search Situs Panelusuran

Pitung Tips Kanggo Nggawe Jubin Kamar Mandhi luwih Suwe

klasifikasiblog 850 0

Sekolah Bisnis jedhing

Yagene sawetara wong ubin ing omah anyar ora suwe sawise direnovasi?

Iki pancen cocog karo jedhing jedhing, lan amarga sampeyan ora nindakake tugas sing apik nalika nglamar jubin.

Ing ngisor iki menehi pitung tips supaya kothak jedhing ora tiba!

1, Rambut Baselayer narik

Ing tempel kothak tembok jedhing sadurunge, luwih dhisik kudu nindakake pakaryan rambut wulu suket kanthi apik. Iki kanggo nambah adhesi tembok, supaya bisa nyegah tempel jubin sawise kahanan ora padhet. Aja ngremehake langkah iki, langkah iki duwe peran penting kanggo nyegah jubin kasebut mati.

2, Kothak tembok dicelupake ing banyu

Penting, dicathet yen pangkalan kudu disiram kanthi lengkap lan lembab sadurunge dipasang ing jubin. Yen ora, kelembapan ing lesung bakal cepet diserep dening pangkalan garing lan ubin lan cepet coalesce. Iki bakal mengaruhi ketahanan ikatan, mengko banjur gampang katon jubin saka kahanan, mula jubin tembok lan penyiraman ing suketan dibutuhake banget.

3, Ngresiki pangkalan

Yen ana plester jeruk, cat emulsi, wallpaper, lan bahan hiasan liyane ing tembok, utawa rereget ing lemah, kudu diresiki. Yen ora, lesung semen ora bakal kaiket kanthi apik karo pangkalane. Kajaba iku, yen ana retakan ing tembok dhewe, kudu diobati sadurunge ubin bisa ditrapake. Iki bisa ngindhari retakan mbesuk dadi luwih gedhe nyebabake jubin tembok retak utawa tiba saka kahanan kasebut.

4, Gambar garis

Sadurunge masang jubin, sampeyan kudu golek garis vertikal sing apik sadurunge. Kothak sing diaspal karo iki minangka pathokan mung bakal seragam ing ndhuwur lan kaendahan vertikal. Kajaba iku, konstruksi sadurunge tembok kudu diluncurake ing sekitar garis kontrol ketinggian. Crosshair pop-out ing lemah kanggo nggampangake kontrol ukuran pamisahan jubin.

5, Pra-paving

Kaping pisanan, warna, tekstur lan rata-rata permukaan jubin kudu dipilih kanthi ketat miturut syarat desain gambar, lan banjur diaspal sesuai karo persyaratan gambar. Kesalahan ukuran, warna lan tekstur sing bisa kedadeyan ing pre-paving kudu diatur lan diganti nganti asil sing paling apik digayuh, banjur ditumpuk kanthi rapi miturut paving kanthi lancar.

6, Paving

Kothak kasebut kudu diaspal karo mortir semen keras sing garing 1: 3. Kekandelan mortir kudu dikontrol udakara 20mm. Sisih mburi jubin kudu udan sadurunge diaspal, lan sisih ngarep kudu garing. Lebokake kothak ing mortir semen kaya sing dibutuhake lan tutul permukaan ubin kanthi palu karet nganti kandhel lan rata. Master ubin ing aplikasi mortir umume bakal ditutupi kanthi rata, yaiku kanggo nyegah munculnya gentheng.

7, Sambungan pancing

Paving tile 24 jam sawise hooking ngresiki. Pancing sadurunge lapisan jubin kudu disapu saka rereged, lan banjur disambungake karo caulk khusus. Liwat 7 metode ing ndhuwur, iki efektif kanggo nyuda kedadeyan ngecor jubin, muga-muga sampeyan ngelingi!

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X