search Situs Panelusuran

Taps Pengadun Dapur WOWOW Matte Ireng

USD81.99
Dijual:
53
reviews:
0

Ndhani kran banyu pawon ireng kanthi sprayer lan ngidini klambi ireng iki kanggo nggoleki teka-teki pawon sampeyan.
Paling apik kanggo nahan, tenang lan nuduhake hawa.

Pandhuan instalasi 2310800B

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

keran pawon modern 2310800B kanthi disemprotake:

Gampang Cocokake Paling Tenggelam: faucet pawon universal kanggo sink ukuran ukuran sing tepat lan pipa inlet 50 cm (panas & adhem); dhuwur spout: 7.1 inci, tekan spout: 8.8 inci
Gampang diinstal: tarik metu lan selang banyu banyu wis diinstal ing klelep sink, rampung DIY kaya angin, piring dek ekstra kanggo instalasi 1 utawa 3, sampeyan bisa mriksa video instalasi kanggo rincian liyane.
Gampang Digunakake: AIR STREAM / SPRAY / AQUABLADE, 3 mode setting kanggo nyukupi macem-macem kebutuhan kanggo ngumbah, nyiram, mbilas lan ngresiki; desain busur dhuwur dicocogake karo Neoperl ABS kanggo nyegah cipratan; gagang kiwa siji nggawe kontrol banyu & suhu luwih gampang; sistem retribusi bobot sing dioptimalake nggawe sirah semprotan mesthi lungguh sabenere kanggo muntah sawise digunakake
Gampang dijaga: finish ireng sing apik banget ora ana ing permukaan, spout stainless steel lan konstruksi logam bisa bertahan nganti pirang-pirang taun, inti tembaga lan kartrid keramik bisa nyaring mineral lan timbal kanthi apik, selang anti-jeblugan, stainless steel & kuningan konektor ora tau karat
PROTEKSI PATEN - Faucet pawon yaiku desain awal 100% lan dilindhungi saka paten.
Nolak rasa sayah estetis bakal menehi sampeyan visi seger, nyoroti kepinginan sampeyan lan ngasilake cemlorot dhewe.
SPESI WENGI MUNGGU - Gawe fauxet sink sink Kitchen karo dispenser sabun lan konstruksi baja tahan karat SUS 304 industri, kartrid keramik sing luwih dhuwur wis menehi tes siklus 500,000
kanggo mesthekake bakal bertahan luwih saka sepuluh puluh, tutup logam seng seng standar NSF duwe nikel disapu nganggo lapisan multi, selang PEX tahan suhu sing luwih dhuwur.
Regane cukup adil lan nyenengake.
Paket Uga nganggo Span Box lan Tebal, Jaminan Wektu Angkat, Dhukungan pelanggan 7/24, Wangsul Gratis 90 dina. Mangga Hubungi EMAIL❤service@wowowfaucet.com

Keterangan

bobot

4.34 kilogram

paket Ukuran

21.4 x 11.1 x 2.8 inci

Werna

ireng

gaya

Contemporary

Rampung

Chrome

Material

Baja tahan karat / Paduan Seng / Kuningan

pola

Standard

Power Source

Daya hidrolik

Cara Instalasi

Dek-Lubang-Single

Item Paket Quantity

1

Dhuwur Spout

6.9 Inches

Nyambung Spout

8.8 Inches

Jinis siram

Telung Mode: Mode stream / Mode semprotan / mode Sapuan

Nangani Material

Steel

Kasedhiya Komponen

Faucet sink pawon; Selang Banyu Panas & Adhem 50cm; Narik sprayer; Piring geladak; Aksesoris sing dipasang

Ana ora review durung.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X