search Situs Panelusuran

WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

(25 reviews customer)
USD98.91
Dijual:
64
reviews:
25

Amazon US  Amazon CA

Kemampuan kanggo ngresiki bahan kasebut ndadekake pot pawon pangisi sing cocog kanggo panggunaan kebersihan.
Digawe saka bahan stainless steel, kran banyu pawon pengisi tahan karat banget.
Pengisi periuk dobel dipasang kanthi apik, saengga, ora gampang dicopot utawa ora apik.
Produk gampang digunakake tanpa akeh usaha kanggo nangkep.

2311100 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished WOWOW Pot filler Faucet Over Stove In Nickel Brished

Nambah sentuhan klasik ing pawon kanthi Pengisi Tembok Pinggang-Tembok sing apik 2311100 sing kalebu siluet sing apik banget.

Cocog kanggo pawon sing gedhe banget kanggo ngisi periuk dhewe kanggo kanthi gampang ngisi periuk masak sampeyan tanpa kudu nggawa metu saka sink menyang kompor.
Fitur Piranti Lunak: Ditutup ing jaminan umur winates Hardware Signature.
Dobel mateni supaya konsumen mateni banyu ing tembok utawa spout, saéngga ngontrol stream banyu ing tahap panggunaan.
Badan plancongan sing dipasang ing tembaga tahan banget marang karat lan pilihan sing paling apik kanggo nolak suhu sing dhuwur.
Persiyapan bolongan dipasang siji bolongan Dual swing swing ngidini pangisi pot bisa dibungkus nalika ora digunakake.
Spesifikasi: Dhuwur: 9-1 / 2 ″ (ngisor ngisor kran ndhuwur).
Dhuwur Spout: 2-3 / 4 ″ (tengah soket tembok menyang outlet spout).
Kecepatan Aliran: 1.8 gelen saben menit Faucet.

specifications

SKU: 2311100 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Rampung

Nikel Disapu

bobot

3.89 kilogram

gaya

Pot Filler Faucet Fold Double Handle Disikat Nikel

Material

Kuningan

pola

Faucet Sink Komersial / Klasik / 2 Gagang

Wangun

Folding

Cara Instalasi

Dipasang ing tembok

Dawane Ekstensi

20 Inches

Nyambung Spout

20 Inches

Jinis siram

Mode stream

Penangan / Penangan Lever

Kiri utawa tengen

Deskripsi Kinerja

Air dingin

Kasedhiya Komponen

Faucet pangisi / konektor NPT; Aerator ABS Neoperl; Aksesoris Pemasangan (baut jangkar nilon Fischer Jerman)

  1. H *** l2020-06-14
    US

    Aku wis ndeleng sawetara babagan dhuwit kanthi luwih akeh. Iki regane larang, aku wis nginstal kanthi profesional, nanging tukang ledeng setuju rega kasebut super lan kualitas apik.

  2. N *** l2020-06-25
    CAD

    Iki dituku kanggo bak, amarga ana pipa kapisah sing liwat tembok, tinimbang jarak standar kanggo nyampur.

    Kabeh digawe apik. Makarya apik tenan. Konstruksi abot. Desain sing apik lan apik. Muga-muga bisa langgeng!

  3. G *** s2020-06-27
    US

    Tampilan sing resik lan sistem katup dobel bisa ngindhari drip sawise dipateni. Masalah karo pengisi panci iki yaiku lengenane ora pasagi karo kiriman mula katon rada kendor. UPDATE: Perusahaan ndeleng reviewku lan ngrambah lan ujar yen aku nampa produk sing cacat lan ngirim sing anyar tanpa takon. Bener, sing anyar katon apik banget. Layanan pelanggan sing apik

  4. E *** g2020-06-28
    US

    Apik banget, aku ora cukup ngomong babagan pengisi panci iki. Sapa wae sing ngunjungi omahku seneng banget. Layanan pelanggan apik banget, aku ora bisa njaluk wakil layanan sing luwih apik.

  5. L *** d2020-07-01
    US

    Seneng desain. Rasane mantep. Aku arep tuku siji saka Delta ing omah Depot kaya ngene, nanging regane meh 400 $, mula aku banjur mutusake sawise maca ulasan. Aku seneng yen entuk, nanging bakal ngirim gambar mengko sawise WOWOW diinstal. Katon modern lan seneng banget rasane.

  6. Pe2020-07-11
    US

    Banget wareg karo pangisi panci iki. Tukang ledeng dipasang lan bisa digunakake kanthi apik. Aku seneng tampilan lan regane cukup. Sing adol wis akomodatif lan responsif marang pitakon babagan produk.

  7. A *** e2020-07-15
    US

    Aku seneng ngisi panci iki. Aku ora nate mbayangake kepiye kepenak banget. Banyune mili kanthi lancar lan ora nate kecipratan. Aku uga duwe pot kopi ing sandhing komporku lan lengenku cekap kanggo ngisi waduk.

  8. B *** r2020-07-18
    US

    Aku kudu tuku gergaji kanggo countertop lan nindakake modifikasi counter liyane supaya bisa mlebu. Sawise saiki wis sampurna! Nangani ora diposisikan kanthi intuisi. Siji kudu mikir babagan posisi / mateni loro gagang kasebut supaya bisa langsung mati lan mateni. Kajaba iku, iku kaendahan kanggo dhuwit.

  9. R *** n2020-07-23
    US

    Pengisi panci iki ora larang, lan katon apik banget. Rampung ireng matte. Iki nganti tekan burner ngarep. Gerak gampang lan gampang dipasang. Iki nduweni aliran aliran banyu sing apik.

  10. D *** e2020-07-25
    US

    Rega sing gedhe, bisa diarepake kaya samesthine. Rampung katon apik, kualitas apik. Bisa uga gratis. Muga-muga bisa nganggo gagang dobel kaya biasane, nanging kabeh dak saranake.

  11. T *** h2020-07-26
    CAD

    Iki minangka tambahan sing apik kanggo pawon. Kontraktor sing makarya iku seneng banget mula dheweke bakal nginstal dhewe. Kabeh apik! Kabeh wong mikir yen keren banget.

  12. V *** d2020-07-27
    US

    Banget kesengsem karo kualitas lan instalasi sing gampang. Cocog kanggo dapur komersialku. Bisa digunakake ing endi wae. Mesthi nyaranake.

  13. w *** o2020-08-03

    Kita mung ndandani pawon lan nambah pengisi panci sing apik iki. Apik dibangun lan gampang gampang!

  14. A *** y2020-08-07
    US

    Seneng keran iki. Kerjane apik tenan! Gagang / mateni dobel bisa digunakake kanthi apik amarga ora kudu nyedhaki kompor panas kanggo urip.

  15. L *** r2020-08-15
    US

    Faucet iki digunakake ing jedhing. Instalasi gampang lan katon apik banget!

  16. C *** n2020-08-19
    US

    Faucet iki pancen apik banget lan sampeyan ora bisa ngalahake regane! Aku kuwatir bakal lemes nanging bisa digawe apik.

  17. C *** y2020-08-23
    US

    Dina sawise nampa produk, aku miwiti instalasi kran pengisi panci. Jumlah pita benang PTFE cukup. Sawise pisanan aku gagal nginstal amarga akeh banget tape, pita utas PTFE isih cukup kanggo instalasi kaping pindho. Sawise instalasi rampung, aku nindakake tes, lan ora ana bocor banyu!

  18. T *** m2020-08-29
    US

    Pengiriman cepet, lan aku nampa produk ing dina kaping telu sawise tuku. Pawonku sing nembe direnovasi kudu masang faucet. Pawon tanpa kran ora bisa mlaku kanthi bener. Aku kudu nginstal keran pengisi panci ing tembok. Pita segel PTFE berkualitas tinggi penting banget kanggo kerja instalasi. Thanks kanggo pita segel benang PTFE berkualitas tinggi sing diwenehake dening penjual. Jumlah kasebut akeh banget lan cukup kanggo digunakake 2-3 kali.

  19. L *** l2020-09-02
    US

    Faucet pengisi panci iki nggawe dapur saya luwih efisien. Biyen, aku mesthi butuh nggawa panci sing abot kanggo njupuk banyu ing ngisor kran utawa mbuwang banyu menyang pot nganggo wadhah liyane. Iki minangka masalah lan repot banget. Nalika ndandani pawon anyar, aku sukses mbujuki bojoku kanggo masang kran pengisi panci. Keran pengisi panci pancer minangka salah sawijining upaya lan kita wareg banget karo faucet iki. Umume digawe saka kuningan, lan lumahing lapisan matte ireng elektroplated, sing katon klasik lan elegan banget. Sawise dipasang ing pawon, dadi lintang ing pawon kita. Amarga kita nyewa tukang pipa profesional kanggo nginstal, kabeh bisa lancar, lan kran pengisi panci wowow saiki bisa digunakake kanthi apik banget, aku seneng!

  20. N *** n2020-09-08
    US

    Kothak produk sing diidini dikirim supaya ora dikirim tanpa tandha sikat sikat logam ing logam. Bagean sing dipasang ing tembok cukup gampang kanggo tangi nalika ndeleng saka konstruksi anyar. Ora bisa ngomong babagan tembok sing wis ana. Produk kasebut dilengkapi kunci pas kanggo nginstal kopel. Woudl pancen luar biasa yen woudl uga kalebu tape teflon sing sithik, nanging kothak alat apa wae sing bisa digunakake. Manuale cukup gampang kanggo ngetutake. Priksa internet kanggo ndeleng sepira ambane tembok sampeyan kudu nginstal faucet kaya sing sampeyan pengin supaya bisa ngisi panci nanging ing wektu sing padha ora kena gelombang mikro sampeyan ing ndhuwur jangkoan sampeyan.

  21. R *** t2020-09-19
    CAD

    Kita bubar nginstal pengisi panci, kabeh wong ora precaya lan prédhiksi ora bakal digunakake babar pisan. Dheweke salah! Yen wis tuwa, pengisi panci iki mbantu sampeyan ora nggawa banyu sing abot karo kompor. Umume koki utawa sing masak saben dinane bakal seneng banget lan bakal migunani. Aku seneng desain lan sentuhan. Siji-sijine masalah sing dakkarepake yaiku nalika kompor urip lan pengisi panci ing ndhuwur panas, apa bakal nyebabake kerusakan? Nganti saiki aku duwe 6 burner, aku nyoba ora nggunakake burner sing ana ing sisih ndhuwur pengisi panci. Disaranake

  22. Aku *** n2020-09-27
    US

    Pangisi panci sing apik, digawe kanthi apik. Ora weruh rega sing luwih dhuwur kanggo rega kasebut. Instalasi langsung banget. Ora bakal nindakake tanpa siji maneh. Barang kasebut dikemas kanthi apik, lan ora ana kendur ing unit kasebut. Kokoh lan lancar. Rampunge sampurna.

  23. L *** d2020-09-29
    US

    Pengisi panci iki digawe kanthi apik lan ndadekake tambahan pawon sing anyar. Tukang ledeng saya gampang nginstal pengisi panci. Katon tetep terus lan gampang digunakake bakal nyenengake taun kulawarga kanggo kulawarga.

  24. D *** y2020-10-03
    US

    Instalasi sing gampang, katon apik. Rasane padhet lan kontrol lancar. Mung wis seminggu. Kaya saiki.

  25. N *** e2020-10-07
    US

    Mung diinstal., Katon apik banget

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X