search Situs Panelusuran

WOWOW Top Rated Pull Down Faucets Kitchen Nickel

USD52.99
Dijual:
35
reviews:
0

Iki kran banyu pawon narik ciri-ciri ing ngisor iki:
Gampang ngrampungake reregetan pawon, telung jinis banyu, ngalih ing antarane siram gampang, luwih dawa pompa banyu, lan reresik ora diwatesi.
Elektroplasi 10 tingkat, awet lan teyeng, inti katup keramik berkualitas tinggi, minangka kunci kanggo bocor banyu kran banyu. Miwiti kanthi lembut, cuci tangan lan sayuran tanpa nyemprot.

2310101 pandhuan instalasi

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

WOWOW Top Rated Pull Down Faucets Kitchen Nickel WOWOW Top Rated Pull Down Faucets Kitchen Nickel WOWOW Top Rated Pull Down Faucets Kitchen Nickel

WOWOW kran banyu tarik metu semprotan 2310101 duweni bathi luwih akeh tinimbang karo para penjual liyane: kran banyu pawon kanthi barang kualitas paling ndhuwur: lapisan sing digosok (krom disikat), tahan karet, gampang dicuci; Zat saka dhasar iki: tembaga kesucian dhuwur lan nut kuningan sing berkualitas tinggi, tahan timah, tahan karat.
Tata letak Prima & ngreksa banyu: faucet sink pawon tekanan gedhe nambah tombol stop-push pawon, bisa nyegah banyu ing wektu apa wae. (Digawe saka bahan unggulan lan teknologi Ahli paling apik, aja kuwatir netes)
Pembantu pawon sing apik: mixer sink tunggal-lever pawon nggunakake semprotane tarik: 1.5m selang bledosan-bukti nyedhiyakake ruang cuci 85cm; Kran banyu swiveling: 360 °, sampurna kanggo klelep dual, gampang kanggo ngalih saka siji sink dadi ngisor; sampeyan bisa nyenengake saben pojok ing pawon! Campuran pas karo segel keramik / disk keramik sing angel ngejarke gesekan dhuwur liwat manajemen suhu.
Mixer Faucet Tap Mixer, Banyu anget lan Kadhemen: Kartrid keramik sing direkayasa, nyedhiyakake kontrol alon lan pas kanggo sirkulasi lan suhu banyu. ; Foamer sing bisa dicopot, gampang dibersihake utawa diganti. Faucet mixer bisa ditampa kanthi sistem tekanan dhuwur / Ora cocog karo metode tekanan rendah.
Tata letak kanthi cepet: Kanthi pikiran sing dipasang kanthi cepet, dirancang khusus kanggo spasi lan wong anyar sing diwatesi, gampang; kepasang dipasang lan ora mbutuhake rengkuh. 5 taun njamin produk.

specifications

SKU: 2310101 Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

Produsen

WOWOW

Bobot Item

5.94 kilogram

paket Ukuran

21.5 x 11.25 x 3 inci

Werna

Disikat Nikel 101

gaya

Contemporary

Rampung

Nikel Disapu

Material

Baja Paduan Baja / Kuningan / Zinc

Cara Instalasi

Deck Mounted

Dhuwur Spout

7.8 Inches

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X