search Situs Panelusuran

WOWOW Sabun Ora Dispenser Komersial Sabun

USD119.99
Dijual:
64
reviews:
0

Dispenser sabun sensor kanthi otomatis bisa ngumbah cairan cuci tangan kanthi otomatis lan ngumbah tangan, lan bisa nggunakake cairan sabun kanggo ngresiki tangan tanpa ndemek, sing gampang banget lan higienis.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Dispenser Sabun Tanpa Tutul
Amarga pandemma, kayata wabah COVID-19 umpamane, kita ngerti manawa kesehatane saya ringkih lan kita kudu njaga kebersihan supaya ora kena infeksi. Lan ora kena infeksi liyane. Utamane ing papan umum, kita kudu ngerteni babagan kabersihan, lan alat kudu diwenehake kanggo nyegah virus utawa bakteri nyebar. Barang sing asring dikepengini, kaya barang cilik lan kran banyu, kudu asring di resiki supaya bebas kuman. Lan sajrone pandhemen sampeyan kudu luwih dhuwur supaya ora salaman. Nanging ing ndhuwur kabeh, penting banget kanggo ngumbah tangan asring. Nalika sampeyan wis ngumbah tangan asring, bakteri kurang owah-owahan kanggo nyebar lan nggawe wong lara utawa kena infeksi virus.

Ing WOWOW kita peduli babagan kesehatan lan kabeh produk kita mesthi dirancang karo kesehatan minangka tujuan utama. Pramila kula ngrancang dispenser sabun tanpa sentuh iki kanggo menehi rasa lega lan liya kanggo karyawan lan pelanggan, lan cara sing aman kanggo nyegah virus lan bakteri supaya ora nyebar.

Dispenser sabun tanpa sentuhan nganggo sensor infra-abang

Ing papan umum sampeyan pengin ngindhari apa wae karo tangan gundhul supaya ora kena kontak karo kuman. Mangkono WOWOW nawakake dispenser sabun tanpa sentuhan nganggo teknologi infra-abang. Nalika sampeyan nyekel tangan ing dispenser sabun sing tanpa sentuhan iki, sampeyan bakal nampa sabun sing pas karo tangane, tanpa kudu nutul apa wae. Kanthi kombinasi karo kran banyu tanpa sentuhan, sampeyan bisa ngumbah tangan kanthi aman, tanpa kudu ngeling-eling kanthi rumit.

Dispenser sinetron WOWOW bisa digunakake ing macem-macem papan, kayata jamban utawa pawon, umpamane bangunan kantor, rumah sakit, bank-bank, mall lan akeh panggonan liyane. Dispenser sabun tanpa sentuhan iki digawe saka bahan kinerja sing dhuwur supaya bisa bertahan ing panggon umum. Malah panggunaan sinetron tanpa sentuhan iki gampang ditangani. Ora apa-apa akeh perusahaan internasional sing dipercaya ing dispenser sabun sentuhan WOWOW kanggo ngontrol wabah COVID-19.

Dispenser tanpa sinetron tanpa fungsi

Utamane dispenser sabun tanpa sentuhan iki digawe kanggo sabun. Nanging sampeyan bisa nggunakake jinis cairan ing dispenser sensor infra-abang iki. Sampeyan bisa uga isi karo disinfectant, sanitizer tangan, cairan pencuci pinggan, utawa uga sunscreen. Sampeyan uga bisa nawarake rong dispenser sabun sing ora kena tutul, umpamane nganggo sabun tangan lan liyane sing disinfektan. Ing kono, sampeyan nyedhiyakake panglipur maksimal kanggo para pelanggan lan karyawan. Paling ora bisa yakin manawa sampeyan ngupayakake kanthi upaya kanggo nyoba penyakit lan bakteri virus nyebar.

Dispenser sabun tanpa sentuhan iki digawe kanggo panggunaan komersial. Nanging, sampeyan bisa uga nglamar dispenser otomatis iki ing omah sampeyan. Yen sampeyan pengin kulawarga aman lan sehat, kanthi dispenser sinetron sing tanpa tutul iki, sampeyan bakal luwih gampang. Sampeyan bisa ngombe nganggo sinetron, utawa disinfektan, miturut adat sampeyan dhewe. Amarga dispenser sabun tanpa sentuhan iki duwe desain minimalis, bisa cocog ing pawon utawa kamar mandi. Malah menehi teknologi modern sing apik ing pawon utawa kamar mandi tanpa ngrebut papan sing akeh.

Desainer dispenser sabun tanpa sentuhan

Dispenser sabun tanpa sentuhan WOWOW trep lan higienis amarga sampeyan bisa ngumbah tangan kanthi otomatis tanpa ndemek apa wae nalika nglamar sabun utawa saniterer tangan. Kejabi, dispenser sabun tanpa sentuhan iki kanthi sensor otomatis duwe desain sing apik lan kompak. Ora mung ngirit papan, nanging uga ana desain desain sing apik ing papan umum kayata ing omahmu dhewe. Dispenser sabun tanpa senter mesthi bakal menehi kontribusi kanggo gambar perusahaan sampeyan minangka perusahaan modern sing peduli karo para pelanggan, karyawan lan kesehatan.

Kejaba desain, WOWOW uga wis mikir babagan fungsional dispenser sabun tanpa sentuhan iki. Sing gampang digunakake mesthine minangka keuntungan utama kanggo dispenser otomatis iki. Nanging ing sinetron tanpa sentuhan, tantangan paling gedhe yaiku menehi jumlah cairan sing tepat, tanpa tumpahan. Katup dispenser sinter tanpa sentuhan WOWOW ngatur jumlah Cairan lan nyegah netes. Mula, dispenser sabun tanpa sentuhan WOWOW mbantu sampeyan kanggo nyegah kuman nyebar ing kanyatan pelanggan sing maksimal, lan tanpa sampah.

Dispenser sinetron tanpa sentuhan pangguna sing ramah pangguna WOWOW nampilake desain dual-listrik, amarga bisa dipasang nganggo baterei utawa daya DC. Iki nggawe pangguna tanpa pangguna sabun dispenser tanpa pangguna lan bisa dipasang kanthi cepet, sanajan ora ana cedhak tembok. Sampeyan mung ngebor bolongan cilik ing gunung dek, lan sampeyan bisa nginstal dispenser sabun tanpa sentuhan iki tanpa alangan. Ing sangisore pawon jedhing, sampeyan bisa ngganti suplai cair kanthi gampang, lan ora katon wong liya. Kanthi cara iki, estetika ora dibebayani lan sampeyan bisa menehi layanan lengkap karo dispenser sabun touchless minimalis kasebut.

Kaya produk kabeh, WOWOW nggunakake teknologi teknologi cekap kanggo nawakake produk sing berkualitas tinggi. Lan amarga proses pengadaan cekap lan proses produksi kanthi otomatis, WOWOW bisa nawakake dispenser sabun tanpa sentuhan iki kanthi rega cukup. Ing WOWOW, kita bangga karo produk lan kualitas sing ditawakake kanggo klien saka kabeh ndonya. Pramila kita sumadhiya kanggo nyedhiyani sampeyan babar pisan lengkap babar pisan 5 taun. Yen dispenser sabun tanpa sentuhan ora bakal ditindakake kaya sing diarepake, kita bakal ngganti dispenser sabun tanpa sentuhan tanpa masalah.

Kejabi, WOWOW nawakake jaminan bali 90 dina. Yen sampeyan ora seneng dispenser sabun tanpa sentuh iki kanthi alesan, kita bakal mbalekake maneh kanthi ora ana pitakon. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggunakake teknologi sensor inframerah maju iki supaya ora kena infeksi silang sekunder lan ora ana risiko. Apa sing ditunggu

Hubungi kita yen sampeyan pengin supaya jumlah sing luwih gedhe kanggo dispenser sabun tanpa sentuhan kanggo nawarake diskon.

Kauntungan saka dispenser sinetron tanpa sentuhan kanthi ringkes:

• Teknologi inframerah teknologi tinggi

• Bisa diisi sabun, disinfektan utawa sanitaryer tangan

• Desain modern

• Kinerja dhuwur

• Kanggo panggunaan komersial lan omah

• Gampang di resiki lan gampang dijaga

• garansi 5 taun

Q&A Dispenser Sabun Otomatis: 

(1) P: Aku pengin konfirmasi yen ora mbutuhake batere.

A: Sampeyan bisa milih pasokan listrik AC, ora butuh baterai.

(2) P: Kepiye cara nyambung menyang sabun "sumber" utawa botol sabun? Apa bisa disambungake karo botol gedhe sing lungguh ing lantai kabinet?

A: Botol biasa yaiku 1L, sing langsung digantung ing kothak kontrol. kita uga duwe botol 5L, nanging barang kanggo Amerika Serikat bakal larang banget. Sampeyan bisa tuku botol ing AS miturut syarat sampeyan. Kita mung kudu dawa pipa ing antarane botol lan kothak kontrol. Loro-lorone 5L lan 10L bisa digunakake, lan bisa diselehake ing lemah.

(3) P: Ukuran bolongan apa sing dibutuhake? Aku wis duwe bolongan kanggo dispenser sabun manual ing meja.

A: Ukuran bolongan: 25-35mm.

Instruksi Instalasi

specifications

SKU: Dispenser Sabun Tanpa Tutut Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Bahan

Kuningan, Chrome, semprotan Cairan

bobot

2 kg = 4.4092 lb = 70.5479 oz

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X