search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi Emas 4 inch Faucet Kamar Mandi 3 Lubang Faucet Kamar Mandi RV untuk Tenggelam 2 Nangani Faucet Vanity dengan Pusat Perakitan Pusat Faucet Lavatory 360-Degree Putar Putar

USD66.99
Dijual:
69
reviews:
0

Amazon US

Premium Quality

Gagang logam dobel sing elegan supaya gampang operasi lan kontrol suhu.
Katup disk keramik ngluwihi standar umur panjang industri, njamin kinerja tahan lama kanggo urip

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Nginstal 4 Inci Tiga Lubang: Kasedhiya saluran pembuangan, sarung tangan lan sarung tangan sing panas lan adhem sing disertifikasi cUPC, kemasan lengkap, lan gampang dipasang.

Faucet Retro & Sederhana: Emas, anget lan mewah, nggawe jedhing sing mulya lan elegan kanggo sampeyan. Rampung disikat bisa mbantu nolak korosi lan teyeng ing saben dinten.

Gampang Gunakake: Rotasi 360 derajat, desain busur sing dhuwur, bisa nambah area reresik, dadi luwih gampang urip saben dinane. Faucet kamar mandi rong tangan bisa ngontrol suhu panas lan adhem kanthi gampang

Rega kualitas dhuwur: Kaki tembaga lan konstruksi njamin daya tahan lan ketergantungan; Cartridge disk Keramik sing ora netes. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan nglindhungi banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)

Lowongan: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

Keterangan

werna

Emas Garang

Rampung

Nikel Disapu

JUMLAH LORO

3

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X