search Situs Panelusuran

WOWOW Faucet Kamar Mandi Geser Geser Kamar Mandi Faucet Wastafel 3 Lubang Faucet 2 Nangani Faucet Vanity dengan Saluran dan Pasokan Selang Mixer Tap Arc Tinggi Putar Spout

USD64.99
Dijual:
31
reviews:
0

Amazon US

Premium Quality

Gagang logam dobel sing elegan supaya gampang operasi lan kontrol suhu.
Katup disk keramik ngluwihi standar umur panjang industri, njamin kinerja tahan lama kanggo urip

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

3-Hole Mount Kanthi Desain Pusat 4 inci: Kasedhiya saluran pembuangan, sarung tangan lan sarung tangan sing panas lan adhem sing disertifikasi cUPC, kemasan lengkap lan gampang dipasang.

Klasik lan Pesona: minyak menggosok tembaga lan bentuk sing cerdas nampilake swasana sing nyenengake sing bakal nggawa sampeyan bali menyang abad pertengahan sing mulya lan nikmati budaya prau prunggu prunggu sing apik, sing liyane bakal ngujo unik

Gampang Gunakake: Rotasi 360 derajat, desain busur sing dhuwur, bisa nambah area reresik, luwih gampang urip saben dinane. Faucet kamar mandi loro-tangan ngidini sampeyan ngontrol suhu panas lan adhem kanthi gampang

Kualitas Tinggi kanggo Rega: Kaki tembaga lan konstruksi njamin daya tahan lan ketergantungan; Cartridge disk Keramik sing ora netes. Muncul faucet kamar mandi digawe saka aerator ABS bisa mbantu sampeyan nglindhungi banyu. (Aerator iki bisa langsung dijupuk nganggo tangan sampeyan kanggo ngresiki)

Lowongan: Garansi winates lan dhukungan pelanggan 5 taun ditawakake. Ditutupi bali 90 dina. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi.

specifications

SKU: 2321400RB-AMUS Kategori: , Tags: ,

Keterangan

werna

Gangsa Gosong Minyak

Rampung

Minyak Digosok

JUMLAH LORO

3

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X