search Situs Panelusuran

WOWOW Niki Faucet Centres Faucet Centreet

(35 reviews customer)
USD38.91
Dijual:
62
reviews:
35

Amazon US    Amazon CA

Nikel Mandi Potongan Nigel WOWOW larang regane. Produk berkualitas tinggi kanthi gaya kontemporer. Blanja Nikel Mandi Pandi Mandi Kita saiki!

2321200 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Niki Faucet Centres Faucet Centreet

WOWOW Niki Faucet Centres Faucet Centreet

WOWOW Niki Faucet Centres Faucet Centreet

WOWOW Niki Faucet Centres Faucet Centreet

Klambi jamban nganggo kamar mandi 2321200
Apa sampeyan siap nganggo gaya utawa nyandhang kamar mandi? Ing WOWOW kita yakin manawa ngrancang utawa ngrancang maneh kamar mandi kudu ditindakake kanthi bahan paling apik kanggo kinerja sing paling optimal. Lan durung iki kudu terjangkau kanggo sapa wae. Kanggo dekorasi utawa ngrampungake jedhing paling asring dudu acara sing luwih murah. Lan kanthi alesan budget utawa kekurangan sing ora ditemtokake, bisa uga ana sing nggoleki keran murah amarga wis entek anggaran. Ing WOWOW kita ngerti iki, lan mula aku bisa tuku kran banyu top-of-the-market kanthi rega murah. Apa swarane ora dipercaya? Ora yen sampeyan maca babagan kita lan produk.
WOWOW minangka merek sing cukup anyar, ngasilake pasokan plumbing sing apik kaya keran. Kanggo cocog karo macem-macem jinis desain lan gaya, WOWOW mesthi menehi macem-macem pilihan keran kualitas sing cocog karo kebutuhan kanggo kabeh pelanggan. Lan kaya sing sampeyan deleng ing portofolio WOWOW, kita wis nyewa desainer paling apik kanggo nawakake aksesoris kamar mandi sing cocog karo majalah desain. Kita yakin manawa WOWOW nawakake rasio kualitas rega paling apik ing pasar kanthi krancang desain ndhuwur, produk bermutu tinggi, lan isih regane.
Klambi jedhing kontemporer nganggo nikel
Klambi jedhing klambi klasik sing klasik lan durung saiki duwe WOWOW duwe rong garan banyu, siji kanggo banyu anget lan siji kanggo banyu adhem. Desain retro iki menehi lampu menyang kamar mandi kanthi sentuhan khusus. Sampeyan bisa uga ngerti, jedhing kranjang minangka titik fokus alami, sanajan barang-barang kamar mandi sing paling cilik. Mangkono sampeyan bisa menehi sentuhan retro khusus menyang kamar mandi, lan ora kompromi babagan fungsionalitas lan kualitas. Nikel kranjang nganggo jedhing iki gampang dikombinasikake karo kran banyu jedhing liyane saka WOWOW sing kasedhiya kanthi gaya lan rampung kaya ing kamar mandi jedhing iki nganggo nikel.
Rampung nikel sing disikat digawe dening lapisan nikel sing wis rampung kanthi etching nganggo kabel kawat. Iki persis alasan kenapa kamar mandi jamban nganggo bras iki wis entuk tampilan tekstur. Rampung nikel sing disapu resik iki menehi jedhing klambi kanthi nada anget lan unik. Kajaba iku, nggawe tampilan eksklusif kanthi variasi cahya lan bayangan sing ana ing permukaan keran kamar mandi iki. Amarga karakter eksklusif keranjang kamar mandi WOWOW sing disedhiyakake ora bakal ana ing papan ing limang hotel hotel utawa omah gedhung sing eksklusif.
Klambi jedhing kelas pertama ing nikel disapu
Sampeyan langsung weruh kualitas kran banyu jedhing iki yen ana ing tangan sampeyan. Boten ngganggu tinimbang nginstal klambi jedhing anyar sing wiwit netes sawise wektu sing cendhak. Swara netes iki bisa nggawe sampeyan edan, utamane ing wayah wengi. Banjur asring ora ana solusi liyane kanggo ngganti kran banyu jedhing. Iki bisa dadi acara sing larang regane, lan keran mandi jedhing murah ora kepenak banget. Ing WOWOW sampeyan sinau ing sisih liya, produk bermutu tinggi uga ora kudu berarti larang regane. WOWOW mbuktekake manawa sampeyan bisa entuk kualitas kanthi rega sing larang. Klambi nikel ing kamar mandi iki nyedhiyakake basis tembaga sing akeh, cangkang saka stainless steel lan konstruksi tahan lama. Kekiatan minangka tujuan utama nalika kamar mandi jedhing keran iki disapu saka WOWOW digawe. Lan sing bakal sampeyan langsung sok dong mirsani.
Saben ketukan jaket klambi jedhing WOWOW digawe saka tembaga. Kolam renang jedhing digawe saka tangan iki ora kanggo cUPC- lan sertifikasi NSF 61. Jaket jedhing nganggo jambon WOWOW duwe aliran stream splashfree sing stabil. Kajaba iku, sampeyan ora bakal weruh cetakan driji ing permukaan jedhing faucets iki. Dadi gampang kanggo ngresiki lan gampang dijaga. Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe keran kamar mandi nikel sing berkilauan kanggo wektu sing suwe.
Jaket nikel jimat sing larang-larang
Nikel kran banyu jedhing WOWOW dirampungake kanthi teknologi teknologi seni kanggo menehi daya tarik lan ketahanan timele. Lan kabeh iki kanthi rega terjangkau. Ndhuwur kabeh, ABS-aerator nyedhiyakake banyu 50% sampeyan, saengga sampeyan bakal bisa ndeleng ing tagihan banyu sampeyan uga. Dadi WOWOW mbantu sampeyan ngirit kanthi akeh cara.

Saliyane saka rega sing apik lan fitur banyu, banyu nikel kranjang nganggo jamban iki uga gampang dipasang. Kolam renang jedhing 4-inci bisa dipasang ing klelep jedhing 3-bolongan sing wis diramalake. Nikel kren keran sing dirancang kanthi klasik iki uga kalebu stopper pop uga. Kabeh bahan sing dipasang dipasang kalebu keran. Nikel kran banyu sing disapu resik iki bisa gampang dipasang karo pandhuan sing jelas. Sanajan sampeyan ora profesional. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyimpen luwih akeh biaya.

Pengiriman gratis lan garansi dhuwit 90 dina
Amarga WOWOW minangka produk lan yakin babagan kualitas kran banyu, wektu garansi 3 taun ditawakake nganggo nikel kranjang nganggo jamban nganggo banyu. Yen jamban kranjang jedhing disikat WOWOW ora bakal ditindakake kanthi maksimal kaya sing dijanjekake, sampeyan bakal nampa merek keran kamar mandi anyar tanpa nikel.

Kajaba iku, WOWOW nawakake jaminan dhuwit bali 90 dina kanthi tambahan. Yen sampeyan mikir yen durung dikirimake apa sing ditawakake, sampeyan bisa ngirim keran kamar mandi bali menyang kita tanpa pitakon. WOWOW yaiku tetep janji, lan yen ora duwe perasaan kasebut, kita bakal njupuk tanggung jawab kasebut. Sanalika nampa klambi kamar mandi nikel disapu maneh, sampeyan bakal entuk dhuwit maneh!

Kaya kabeh produk WOWOW, nikel kranjang nganggo kamar mandi iki bakal dikirim kanthi gratis menyang endi wae ing jagad iki. WOWOW duwe pamirsa ing saindenging jagad lan kabeh ngormati kualitas larang regane WOWOW. Kita pengin sampeyan nyoba produk uga. Lan kita yakin sampeyan ora bakal pengin ngganti keran liyane.
Keuntungan saka Nickel Faucet Brished Nikel kanthi ringkes:
 Menehi faktor wow menyang jedhing apa wae
 Desain klasik lan durung kontemporer
 Tangan nikel ngrampungake tangan
 Gampang digabung karo kran banyu jedhing liyane
 kran banyu jedhing kinerja dhuwur
 Digawe saka bahan sing berkualitas tinggi
 Gampang di resiki lan gampang dijaga
 garansi 3 taun

specifications

SKU: 2321200 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot

3.03 kilogram

Ukuran Produk

9 x 2.2 x 5.1 inci

Werna

Nikel Disapu

gaya

Katup disk keramik NSF, campuran banyu, desain centeret 3-hole 4, gampang dipasang

Rampung

Sandhangan

Material

Paduan seng / Baja tahan karat / Kuningan

pola

Dek dipasang, instalasi 3 bolongan pusat 4 inci

Cara Instalasi

Dek dipasang

Dhuwur Spout

3.7 Inches

Nyambung Spout

5 Inches

Jinis siram

stream

Penangan / Penangan Lever

Ngiwa lan nengen

Nangani Material

Wesi seng

Gaya Ngalih

Banyu panas lan banyu adhem bisa dikontrol kanthi kapisah

Fitur khusus

Kontrol banyu panas lan kadhemen

Kasedhiya Komponen

Faucet * 1, Spesifikasi instalasi * 1, Stop-up Drain Pop-up * 1

  1. H *** y 2020-04-08
    US

    Persis sink sing dakkarepake. Tindak menyang sawetara toko lan ora bisa nemu apa-apa sing dak senengi. Iki gampang banget dipasang, lan kasedhiya karo kabeh sing dibutuhake, kalebu lampiran selang lan saluran. Gampang diresiki, wis dicekel bocah kanthi apik, ora bisa njaluk luwih akeh.

  2. T *** d2020-04-10
    US

    Iki minangka faucet sing apik banget sing kalebu bagean sing dibutuhake tinimbang sing diarepake. Kita ora prelu menyang toko kanggo tuku bagian ngisor wastafel sing kadang ora nggawa kran banyu. Kita uga ngormati rega barang iki. Kita rumangsa entuk tawaran murah.

  3. C *** y2020-04-11
    US

    Aku tuku iki nggoleki sing regane murah. Aku kaget kepiye rasane abot lan kualitas dhuwur nalika dakbukak. Dheweke katon apik, lan kanggo sawetara biaya merek utama.

  4. U *** y2020-04-11
    US

    butuh wektu 2 jam kanggo nginstal rong faucet jedhing lawas. Sing siji iki dirancang kanthi luwih apik, ora mung aku sing bisa nginstal ~ 10 menit, nanging uga percaya manawa bisa instal maneh ing kurang saka 15 menit yen dibutuhake mbesuk. Aku kepengin ngerti kenapa faucet lawas kudu dirancang kanthi angel kanggo nyopot.

  5. R *** l2020-04-12
    US

    Aku seneng banget karo kran banyu iki. Nangani sing abot, alus, aliran banyu sing apik lan faucet sing berkualitas. Aku nyewa, dudu merek khas sing dakdeleng. Mesthi bakal tuku merek iki maneh.

  6. S *** t2020-04-19
    US

    Faucet wastafel kamar mandhi. Kabeh kalebu kanggo nggampangake instalasi. Seneng tampilan lan kran kran anyarku!

  7. A *** n2020-04-18
    US

    Faucet iki pancen sing dakgoleki nalika ngrancang ndandani jedhing. Wis seneng banget karo bath master kita, mula aku tuku maneh kanggo main. Ramping lan apik gayane. Ditambah regane pas. Nglangkungi pangarepanku

  8. M *** l2020-05-06
    US

    Produk sing apik banget, katon apik banget lan gampang dipasang. Kemasan apik banget, nglindhungi produk. Aku seneng banget karo faucet sing luwih dhuwur, supaya sampeyan bisa gampang tangan sampeyan ing ngisor. Rampung sing apik banget, dibangun kanthi mantep.

  9. B *** s2020-05-10
    US

    Faucet sing apik banget lan uga accesories sing kasedhiya. Selang pasokan kepang iku apik, dawa (20 ″ plus) lan tugase cukup abot, lan solokan uga ditambah gampang!

  10. N *** s2020-05-12
    US

    Aku seneng banget karo tuku iki, keran katon apik lan regane mantep. Kajaba iku, sampeyan uga bakal entuk garis lentur kanthi kualitas padhet… .TUNGGAL KANGGO iku ora kabeh, sampeyan uga duwe katup pop-up sing gampang dilebokake, gampang digunakake lan uga katon apik. Ora getun.

  11. D *** e2020-05-13
    US

    Kita seneng keran iki. Iki dilengkapi Lengkap karo saluran lan perlengkapan kanggo hookup banyu. Aku mesthi bakal pesen produk iki maneh

  12. e *** m2020-05-19
    US

    Iki paket sing apik lan gampang dipasang. Kasedhiya karo kabeh sing perlu sampeyan instal. Mung mbutuhake sawetara menit kanggo nginstal lan katon lan bisa digunakake. Aku bakal tuku liyane.

  13. M ***)2020-05-21
    US

    Amarga spout faucet lavatory sing ana saiki mung cedhak karo konter lan banyune nyemprot metu saka wastafel. Aku tuku sepotong iki. Luwih apik tinimbang sing ana ing kemah lan bakal cocog digunakake ing omah kita. Seneng karo tuku iki.

  14. M *** n2020-05-22
    US

    Regane apik banget Gampang ditangani. Seneng katup push. Malah ora ngerti yen teka.

  15. S *** n2020-05-29
    US

    Faucet iki bisa digunakake kanthi rega sing luwih larang tinimbang toko sing cedhak karo aku. Gampang dipasang lan katon apik.

  16. H *** a2020-06-02
    US

    Seneng banget nemokake iki kanthi rega sing larang banget. Kualitas cocog karo rega, nanging cocog kanggo jedhing bocah.

  17. D *** e2020-06-02
    US

    Yen aku bisa nyusup ing sinkku lan ngrasakake kekuwatan ing kran iki, aku bakal. Aku rumangsa yen tanganku dibaptis saben-saben banyu saka Gusti Allah sing ngutus faucet nyerang.

  18. C *** d2020-06-02
    US

    Kita nginstal 2 rong wulan kepungkur iki ..
    Dheweke apik tenan! Dheweke apik gayane lan regane hebat !!

  19. B ***)2020-06-11
    US

    Aku tuku telung set set kran wastafel iki. Aku bisa ngenteni tikel tikel, nanging ora ana ing anggaran. Iki kualitas apik banget lan katon apik. Aku duwe plumber profesional sing diinstal lan jarene minangka salah sawijining set paling apik sing wis dideleng. Bakal menehi saran.

  20. K *** r2020-06-13
    US

    Aku nggunakake iki kanggo nganyari jedhing. Gampang dipasang lan bisa digunakake kanthi lancar. Aku seneng kepiye carane bisa dioperasikake

  21. S *** n2020-06-17
    US

    Faucet jedhing paling apik sing dakgawe! Rega sing apik, gampang dipasang tampilan sing apik, bisa ditrapake!
    produk gedhe. yen butuh liyane mengko mesthi bakal tuku liyane lan nginstal katon apik banget.

  22. M *** y2020-06-20
    US

    Faucet panggantos sing apik kanggo jedhing ngisor. Instal gampang, lan bisa digunakake tanpa hambatan. Pengin tuku sing padha kanggo adus ing ndhuwur.

  23. A *** r2020-06-25
    US

    Aku ora kudu tuku apa-apa liyane kanggo ngganti kran kamar mandhuwurku. Katon apik. Regane apik

  24. A *** a2020-06-28
    US

    Kualitas lan regane ana # 1 karo bab iki. Instal sing gampang banget lan kabeh sing dibutuhake kanggo nginstal wis ana ing kothak. Sampeyan ora bisa ngalahake sing liya.

  25. A *** n2020-06-30
    US

    Iki tuku 3 kanggo kamar mandhi loro. Aku seneng stopper saluran. Iku tombol vs sekrup. Katon luwih resik lan luwih gampang digunakake. Sakabèhé, desain ramping lan serbaguna.

  26. M *** y2020-07-01
    US

    Dipasang udakara 30 menit. Upgrade saka sing lawas lan pikirane apik supaya jedhing kita dadi luwih modern

  27. S *** l2020-07-05
    US

    Seneng gaya lan finish nikel sikat. Gampang dipasang. Aku duwe telung jedhing lan duwe faucet iki ing kabeh.

  28. q *** n2020-07-08
    US

    Tuku iki kanggo ngganti lan faucet lawas ing jedhing ruang paling ngisor sing jarang digunakake. Kasedhiya kabeh sing dibutuhake kanggo kerja iki. Aku kesengsem karo kualitas faucet iki.

  29. D *** n2020-07-12
    US

    produk apik banget! Aku kaget tenan kepiye carane nggawe. Aku bakal tuku liyane kanggo jedhing liyane.

  30. S *** d2020-07-13
    US

    Aku ganti loro kamar mandi utama lan dadi gampang. Gampang dipasang lan katon apik banget lan kanggo rega kasebut, aku bakal ngganti jedhing liyane.

  31. C *** y2020-07-13
    US

    Gampang dipasang, modern, lan murah. Katon apik banget ing kamar mandhi separo.

  32. L *** d2020-07-16
    US

    Nilai sing apik katon larang lan bisa digunakake kanthi apik. Nilai nyata kanggo dhuwit, aku nyaranake yen sampeyan butuh faucet anyar utawa mung nganyari

  33. W *** h2020-07-20
    US

    Kita butuh faucet kanggo cocog karo shower lan toko lokal ora duwe sing disenengi. Faucet iki bisa digunakake kanthi sampurna! Gampang dipasang lan tampilan kelas dhuwur

  34. J *** e2020-07-24
    US

    Aku tuku salah siji faucet iki lan seneng banget aku tuku loro liyane kanggo jedhing liyane. Rega regane cukup lan ngresiki wastafel jedhingku! Produk kasebut teka kanthi cepet lan apik banget. Faucet sing apik banget, aku nyaranake faucet iki!

  35. *** t2020-07-28
    CAD

    Regane bener lan gampang dipasang. Aku uga seneng banget karo kerjane lan kepiye rupane. Faucet sing apik banget lan katon apik. Instal sing cukup gampang

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X