search Situs Panelusuran

Barang Garing | Strategi Pilihan Produk Pancuran Nyaman, Mandi Apik Penting banget!

klasifikasiblog 4152 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Urip kanthi cepet saka warga kutha arang duwe wektu kanggo rendhem ing kamar mandhi kanggo santai, umume nggunakake metode shower. Kasunyatane, hardware shower uga wiwit duwe fungsi titik pijet aliran banyu, ngredhakake lemes fisik lan mental, kanggo nggawe ruangan mandhi sing garing lan nyaman uga bisa menehi gaya urip sing sehat banget.

 

Pintu shower digawe jedhing sing nyegerake kanthi misahake garing lan udan

Pilihan bentuk: adhedhasar ukuran area jedhing

Bentuk umum saka lawang kamar mandhi kalebu tembung, bentuke L, pentagonal, busur, bentuke S lan T, lan liya-liyane. Pintu kamar mandhi jedhing cilik luwih bentuke L, pentagonal; busur, bentuke T, bentuke S, lsp cocok kanggo jedhing sing luwih gedhe.

Nalika milih bentuk lawang kamar mandhi uga kudu nggatekake cara mbukak lawang. Umume ngomong, lawang sing mbukak kudu duwe papan kanggo nggegirisi, lan lawang geser ora bakal njupuk papan liyane.

 

Coba priksa bahan kasebut: gelas tempered 8 mm kandel kanggo panel iki apik

Pintu shower umume paduan aluminium minangka bingkai, kanthi kaca penguat lan bahan akrilik. Lumahing panel dipérang dadi transparan lan opaque loro, opaque bisa dipérang dadi pola mili, pola teardrop, pola pir balsam.

Pilih panel transparan kudu nggunakake kaca sing dikuatake kanggo nggawe panel, lan kekandelan kaca kudu luwih saka 8 mm utawa luwih. Nalika milih bahan akrilik opaque, penting kanggo ndeleng manawa panel gampang di pecah, luwih akeh lawang geser mandhuwur nganggo kaca sing dikuatake kanggo panel, kanthi lawang padusan sing mbukak.

 

Framed PK tanpa kerangka: lawang padusan tanpa bingkai bisa nambah efek visual

Instalasi lawang shower bingkai sing nyata mbutuhake papan sing luwih akeh, mula umume dianjurake milih lawang kamar mandhi tanpa bingkai, utamane kanggo jedhing cilik, ing endi lawang shower tanpa pigura bisa nggayuh efek ekstensi visual.

Lawang padusan tanpa pigura bisa dijupuk minangka jinis rod gaya, jinis dipasang lan jinis sing ditundha, sing dipasang bakal paling stabil kanthi potongan tetep dipasang ing alur ing ndhuwur panel lawang. Kajaba iku, kekuwatan struktural tembok uga dadi pertimbangan penting ing pilihan lawang geser tanpa kerangka, yen tembok kamar mandhi tembok sing entheng, tembok paling ora diiseni semen busa kanggo njaga keamanan panggunaan.

 

Ril lawang lan rincian liyane: lancar lan awet, waspada fitur manusiawi

Trek lawang padusan yen nggunakake trek geser plastik, bakal enggal trek, ilang fungsi mbukak kanthi bebas. Trek lawang geser sing apik digawe saka tembaga, katrol minangka bahan nilon, saengga meksa lan narik munggah alus lan awet, lan uga kudu nggatekake manawa bingkai aluminium lan piring tembok lan jahitan sing ditutup kanthi ketat Yen ora, pencet jangka jangka panjang lan tarik tabrakan gampang nggawe potongan lawang ngeculke.

Saiki rincian lawang kamar mandhi wis dadi desain manungsa, kanthi agregat luwih rinci, pojokan kanggo bunder, pinggirane uga rumit, ora ana trek ing sangisore lawang narik, kursi rodha bisa langsung mlebu, luwih cocog karo tekanan modern ing butuh barang urip sing canggih.

 

Instalasi lan konstruksi: waspada lokasi bolongan got lan tinggalake celah supaya ora ana oksigen

Akeh kanca sing ngerti yen dheweke ora bisa nyelehake ing lawang kamar mandhi sawise nempuh bathtub, utamane amarga posisi lubang pembuangan kasebut adoh banget, mula sadurunge nginstal lawang kamar mandhi, wenehi perhatian khusus marang posisi bolongan sing beda lan bedane dhuwure lemah, utawa takon pesta dekorasi kanggo nyediakake rencana garis pipa supaya ruangan ora dikoleksi lan dikuras biasane.

Kajaba iku, amarga alasan keamanan, dianjurake supaya ora ana jarak 0.5 nganti 1 cm ing ndhuwur panel lawang kamar mandhi supaya ora ana oksigen sajrone shower, lan panel lawang bisa dipasang kanthi jinis narik utawa jinis rol tinimbang meksa ketik panel lawang, supaya panel lawang bisa dibukak kaping pisanan yen ana kacilakan.

 

Fungsi sugih kolom shower kanggo memenuhi tekanan kutha kanthi cepet

Tutul lan rasakake rasane bahan: Gamelan lan polesan

Bahan panel kolom shower bisa dipérang dadi panel akrilik, aluminium, kompleks plating tembaga, baja tahan karat, kaca bertulang sawetara kategori, kanthi tekstur sing apik, volume panel aluminium lan baja tahan karat paling akeh digunakake.

Pilihan kolom kamar mandhi bisa ndemek cara ngrasa permukaan lan tekstur ing ndhuwur, banjur tliti kanthi tliti manawa segel ing kolom shower wis lancar, apa artikulasi retak, iki kudu ditliti kanthi tliti.

 

Pilihan dhuwur: mung nimbang kolom shower nalika dhuwuré 2.7 meter utawa luwih

Dhuwur standar ruangan komersial normal yaiku 2.5 meter, dene dhuwure standar kolom shower yaiku 2.2 meter. Yen sampeyan wis nginstal lan ngunggahake lemah nganti 15 cm, mula bakal gampang banget, mula disaranake nggunakake kolom shower nalika dhuwure nganti 2.7 meter utawa luwih.

Dhuwur langit-langit jedhing lan dhuwur sampeyan nemtokake dhuwur kamar mandhi. Umume, kran kasebut 70-80 cm saka lemah, rod angkat dhuwur 60-120 cm, dawa gabungan faucet lan shower yaiku 10-20 cm, dhuwure shower saka lemah yaiku 1.7-2.2 m. Pelanggan kudu nimbang ukuran ruangane jedhing nalika tuku.

 

Inspeksi aksesoris detail: waca inti jahitan lan katup

Utamane deleng kolom shower lan jahitan faucet manawa ana trachoma utawa retak. Trachoma minangka permukaan bahan tembaga lan internal ing proses casting bolongan cilik lan retak, yen ana trachoma, banyu bakal nyusup sawise banyu, fraktur serius bakal kedadeyan.

Nyatane, spool faucet minangka bagean sing paling penting, nanging mripat ora bisa ndeleng, data nuduhake manawa spol sing nduweni kualifikasi bisa diganti kaping 500,000, ora nganti kekuwatan iki gampang bocor. Nalika milih kolom shower, konsumen njaluk supaya sudagar nyedhiyakake data produk kanggo perbandingan lan referensi.

 

Priksa efek kolom shower: pilih fungsi shower adhedhasar tekanan banyu sing cocog

Tekanan banyu minangka faktor utama sing nemtokake efektifitas kolom shower, mula penting kanggo takon tekanan banyu sing dibutuhake sadurunge tuku produk, yen kolom shower ora bakal efektif sanajan dipasang. Sampeyan bisa mriksa tekanan banyu ing omah sampeyan utawa takon marang profesional kanggo ngukur tekanan banyu sadurunge dipasang, banjur instal motor booster yen tekanan banyu ora cukup.

Kanthi dhasar cocog karo tekanan banyu, pangguna bisa milih fungsi shower miturut kabutuhan kulawarga. Kayata sistem termostatik kanthi penyesuaian suhu banyu sing tepat, sistem pijet kanthi sawetara kontrol posisi, lsp. Sing mbantu sampeyan ngendhokke awak dhewe kanthi lengkap lan ngilangi awak sing sibuk lan kesel ing banyu nalika adus.

 

Instalasi lan konstruksi: jarak sing jelas ing antarane pipa inlet, pipa banyu panas lan adhem

Elinga apa dhuwure kolom padusan lan jarak pipa inlet kompatibel karo ruang jedhing sampeyan dhewe. Sadurunge masang kolom shower, sampeyan kudu ngukur jarak antarane faucet banyu adhem lan banyu panas kanthi pita pengukur, amarga jarak antarane pipa inlet beda-beda gumantung karo produk, umume udakara 15 cm.

 

Pancuran macem-macem pilihan karo kebutuhan omah

Tipe gantung PK sing dikubur: swasana jinis tembok sing dikubur, jinis gantung gampang dipasang

Tembok sing dikubur nuduhake rute pipa sing dikubur ing tembok utawa langit-langit, kayata shower alun-alun gedhe sing dipasang langsung ing tembok kalebu jinis iki. Kauntungan saka jinis tembok sing dikubur yaiku kaendahan ruangan sakabehe, kamar mandhi langsung saka tembok utawa banyu langit-langit, alus lan netes, cocog kanggo digunakake ing area ruangan sing akeh.

Jinis gantung kaya jeneng kasebut digantung ing tembok, liwat kolom shower sing disambungake utawa shower sing dicekel tangan, kauntungan jinis gantung ora kalebu perisakan tembok lan masalah liyane, sing luwih akeh digunakake tinimbang jinis tembok sing dikubur, digunakake kanggo ngindhari narik kolom kamar mandhi kanggo ngasilake bebaya sing goyang.

 

Bahan silikon PK logam: sirah silikon gampang dibersihake

Kepala shower ing pasar umume dipérang dadi logam lan silikon rong jinis bahan, macem-macem bentuk endhas shower logam lan apik, nanging reresik kepala shower silikon luwih trep, amarga yen nyumbatake sithik, sampeyan bisa meres utawa nggunakake jarum kanggo unclog bolongan banyu silikon.

Saliyane bahan logam lan silikon kanggo nyorot proses, sawetara udan uga bakal kapapar ing njaba bolongan banyu, tekstur karet kasebut rasane angel, lan luwih gampang dibersihake.

 

Pancuran semprotan sisih sisih Pancuran genggam PK: semprotan sisih senenge seneng adus, bilas safety genggam ing panggonane

Pancuran semprotan sisih umume ditempelake ing kolom shower, kanthi shower overhead lan shower genggam, kanggo nuwuhake pengalaman mandhi sing luwih sugeh. Sadurunge dipasang, nomer lan lokasi shower semprotan sisih direncanakake sadurunge miturut kabutuhan, nalika ngrancang program renovasi saluran air sing apik, kudu dielingake yen shower spray sisih uga bisa diatur kanthi cara uga arah. banyu, dadi mung mbukak klep, aja ngadhepi shower semprotan sisih, supaya ora nyebabake cilaka amarga tekanan banyu ora stabil. Wong sing asring nyuda, nyuda punggung, disaranake milih shower semprotan sisih, liwat pijet banyu, bisa uga duwe rasa nyuda rasa lara.

Pancuran genggam aman digunakake, luwih-luwih yen ora ana faucet termostatik, bisa nyegah stimulasi banyu adhem utawa panas nalika sampeyan mbukak tutup banyu, cocog kanggo para wong tuwa lan bocah. Nggunakake shower genggam, sampeyan bisa mbilas bagean awak ing jarak sing cedhak lan ngirit banyu luwih akeh. Yen wong ing kulawarga duwe masalah mobilitas lan kudu lungguh ing kamar mandhi, shower genggam bisa dadi luwih penting.

 

Desain nozel shower: luwih akeh jumlah nozel sing bisa nyemprotake jarak sing akeh, efek Spa sing luwih jelas

Tuku shower saliyane ngamati aliran banyu semprotan seragam, desain nozel uga bakal langsung mengaruhi bentuk aliran banyu, nozel bisa dipérang dadi jinis bolongan tunggal (kolom banyu langsung) lan jinis multi-bolongan (kabut, jarum aliran banyu), kanthi mengaruhi intensitas lan kekuwatan semprotan banyu, nyebabake pembentukan udan, banyu pancuran jinis pijet. Umume, jumlah nozel banyu sing luwih gedhe bisa nyemprotake kisaran sing luwih gedhe. Sampeyan bisa ngunci pengaruh posisi awak kanggo kebutuhan individu kanggo entuk efek spa.

Tekanan banyu lan volume banyu padusan duwe pengaruh sing gedhe banget ing kenyamanan shower, mula dianjurake supaya milih shower kanthi tekanan banyu nganti bisa. Sawetara kamar mandhi kanthi macem-macem outlet banyu, desaine dadi luwih manusiawi, bisa diatur sakarepe metu saka aerobik, udan, gelombang, torrent lan outlet banyu liyane, kanthi kacepetan "mandhi" dhewe, kanggo nambah kepenak adus lan seneng adus.

 

Instalasi lan konstruksi: priksa kapasitas mbukak bantalan tembok instalasi lan kondisi mandheg banyu padusan

Sadurunge instalasi padusan, saliyane kanggo ngerteni banyune, sing paling penting yaiku kudu ndeleng padusan saka banyu sawise kahanan mandheg, yen banyu uji kamar mandhi ora mandheg, ora disaranake tuku lan nginstal .

Proses instalasi shower cukup gampang, yen sampeyan milih ngubur tembok, konstruksi kudu nganggep kapasitas ngisi beban ing tembok instalasi. Area shower akeh, bisa uga butuh pirang-pirang pasokan banyu ing wektu sing padha kanggo njamin jumlah banyu.

 

Ringkesan editor:

Fungsi peralatan shower dadi luwih sampurna, kolom shower lan shower multifungsi asring dicampur kabeh, kulawarga umum milih kombinasi shower genggam sing paling terjangkau lan efisien, kolom shower shower, faucet shower eksternal. Sanajan ana akeh fungsi produk shower, isih penting peralatan kasebut kudu cocog kanggo lingkungan jedhing individu kanggo nggawe ruang mandhi sing paling nyaman lan sehat kanggo urip saben dinane.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X