search Situs Panelusuran

Syarat-syarat lan kahanan

SYARAT-SYARAT LAN KAHANAN

Ringkesan

Situs web iki dioperasikake dening tim www.wowowfaucet.com. Saindhenging situs web, istilah "kita", "kita" lan "kita" nuduhake tim www.wowowfaucet.com. www.wowowfaucet.com nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, nalika sampeyan nampa kabeh syarat, katemtuan, kabijakan lan bewara sing kasebut ing kene.

Kanthi ngunjungi situs lan / utawa tuku soko saka sampeyan, sampeyan melu "Layanan" lan setuju bakal kaiket karo katemtuan lan katemtuan ing ngisor iki ("SYARAT lan SYARAT", "Syarat"), kalebu syarat, katemtuan lan kabijakan tambahan kasebut dirujuk ing kene lan / utawa kasedhiya kanthi hyperlink. SYARAT lan SYARAT kasebut ditrapake kanggo kabeh pangguna situs, kalebu tanpa watesan pangguna sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor konten.

Waca SYARAT lan Kahanan kasebut kanthi tliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web. Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean situs apa wae, sampeyan setuju bakal tundhuk karo SYARAT lan kahanan kasebut. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan syarat perjanjian iki, mula sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen SYARAT lan SYARAT kasebut dianggep dadi tawaran, ditampa kanthi nyata winates ing SYARAT lan SYARAT kasebut.

Fitur utawa alat anyar sing ditambahake ing toko saiki uga bakal dikenani SYARAT lan Kahanan. Sampeyan bisa mriksa versi TERMA lan Kahanan paling anyar kapan wae ing kaca iki. Kita duwe hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean saka SYARAT lan Kahanan kasebut kanthi ngirim update lan / utawa pangowahan menyang situs web. Tanggung jawab sampeyan mriksa kaca iki kanthi periodik kanggo ngganti. Sampeyan terus nggunakake utawa akses menyang situs web sawise ngirim pangowahan minangka panjaluk saka pangowahan kasebut.

SEKSYEN 1 - Kahanan Ketahanan ONLINE

Kanthi nyetujoni SYARAT lan SYARAT kasebut, sampeyan ora bisa nggunakake produk kanggo tujuan sing ora sah utawa ora sah, uga sampeyan, nalika nggunakake Layanan kasebut, nglanggar undang-undang ing wilayah sampeyan (kalebu nanging ora diwatesi karo hukum hak cipta).
Sampeyan ora kudu ngirimaken sembarang Cacing utawa virus utawa kode saka alam cilaka.
A nerbitake utawa nerak saka Katentuan Pangginaan supados bakal kasil lan mandap Langsung Services Panjenengan.

Bagean 2 - KONTEN UMUM

We cadangan hak kanggo nolak layanan kanggo sapa kanggo alesan ing sembarang wektu.
Sampeyan ngerti sing isi (ora kalebu informasi kertu kredit), uga ditransfer unencrypted lan ndherek (a) transmisi liwat macem-macem topik lan (b) owah-owahan kanggo salaras lan ngganti syarat technical saka nyambungake jaringan utawa piranti. informasi kertu kredit tansah ndhelik sak transfer liwat jaringan.
Sampeyan setuju ngasilaken, duplikat, salinan, ngedol, resell utawa manfaat samubarang bagean ing Service, nggunakake Service, utawa akses menyang Service utawa kontak sembarang ing situs liwat kang layanan sing diwenehake, tanpa express ditulis ijin dening kita .
Heading digunakake ing persetujuan sing klebu kanggo penak lan ora bakal matesi utawa digunakake mengaruhi Katentuan Pangginaan supados iki.

Bagean 3 - AKSUR, KOMPLETENSI lan GAMPANG INFORMASI

We are ora tanggung jawab yen informasi digawe kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake kanggo informasi general mung lan ora kudu migunaaké marang utawa digunakake minangka sawijine basis kanggo nggawe pancasan tanpa konsultasi sumber utami, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune informasi. Sembarang percoyo ing materi ing situs iki ing dhewe resiko.
Situs iki bisa ngemot informasi sajarah tartamtu. Alexa sajarah, kudu, ora saiki lan diwenehake kanggo referensi mung. We cadangan hak kanggo ngowahi isi situs iki ing sembarang wektu, nanging kita ora tansah kanggo nganyari informasi sembarang ing kita. Sampeyan setuju sing tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan kanggo kita.

Bagean 4 - KOMUNITAS ING JABATAN lan HARGA

Prices kanggo kita produk kanggo ngganti tanpa kabar subyek.
We cadangan hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (utawa bagéan utawa isi kuwi) tanpa kabar ing sembarang wektu.
We bakal ora tanggung jawab kanggo sampeyan utawa kanggo pihak katelu kanggo maksud apa perubahan, owah-owahan rega, penundaan utawa discontinuance Service.

SEKSYEN 5 - PRODUK UTAWA PELAYUH (yen ana)

produk utawa layanan tartamtu uga kasedhiya istimewa online liwat website. produk utawa layanan iki uga duwe jumlah winates lan tundhuk bali utawa ijol-ijolan mung miturut Privasi Bali kita.
Kita wis gawe kabeh usaha kanggo nampilake kanthi tepat sabisa warna lan gambar produk kita sing katon ing toko. Kita ora bisa njamin yen tampilan monitor komputer saka werna apa wae bakal akurat.
We cadangan hak, nanging ora kewajiban, kanggo matesi dodolan produk utawa Layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa ukum. Kita bisa ngleksanani hak iki ing basis cilik-by-cilik. We cadangan hak kanggo matesi jumlah samubarang produk utawa layanan sing kurban. Kabeh nang produk utawa reregan produk sing kanggo ngganti ing kapan wae tanpa kabar, ing sawijine discretion kita subyek. We cadangan hak kanggo nyetop produk ing sembarang wektu. Sembarang tawaran kanggo maksud apa produk utawa layanan digawe ing situs iki roso sepi ngendi dilarang.
Aku ora njamin kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane dituku utawa dipikolehi sing bakal ketemu pangarepan, utawa sing kasalahan ing Service bakal didandani.

Bagean 6 - AKUN KANGGOAN KANGGOAN lan AKUN AKUN

We cadangan hak kanggo nolak supaya sampeyan nyeleh karo kita. Kita bisa, ing discretion kita, matesi utawa mbatalake jumlah dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben pesenan. Watesan iki nyakup pesenan diselehake dening utawa akun customer padha, kertu kredit padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan padha lan / utawa alamat kapal. Ing acara kita nggawe pangowahan utawa mbatalake supaya, kita bisa nyoba kanggo ngabari dening kontak e-mail lan / utawa alamat tagihan / nomer telpon kasedhiya ing wektu supaya iki digawe. We cadangan hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, ing pangadilan tunggal kita, katon kanggo diselehake dening dealers, Pedagang utawa distributor.

Sampeyan setuju kanggo nyedhiyani tuku saiki, lengkap lan akurat lan informasi kanggo kabeh tumbas digawe ing kita nyimpen akun. Sampeyan setuju kanggo sakcepete nganyari akun lan informasi liyane, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan mati tanggal, supaya kita bisa ngrampungake transaksi lan kontak sampeyan perlu.

Kanggo rincian liyane, waca maneh Kebijakan Pulang.

SEKSYEN 7 - TOOL OPTIONAL

Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo akses menyang pihak katelu liwat kang kita ora ngawasi utawa duwe kontrol utawa input.
Panjenengan ngakeni lan setuju yen kita nyedhiyani akses kanggo pribadi kuwi "minangka" lan "minangka dhuwur" tanpa JAMINAN, wujud utawa kahanan apa wae jinis lan tanpa wewengkon sembarang. Kita bakal ora hukuman punapa wae njedhul saka utawa hubungane kanggo nggunakake pribadi pihak katelu pilihan.
Panggunaan sing pribadi pilihan ana liwat situs iki tanggung resiko lan discretion dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan sing menowo lan sarujuk saka istilah kang pribadi sing kasedhiya dening panyedhiya pihak katelu sing cocog (s).
Kita uga, mbesuk, nawakake layanan lan / utawa fitur anyar liwat situs web (kalebu, ngeculake alat lan sumber daya anyar). Fitur lan / utawa layanan anyar kasebut uga bakal dikenani SYARAT lan kahanan kasebut.

BAGIAN 8 - TAUTAN PIHAK KETIGA

Isi tartamtu, produk lan layanan sing kasedhiya liwat Service kita bisa kalebu bahan saka pihak katelu.
pranala pihak katelu ing situs iki langsung sampeyan situs pihak katelu sing ora afiliasi karo kita. We are ora tanggung jawab kanggo nguji utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan aku ora njamin lan ora duwe hukuman utawa tanggung jawab kanggo maksud apa bahan pihak katelu utawa situs, utawa kanggo liyane bahan, produk, utawa layanan pihak katelu.
Kita ora tanggung jawab kanggo gawe piala utawa kerusakan sing ana gandhengane karo tuku utawa panggunaan barang, layanan, sumber daya, konten, utawa transaksi liyane sing digawe gegayutan karo situs web pihak katelu. Priksa maneh kanthi tliti babagan kabijakan lan praktik pihak katelu lan priksa manawa sampeyan wis ngerteni sadurunge nindakake transaksi. Keluhan, klaim, keprihatinan, utawa pitakon babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.

SEKSYEN 9 - KOMUNITOR PANGGILAN, JABATAN lan KABUPATEN LAIN

Yen, ing panjalukan, sampeyan ngirim layang tartamtu tartamtu (kayata conto kontes) utawa tanpa panjalukan saka sampeyan sampeyan ngirim gagasan, saran, proposal, rencana, utawa bahan-bahan liyane, kanthi online, liwat e-mail, dening mail, utawa (bebarengan, 'komentar'), sampeyan setuju yen kita bisa, sawayah-wayah, tanpa watesan, ngowahi, nyalin, nerbitake, ndhistribusake, nerjemahake lan digunakake digunakake ing sembarang media komentar wae sing diterusake. We are and will be under no obligation (1) to maintain any comments in confidence; (2) kanggo mbayar ganti rugi kanggo komentar apa wae; utawa (3) kanggo nanggepi komentar apa wae.
Kita bisa, nanging ora duwe kewajiban, ngawasi, nyunting utawa mbusak konten sing ditemtokake miturut kebijaksanaan kita dhewe sing ora sah, nyerang, ngancam, fitnah, fitnah, pornografi, cabul utawa nolak utawa nglanggar kekayaan intelektual pihak utawa SYARAT lan Kahanan kasebut. .
Panjenengan sarujuk dipun-komentar ora nglanggar hak saka pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa tengen pribadi utawa duwene. Sampeyan luwih setuju sing komentar ora ngemot materi libelous utawa digunakake Kabeh, kejem utawa saru, utawa ngandhut virus komputer utawa malware liyane sing bisa ing sembarang cara mengaruhi operasi ing Service utawa situs-situs sing gegandhengan. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, ndalang dadi wong liyane saka dhewe, utawa digunakake nasaraké kita utawa pihak katelu minangka asal komentar. Sampeyan namung tanggung jawab kanggo komentar sampeyan nggawe lan akurasi sing. We njupuk ora tanggung jawab lan nganggep ora hukuman kanggo komentar sing dikirim dening sampeyan utawa pihak katelu.

Bagean 10 - INFORMASI pribadi

Pengajuan informasi pribadhi liwat toko diatur dening Kebijakan Privasi kita.

Bagean 11 - ERROR, INACCURACIES lan OMISSIONS

Sok-sok ana uga informasi ing situs kita utawa ing Service sing ngandhut amarga ana kesalahan panulisan, sing ora akurat utawa ngilangi sing bisa hubungané nang produk, reregan, promosi, nawakake, biaya kapal produk, kaping transit lan kasedhiyan. We cadangan hak kanggo mbenerake kasalahan, sing ora akurat utawa ngilangi, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan iku pas ing sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (sakwise sing panjenengan kirim supaya) .
We nggarap ora tansah kanggo nganyari, waras utawa njlentrehake informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi reregan, kajaba minangka dibutuhaké déning hukum. Ora kasebut nganyari utawa tanggal Applied ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan refresh, kudu dijupuk kanggo nunjukaké sing kabeh informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan wis dimodifikasi utawa dianyari.

Bagean 12 - GAMPANG GAMPANG

Saliyane larangan liyane sing ditemtokake ing SYARAT lan Kahanan, sampeyan dilarang nggunakake situs utawa isine: (a) kanggo tujuan sing ora sah; (b) njaluk wong liya supaya nindakake utawa melu tumindak sing ora sah; (c) nglanggar peraturan, aturan, undang-undang, utawa peraturan lokal utawa internasional; (d) nglanggar utawa nglanggar hak kekayaan intelektual kita utawa hak kekayaan intelektual wong liya; e (f) ngirim informasi sing salah utawa mblusukake; (g) kanggo ngunggah utawa ngirim virus utawa jinis kode jahat apa wae sing bakal utawa bisa digunakake kanthi cara apa wae sing bakal mengaruhi fungsi utawa operasi Layanan utawa situs web sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet; (h) kanggo nglumpukake utawa nglacak informasi pribadi wong liya; (i) kanggo spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, utawa scrape; (j) kanggo maksud saru utawa cabul; utawa (k) ngganggu utawa ngindhari fitur keamanan Layanan utawa situs web liyane sing gegandhengan, situs web liyane, utawa Internet. Kita duwe hak kanggo mungkasi panggunaan Layanan utawa situs web sing gegandhengan amarga nglanggar panggunaan sing dilarang.

SEKSYEN 13 - KANGGO JAMINAN; LIMITASI LIABILITI

Aku ora njamin, makili utawa njamin yen sampeyan nggunakake layanan kita bakal Pêntil, pas wektune, aman utawa kesalahan-free.
Aku ora njamin menawa asil sing bisa dijupuk saka nggunakake layanan bakal akurat utawa dipercaya.
Panjenengan sarujuk dipun-saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo suwé mesthi wektu utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kowe.
Sampeyan nyatakake yen sampeyan nggunakake, utawa ora bisa nggunakake, layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan lan kabeh produk lan layanan sing dikirimake menyang sampeyan liwat layanan kasebut (kajaba kanthi tegas sing diwenehake dening kita) sing disedhiyakake 'kaya apa' lan 'kasedhiya' kanggo panggunaan, tanpa perwakilan, jaminan utawa kondisi apa wae, ditrapake, kalebu kabeh jaminan nyata utawa kondisi dagang, kualitas dagang, kabugaran kanggo tujuan tartamtu, daya tahan, judhul, lan non-pelanggaran.
Ora ana sing bisa, kita direktur, pejabat, karyawan, afiliasi, agen, kontraktor, interns, panyedhiya, panyedhiya layanan utawa pemberi lisensi tanggungan kanggo samubarang bundhas, mundhut, pratelan, utawa langsung, ora langsung, ora langsung, punitive, khusus, utawa kerusakan akibat apa wae, kalebu, tanpa watesan sing ilang, entitas sing ilang, nawakake data, biaya penggantian, utawa kerusakan sing padha, adhedhasar kontrak, tort (kalebu kelalaian), tanggung jawab sing kuat, nggunakake samubarang layanan utawa prodhuk dhuwit sing ditampa kanthi nggunakake layanan, utawa kanggo pratelan liyane sing ana gandhengane karo nggunakake layanan utawa prodhuk apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, kasalahan utawa kekurangan ing sembarang isi, utawa mundhut utawa ngrusak apa wae sing ditindakake minangka akibat saka nggunakake layanan kasebut utawa isi (utawa produk) sing dikirim, dikirim, utawa digunakake kasedhiya liwat layanan kasebut, sanajan disaranake kamungkinan. Amarga sawetara negara utawa yuridikid ora ngidini pambatasan utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan utawa akibat sing penting, ing negara utawa yuridiksi kasebut, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.

SEKSYEN 14 - INDEMNIFIKASI

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi, mbela, lan ora mbebayani kita lan wong tuwa, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, pemasok, magang lan karyawan, ora mbebayani saka tuntutan utawa panjaluk apa wae, kalebu cukup biaya pengacara, digawe dening pihak katelu amarga utawa amarga sampeyan nglanggar SYARAT lan Kahanan kasebut utawa dokumen sing dikatutake kanthi referensi, utawa nglanggar undang-undang utawa hak pihak katelu.

SEKSYEN 15 - KESIMPULAN

Yen ana ketentuan TERMA lan Kahanan kasebut ditemtokake nglanggar undang-undang, batal utawa ora bisa dileksanakake, ketentuan kasebut ora bisa dileksanakake nganti paling lengkap sing diidini dening hukum sing ditrapake, lan bagean sing ora bisa dileksanakake bakal dianggep dipotong saka SYARAT kasebut lan Kahanan, tekad kasebut ora bakal mengaruhi validitas lan kekuwatan saka ketentuan liyane.

SEKSYEN 16 - TERMINASI

Kewajiban lan ayahan saka pihak sing dianggo sadurunge tanggal mandap bakal urip mandap iki persetujuan kanggo kabeh tujuan.
SYARAT lan SYARAT kasebut efektif kajaba lan nganti rampung karo sampeyan utawa sampeyan. Sampeyan bisa uga mbatalake SYARAT lan Kahanan kasebut kapan wae kanthi menehi kabar manawa sampeyan ora pengin nggunakake Layanan maneh, utawa yen sampeyan mungkasi nggunakake situs iki.
Yen sampeyan mutusake keputusan sampeyan gagal, utawa kita curiga manawa sampeyan gagal, tundhuk marang katemtuan utawa katemtuan saka SYARAT-SYARAT lan Kahanan kasebut, kita uga bisa mungkasi perjanjian iki kapan wae tanpa ana kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh jumlah sing kudu dibayar menyang lan kalebu tanggal mandap; lan / utawa kudune bisa nolak sampeyan akses menyang Layanan (utawa bagean kasebut).

Bagean 17 - AGREEMENT ENTIRE

Gagal kita nglakokake utawa ngetrapake hak utawa panentu saka SYARAT-SYARAT lan Kahanan kasebut ora bakal ngilangi hak utawa ketentuan kasebut.
SYARAT lan Kahanan kasebut lan kabijakan utawa aturan operasi sing dikirimake ing situs iki utawa babagan Layanan kasebut minangka kabeh persetujuan lan pangerten ing antarane sampeyan lan kita lan ngatur panggunaan Layanan, luwih saka perjanjian, komunikasi lan usulan sadurunge utawa kontemporer , manawa lisan utawa tulisan, ing antarane sampeyan lan kita (kalebu, nanging ora diwatesi, versi TERMA lan Kahanan sadurunge).
Sembarang ambigu ing interpretasi TERMA lan Kahanan kasebut ora bakal ditegesi nglawan partai penyusun.

Bagean 18 - HUKUM PEMERINTAH

SYARAT lan SYARAT kasebut lan perjanjian liyane sing diwenehake kanggo sampeyan Layanan bakal diatur lan ditafsirake miturut ukum UK.

Bagean 19 - Owah-owahan kanggo SYARAT lan Kahanan

Sampeyan bisa mriksa versi TERMA lan Kahanan paling anyar sawayah-wayah ing kaca iki.
Kita duwe hak, miturut sawijine kebijaksanaan, kanggo nganyari, ngganti, utawa ngganti bagean apa wae saka SYARAT lan Kahanan kasebut kanthi ngirim update lan pangowahan menyang situs web. Tanggung jawab sampeyan mriksa situs web kanthi rutin kanggo ngganti. Sampeyan terus nggunakake utawa akses menyang situs web utawa Layanan sawise ngirim pangowahan marang SYARAT lan Kahanan kasebut minangka panampa saka pangowahan kasebut.

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X