search Situs Panelusuran

WOWOW Komersial Palsu Komersial Dapur

USD149.99
Dijual:
20
reviews:
0

Amazon US

Nikel disikat tarik kran banyu pawon, baja stainless steel, bukti-bukti bledosan, cukup dipercaya

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Komersial Palsu Komersial Dapur WOWOW Komersial Palsu Komersial Dapur

Spring keran ing pawon narik mudhun sprayer 2312000
Klambi blancong spring musim semi digawe kanggo digunakake industri ing restoran mung. Kaya sing sampeyan gambar, kinerja lan ketahanan ing restoran akeh banget nuntut lan kabeh peralatan pawon kaya musim semi tarik mudhun kran banyu sprayer kanthi maksimal. Karyawan nggunakake keran dapur industri iki kanthi cepet lan tanpa panganan sing enak. Kemungkinan gangguan ing spring mudhun kran banyu semprot sprayer bakal meh bencana. Akibate, keran dapur industri digawe sesuai karo standar industri sing paling dhuwur, lan uga bahan sing luwih tahan lama. Ing WOWOW biasane kita wis nggunakake standar industri ndhuwur, lan malah kita luwih fokus marang daya tahan karo spring keran industri industri sing nggumunake.
Akeh wong sing nginstal musim semi kran banyu pawon iki nggawa mudhun ing semprotane. Gumantung ing desain pawon, tampilan industri bisa uga digunakake kanggo pawon kanthi apik. Paling ora ngerti yen kekiatan keran pawon industri iki paling dhuwur, kinerja kasebut paling dhuwur lan rancangane menehi pawon sing baku kanggo industri. Minangka keran pawon biasane minangka titik fokus alami ing pawon, musim semi kran banyu pawon sing narik banget sampeyan nyemburake sampeyan mesthi bakal narik perhatian kabeh ing pawon sampeyan. Amarga desain sing paling dhuwur, ramping, lan minimalis, kran dapur pawon iki cocog banget kanggo desain pawon modern. Pramila, pawon spring break down sprayer iki bakal dadi upgrade gedhe kanggo desain pawon modern.
Spring industri mudhun kran banyu pawon sprayer
Pawon iku papan sing masak ning umahmu. Kanggo pirang-pirang bagean masak ora dadi tantangan, nanging bagian ngresiki. Nalika sampeyan wis mangan lan mangan, ngresiki pawon asring banget, dudu pakaryan. Sanajan sampeyan mung ngresiki pawon sadurunge dina sing padha, sawise saben jajanan, sampeyan kudu miwiti maneh. Apa ora becik yen sampeyan seneng karo reresik kaya masak? Ya, kita ora njamin manawa reresik bakal dadi karya sing paling nyenengake, nanging paling ora bisa nyenengake luwih apik karo spring keran banyu tarik mudhun sprayer. Lan luwih penting, bisa luwih gampang ngresiki nganggo kran banyu pawon industri.
WOWOW pawon blanco spring tarik mudhun sprayer duwe struktur multifunctional. Pemprotan semprot tekanan dhuwur gampang ngilangi kabeh rereget saka panci lan pan. Kejabi, kran banyu pawon industri iki nawakake rong jinis aliran. Penyembur tarik kasebut menehi semprotan tekanan dhuwur, lan kran banyu pawon dhuwur duwe stream biasa. Kanthi selang banyu sing bisa ditarik lan fleksibel lan sirah semprotane tarik, selang bisa ditambahi kanggo nggedhekake jangkauan kanthi dramatis. Lan lengen dok magnetik nahan sirah sing semprot, supaya ora lurung-lurung.
Spring keran ing pawon tarik mudhun sprayer kanggo nggunakake industri
Kejabi kinerja kasebut, musim semi kran banyu musim tarik iki digawe kanggo tahan tahan. Kaping kabeh, kabeh bahan ora ana plumbum lan tahan karat. Kajaba iku, klep kanggo ngontrol suhu banyu digawe saka logam sing akeh. Sampeyan ngrasakake prabédan langsung nalika nangani. Uga panyemprot semprot wis digawe kanggo panggunaan komersial. Bentenipun nyengsemaken nalika mbandhingake karo kran banyu omah biasa. Amarga keran pawon industri ora butuh fungsi sing dirancang sacara integral kanggo ndhelikake fungsi-fungsi kasebut, ing musim semi kran banyu spring tarik mudhun sprayer genggem saiki wis nyata. Mulane ora ana kompromi sing digawe babagan kinerja lan kekuwatan gagang keran pawon iki.
Musim kranjang celengan nikel musim semi narik mudhun sprayer
Kejabi kekiatan lan kinerja, gaya uga paling penting nalika sampeyan milih kran banyu pawon industri. Sampeyan pengin desain mentah, lan durung kran banyu pawon kudu apik gayane. Piring blancong pawon industri tarik mudhun nyemprot nawakake kombinasi kontras sing nggumunake desain industri mentah lan apik banget. Spiral gedhe nyedhiyakake keran dapur kanthi tampilan industri sing apik banget, lan yen sampeyan ndeleng rinci ing kraneka pawon iki, sampeyan bakal nyumurupi desain kerah dasar pawon pawon. Kombinasi iki ndadekake gaya iki khas lan unik. Prasaja, elegan lan kesengsem ing wektu sing padha.
Pelapisan nikel krenjang ing musim semi keran banyu tarik nyemprot nawakake finansial sing apik sing dibutuhake pawon. Rampung iki, langsung menehi tampilan elegan ing pawon, preduli saka kran pawon sing wis dipilih. Lan liyane sampeyan bakal entuk manfaat saka keuntungan praktis sing ora bisa ndeleng cetakan driji reged ing keran pawon. Gampang banget kanggo ngresiki supaya ora tetep ing negara sing anyar.
Masang kran banyu spring tarik mudhun sprayer
WOWOW pawon spring kercil tarik mudhun sprayer gampang banget kanggo nginstal. Aja golek trek sing salah amarga ukuran keran dapur industri. Sampeyan bisa nginstal kran banyu pawon industri kanthi gampang tanpa bantuan saka profesional sing larang. Penyemprot banyu kerah spring tarik mudhun sprayer dilengkapi karo kabeh sing sampeyan butuhake pasang keran pawon industri, kaya gunung dek, selang banyu logam, lan pandhuan ansine sing jelas. Malah sarung tangan praktis kalebu kanggo nawakake pengalaman instalasi sing gampang lan nyaman.
Ringkesan, musim semi kran banyu musim panas sing disemprotake nyedhiyakake rega sing larang regane, amarga kualitas industri lan rega regane. Gampang dipasang, lan bakal dadi tambahan sing penting kanggo desain pawon modern. Penyemburan kran banyu musim semi iki nyuda penyembur dilengkapi garansi 5 taun lan garansi dhuwit 90 dina. Kaya sing sampeyan ngerteni, ing WOWOW kita yakin manawa musim semi kran banyu pawon tarik sprayer lan kita yakin manawa sampeyan bakal bisa nggumunake nilai kasebut kanggo entuk dhuwit. Ayo kita kesengsem sampeyan!
Kauntungan musim semi kran banyu ing pawon narik mudhun sprayer kanthi ringkes:
· Menehi faktor wow kanggo pawon apa wae
· Kran banyu pawon industri kanthi dhuwur
· Sik njongko nganggo selang banyu sing bisa ditarik maneh
· Kekuwatan ekstrem
· Rincian sing elegan lan apik
· Lengen dock magnetik
· Gampang di resiki lan gampang dijaga
· Garansi 5 taun

Keterangan

bobot

9.78 kilogram

paket Ukuran

30.8 x 12.6 x 3 inci

Rampung

Sandhangan

Material

Kuningan

Baterei dibutuhake?

Ora Ana

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X