search Situs Panelusuran

Pros lan Cons saka Matte Black Fixtures - Apa padha worth iku

klasifikasiPandhuan Faucet 2895 0

Pros lan Cons saka Matte Black Fixtures - Apa padha worth iku

matte ireng perlengkapan jedhing Pros lan cons

Nalika milih kran banyu anyar kanggo omah sampeyan, milih saka macem-macem finish sing kasedhiya bisa dadi akeh banget. Saka stainless steel kanggo tembaga lenga-lemah, tansah ana Rampung sing bisa gawe marem gaya ngarep. Antarane wong-wong mau, Rampung ireng matte dadi luwih populer saiki amarga saka macem-macem adaptasi. Ing kirim iki, kita bakal ngrembug babagan Pros lan cons saka peralatan ireng matte kaya tapware supaya sampeyan bisa mutusake kanggo milih peralatan ireng matte utawa ora.

Apa ireng matte

matte ireng Rampung

Rampung ireng matte minangka pigmen ireng peteng utawa satin sing digunakake ing permukaan kuningan, baja utawa wesi. Rampung ireng matte biasane digayuh kanthi lapisan bubuk. Matte nang endi wae antarane warata lan mengilap. Lumahing warata ora nggilap, lan matte bisa dipérang dadi warata / nggilap. Rampung ireng matte softens katon biasane atos ireng lan ndadekke aran unik kanggo jedhing lan pawon.

Pros saka fixtures ireng mattetapware ireng matte

Wide lan sampurna cocog

Sawetara jinis kran banyu mung bisa cocog karo desain tartamtu. Nanging, tapware ireng matte minangka gaya prasaja sing bisa dicocogake karo meh kabeh desain. Ora preduli jedhing lan pawon dirancang saka palet netral utawa vintage, kran ireng matte isih bisa dadi bagian saka desain. Penampilan apik saka kran ireng matte tegese sanajan sampeyan ngrancang ulang komponen liyane ing pawon utawa jedhing.

Gampang kanggo ngresiki lan njaga

Kauntungan liyane saka kran banyu ireng matte yaiku gampang dijaga. Dibandhingake karo krom utawa logam liyane, kran banyu ireng tahan kanggo sidik jari, lan banyu ora bakal ninggalake noda banyu sing nggumunake! Iki amarga lumahing electroplated ing kran banyu matte ireng. Lumahing electroplated uga menehi kekiatan lan resistance apik kanggo goresan lan goresan. Kajaba iku, sanajan padha cenderung kanggo nampilake bledug lan lebu luwih gampang saka piranti tradisional, padha uga gampang kanggo ngresiki. Kadhangkala mung ngusap nganggo kain microfiber kanggo cemlorot maneh. Rincian liyane babagan reresik peralatan ireng matte bisa dirujuk menyang kiriman iki: Cara ngresiki Faucet utawa Jadwal Ireng Kamar Mandi Ireng.

rega cukup

Salah siji saka keuntungan utama saka popularitas faucets ireng iku bisa dituku ing akeh cara lan gampang kanggo tuku, lan rega cukup cukup! Dibandhingake karo tembaga krom utawa lenga ma, sampeyan bisa tuku tunyuk mixer ireng ing rega competitive. Ing kasus kualitas sing padha, faucet ireng matt asring luwih murah. Lan rega tapwares ireng matte kisaran saka prices banget terjangkau kanggo dhuwur-mburi lan prices mewah kanggo ketemu budget saben wong.

Cons saka fixtures ireng matte

kran ireng matte

Nuduhake rereget lan rereget kanthi gampang

Iki minangka salah sawijining kekurangan saka peralatan ireng matte. Senajan kran ireng iku tahan kanggo bekas driji lan galur banyu, yen ana bledug, katon banget tiba-tiba lan reged. Yen jedhing utawa pawon asring bledug, ora dianjurake kanggo milih perlengkapan ireng matte.

Gampang ilang

Preduli saka finish ing kran banyu, finish bakal sirna liwat wektu. Efek saka kran ireng sing paling ketok, amarga yen finish wis dikupas utawa luntur, baja tahan karat perak ing njero bakal katon, sing katon ala banget.

Ing ngisor garis - Apa faucets ireng matte metu saka gaya

Perlengkapan ireng matte biyen banget populer, nanging saiki, ing pirang-pirang bunderan dekorasi interior, dianggep minangka pilihan desain. Preduli saka ireng matte wis outdated utawa ing gaya, sawetara anggit kanggo mbudidaya apa instalasi ireng meets estetika desain saiki, ora mung ing jedhing, nanging uga ing ngarep.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X