubin Lantai

Paling ora 24 jam sadurunge mbukak landasan eksperimen banyu mati; jubin lan jubin tembok liwat jubin jahitan, ubin paving kanggo mesthekake yen permukaan bata duwe 1 ° babagan lereng pembuangan, slope kudu nyedhaki saluran lantai.

 

3, Garing lan Basah Kanggo Dipisahake

Yen jamban ora bisa dipisahake saka udan lan garing, mula gampang banyune cipratan ing endi wae ing jedhing, lan gampang banget wong bisa kesasar lan tiba, sing uga ora bisa diresiki.

 

4,Apa Bakal Ana Masalah Yen Ngganti Toilet Biasa Kanthi Toilet Cerdas?

Nalika nginstal jamban biasa, pangguna umume ora nganggep transformasi banyu lan listrik sabanjure, ora ana posisi jamban sing disedhiyakake kanggo pasokan listrik, outlet lan saluran banyu sing kuat, panggunaan jamban cerdas ing mbesuk bakal luwih angel.

 

Renovasi Toilet Masalah Umum

1, Sing Paling Praktis, Pancuran utawa Bak Mandi?

Umume, shower kudu luwih praktis tinimbang bathtub, shower luwih tepat wektu lan trep lan praktis, cukup sehat.

 

2,Apa Langsir Pancuran Gampang Digunakake?

Kanggo rumah tangga cilik, jedhing jedhing kasebut cukup cilik, lan partisi kaca bakal nggawe jedhing sing luwih cilik asline katon rame banget. Banjur sandiworo shower minangka partisi, mula kabeh ruangan ing ekspansi luwih jembar lan loma.

 

3, Dekorasi Kamar Mandi Milih Musa, Utawa Ireng lan Putih Murni Sing Praktis?

Efek dekorasi mosaik apik, nanging regane bahan lan tenaga kerja larang. Mozaik angel diurus lan cenderung ndhelikake rereget. Dadi coba gunakake ing wilayah sing garing!

 

4,Atmosfer Basin Countertop Apa Ora Praktis? Kepiye Sampeyan Pilih Antarane Basis On-Counter lan Basis Counter?

Baskom countertop duwe macem-macem bentuk, pilihan gedhe lan efek dekorasi sing ideal. Gampang dipasang lan gampang dijaga mbesuk. Nanging, banyu gampang disiram ing njaba nalika sampeyan nggunakake cekungan ing meja.

Ing ngisor cekungan meja bakal dipasang ing tengah meja, sing luwih ayu tinimbang cekungan ing panggung, lan permukaan cekungan luwih murah tinimbang meja, saengga banyu ing meja bisa gampang mili utawa ngusap menyang cekungan , dadi kesehatan luwih dijaga.

 

5,Lantai Saluran lan Soket

Lokasi saluran pembuangan kudu dipikir kanthi tliti, luwih becik diselehake ing salah siji sisih jubin, yen ing tengah jedhing, jubin lantai ora bakal dadi titik paling endhek, sanajan jubin kasebut diiringake.

Sockets kudu dirancang kanthi switch, luwih-luwih ing jedhing pemanas banyu listrik kanthi saklar cocog. Ing jejere sink kudu ninggalake sawetara liyane kanggo peralatan umum kayata pengering rambut, silet lan sikat untu listrik!

 

6,Fan Exhaust Toilet

Kamar mandhi luwih lembab lan rentan bakteri, mula kipas angin dipasang ing kamar mandhi, sing bisa ngatasi masalah kelembapan ing ruangan nalika njaga jedhing tetep seger ~.

 

7,Tata Letak Saben Ukuran Fungsi 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar

    cart

    X

    Browsing History

    X