search Situs Panelusuran

WOWOW Ngalahake Kamar Mandi Faucet Matte Black

USD59.99
Dijual:
27
reviews:
0

Amazon US

wowowfaucet setya menehi produk sing larang regane lan larang regane kanggo kulawargane, kanthi ketat ngontrol kualitas kanggo njamin kualitas, lan yen sampeyan duwe pitakonan nalika nggunakake, hubungi layanan pelanggan kanggo mangsuli pitakon sampeyan.

Pandhuan instalasi 2320700B

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

 

Faucet kamar mandi matte ireng 2320700B
Nggoleki kran banyu jedhing matte ireng sing elegan kanggo menehi tingkat lengkap menyang kamar mandi? Nggoleki ora luwih! WOWOW nawakake dhuwit sing paling apik kanggo sampeyan nalika sampeyan lagi nggolek kran jedhing matte ireng kanggo menehi gaya lengkap menyang kamar mandi. Yen sampeyan ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi, sampeyan kudu milih kran banyu keran kanthi kanthi wicaksana. Kaping pisanan, supaya cocog kanthi harmoni ing desain kamar mandi. Mesthine sampeyan kudu kalebu kran banyu jedhing ing desain kamar mandi wiwitan. Lan nomer loro, sampeyan kudu ngindhari kran banyu jedhing dadi entri sing nutup saka anggaran kamar mandi, kayata ing desain kamar mandi sing ora kalebu.

Nanging, WOWOW nawakake kamungkinan kanggo tuku kran banyu jedhing ireng ireng kualitas paling dhuwur iki, lan kanthi sentuhan sing apik banget kanggo menehi jedhing sampeyan gaya sing elegan sing digoleki. Nanging, kanthi rega sing apik yaiku mung bagian sekedhik kran banyu jedhing A-merek. Kualitas kran mandi jedhing WOWOW luwih becik tinimbang sing ditawakake sawetara merek A-merek. Pramila WOWOW manteb ing ngandhani bilih kita nawarake nilai paling apik kanggo dhuwit nganggo kran mandi jedhing, lan keran mandi jedhing matte ireng khusus.

Kran banyu jedhing matte ireng kualitas 

Kaya sing wis dingerteni, WOWOW ngupayakake manawa sampeyan golek dhuwit sing paling apik kanggo dhuwit. Kran banyu jedhing matte ireng iki temtunipun minangka sing paling apik sing sampeyan entuk nalika sampeyan lagi golek kran banyu jedhing. Teknologi pangolahan wis dirancang kanggo ngupayakake kasampurnan. Kanthi cara iki, WOWOW nyedhiyakake sampeyan nganggo kran banyu jedhing sing luwih apik, praktis, lan ndhuwur kabeh. Kolam renang jedhing sing apik banget sing bakal nambah kualitas urip, supaya urip luwih kepenak.

Pakaryan apik iki sampeyan bakal langsung sok dong mirsani yen sampeyan nyekel kran banyu jedhing iki ing tangan sampeyan. Bahan kualitas sing digunakake kanggo kran banyu jedhing ireng iki kualitas banget ekstra. Bahan kaya aloi lan tembaga padhet njamin ketahanan urip sing dawa. Kajaba iku, kartrij NSF-sertifikat netes minangka produk tahan lama uga. Kanthi aoterapi inovatif sampeyan bakal dijamin aliran banyu anti splatter. Lan sampeyan ngirit nganti 50% banyu kanthi fitur ekonomi ekonomi keran mandi ireng. Aerator iki bisa gampang dicopot tanpa nggunakake alat, supaya ngresiki utawa ngganti.

Kran banyu jedhing Centerset ireng 

Kolam jedhing centeret ing matte ireng digawe kanggo instalasi 4-bolongan 3 inci. Kolam mandi jedhing ireng matte dilengkapi aksesoris lengkap lan nginstal alat. WOWOW misale, uga mikirake sarung tangan praktis kanggo nginstal dhewe tanpa ngrusak tangan. Sampeyan bisa kanthi gampang nginstal kran banyu jedhing ireng ing 20 menit kanthi ora butuh plumber sing larang. Yen sampeyan butuh garis ekstra, iki didol kanthi kapisah kanggo ngrampungake instalasi kran banyu ing kamar bebarengan.

Kolam mandi jedhing ireng matte dilengkapi karo stopper saluran rod. Rod angkat sing ora rumit iki bisa nyelehake banyu kanthi becik, ngindhari tangan sampeyan terus dakcekel. Banyune mili gampang lan tanpa gangguan sing ana gangguan. Kanthi gerakan tangan sing gampang, sampeyan bisa mbukak utawa nutup stopper saluran. Kajaba iku, ing stopter saluran apik kalebu ing kran banyu jedhing ireng tanpa kompromi ing estetika. Sampeyan meh ora bisa ndeleng gagang sing apik lan mulane dipanggonke ing mburi kran banyu jedhing ireng.

Kran banyu jedhing ireng modern 
Werna matte ireng sing apik ing faucet jedhing iki menehi tambahan gaya kanggo jedhing. Keran kamar mandhi asring ora diremehake amarga ukurane. Nanging, dheweke duwe pengaruh gedhe kanggo dekorasi jedhing sampeyan. Tampilan ireng sing unik mesthi adoh saka permukaan nikel utawa krom biasa. Iki menehi perasaan sing luwih modern, kanggo nambah gaya dekorasi kamar modern. Keuntungan liyane saka permukaan ireng matte iki yaiku gampang banget diresiki lan dijaga. Sampeyan ora bakal nyekseni cetakan driji kotor ing faucet kamar mandi matte ireng.
Kanthi siji kran banyu mandhi matte ireng, sampeyan kanthi tepat bisa ngontrol volume lan suhu banyu nganggo tangan siji. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu nggunakake rong gagang sing beda, lan sampeyan bakal ngidini ngontrol banyu kanthi mung nganggo tangan siji. Sampeyan bakal duwe tangan liyane gratis kanggo tugas liyane, kayata nyikat untu utawa ngumbah rai. Akibate, faucet kamar mandi matte ireng kompak uga ora bisa njupuk papan sing migunani ing jedhing sampeyan. Mula faucet kamar mandi matte ireng minangka tambahan asli ing jedhing modern.
Kran blumbang jedhing ireng matte Warranty 
Ing WOWOW kita yakin karo kualitas sing diwenehake. Kita yakin manawa nawakake dhuwit kanthi rega paling apik sing bisa ditemokake ing pasar. Kualitas kita ora ditantang dening akeh merek A. Akibate, akeh merek A mung nawakake periode garansi 1 taun. Kita ora wedi menehi garansi 3 taun kebak tumrap bocor, netes, pecahan, lan ngrampungake cacat. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita bakal tanggung jawab. Kanthi cara iki, sampeyan ora kudu kuwatir babagan pasokan banyu terus-terusan tanpa risik. Kita bakal njupuk risikone kanthi lengkap, lan yen faucet jedhing sampeyan ora bakal digunakake kanthi cara sing kudune, kita bakal seneng ngganti kran kamar mandi matte ireng kanthi sing anyar. Iki janji kita kanggo sampeyan.

Paling ora, nanging paling ora, uga menehi jaminan dhuwit bali 90 dina gratis. Yen sampeyan ora kepenak karo kran kamar mandi matte ireng, kita bakal langsung menehi pengembalian dana. Iki mbuktekake kapercayan babagan produk. Nomer pelanggan global sing saya akeh, konsumen uga bisnis, percaya karo faucet, lan tanpa sebab. Kita nawakake dhuwit kanthi rega sing paling apik, lan muga-muga bisa ngyakinake sampeyan uga.
Kauntungan kran banyu jedhing ireng kanthi ringkes:
• Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
• Rampung ireng ireng
• Ora ana cetakan driji
• Nilai paling apik kanggo dhuwit
• Gampang dipasang dhewe kanthi mung 20 menit
• Gampang di resiki lan gampang dijaga
• garansi 3 taun

 

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

2.64 kilogram

paket Ukuran

9.92 x 7.87 x 4.96 inci

Werna

Matte Black

Rampung

Black

Material

Steel

pola

Klasik, Modern

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Lumahing-Dipasang

Dhuwur Spout

2.7 Inches

Nyambung Spout

4.2 Inches

Jinis siram

otomatis

Kasedhiya Komponen

Déwan Saluran Rod Rod

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X