search Situs Panelusuran

WOWOW Tangan Ngalahake Pull-Out Sprayer Dapur

USD51.99
Dijual:
41
reviews:
0

Amazon US

Kanggo penak, keran pawon kudu dipilih luwih dhuwur, lan banyu kudu dawa. Luwih becik dilebokake ing sadhuwure alur, lan ora kudu banyu cipratan. Yen ana pipa banyu panas ing pawon, keran jinis iki uga kudu tikel. Kanggo ngrampungake macem-macem kebutuhan panggunaan, tarik keran ireng pawon bisa muter 360 ° umume.

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Tangan Ngalahake Pull-Out Sprayer Dapur

WOWOW Tangan Ngalahake Pull-Out Sprayer Dapur WOWOW Tangan Ngalahake Pull-Out Sprayer Dapur

Narik kran banyu pawon 
Narik kran banyu pawon kaget banget. Kolam pawon kaya iki yaiku keran dapur cilik sing bisa sampeyan lakoni ing pasar. Nanging durung nawakake akeh fungsi. Fitur utama keran pawon WOWOW yaiku selang banyu dawa sing sampeyan bisa tekan saben pojokan sink pawon lan sekitar sampeyan. Utamane yen sampeyan duwe klelep pawon dobel, keran iki narik WOWOW nawakake kabeh jangkep sing dibutuhake. Kolam pawon tarik ing sisih liya duwe spout sing luwih cendhek. Kepala semprotan isih ana omah ing spout, nanging sampeyan bakal ora ngerti babagan iki. Sampeyan mung bakal entuk manfaat saka selang banyu sing luwih gedhe.

Manfaat liyane saka keran pawon narik yaiku desain 3 bagean unik sing paling tahan lama. Gampang kanggo ngeklik kran banyu pawon 360 derajat. Kolam pawon sing ditarik wis cukup minimalis supaya bisa nawakake akses menyang sink pawon. Kran banyu pawon sing cilik cilik iki ora bakal dadi penghalang. Nanging nalika sampeyan bisa ngilangi kran banyu pawon iki, derajat 360 derajat, sampeyan bakal entuk akses lengkap menyang sink pawon ing kabeh wektu, tanpa alangan. Mekanisme iki digawe saka bahan sing tahan lama, saengga iki uga bakal abadi.

Minyak tembaga digeser metu kran banyu pawon 

Rampung ireng saka klambi krenjang kasebut cukup khusus, lan sampeyan ora bakal ngrampungake kanthi ngrampungake kaya iki ing dekorasi pawon. Sampeyan bisa nggawe desain pawon rada unik karo keran pawon warna iki. WOWOW tarik keran pawon rampung kanthi nggunakake tembaga sing diisi lenga. Kanthi cara iki katon banget kaya telpon retro. Sing menehi gaya pawon mesthi tutul khusus. Bebarengan karo rampung kuarsa ireng, uga menehi keanggunan kanggo pawon sampeyan uga. Lan mesthine tahan lama, mula keran dapur sampeyan dilindhungi nganti suwe.

Sadurunge mutusake kran pawon, sampeyan kudu mikir kanthi jero sadurunge njupuk keputusan. Panliten nuduhake yen kran banyu pawon minangka salah sawijining titik fokus utama ing pawon. Mula, perhatian wong kanthi otomatis ditarik menyang keran pawon. Sing ngandhani milih keran pawon kanthi bijaksana. Kayane sampeyan bisa nduwe pengaruh gedhe nganggo kran pawon. Akibate, tegese kanthi cara sing apik, nanging uga kanthi cara sing ala. Mesthine sampeyan bisa menehi pawon sing apik kanthi keran pawon. Ing tangan liyane, nalika sampeyan nggawe keputusan sing salah, sampeyan uga bisa nyuda dekorasi pawon. Ing WOWOW, kita kepengin nyedhiyakake kran banyu pawon sing paling apik kanggo dekorasi pawon.

Regane kanthi becik narik kran banyu pawon 

Nalika sampeyan nggunakake akeh dhuwit ing desain pawon, sampeyan pengin kabeh bakal sampurna. Sampeyan pengin mbangun pawon impen, pawon sing sampeyan ngimpi. Kanggo nggawe pawon impen sampeyan, kudu kalebu kreta pawon ing desain pawon dhisikan. Kaya sing dingerteni, kran banyu pawon minangka bagean integral saka desain pawon, lan mulane kudu dilebokake wiwit wiwitan. Nanging, akeh desainer pawon ora kalebu, lan ninggalake barang iki supaya sampeyan tuku kanthi kapisah. Nanging penting kanggo milih kran banyu pawon kanthi apik kanggo nggawe bagean integral karo hiasan pawon.

Nanging, kasunyatan manawa kranCit pawon ora kalebu ing desain pawon sampeyan entuk bathi: sampeyan bisa milih nilai sing paling apik kanggo dhuwit sing bisa dipikolehi ing pasar. Sampeyan ora gumantung saka pengecer pawon sing uga seneng kaping pindho utawa tikel rega kran banyu pawon. Yen sampeyan milih kran pawon dhewe, sampeyan bisa milih keran pawon sing dikepengini. Ing WOWOW sampeyan mbayar rega cukup kanggo keran keran pawon, lan dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan lan dompet sampeyan.

Aliran banyu narik kran banyu pawon 
Iki narik kran banyu pawon saka WOWOW nampilake aliran banyu sing gedhe sing nampilake rong mode banyu: aliran lan semprot. Kanthi mode aliran banyu kasebut, sampeyan bisa ngumbah, ngisi, utawa mbilas barang ing kleleban pawon. Yen keran tarik pawon kasedhiya karo aoterapi inovatif, mesthekake arus banyu sing lancar lan mantep. Kejabi, fitur spesifik iki uga bisa ngonsumsi akeh banyu sampeyan. Aerator iki nylametake sampeyan 50% panggunaan banyu sing mesthi sampeyan bakal ngerti babagan tagihan banyu sampeyan. Aerator bisa gampang dicopot, kanggo ngresiki utawa ngganti.

Salajengipun, kraneka pawon kualitas tinggi iki digawe saka konektor tembaga sing padhet kanthi lapisan baja tahan karat, lan selang banyu baja sing stainless. Amarga bahan sing berkualitas tinggi iki, kran banyu pawon narik bisa nyegah karat lan karat. Wadhah keramik ora netes-gratis kanggo menehi kepenak sampeyan nggunakake keran pawon. Amarga selang banyu uga digawe saka stainless steel, nawakake tata letak anti-bledosan lan ora bakal nyandhang lan nyuwek. Selang banyu iki mesthi bakal mundur kanthi gampang menyang posisi asline. Bisa nahan tekanan banyu sing dhuwur tanpa masalah.

Warranty narik kran banyu pawon 

Kolam pawon sing apik iki uga ditrapake kanggo panggunaan komersial. Amarga rampung kuarsa ireng sing luar biasa, bisa tahan karat lan ngeruk. Amarga iku nawakake kualitas tahan lama. Akibate, WOWOW uga bisa nawakake wektu babar pisan 5 taun. Minangka umume supplier kran pawon mung nawakake wektu garansi 1 taun, WOWOW temtunipun nggawe prabédan ing kene. WOWOW ngluwihi kabeh standar industri, lan sampeyan ndeleng ing kabeh aspek saka keran pawon iki. Kran banyu pawon sampeyan bakal diasuransiake uga garansi dhuwit tambahan dhuwit 90 dina. Kanthi cara iki, sampeyan ora mbukak risiko nganggo kran banyu pawon gedhe. Kauntungan saka klambi kran banyu metu kanthi ringkes: • Menehi faktor wow kanggo pawon
• Minyak ireng retro sing apik nggosok tembaga rampung
• Desain minimalis
• Pragmatik narik selang banyu
• Digawe saka bahan tembaga lan stainless steel sing bermutu
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 5 taun

 

Keterangan

bobot

4.84 kilogram

paket Ukuran

16.8 x 11.4 x 3.5 inci

gaya

Narik Faucet Pawon Dapur

Material

Steel

Dawane Ekstensi

20 Inches

Dhuwur Spout

4.5 Inches

Nyambung Spout

20 Inches

Gaya Kepala

Tarik Semprot

Nangani Material

Steel

Fitur khusus

Fungsi Uap & Semprot

Kasedhiya Komponen

Siji Plat Dekk Standar

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X